MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Cortex Challenge

#ENI-MDG850
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
119,00 DKK
Spar 26%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Dette udfordrende spil tester dig på hvor hurtigt og hvor godt du tænker. Det betyder at der er logiske tests, hukommelsesprøver, labyrinter der skal gennemføres og meget mere. Et spil med fart på, som kan anbefales til dig, der nyder at bruge dit hoved.
Er du god til at løse gåder?

I Cortex Challenge kommer dine hjerneceller på prøve, når der skal konkurreres i 8 forskellige discipliner. Det handler både om at være god, skarp og hurtig, når du skal slå dine venner og familie i det her spil. De 8 discipliner er blandt andet farvegenkendelse, find 2 ens figurer og labyrinten. Eksempelvis er der en opgave, hvor du skal komme hurtigst muligt igennem en labyrint. Der er også en opgave, hvor du skal finde 2 ens figurer på kortet. En runde er én disciplin, som alle forsøger at løse først. Den der løser opgaven får en hjernebrik. Alle opgaver kan pludselig virke mere udfordrende, når familie og venner kigger på og når æren er på spil. Den spiller der først har en hel hjerne i hjernebrikker har vundet spillet. Det er et spil, som er sjovt både for unge og voksne.

Flere udgaver

Spillet er for 2-6 spillere og alle fra 8 år og opefter kan være med. Det gode ved dette spil er at ét spil kun tager 15 minutter. Og det er samtidig sådan et spil, som man nemt kommer til at spille igen og igen. Ud over grundudgaven findes spillet også i en udgave for børn fra 5 år og en særlige udgave om geografi.  

Spillet indeholder:

 • 90 kort
 • 24 hjernebrikker
 • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation