MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Det Dårlige Selskab - Udvidelse 2

#DDS-U2
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidOp til 60 minutter
215,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.På lager

Det Dårlige Selskab er nu tilbage med deres anden udvidelse, Det Dårlige Selskab Udvidelse 2, for endnu mere sjov og uppasende jokes end nogensinde før. Med de 250 nye kort kan sætningerne kun blive bedre og bedre, som aftenen kører på. Absolut fremragende udvidelse til det allerede kendte grundspil!
Det Dårlige Selskab Udvidelse 2 - Bedre end nogensinde

Det Dårlige Selskab er nu tilbage med deres anden udvidelse, Det Dårlige Selskab Udvidelse 2, for endnu mere sjov og uppasende jokes end nogensinde før. Med de 250 nye kort kan sætningerne kun blive bedre og bedre, som aftenen kører på. Absolut fremragende udvidelse til det allerede kendte grundspil!

Hvordan spilles Det Dårlige Selskab?

Når i starter spillet, tildeler man først 13 svar kort (sorte) til alle spillere. Derefter vælger man en dommer for den første runde, som så trækker et point kort (orange) og læser det op for resten. Nu skal alle de andre spillere vælge et kort fra sin hånd, som de mener passer bedst ind i det blanke område på point kortet. De ligger kortetene i en bunke, hvorefter dommeren læser dem alle op. Dommeren vælger sin yndlings og spilleren der lagde kortet i melder sig for at få pointet. Nu er det den næste runde, så alle spillere trækker op til 13 kort igen, imens dommerpladsen rykker en spiller med urets retning. Den første spiller til 7 point vinder spillet.

Praktisk

 • Kan spilles af 3-16 spillere.
 • Anbefalet til 16+ år.
 • Spilletid er ca 30-60 min.

Husk at dette er en udvidelse, endda den anden, så grundspillet ville være en bedre start for nye spillere til denne titel. Udvidelsen kan dog godt spilles alene uden Grundspillet! Grundspillet kan findes her Den første udvidelse kan findes her

Et Det Dårlige Selskab: Udvidelse 2 spil indholder:

 • 50 nye point kort!
 • 190 nye svar kort!
 • 10 Custom svar kort (du selv kan lave)

Mere fra Det Dårlige Selskab serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation