MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-34%

EXIT: The Game - The Forbidden Castle

#SB-KOS9287
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
112,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Slottet er højdepunktet på jeres vandretur. End ikke et minut efter I er kommet indenfor, smækker den knagende dør bag jer, og er låst. Der ser ikke ud til at være andre udgange, men mystiske ledetråde fører jer i nye retninger. Er I i stand til at løse gåderne, og finde vejen ud i friheden igen?
Exit: The Game - The Forbidden Castle

Endelig en ferie! I år går du til en idyllisk landsby i bjergene. I stedet for at køre beslutter du at tage toget denne gang. Efter en tre timers forsinkelse ankommer du i din ferieudlejning, hvor du finder forskellige brochurer til lokale arrangementer og attraktioner - herunder et imponerende slot. brochureren ser ganske amatørsagtig ud, men du er vild med middelalderlige slotte! Næste dag står du op og går til slottet. Der er ingen billetboks. Ingen andre synes at være omkring. Nå, i det mindste kan du udforske stedet i fred! Du går ind i slottet og finder dig selv i et storslået tronerum. Pludselig låser den store trædør bagved dig, og du indser, at måske (igen) det var ikke sådan en god ide ... Slottet er fuld af mysterier. Kun hvis du kan løse alle gåderne i tide, vil du undslippe. Hvis ikke, vil din uhyggelige vært sandsynligvis aldrig lade dig gå igen ...

Kan de løse gåderne og finde vejen til frihed? Udgang: Spillet - Exit: The Game - The Forbidden Castle er et hjernevrider spil, der er modelleret efter Escape Rooms.

Andre hjernevrider spil i samme genre kan nævnes: The Pharaoh’s Tomb, The Abandoned Cabin og The Secret Lab.


Mere fra EXIT serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation