MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-28%

DGT Skak Startsæt

#SB-VEN151
Værd at vide
sprogEngelsk
antal spillere2
359,00 DKK
Spar 28%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Skak handler om at angribe din modstanders konge, før din egen konge bliver angrebet af din modstander. Du kan bruge de andre brikker på skakbrættet til at beskytte din egen konge og til at angribe modstanderens konge. Skak er et meget strategisk spil, så overvej hver træk du laver.
Alt hvad du skal bruge for at komme i gang

DGT Skak startsæt er et skaksæt, der indeholder et skakbræt, skakbrikker samt et skak ur, som du kan bruge til at tage tid med. I professionelle turneringer er det nemlig standard procedure at man kun har et bestemt antal sekunder til at overveje sit træk. Dette spil kan derfor tvinge dig til at tænke hurtigt og tage hurtige beslutninger.

I et spil skak er der bønder, tårne, heste, løbere, dronninger og konger. Alle brikker kan flyttes rundt på på forskellige måder. Når først reglerne er lært, så er skak egentlig ret simpelt. Pas på din konge, for hvis han bliver angrebet uden at du kan undgå angrebet ved hjælp at næste træk, så har du tabt spillet. Hvis du derimod angriber modstanderens konge uden at det afværges, så har du vundet.

Spillet indeholder:

 • 1 skakbræt - felterne på brættet er 50x50mm 
 • 16 hvide brikker 
 • 16 sorte brikker 
 • 1 skak ur

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation