MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dead of Winter - A Crossroads game - Engelsk

#ENI-PHG10000
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
449,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Vær leder af en fraktion af efterladte mennesker, i en verden hvor det meste af menneskeheden enten er døde, syge eller kødædende monstre. Et fremragende samarbejdsspil, hvor alle spillere har samme mål, men dog også hemmelige personlige agendaer. I Dead Of Winther kan det ende med at alle vinder, eller måske at alle taber!Zombieapokalyptisk samarbejdsspil hvor en gruppe overlevende, sammen skal klare en lang række udfordringer! Mange brætspil har et plot der ligner lidt, det som er i Dead of Winter, men kombinationen af zombier, apokalypse, samarbejde og skjulte forrædere, gør Dead of Winter som i den grad er værd at give en chance.

Hvordan spilles Dead og Winter?

Hver spiller overtager styringen af sin egen gruppe af ovelevende. Denne gruppe består af mange forskellige personligheder, som der hver især besidder sine gene unikker egenskaber og evner. I starten af spillet modtager hver spiller et main-objective-kort, som beskriver hvordan den enkelte spiler vinder spillet. F.eks. hvis man skal samle et vist antal ressourcer eller dræbe alle zombier. Ydemere får hver spiller også et objective-kort, der giver en hemmelig mission. Oftest er denne mission, en der kræver man gør noget, ud over sit main-objektive-kort.

Forræderkortet

Det før omtalte objective-kort, kan også være forræderkortet! Hvis du får dette kort, er din fornemmeste opgave at ødelægge spillet så meget som muligt for dine medspillere. Denne skjulte forræder giver et godt tvist til spillet, og kan til tider give højlydte diskussioner og uenigheder, hvilket jo ikke gør spillet mindre interessant. Dead of Winter er et brætspil der oser af spænding, og spændingen bliver bare større og større, jo længere man kommer hen i spillet. Et vellykket brætspil, som sagtens kan fylde en hel aften i godt selskab.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation