MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Citadels 2016-udgaven - Engelsk

#ENI-FWR02
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
219,00 DKK
Spar 27%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

I kortspillet Citadels bruger du din magt som enten konge, biskop, tyv, snigmorder eller andet til at bygge din by op. Rollerne skifter for hver runde, så du aldrig ved hvem der har hvilken magt.Citadels 2017-udgaven på ENGELSK

Citadels er et af de mest kendte strategispil. Det hele foregår i middelalderen, her skal du bygge en by. Citadel betyder kastel eller lille fæstningsanlæg og spillets navn er derfor meget sigende for hvad spillet handler om. Når en runde begynder går rollekortene samlet rundt til de forskellige spillere efter tur. På den måde vælger man en rolle.

Rollerne som naturligvis har forskellige handlinger er Magiker, Biskop, Konge, Krigsmager, Arkitekt, Købmand, Tyv eller Snigmorder. Hver en rolle har en magt, der passer til rollens karakter. Det betyder at hvis du eksempelvis er tyv, må du stjæle fra en fjende.

Spillet går så ud på at bruge den magt man får i de forskellige roller til at bygge den bedste by. For at du kan indsamle ressourcer starter din tur altid med at du enten kan tage 2 guldmønter fra banken eller få et kort på hånden. Alle kort har en guldpris, så for at tilføje kortet til din by skal guldprisen betales.

Når en spiller har bygget sit 8. distrikt slutter spillet. Det er den spiller med mest samlet værdi i distrikterne, der har vundet. Både voksne og unge kan spille dette spil. For at få det optimale ud af det, anbefales spillet til alle over 14 år. Det tager typisk en halv til en hel time at spille et spil, som I kan være 2-8 spillere om at spille.  

SPILLET INDEHOLDER:

 • Kort
 • Guld-markører
 • 1 trækrone
 • 1 sæt spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation