MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Drinkopoly

#DR-1150927
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder16+
spilletidOp til 60 minutter
175,00 DKK
Spar 42%  ift. Vejl. Pris.På lager

Drinkopoly er et socialt og festligt brætspil for 2 – 6 spillere. Drinkopoly er flere timer af sjov og grin, som kan spilles til ethvert selvskab, både til fester, i hjemmet og på udflugter. Kan evt. spilles som opvarmning til vores populære spil Cards Against Humanity. Læs mere om og køb Cards Against Humanity her.Drinkopoly - The blurriest game ever!

Drinkopoly er et socialt og festligt brætspil for 2 – 6 spillere. Drinkopoly er flere timer af sjov og grin, som kan spilles til ethvert selvskab, både til fester, i hjemmet og på udflugter. Spillet er let at lære, da spillet er designet med tanker ud fra de kendte Matador og Monopoly spil. Spild ikke tiden på at tænke på festspilideer. Bare hent verdens mest populære drukspil for at bryde isen, og få en (u)forglemmelig oplevelse med dine venner.

Om spillet

Drinkopoly er et spil, som er ideelt til fester, selskaber eller bare til en hyggelig og social aften med dine venner. Med dette spil kan du have det sjovt samtidig med at du får lidt indenbords uanset om det er alkohol eller andre læskedrikke. Spillepladen har 44 felter med forskellige udfordringer og opgaver. Opgaverne kan kræve at du stopper ved en bar og tager en slurk, et shot, en drink eller lignende. Man spiller ved at man enten udfører en opgave eller drikker. Opgaverne kan være alt lige fra at finde på et digt eller siger en scorereplik til at lægge arm eller kysse på nogen. Den der vinder er den, der tør mest eller drikker mest og derved kan nå længst på kortest tid og endda helt til enden af spillepladen. Det er et alletiders spil for venneflokken, der skal have spænding og sjov. Nogle opgaver er sjove, hvor nogle er direkte skøre og grænseoverskridende.

For voksne

Drinkopoly er et spil for voksne da det typisk involverer drikkevarer med alkohol i. Det kan naturligvis spilles uden alkohol. Men det anbefales til alle over 21 år. Det tager ca. 1 time at spille og der kan være 2-6 spillere i en omgang af dette sjove festspil. 

SPILLET INDEHOLDER

 • Spilleplade
 • 50 opgavekort
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation