MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dead Of Winter - The Long Night - Engelsk

#ENI-PHG1001
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
419,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Dead of Winter – The Long Night har fået gode anmeldelser og kan spilles med eller uden det andet spil i samme serie, Dead of Winter – A Crossroads Game.

Spillet handler om hvordan du klarer dig, når der pludselig lurer zombier og udfordringer rundt omkring.
Dead of Winther udvidelse

Dead of Winter – The Long Night er en udvidelse til Dead of Winter -A Crossroads Gamefra samme serie. Denne udvidelse kan dog sagtens spilles alene, dvs. uden at du behøver at have A Crossroads Game. Som spiller har du en gruppe af mennesker, der lever i en koloni. Du kommer ud for svære beslutninger der skal tages omkring liv og død. Der skal bruges strategi og samarbejde for at komme igennem dette spil.

Om udvidelsen

Dead of Winter – The Long Night har mange af de samme regler som Dead of Winter – A Crossroads Game. Det betyder at dette spil også har stemningen fra Walking Dead og efterligner den situation, hvor du skal overleve blandt en stor mængde af zombier og fjender. Men der er naturligvis kommet nye regler til den The Long Night ekspandalone udgave af Dead of Winter. I denne udgave findes der en kirkegård, hvor de dræbte mennesker placeres. Dette er en nervepirrende faktor i spillet. Med såkaldte noise-kort kan man få længere tid til at lede efter mad eller redskaber. Dette kort gør blot at du i højere grad risikere at der kommer en zombie i spil. Forskningslaboratoriet Raxxon er ekstreme med deres eksperimenter på zombier. Men pas på at du ikke slipper en ny form for zombie løs. Dette er blot nogle af de nye spændende regler, der bidrager til et super fedt spil i vaske ægte zombiestil. Alle fra 14 år og opefter kan spille med. Spillet er for 2-5 spillere og et spil tager typisk 1-2 timer at gennemføre.

Spillet indeholder:

 • Improvement-kort
 • Noise-kort
 • Item-kort
 • Krise-kort
 • Crossroad-kort
 • Fortvivlelseskort
 • Terninger
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation