MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Escape Room

#MA-710
Værd at vide
antal spillere3 - 5 spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidOp til 60 minutter
275,00 DKK
Spar 21%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Escape Room - Hvor godt håndterer du stressede situationer? Test det og se om I sammen kan slippe ud af fængslet inden tiden rinder ud.Escape Room som brætspil

Escape Room startede egentligt som et computerspil, hvor du skulle løse forskellige opgaver og gåder ved at undersøge dine omgivelser og dermed slippe ud af det virtuelt rum, du var fanget i.

Efterfølgende er der dukket fysiske Escape Room (eller Breakout Room) på flere steder i verden. Trenden begyndte i USA og Asien og har siden bredt sig til resten af verden - også i Danmark.

Nu har du også muligheden for at købe dit helt eget Escape Room brætspil.

Spillet er et samarbejdsspil (co-op spil) hvor I er sammen mod spillet. I vinder som hold eller I taber som hold. Det giver en helt særlige dynamik til spillet og i dette spil er samarbejde i særdeleshed nøglen til at nåse alle gåder og udfordringer i tide. Den medfølgende Chrono Dekoder tæller ned fra 60 minutter - og tikker højere og højere jo tættere I er på at løbe tør for tid. Løs opgaver og indsæt de rigtige nøgler i dekoderen for at komme videre i spillet - men pas på! Sætter I forkerte nøgler i dekoderen koster det 1 minut.

NOMINERET TIL ÅRETS voksenSPIL 2018

Escape Room blev nomineret som årets voksenspil i 2018 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spil 4 forskellige senarier

Spillet indeholder 4 forskellige eventyr med stigende sværhedsgrad. Prison Break: I har fået 10 års fængsel for en forbrydelse I naturligvis ikke har begået i et fængsel de færreste overlever 10 år. Du har een chance for at slippe ud. Vil det lykkes eller forspilder du din chance? Om 60 minutter er vagterne tilbage og du har tabt. Virus: Katastrofen er indtruffet og den dødelige virus er sluppet ud i rummet. I har 60 minutter inden alle vil være døde. Bombetrussel: Telefonen ringer og dit værste mareridt bliver til virkelighed. Det er op til dig at desarmere bomben inden den springer. Aztejertemplet: I har alle sammen hørt de fantastiske historier om templet. Ingen der er trådt ind i det hemmelige tempel er nogensinde vendt tilbage. Men den fantastiske diamant Aztekernes Øje lokker og netop I forventer at kunne overvinde både slanger og fælder. Men kan I det? Dette er den sidste og sværeste udfordring i spillet.  

Test din stress-terskel

Selvom det bare er et spil lover jeg, at du vil mærke presset når opgaverne driller og dine medspillere er afhængige af din indsats. Alle må gøre sit bedste og bidrage og ingen kan køre på frihjul. I har 60 minutter til at slippe ud og i denne kamp mod tiden vil I opleve, at en time sjældent er gået så hurtigt! Har du prøvet de fysiske Escape Rommer kender du følelsen og ellers så gør dig klar til en helt ny oplevelse!

Antal spillere: 3 til 5 spillere

Alder: Fra 16+ år

Spilletid: ca. 60 minutter

Spillet indeholder

 • 1 Chrono Dekoder
 • 1 Hint Dekoder
 • 16 nøgler
 • 4 x 8 hint-kort
 • 4 forskellige events: Fængselsflugt, Virus, Bombetrussel og Aztekertemplet
 • 1 sæt danske regler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation