MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Det dårlige selskab

#5700002001900
Værd at vide
anbefalet alder16+
antal spillere3 - 16
spilletid30 - 60 min.
sprogDansk
250,00 DKK
Spar 29%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Nomineret til årets selskabsspil 2015 af Guldbrikken - Et spil, som med garanti skaber en god stemning, lige på grænsen til det upassende. Spillets 450 kort, kan skabe mere end 16 millioner kombinationer.Det Dårlige Selskab - Utroligt Fantastisk

Det dårlige selskab, et politisk ukorrekt selskabsspil, som er proppet med masser af underholdning. Passer perfekt til en aften, hvor selskabet skal peppes lidt op.  

Sådan spilles Det Dårlige Selskab!

Hver deltager får tildelt 13 forskellige sorte svarkort fra bunken, og rundens dommer trækker et orange point kort og læser det op for de andre deltagere. Dommeren læser det orange pointkort op, og hver deltager vælger et sort svarkort, som denne syntes passer bedst ind. Dommeren blander kortene, og læser svarene op! Her begynder den sjove, og til tider upassende del af spillet. Dommeren vælger sin favorit, og deltageren som har lagt dette kort, får 1 point. Inden næste runde, tager deltagerne 13 nye tilfældige kort fra bunde, og rollen som rundens dommer skifter med urets retning. Sådan kører spillet videre, indtil en deltager har 7 point, og derfor har vundet.

Det Dårlige Selskab indholder:

 • 450 kort, som tilsammen kan danne mere end 16 millioner, forskellige kombinationer.

Vinder af årets spil 2018

Det Dårlige Selskab vandt Årets Voksenspil 2018. Årets Spil, kåres ved at familier spiller spillende, og anmelder dem. Derefter findes der en vinder på bagrrund af de bedste anmeldelser. Årets Voksenspil, er fundet blandt spil, som er beregnet fra 16 år og op. Læs mere her.

Nomineret til årets selskabsspil 2015 af Guldbrikken.

De skriver blandt andet: Årets absolut frækkeste og mest grænseoverskridende quiz-spil skaber liv, latter og festligt lag i de rette hænder”


Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation