MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Dead of Winter - A Crossroads game

#ENI-PHG10000
Værd at vide
anbefalet alder13+
antal spillere2 - 5
spilletid60 - 120 min.
sprogEngelsk
363,00 DKK
Spar 39%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Vær leder af en fraktion af efterladte mennesker, i en verden hvor det meste af menneskeheden enten er døde, syge eller kødædende monstre. Et fremragende samarbejdsspil, hvor alle spillere har samme mål, men dog også hemmelige personlige agendaer. I Dead Of Winther kan det ende med at alle vinder, eller måske at alle taber!Zombieapokalyptisk samarbejdsspil hvor en gruppe overlevende, sammen skal klare en lang række udfordringer! Mange brætspil har et plot der ligner lidt, det som er i Dead of Winter, men kombinationen af zombier, apokalypse, samarbejde og skjulte forrædere, gør Dead of Winter som i den grad er værd at give en chance.

Hvordan spilles Dead og Winter?

Hver spiller overtager styringen af sin egen gruppe af ovelevende. Denne gruppe består af mange forskellige personligheder, som der hver især besidder sine gene unikker egenskaber og evner. I starten af spillet modtager hver spiller et main-objective-kort, som beskriver hvordan den enkelte spiler vinder spillet. F.eks. hvis man skal samle et vist antal ressourcer eller dræbe alle zombier. Ydemere får hver spiller også et objective-kort, der giver en hemmelig mission. Oftest er denne mission, en der kræver man gør noget, ud over sit main-objektive-kort.

Forræderkortet

Det før omtalte objective-kort, kan også være forræderkortet! Hvis du får dette kort, er din fornemmeste opgave at ødelægge spillet så meget som muligt for dine medspillere. Denne skjulte forræder giver et godt tvist til spillet, og kan til tider give højlydte diskussioner og uenigheder, hvilket jo ikke gør spillet mindre interessant. Dead of Winter er et brætspil der oser af spænding, og spændingen bliver bare større og større, jo længere man kommer hen i spillet. Et vellykket brætspil, som sagtens kan fylde en hel aften i godt selskab.Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation