MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Carcassonne

#ENI-MDG001
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
199,00 DKK
Spar 37%  ift. Vejl. Pris.På lager

Carcassonne er et meget populært brætspil. Det er et af de mest populære brætspil gennem de sidste 10 år. Carcassonne har vundet forskellige priser, og er et rigtig godt spil til mange forskellige lejligheder. Carcassonne er et strategisk spil, og er et relativt enkelt spil, men også et rigtig spændende og udfordrende spil, hvor hver spillerunde overrasker og udfordrer deltagerne.Om Carcassonne

Carcassonne er et spil fra år 2000, og selvom det er et selvstændigt spil, er det dog det første spil i en serie af andre spil i samme genre. Carcassonne er altså grundspillet til næsten alle de forskellige versioner af Carcassonne, der findes. Spillet er på dansk. Det er et både et familiespil, et spil til en aften med vennerne, en hyggeaften med kæresten eller til spilleaften med kollegaerne. Det anbefales, at spilles af børn fra 10 år og op efter. Spillet er beregnet til 2-5 spillere og varigheden af et enkelt spil kan være mellem 30 og 60 min. alt afhængig af, hvordan spillet forløber. Det er sjovt at spille Carcassonne med 5 personer, men men også rigtig sjovt, hvis man kun er 2 personer.

Carcassonne beskrivelse og regler

Carcassonne er et enkelt, strategisk spil, hvor det handler om, at bygge byer, klostre og veje mm. Det foregår i Frankrig i middelalderen. Spillet går ud på, at man skal placere de forskellige brikker på spillepladen. Brikken skal placeres, så den passer præcis til landskabet på spillepladen, hvor den placeres. Når det er din tur, skal du gøre følgende.

 1. Træk en brik
 2. Placer brikken et sted hvor den passer, altså skal veje placere op ad veje, og byer op ad byer.
 3. Du har nu muligheden for at placere en følgesvend(en af de små farvede mænd), den må kun placere på den brik du lige har spillet. Den må placeres på veje, byer, klostre eller græsarealer, dog med den begrænsning at, står der en anden på området i forvejen, må man ikke placere følgesvenden der.
 4. Hvis du færdiggøre en vej, by eller kloster, med flest af dine følgesvende på, får du point for det, og får din følgesvend tilbage.
 5. Herefter er det næste spillers tur.

Du få 1 point pr vej del, der er på en færdiggjort vej, 2 point pr by del, og 9 point for et færdiggjort kloster. Til sidst får man 4 point pr by man supporterer fra sine græsmarker.

Carcassonnes priser

Spiel des Jahres 2001  


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation