MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Boom Boom Balloon

#MA-700
Værd at vide
anbefalet alder8+
antal spillere2 - 8
spilletid10 min.
sprogDansk
139,00 DKK
Spar 7%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Slå med terningen for at finde ud af, hvor mange pinde du skal stikke ind i ballonen. Den der giver ballonen den pind, som får den til at sprænges, har tabt runden. Håb hellere på at slå lavt med terningen!Hvem springer ballonen?

Boom Boom Balloon er et spil fyldt med spænding. I dette spil handler det en smule om held og en smule om snilde. Hvornår springer ballonen? Måske springer den når det er din tur. Og måske springer den når det er din modstanders tur. Spillet er simpelt og nemt at lære. Ballonen placeres i en ballonramme. Ballonrammen er cirkelformet og har 3 ben. Man spiller ved at slå med terningen. Det antal øjne der er på terningen, er det samme antal pinde, som du skal bruge. Disse pinde skal stikkes ind igennem ballonrammen og ind i ballonen én efter én. Når du hører et klik er pinden skubbet lang nok ind. Lige pludselig kan ballonen ikke holde til flere pinde, der presser den. Spændingen stiger for hver pind der bliver stukket ind i ballonen. På et tidspunkt sprænges ballonen. Den spiller der stak den sidste pind ind i ballonen har tabt runden. Husk at det er muligt at tilkøbe ekstra balloner til dette spil. Du finder de ekstra balloner her.

Hurtigt og sjovt spil for to eller flere deltagere

Man kan spille dette spil, hvis man er 2 personer eller flere. Alle fra alderen 8 år og derover kan sagtens være med. Et spil Boom Boom Balloon tager ca. 15 minutter at gennemføre. Så det er meget muligt at man kan klare flere spil i træk.  

Spillet indeholder:

 • Ballonramme
 • 10 balloner
 • 1 terning
 • 10 pinde.
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation