MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bohnanza

#SB-LPFI111
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
149,00 DKK
Spar 7%  ift. Vejl. Pris.På lager

Er du en taktisk og strategisk landmand? I Bohnanza planter og høster du bønner, bytter med dine medspillere og finder frem til finurlige smuthuller i forhandlingerne. Reglerne er lette at gå til, og lige til at gennemskue. Et hyggeligt spil både i venners lag, samt til en aften med familienHvem kan høste flest bønner?

I Bohnanza konkurrerer du om at dyrke forskellige bønnetyper på dine marker, og den der høster mest, vinder spillet. Man spiller efter tur – når det er ens tur, planter man et til to bønnekort, ved at ligge disse på sine marker. Når marken er stor nok, eller man syntes det er strategisk korrekt, høster man marken. Når man høster marken, bliver man belønnet med vinderpoint, alt efter værdien på kortet, og hvor mange bønner man har høstet. Hvis man er tvunget til at høste marken, uden nok bønner på, får man intet. Hvad er det specielle ved Bohnanza?Det helt unikke ved Bohnanza, er at man ikke må ændre rækkefølgen i sine kort. I stedet for, må man bytte og handle med sine medspillere, hvilket i øvrigt oftest afgøre hvem der vinder spillet. I Bohnanza man kan også bruger nogle af sine optjente vinderpoint, på at plante en ekstra mark – Dette giver adgang til tre marker, i stedet for to. Spillet afsluttes ved at man har gennemspillet bunken 1 gang, blander de kort man har discarded, og ligger bunken frem igen. Man blander bunken tre gange i alt, og så er spillet slut, og vinderpointene tælles op.

Se videoen.

Se nedenstående video for en gennemspilning af Bohnanza. Spillet bliver i de første 10 min forklaret tydeligt, og i gennemspilningen bliver der stillet og svaret, på mange gode spørgsmål, om regler og taktik.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation