MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-29%

Det burde man jo vide!

#KS-310054
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 29%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Dette spil har spørgsmål, som man siger til sig selv at ”Det burde man jo vide!”. Men det er nemt at sige. Det handler om at svare rigtigt på spørgsmålene. Men mest for at undgå at svare forkert og få minuspoint.
Det burde man jo vide! - kort spil

Det burde man jo vide! er et spil, der kan teste dig på din viden om forskellige emner. Det kan være spørgsmål såsom ”Hvad hedder hovedstaden i Brasilien?” eller ”Hvor mange tegn må man max. skrive på Twitter?”. Der er over 400 af denne type spørgsmål. Spørgsmålene er både en test for din paratviden samt moderne, overraskende spørgsmål. Spil det med venner og familie til hverdag eller til fest. Det er altid et sjovt spil.  

Handling

I Det burde man jo vide! bliver du ikke belønnet med point for alle dine korrekte svar. Det handler nærmere om de minuspoint, som du kan risikere at få, hvis du svarer forkert. Og der er det smarte ved dette spil at forskellige spørgsmål giver forskellige minuspoint, hvis der svares forkert. Der er nemlig forskellige sværhedsgrader. Og hvis du svarer forkert på et nemt spørgsmål, så er det både ekstra pinligt – og det gør ekstra ondt på pointtavlen. Du kan nemlig hurtigt få mange minuspoint, hvis du svarer forkert på et nemt spørgsmål. Det bør få dig til at tænke en ekstra gang inden du svarer.   Se hvor mange gange du får lyst til at sige ”Det burde man jo vide!” for erfaringen siger at det er noget man typisk kommer til at sige eller tænke i dette spil.   Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille. Producent: Kylskåpspoesi

Spillet indeholder:

  • Spørgsmålskort

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation