MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Cards Against Humanity US

#CAHUS
Værd at vide
spilletidOp til 30 minutter
sprogEngelsk
alder16+
antal spillere4
258,00 DKK
Spar 35%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Amerikansk udgave af spillet, hvor du skal danne de sjoveste eller mest provokerende sætninger, så du vinder pointet. Der kan skabes nogle vilde sætningskombinationer, hvis du blot tænker dig lidt om. Alle tiders spil at spille til fester eller andre sammenkomster. Leder du efter UK-versionen? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!
Cards Against Humanity US - hvem kan sammensætte den sjoveste og politisk mest ukorrekte sætning?

Cards Against Humanity US er spillet, hvor spillerne skal færdiggøre hinandens sætninger og hvor dem, der kan finde på de sjoveste sætningskombinationer, vinder. Det er et sjovt selskabsspil, da alle kan være med på et eller andet niveau. Bemærk at dette er en US version af spillet og det er derfor på engelsk.

Hvordan spilles det

I al sin enkelthed består spillet af sorte kort og hvide kort. Én enkelt spiller eller ét enkelt hold skal læse et sort kort op. De andre hold skal så finde et (og i nogle tilfælde 2) hvide kort, som har en sætning der kan afslutte den sætning, der blev læst op fra det sorte kort. Det gør de blandt de kort, som de har på hånden. Det skal gerne give en sjov, provokerende eller udfordrende sætning i sidste ende. Det er holdet som læste den første sætning op, der beslutter hvilken sætningskombination var sjovest og vinder pointet. Derudover er der også mulighed for at vinde ”Awesome Points” ved at satse, hvis man virkelig tror på sit bud på den sjoveste sætning. Denne udgave af Cards Against Humanity er på amerikansk engelsk. Det er nemt at forstå, da sætningerne er overskuelige. Men det er klart en fordel og sjovest for alle, hvis spillerne alle kan engelsk. Dette spil kan spilles af 4-30 spillere idet man nemt kan dele sig op i hold, der skal være fælles om at svare. Et spil tager typisk 30 minutter. På grund af spillets natur og de sætninger på kortene, der til tider er politisk ukorrekte, anbefales dette spil til alle over 17 år. Spillet indeholder: 600 kort 1 sort æske 1 sæt sjove spilleregler på engelsk

Se bedstemødre spille Cards Against Humanity US her

http://www.micsell.com/Public/video/Grandmas.mp4


Mere fra Cards Against Humanity serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation