MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Det Dårlige Selskab

#DDS-G1
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidOp til 60 minutter
269,00 DKK
Spar 23%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Nomineret til årets selskabsspil i 2015 af Guldbrikken. Et spil, som med garanti skaber en god stemning, lige på grænsen til det upassende. Spillets 450 kort, kan skabe mere end 16 millioner kombinationer.
Det Dårlige Selskab - Utroligt Fantastisk

Det dårlige selskab, et politisk ukorrekt selskabsspil, som er proppet med masser af underholdning. Passer perfekt til en aften, hvor selskabet skal peppes lidt op.  

Sådan spilles Det Dårlige Selskab!

Hver deltager får tildelt 13 forskellige sorte svarkort fra bunken, og rundens dommer trækker et orange point kort og læser det op for de andre deltagere. Dommeren læser det orange pointkort op, og hver deltager vælger et sort svarkort, som denne syntes passer bedst ind. Dommeren blander kortene, og læser svarene op! Her begynder den sjove, og til tider upassende del af spillet. Dommeren vælger sin favorit, og deltageren som har lagt dette kort, får 1 point. Inden næste runde, tager deltagerne 13 nye tilfældige kort fra bunde, og rollen som rundens dommer skifter med urets retning. Sådan kører spillet videre, indtil en deltager har 7 point, og derfor har vundet.

Det Dårlige Selskab indholder:

 • 450 kort, som tilsammen kan danne mere end 16 millioner, forskellige kombinationer.

Vinder af årets spil 2018

Det Dårlige Selskab vandt Årets Voksenspil 2018. Årets Spil, kåres ved at familier spiller spillende, og anmelder dem. Derefter findes der en vinder på bagrrund af de bedste anmeldelser. Årets Voksenspil, er fundet blandt spil, som er beregnet fra 16 år og op. Læs mere her.

Nomineret til årets selskabsspil 2015 af Guldbrikken.

De skriver blandt andet: Årets absolut frækkeste og mest grænseoverskridende quiz-spil skaber liv, latter og festligt lag i de rette hænder”


Antal spillere: 3 til 16 spillere

Alder: Fra 16+ år

Spilletid: 30 til 60 minutter


Mere fra Det Dårlige Selskab serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation