MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-27%

Cards Against Humanity INTL

#VR-SB-SBDK2026
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
290,00 DKK
Spar 27%  ift. Vejl. Pris.På lager

Den internationale udgave af spillet, hvor du skal danne de sjoveste eller mest provokerende sætninger. Spillet er anderledes og har en meget skæv humor, som passer lige på tidens unge. Alle tiders spil at spille til fester eller andre sammenkomster.CARDS AGAINST HUMANITY INTL

Endeligt har folkene bag den kæmpe succes Cards Against Humanity lavet en version tilpasset danske og internationale forhold. Spillet er fortsat på engelsk og tager udgangspunkt i US-versoionen men er tilpasset så kortene refererer til personer og begivenheder der er mere alment kendt også for os danskere. Er du endnu ikke sprunget med på vognen? Så anbefaler vi at du starter her!

HVORDAN SPILLES DET

Spillet nemt. Det besår af sorte og hvide kort. Hver spiller trækker 10 hvide kort. En spiller trækker et sort kort og læser det op, i teksten på kortet vil der være en blank streg istedet for et eller flere ord. Herefter vælger de andre spillere et kort(flere hvis der er flere streger), som han aflevere med bagsiden opad, til den som læste det sorte kort op. Nu blandes de modtagede hvide kort, sådan, at ingen ved, hvem der har afleveret hvilket kort, udover en selv. Den der har læst det sorte kort op, læser det nu op igen flere gange, og hver gang, han kommer til en blank linie trækker han et af de hvide afleverede kort, som han så læser. Herefter vælger han hvilket hvidt kort der giver det sjoveste udsagn. Den der afleveret kortet giver sig til kende og får et point. Alle trækker nu så de igen har 10 hvide kort. Den der først få et på forhånd aftalt antal point vinder. Cards Against Humanity er på engelsk, og er kun sjovt hvis man forstår rimeligt engelsk. Dette spil kan spilles af 4-30 spillere idet man nemt kan dele sig op i hold, der skal være fælles om at svare. Et spil tager typisk 30 minutter. På grund af spillets natur og de sætninger på kortene, der til tider er politisk ukorrekte, anbefales dette spil til alle over 17 år.

SPILLET INDEHOLDER:

 • 600 kort
 • spilleregler
 • kasse

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation