MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Familiespil

Her finder du vores udvalg af familiespil til familieaftenen, og uanset om du vil starte en ny, hyggelig familietradition med en ugentlig spilleaften, eller du vil bygge videre på en eksisterende, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hos Nordisk Spil har vi gjort os umage med at finde frem til de bedste titler på markedet, så du med ro i sindet kan bestille et nyt familiespil til samlingen – eller begynde en ny. Nedenfor finder du klassikere som Afrikas Stjerne, Matador og Settlers, såvel som nye opfindsomme titler, hvor du fx skal passe en panda, bygge jernbaner eller handle med diamanter!

Slip fantasien løs med prisvindende spil, og oplev, hvordan hverdagsaftenen pludselig bliver begivenhedsrig og fyldt med spænding. Saml familien rundt om spisebordet og få halve og hele timers underholdning serveret. Sådanne aftener, hvor man skal stoppe bomber eller lege med monstre, bliver man aldrig for gammel til. Det er hyggestunder man kan se frem til i flere dage. Brætspil er en god ide til familieaftenerne, og de mindste kan evt. spille sammen med en voksen, hvis spillet bliver lidt for avanceret.20 Kortspil

27 Terningespil
Her får du et samlet sæt med hele 27 forskellige terningespil i en lille pakke - lige til at have med på tur, i sommerhuset eller bare have stående derhjemme.

4 På Stribe fra Alga
4 på stribe gælder i alt sin enkelthed om, at man skiftes til at putte sine brikker i spillepladen, og så gælder det om at være den første, som får 4 brikker på stribe. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

5 in 1, metalboks
5 gode spil i en lækker metal æske

7 wonders
Årets voksenspil 2011. Et skønt kortspil som kan spilles på ca. en time, hvilket er meget hurtigt ift. strategispil. Man kan være 3-7 spillere, og det handler om at få opbygget sin civilisation og få vundet herredømmet. 7 wonders spillet bliver lidt mere avanceret når man er flere med end 3, da man så vælger at have flere kort med.

7 Wonders Babel
7 Wonders Babel er to udvidelser samlet i én pakke. Husk at denne version ikke kan spilles, hvis man ikke har grundspillet. Spillet er på engelsk.

7 Wonders Cities - dansk
Spillet er en udvidelse til det klassiske 7 Wonders, som gør spillet langt mere aggressivt end de tidligere versioner. Skærp din indre strateg med denne udvidelse, af et i forvejen spændende og underholdende strategi kortspil.

7 Wonders Duel - dansk
Saml sejspoint eller blev den mest dominerende civilisation. Til kun 2 spillere findes der næsten ikke bedre underholdning! Spillet er på dansk - find den engelske udgave her.

7 Wonders Duel Pantheon - dansk

Denne udvidelse tilføjer den ægyptiske og den græske civilisation til dit 7 Wonders Duel spil.

Med 7 Wonders Duel Pantheon udvider du dermed med 2 civilisationer. Husk at udvidelsen skal spilles sammen med 7 Wonders Duel grundspil.7 Wonders Leaders
Udvidelsen til det populære 7 Wonders. Tilføj en ekstra dimension til dit spil, og gør din civilisation mindeværdig. Denne udvidelse kræver grundspillet 7 Wonders, som også kan købes hos os.

7 Wonders: Wonder Pack
7 Wonders - Wonder pakken, giver nu endnu flere muligheder, før spillet overhovedet starter. Med 4 nye civilisationer kan du nu udforske flere nye veje og strategier i det allerede fremragende grundspil, 7 Wonders. Husk at dette spil er en udvidelse til 7 Wonders grundspillet og kan ikke spilles alene. Grundspillet kan findes her.

Afrikas Stjerne
Siden 1950erne har danskerne elsket Afrikas Stjerne. Find kæmpediamanten Afrikas Stjerne og bring den sikkert hjem. Eller udforsk de andre skatte på dette smukke kontinent. En spændende skattejagt for hele familien.

Agricola Family - dansk
Agricola Family handler om at være bedst til at være bonde og til at styre din bondegård og din hjælpsomme familie. Denne udgave af Agricola er et simpelt spil, der er nemt at spille for hele familien. Læs mere om og køb det originale Agricola her.

Alfabet
Alfabet - spillet for ordkløvere og krydsordelskere.

AniMix

Kan sjove ord som humleko, girafant eller slamis forårsage et grineflip? Eller hvad med deres afbilleder som viser, at der i virkeligheden er tale om en humlebi og en ko, giraf og en elefant samt en slange og en missekat gøre det samme?

Så er AniMiz spillet for dig og din familie.Azul
Azul er et kreativt spil, hvor du skal udsmykke væggene på Evoras palads. Det gælder om at skabe flotte mønstre og samtidig tænke fremad. Ved at lave flotte mosaikker optjener du point og kan derved vinde spillet. Et anderledes spil, som vil give timevis af sjov til venner og familie.

Backgammon
De fleste kender spillet Backgammon. De enkle spil er tidsløst med sin kombination af enkle regler og strategiske udfordringer. Leveres i flot udgave i rent træ.

Backgammon fra Alga
Backgammon gælder i alt sin enkelthed om at få alle sine brikker hjem i mål. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

Backgammon Vinyl
Stort Backgammon spil i lækker kvalitet, med hasper og hank så det kan lukkes, som en kuffert

BAGit
Dette sjove spil gælder i al sin enkelthed om at score mål, samtidig med at man prøver at forhindre, at modstanderen scorer. Det er et spil for dig, der godt kan lide at være aktiv, og det er særdeles velegnet til en sjov dag i haven eller på stranden.

Bamboleo
Bamboleo er et færdighedsspil for alle tyngdekrafts-eksperter - og alle der gerne vil være det. Spillerne skiftes til at fjerne klodser fra pladen, og i overensstemmelse med tyngdeloven læner Bamboleo sig sidelæns på utrolige måder.

Banana Kick
Før spillet starter, opsætter man en bane, som også består af mål. Banana Kick minder om klassisk fodbold, og det handler om at sparke bananbolden i mål. Boldens specielle form gør den svær at styre, hvilket vil bidrage til masser af grin.

Battle Sheep
Battle Sheep er kåret til Årets familiespil 2015 af legetøjsbranchen. Fårene har tænkt sig at indtage verden. En græsmark af gangen. Den der får flest får på græs vinder spillet. Banen bygger I selv op fra spil til spil. Enkle regler, flotte brikker og masser af sjov for hele familien.

Bean Bag Game
Med dette underholdende spil er du og din familie sikret timevis af sjov i haven. Man kaster ærteposerne og optjener point alt efter, hvor godt man rammer. Spillet er for både store og små, og sværhedsgraden kan varieres alt efter, hvor stor afstanden til pointpladen er.

Blitz

I Blitz gælder det om hurtigst muligt at vælge den rigtige genstand, ud fra det kort der vendes. Det lyder let som en leg, men det viser sig hurtigt, at være sværere end som så!

Så er du hurtig i hovedet og på hænderne? Så har du gode chancer for at slå familien i dette best-seller spil.Block Out!

Stabel klodserne ovenpå hinanden uden de vælter! Første spiller uden kort eller som har lagt den 9. klods uden stabelen vælter, vinder spillet!

Nomineret af legetøjsbranchen til Årets Familiespil 2015.

Blokus

Blokus handler om at få brikkerne lagt på spillepladen først.

2-4 spillere kan spille Blokus og et spil tager typisk 20 minutter.Bonk
I Bonk skal du sørge for at beskytte dit eget mål og sikre at kuglen ikke får lov til at trille i mål. Gør det alene eller med en holdkammerat. Sammen skal I sende små kugler ned af ramperne for at beskytte holdets mål.

Boom Boom Balloon
Slå med terningen for at finde ud af, hvor mange pinde du skal stikke ind i ballonen. Den der giver ballonen den pind, som får den til at sprænges, har tabt runden. Håb hellere på at slå lavt med terningen!

Boom Boom Balloon: Ekstra balloner

Ekstra balloner til Boom Boom Balloon giver dig mulighed for at spille spillet flere gange.

Hver pakke indeholder 20 ekstra balloner.Bucket King 3D

Pas på din pyramide og bevar den så høj og flot som muligt lige så længe du kan. Hvis du fejler med dine spillekort er straffen nemlig at der må ryge en spand fra din pyramide af spande.Cacao

Cacao tager spillerne med på en rejse til landet med Gudernes Frugt.

Hver stammehøvding forsøger at lede sin stamme til rigdom og berømmelse ved at ofre til guderne, plante og handle med kakao.

De simple regler og den korte spilletid gør Cacao til det ideelle familiespil.Camel Cup

Har du altid drømt om at være med til kamelræs i Egypten? Så er dette din chance. I Camel Cup skal du satse på kameler, men der skal mere end bare held til at vinde dette spil.Carcassonne
Carcassonne er et meget populært brætspil. Det er et af de mest populære brætspil gennem de sidste 10 år. Carcassonne har vundet forskellige priser, og er et rigtig godt spil til mange forskellige lejligheder. Carcassonne er et strategisk spil, og er et relativt enkelt spil, men også et rigtig spændende og udfordrende spil, hvor hver spillerunde overrasker og udfordrer deltagerne.

Carcassonne - Abbey & Mayor
Livet i den lille franske by Carcassonne fortsætter, med denne femte udvidelse, der bringer en abbedisse og en borgmester ind i spillet.

Carcassonne - Inns and Cathedrals
I denne udvidelse, fra Carcassonne, er der kommet en drage til landet. Det giver store problemer. Så kan dig og dine venner hjælpe prinsessen med at få jaget dragen væk så byen kan blive sig selv igen.

Carcassonne - The Princess & the Dragon
I denne udvidelse, fra Carcassonne, er der kommet en drage til landet. Det giver store problemer. Så kan dig og dine venner hjælpe prinsessen med at få jaget dragen væk så byen kan blive sig selv igen.

Carcassonne - The Tower
I denne udvidelse fra Carcassonne kommer der højde i spillet. Hvem kan få bygget det højeste tårn, tage sine modstanders tilhænger til fange og derved få en stor løsesum?

Carcassonne - Traders & Builders
I denne anden udvidelse fra Carcassonne kan man få lov til at lege købmand. Her kan du bytte dig til de vare du ikke selv har fået fat i.

Carcassonne Big Box
Den helt store Carcassonne Big box, som indeholder grundspillet samt ikke mindre end 11 udvidelser. Grundspillet kan du købe her

Century Spice Road
Century Spice Road består af en række forskellige spillekort, som lægges ud på bordet. Kortene indikerer blandt andet, hvilke krydderier du kan få. Det gælder om både at tænke logisk samtidig med, at der også er held med i spillet. Dette spil kan give mange timers underholdning.

Cities of Splendor
Cities of Splendor er udviddelse til Splendor og det kræves at du har grundspillet for at kunne spille udvidelsen. Spillet indeholder 4 små udvidelser, som kan spiller hver i for sig med grundspillet.

Cluedo
Cluedo - Hvem har begået mordet på godset? Find ud af hvem der har gjort hvad og hvor.

Colorfox
Colorfox er et sjovt spil for både store og små, hvor du skal tænke dig godt om, når du placerer dine kort. Det gælder nemlig om at få de farvede tændstikker, som er tegnet på kortene til at passe sammen. Med dette spil er du og dine kære godt i gang med at skabe hyggelige stunder sammen.

Conezilla
I dette familiespil kan man rigtig hygge. Her gælder med om at have en god hukommelse og den bedste til at nå 10 kugler is. Spillet er lærerigt for børn, da de både kan lære hvad der er større end og tal på en gang. Så hvem vil ikke gerne have lidt ekstra drys til sin spilleaften?

Cortex Challenge

Dette udfordrende spil tester dig på hvor hurtigt og hvor godt du tænker. Det betyder at der er logiske tests, hukommelsesprøver, labyrinter der skal gennemføres og meget mere. Et spil med fart på, som kan anbefales til dig, der nyder at bruge dit hoved.Cortex Challenge 2
Cortex Challenge 2 er en ny bunke udfordringer til din hjerne, der tester din logik, hukommelse og hurtighed. Brug hele din hjernekapacitet til at konkurrere med dine venner og få først samlet alle dele af hjernen. Du bliver udfordret på følesans, koordinering, labyrinter, observation og meget mere. Se alle spil i Cortex-serie her.

Cortex Challenge Geo

Brug hjernen for at løse opgaverne i Cortex Challenge Geo. Især din viden om geografi er brugbar og kan hjælpe dig med at få sejren i hus i et spil med dine venner eller din familie.

Hurtigt, sjovt og lærerigt.Crystal Cave

I dette spil er I dværge, der skal på hårdt arbejde i minen for at finde krystaller. Den mest succesfulde dværg vinder spillet.Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

Den Fortryllede Labyrint
I dette hyggeligt familiespil gælder det både om at være hurtig, men også snedig. Kan du finde dine skatte og komme i mål før dine modspillere? Bemærk at spillets udgiver ikke længere bruger den danske forside på spillet. Det betyder at selvom der står Labyrinth på det, så er det stadig den danske version.

Den Store Bagedyst
"Den Store Bagedyst" er et kæmpe hit for mange danskere, og hvis du elsker at bage og se programmet, så skal du da også prøve spillet!

Den store Danmarksquiz
Den store Danmarksquiz er et underholdende brætspil for hele familien, som tester jeres paratviden indenfor seks forskellige kategorier om Danmark. Det er et taktisk spil, hvor man selv er med til at bestemme sværhedsgraden, hvilket gør, at både børn og voksne kan deltage i spillet.

DGT Skak startsæt

Skak handler om at angribe din modstanders konge, før din egen konge bliver angrebet af din modstander. Du kan bruge de andre brikker på skakbrættet til at beskytte din egen konge og til at angribe modstanderens konge. Skak er et meget strategisk spil, så overvej hver træk du laver.Diamant
I dette spændende spil skal du indsamle skatte i en mine. Jo dybere du kommer ned i minen, jo flere skatte er der gemt, men samtidig er der også fælder. Tør du tage chancen, eller er du en mere forsigtig spiller? Diamant giver timevis af sjov til dig og dine kære.

Dicetto
Dicetto er et sjovt terninge og kortspil, hvor det gælder om at være hurtigt

Disney Song Challenge
Hvis du er den største Disney-fan, så kan du helt sikkert synge de fleste Disney-sange! Tag kampen op mod dine venner, og se hvem der er den bedste Disney-kender!

Dixit - dansk
Dixit er et spændende og anderledes spil, der udfordrer din kreative tænkning. Det handler ikke om paratviden, hurtighed eller taktik men om at vælge et billede der matcher et ord eller begreb. Nysgerrig? Så bestil Dixit og få en overraskende og facinerende spiloplevelse.

Dixit + en tilfældig udvidelse
Super tilbud på Dixit med en tilfældig udvidelse

Dixit Daydreams (5)
Udvidelse til det prisbelønnede Dixit 84 helt nye kort med nytænkende tegninger. Udvidelsen kan også bruges til Dixit Odyssey

Dixit Harmonies (8)
Få 84 nye, flotte kort som en udvidelse til det populære spil Dixit eller Dixit Odyssey og få endnu flere fantasifulde kort at spille med. Det er en udvidelse og kan ikke spilles alene.

Dixit Journey (3)
84 helt nye kort til Dixit eller Dixit Odyssey Forlæng spændingen i spillet, med denne udvidelse.

Dixit Memories (6)

Denne udvidelse til Dixit hedder Memories og giver børn og voksne mulighed for at lege med associationer og billedkort. Denne udvidelse giver mulighed for mere fantastiske skabninger og steder i et skønt univers.Dixit Odyssey - dansk
Efterfølgeren til det populære og prisvindende spil Dixit. Et nytænkende og anderledes spil der slipper fantasien fri og hvor alle kan være med.

Dixit Origins (4)
Nye flotte kort til Dixit. Se hele serien med alle udvidelser her.

Dixit Quest (2)
Få 84 nye, flotte kort som en udvidelse til det populære spil Dixit eller Dixit Odyssey og få endnu flere fantasifulde kort at spille med. Det er en udvidelse og kan ikke spilles alene.

Dixit Revelations (7)
Udvidelse til det prisbelønnede Dixit 84 helt nye kort med nye illustrationer. Udvidelsen kan også bruges til Dixit Odyssey

Dobble

Dobble er et spil, hvor du virkelig bliver aktiveret. Vær hurtig og opmærksom for at finde 2 ens symboler på 2 forskellige kort. Og find dem inden dine modstandere. Spilles af 2-8 spillere og af børn fra 6 års alderen.Dobble Star Wars
Dobble Star Wars er et sjovt spil for dig, som er glad for Star Wars. Reglerne er enkle, og det gælder om at være den første til at finde to ens symboler på spilkortene. Et sjovt lille spil, som kan spilles af både store og små, samt tages med overalt.

Dobble, Finding Dory
Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.

Dominion Big Box 2nd edition
I dette eventyrlige udgave af Dominion får man både grundspillet og Intrigue i 2nd edition udgaven.

Dominion: Adventures
I dette eventyrlige spil kan man aldrig forudse hvad der kommer til at ske. Dominion: Adventures er den niende i rækken og byder på både nye og gamle mekanikker. Så hvis du var vild med de første, vil du helt sikkert også synes om den niende udgave. Så inviterer vennerne over til en hyggelig spilleaften. Men husk for at spille Dominion: Adventures kræver det basis spillet.

Dominion: Dark Ages
Dette eventyrlige spil er den 7. udvidelse til Dominion. Her har fattigdom og usselhed ramt landet. Men rotter er også et stort problem. Så hvis du allerede kender til Dominion serien vil du også nyde denne udgave. Så få fat i venner og få jer en rigtig hyggelig aften.

Dominion: Hinterlands
Dette eventyrlige spil er den 6. udvidelse af Dominion. Den indeholder masser af nye kort og muligheder.

Dominion: Intrigue 2nd edition
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Intrigue 2nd edition har du mulighed for at denne udgave alene eller sammen med alle udgivelserne.

Dominion: Seaside
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Dominion: Seaside er du på havet, og når du er i land vil du gerne erobre det. Så få fat i venner så I kan se hvem er jer der erobre mest, men også hvem der vinder.

Don't be a Donkey
Kortspillet "Don't be a donkey". Kan du få matchende æselkort, så vær hurtig nok til at få fat i en gulerødder? er for langsom, bliver du til et æsel!

Enigma
I Enigma skal du løse en række simple logiske gåder under tidspres! Det forårsager mange tanketors, frustrationer og grin for alle spillerne undervejs. Enigma vandt Guldbrikkens pris i kategorien Årets Voksenspil i år 2013.

Familie Alias

I Familie Alias er alle mod alle eller rettere sagt, alle er imod spillet.

Det handler om at få gættet flest mulige ord på den tid, det tager for sandet at løbe igennem timeglasset. Når der er tid på kan man blive presset og det er her at spillet bliver rigtig sjovt.

Se mere om og køb det originale Alias-spil her.Fantastic Gymnastics
Lav den Perfekte landing, Scor 100 point og vind.

Fantastic Park
Saml og organiser de sjove og fantasifulde dyr i Fantastic park

Fast Flip
Fast Flip et hurtigt spil om at have hurtigt blik og tælle frugt

Flamme Rouge

Cykelspillet Flamme Rouge er et godt spil til alle, der godt kan lide et taktisk spil om fart og som handler mest om hvem der kommer først i mål.

Ved at trække spillekort fra ens bunke finder du ud af, hvordan din rytter kan bevæge sig. Men det handler også om den strategi som du lægger for din rytter.Flamme Rouge Peloton
Flamme Rouge Peloton er den første udvidelse til det populære cykelracerspil Flamme Rouge. Peloton, har nye brikker med bredere og smallere veje til at bygge bane af og giver mulighed for at spille spillet, med til 6 spillere. Der er også regler for solo spil og spil med helt op 12 spillere.

Flick'em Up! - Dansk
Vil du følge lov og orden eller vil du bryde loven og være en bandit for en stund? Lad som om du befinder dig i det vilde vesten, når du spiller Flick ’em Up og kæmper mod dine rivaler. Spil dette spil med 2-8 spillere. Anbefales til alle i alderen 10 år og derover.

Flick'em Up! - Engelsk
Cowboy eller bandit? Hvem vil du være? Dette spil trækker dig igennem de støvede gader i det gamle vilde vesten. Spillet er på engelsk.

Flugten fra Atlantis
Øen Atlantis synker og det er op til dig at overleve og at komme væk med skatten i behold, når vulkanen går i udbrud og øen begynder at synke. Et spil, som du kan spille med familien eller vennerne. Anbefales til alle over 8 år.

For Sale
Spillet om rigdom og ejendom. Det handler om at købe billigt - og sælge dyrt.

Fresko

Vær med til at restaurere katedralens malerier og få et indblik i, hvordan det var at være en af datidens store kunstnere og hvilken arbejdsbyrde og hvilket pres, der lå på deres skuldre.

Fresko var nomineret til Guldbrikken i år 2012 i kategorien Årets Voksenspil på grund af spillets mange muligheder og til tider avancerede spilforløb.Fun Farm
Fun Farm et sjovt børnespil med næsten rigtige dyr

Gæt en tegning
Brug fantasien! Til at gætte tegninger og vind spillet

Hotel Mystery
Lad dig drage ind i et mysterium, som detektiven, som samtidig skal holde sig uden for mistanke. Nomineret til årets familiespil i 2012. Spillet er på dansk.

Joylings
Hestespil til Hesteglade piger

Jungle Speed
I dette sjove familiespil gælder om at være hurtig. Meget hurtig. Er du den hurtigste, og kan komme af med dine kort før dine modspillere, vinder du. Spillet udkommer først i midten af september. Forudbestil allerede nu dit eksemplar!

Kalaha
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha brætspil
Kalaha bygger på et oldgammelt spil fra Grækenland, og det er et simpelt spil som hele familien kan være med til. Det træner hjernens matematiske sans, samtidig med at det styrker motorikken, da der skal fordeles kugler rundt i alle hullerne (ambos) på spillepladen.

Kalaha fra Alga
Kahala er et simpelt spil, hvor det gælder om, at fordele alle kuglerne i hullerne på spillepladen. Kahala er et oldgammelt spil fra Grækenland, som de fleste kender til. Det er et simpelt spil, som kan være med til at underholde hele familien.

Kalaha fra Danspil
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha i træ foldbart
Lækker Kalaha spil i træ

Kaste Gris
Vi forventer først næste levering i midt juni 2018 Kaste Grise er et simpelt, men sjovt spil, der går ud på at kaste grise. De 2 små grise kastes og ud fra, hvordan de lander, får du point. Der er nemlig mange sjove måde, hvorpå de kan lande.

Kaste Gris - Jumbo
Kaste Gris - nu i stor størrelse og lige til at have med til enhver udendørs lejlighed. Dette morsomme spil egner sig lige godt til selv små børn som unge, voksne og gamle. Alle kan være med og have det sjovt.

Kina skak, Wooden Classic
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

Kinaskak
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

Kinaskak, Alga
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

King of New York - dansk
Ødelæg og smadr New York mest effektiv, i dette medrivende familiespil. King of New York er et hæsblæsende og underholdende spil. Spillet er på Engelsk

King of New York - engelsk
Ødelæg og smadr New York mest effektiv, i dette medrivende familiespil. King of New York er et hæsblæsende og underholdende spil. Spillet er på Engelsk

King of Tokyo 2016 - dansk

I King of Tokyo er du et Giga Monster, der ødelægger alt på sin vej. Men i Tokyo og uden byen er der også andre monstre, som du skal kæmpe imod. Ved at slå med terninger kan du angribe, dine sår kan heles, du kan få sejrpoint eller købe specialkort.

Vinder af Årets Familiespil 2013 hos Guldbrikken.

Kingdom Builder
I dette strategiske familiespil gælder det om at skabe og udvikle dit eget kongerige. Kender du til klassikerne Settlers og Carcassonne, er Kingdom Builder let at gå i gang med, da disse spil på mange måder minder om hinanden. Et underholdende spil for spillefugle i alle aldre, som vil give timevis af sjov.

Kingdomino: Age of Giants udvidelse
En udvidelse til Kingdomino og Queen Domino.

Klask
Klask kombinerer høvdingebold og airhockey i et sjovt og underholdende spil for hele familien. Vinder af juryens specialpris hos Guldbrikken i 2014.

Klodsmajor
Klodsmajor er et familiespil som de fleste danske kender. Det går i alt sin enkelthed ud på at man sammen bygger et tårn af klodser, som er næsten lige store. De små forskellige i tykkelse af klodserne betyder, at tårnet for det første ikke står super stabilt, og for det andet kan man skubbe nogle af klodserne ud undervejs i spillet - hvilket er selve kernen i spillet.

Korsbæk Matador spil
Er du Korsbæks næste matador? Bliv din egen udgave af Mads Skjern - og opbyg Korsbæk. Måske ender du med byen store moderne varehus i 3 etager? Start som handelsrejsende og opbyg dit eget imperium i denne skønne brætspilsudgave af de elskede TV-serie Matador.

Loony Quest
Et sjovt tegnespil, med mange muligheder, og sjove udfordringer

Ludo
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Ludo - For de Yngste - Uden stjerne og Globus
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Ludo Fia
Ludo er altid en klassiker, spil med op til 6 spillere i denne udgave

Magic Maze

Dette sjove spil er et samarbejdsspil for hele familien. Magic Maze er som det første danskdesignede spil, blevet nomineret til den prestigefylde pris, Spiel des Jahres, som er årets spil i Tyskland.Majesty
Majesty er spillet, hvor du skaber dit eget kongerige og forsøge at erobre modspillernes kongerige. Dine spillekort er afgørende for, hvordan du kan regere, i det de sætter rammerne for, hvordan du kan handle. Et sjovt og underholdende strategispil, som kan samle familien.

Mastermind
Spil mand mod mand, som i plejer... eller dyst mod hele familien

Matador
Bolighaj for begyndere. Køb og sælg de bedste grunde og byg huse og hoteller. Når dine medspillere lander på dine grunde må de betale. En ægte spilklassiker, som generationer af danskere har elsket at spille.

Match Madness
I dette familiespil skal man være hurtig på fingrene, men det er også vigtigt at holde holdet hovedet koldt for det kommer til at gå stærkt. Den der først får sine blokke samlet som kortet viser vinder kortet og dermed et point.

Mexican Train
Et hyggeligt anderledes Domino spil.

Mondo
Byg din egen ø - men pas på tiden! Du skal både vælge de rigtige brikker og nå i mål. Årets familiespil 2011.

Monopoly

Find din indre ejendomshandler frem, og få den bedste handel på plads!

Monopoly er et alletiders klassisk brætspil, der egner sig godt til lidt ældre børn og voksne. Spillet går ud på, at købe og sælge, gøre de bedste handler og tjene flest penge!Monopoly Cheaters Edition
Monopoly nu med oprfording til at snyde, men også med regler for at blive taget i snyd.

Monopoly Empire
Hvis du kender det klassiske Monopoly, er du godt forberedt til at kunne gå i gang med denne sjove udgave, Monopoly Empire. Mange af de kendte verdensmærker er til salg i dette spil, og du skal købe dem for at være den spiller, som hurtigst får fyldt sit tårn og derved vinder spillet.

Mysterium
Det spørger - og vi har brug for jeres hjælp til at opklare mysteriet!   Mysterium går ud på at samarbejde om at opklare omstændighederne omkring et gammelt mord. Lykkes I med at finde den skyldige?    

Mysterium: Hidden Signs
I denne udvidelse får du 84 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op. Se om du kan løse mysteriet denne gang!

Mysterium: Secrets and Lies

I denne udvidelse får du 36 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op.

Se om du kan løse mysteriet denne gang!New York 1901
Byg New York op fra bunden og blev en af de legendariske ejendomsspekulanter, som var med til at skabe verdens mest berømte storby og dens skyline. Vær dristigere, modigere og hurtigere end de andre byggemastodonter, så det højeste højhus i New York bliver dit.

Noa
Fantastisk nyt spil, hvor du konkurrerer mod Noa om at samle den bedste ark fuld af søde dyr. Men det er kun Noa der må have par. Du skal enten have 1 eller mere end 2 dyr for at vinde.

Pandemic 10 års Jubilæums Udgave
Forudbestil dit eksemplar af Pandemic 10 års Jubilæums Udgave nu! Spillet udkommer i midten af oktober.

Pandemic Iberia
Pandemic Iberia er en udgave af Pandemic, der foregår midten omkring år 1850, hvor sygdomme, spredte sej og blev kurreret på en helt anden måde, end de gør idag. Spillet bygger alle de kendte regler og elementer fra Pandemic, men spiller rollerne, er nye. Sygdommene opfører sig forskelligt, og der er nye actions som du kan udføre. Alt i alt et af de bedste enkeltstående Pandemic spil.

Paris Connection

Partners
Partners er et rigtig stærkt spil, som efterhånden findes i de fleste danske hjem. Man spiller sammen på hold (deraf navnet) og man spiller sammen om at få hele holdets brikker først i hus. Man er to hold, og der er masser af strategi og samspil som skal gå op i en højere enhed for at vinde. Leder du efter Partners+ til 6 personer, se mere her

Partners Ekstra Kort
Byt dine gamle, slidte kort ud med et helt nyt sæt spillerkort til Partners. Kortene er i god kvalitet og lider ikke lige så hårdt af slitage som ældre versioner fra brætspillet. HUSK at kortene kun kan bruges, hvis man besider Partners spillet og er kun egnet til at udskifte sliterede kort. Du kan finde Partners Grundspillet her eller Partners Plus spillet her

Partners Plus
Partners Plus nu med flere spillere, enten 3 hold af 2 eller 2 hold af 3. Det er Partners bare endnu bedre

Pie Face Showdown
Det sjove Pie Face spil - nu i en 2 personers udgave

Poohat

Poohat handler om at være hurtig og få lagt kortene på bordet, når der er mulighed for det. Kom af med dine kort hurtigst muligt ved at holde øje med toiletbesøgets gang.

Se om du er bedre til at ”gå på toilettet” ind de andre og undgår minuspoint i form at pøller i din Poohat.Quadropolis
Årets spil 2016 fra Days Of Wonder Du skal overtage rollen som bygherre over din egen by, og kombinere dig frem til smartere og flotte løsninger end dine modspillere. Underholdende spil for hele familien. Spillet er på engelsk.

Queendomino
Queendomino - Byg dit rige, pas på dragen, og få dronningens gunst.

Qwixx
Et sjovt terninge spil for hele familien - Såre enkelt og ganske enkelt genialt!

Rejsen - Danmarks spil
Fuld Fart Danmark Rundt - Rejs og spil med hele familien.

Rethink Tomorrow
Rethink Tomorrow - et spil om grøn energi der udfordrer dig

Risk Legacy
Risk Legacy - et RISK spil, hvor alle dine handlinger har konsekvenser, for fremtidige Risk Legacy spil.

Rummikub Classic
Rummikub er et spil, hvor det handler om at komme af med sine brikker først. Men du kan kun lægge talbrikker på bordet, hvis mindst 3 brikker passer sammen på den ene eller den anden måde. En hyggelig familieklassiker.

Rummikub Twist

Brug jokerne i denne nye udgave af Rummikub til at gøre spillet meget sjovere og uforudsigeligt. Udover jokerne er spillet og reglerne de samme som i de originale Rummikub spil.

Leder du efter den klassiske udgave? Læs mere om og køb den klassiske udgave af Rummikub her.Rundt om Danmark
Rundt om Danmark - Quizspil med svar som alle danskere gerne vil vide.

Saboteur

I Saboteur handler det om at finde frem til guldet sammen med de andre dværge. Men uden at vide, hvilke dværge der i virkeligheden er sabotører, er det svært at vide, hvem man kan stole på. Det finder du først ud af til sidst, når guldet skal tælles op.Sandt eller falsk
Lyt til vanvittig erklæring og afgør derefter om det er sandt eller falsk. Hvis du tror du ved det, skal du trykke på knappen.

Scrabble
Det klassiske Scrabble brætspil giver dig muligheden for at lege med ord og se, hvor mange point du kan få ud af blot ét ord på brættet. Det er god træning for hjernen, som skal i gang, hvis du skal opnå stærke ord og mange point.

Sequence

Et underholdende familiespil, som du hurtigt lærer. Derefter er det bare et spørgsmål om at smøre dine taktiske evner, og gøre livet surt for dine medspillere.

Et oplagt valg til hyggen lørdag aften eller i sommerhuset.

Sequence Cats
I Sequence Cats skal du skabe en sequence. Det minder lidt om ”4 på stribe”, men det er meget sjovere. I dette spil er der forskellige kattetyper som du kan lære mere om i spillereglerne.

Sequence Deluxe
Prøv det populære spil Sequence i en flottere og endnu mere lækker udgave. Et hurtigt og hyggeligt spil for alle aldersgrupper.

Settlers fra Catan – Byer og riddere
Vil du gerne have endnu mere strategi i Settlers fra Catan? Så er udvidelsen Byer og riddere lige noget for dig.   Du skal ikke kun samle råstoffer og bygge byer – du skal også opbygge en hær, der kan forsvare dig og de andre spillere på Catan.

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 spillere

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 er en udvidelse til Byer og riddere, som er en udvidelse til grundspillet Settlers fra Catan.

Med denne nye udvidelse kan I være 5-6 spillere.

Udvidelsen er på dansk.Settlers fra Catan - Eventyrere og pirater
Bliv den største eventyrer på Catan! Byg skibe, bekæmp pirater og opdag nyt land. Denne udvidelse åbner op for helt nye missioner og masser af underholdning.

Settlers fra Catan - grundspillet

Settlers - Det taktiske spil om handel og magt

Et utrolig populært spil fra Claus Teuber, som er solgt i millioner af eksemplarer verden over. Spillet går overordnet ud på at handle sig til magt, og man handler med råstoffer, som kan bruges til at bygge byer og veje på spillepladen.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og Barbarer
Nu kan to personer spille Settlers fra Catan med denne udvidelse til spillet. Desuden får du hele 5 nye og spændende eventyr du kan udforske.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og barbarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse kan I spille op til 6 personer.

Settlers fra Catan – Junior
Det kendte og populære Settlers fra Catan i juniorudgaven. Velegnet som introduktion til Settlers allerede fra 5-års alderen. Er du den dygtigste pirat der får fyldt dine lagre og undgår Kaptajn Skade?

Settlers fra Catan – Søfarer
Settlers fra Catan Søfarer er den mest populære udvidelse til det klassiske strategispil. Indtag havene omkring din ø og opnå helt nye, strategiske muligheder.

Settlers fra Catan - Søfarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan med udvidelsen Søfarer.  

Settlers fra Catan – Sørøverlegenderne
Endnu en udvidelse til den berømte klassikker, Settlers fra Catan, laver nu flere muligheder end nogensinde før i, Catan Sørøverlegenderne. Rejsen går nu mod havets farlige vande, og alt hvad der ellers venter på jer over solens skinende lys i horisonten. Tør du at finde ud af det? OBS: spillet kræver Settlers fra Catan og Catan Søfarere for at kunne spilles.

Settlers fra Catan - udvidelse 5-6 spillere

OBS - Spillet kommer først på lager igen i starten af 2019 - OBS

Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan. Reglerne er det samme – dog med den tilføjelse, at alle spillere kan bytte kort efter hver spillers tur.

Settlers fra Catan + Søfarer udvidelse
Super tilbud på Settlers fra Catan grundspiller og Søfarer udvidelsen

Sheriff of Nottingham
Sheriff of Nottingham var nomineret til årets selskabsspil i 2015. Hele familien kan samles, om sagaen om Prins John og hans grådige væsen. Garanti for en god aftens underholdning.

Sig det videre

Sig Det Videre er et spil, der minder en smule om hviskeleg. Men her skal du bare tegne ordet i stedet. Sådan går tegninger og ord videre til de andre spillere og til sidst er det spændende at se om den sidste tegning ligner det første ord, der stod på kortet. Spil det med familien eller vennerne.SIXSTIX
I SixStix har hver deltager en række kort hvorpå, der er tegnet forskellige figurer, der er lavet af seks tændstikker. På bordet lægges seks tændstikker og ved kun at flytte tre tændstikker skal du forsøge at lave en af de figurer, som du har på dine kort. Det er et sjovt spil, hvor alle kan være med.

Skak fra Alga
Dette skakspil er fremstillet af træ og kan klappes sammen, så det ikke fylder meget. Det gør det endvidere også nemt at tage med sig på for eksempelvis en ferie. Skak er et klassisk spil, som de fleste kender til og er et underholdende spil for hele familien.

Skakspil i træ fra Enigma

Skak er et strategisk spil, der handler om at angribe modstanderens bønder, heste, tårne, løbere eller andre indtil kongen kan angribes uden mulighed for at afværge angrebet. Først da har spilleren, der angriber vundet. Dette skakspil er lavet af træ og er derfor af helt klassisk udseendeSkal vi Vædde?
Dette sjove spil er fyldt med udfordringer til hele familien. Du får point, hvis du kan gætte om dine modspillere kan klare deres opgave, samt hvis du selv løser en. Det gælder om at kende sine modspillere godt, og kende deres styrker og svagheder. Skal vi vædde? Er et underholdende spil for både store og små.

Skylines
Byg dit eget højhus

Small World - dansk
Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land!  

Small World - engelsk
Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land! Se mere om og køb den danske udgave af Small World her.  

Speak Out Kids vs Parents

Som spil, hvor børn kan spille imod deres forældre, er dette spil et must-have på spilhylden i ethvert familiehjem. Her skal der kæmpes om, hvem der kan tale bedst med et mundstykke i munden. Det kan være svært kan vi hilse og sige.

Leder du efter den almindelige udgave? Læs mere om og bestil Speak Out her.Splendor
Splendor kan forklares på fem minutter men spilles i timevis! Spillet foregår i renæssancen, hvor du som rig handelsmand skal handle med diamanter. Vinderen er den, der først opnår 15 sejerspoint.

Stickup
Stick Up er et lille, sjovt spil, hvor reglerne er simple. I Stick Up vælger to deltagere hver en tændstik, hvorefter alle deltagerne hurtigst muligt skal indsamle de spillekort, hvorpå der er tegnet tændstiks kombinationer, som er mulige at lave med de to valgte tændstikker.

Stix
Stix er et kortspil, hvor det gælder om at indsamle de kort, du har brug for, for at gennemføre din mission og efterfølgende lukke spillerunden. Den deltager som har flest point efter det aftalte antal spillerunder kan kalde sig vinder af Stix. Stix er et sjovt spil for både store og små.

Stop the Chrono Bomb
Stop bomben - før det er for sent! Du er en vaske ægte agent, og kun du kan stoppe bomben før det er for sent. Men pas på - hvis du rammer laseren går tiden hurtigere.

Stratego Original
Stratego Original, en klassiker kendt for dens fantastiske evner til at sætte din hjerne på en prøve. Suverænt for både lærte strategere og nybegyndere på grund af dets lette regler, men store dybde. Fremragende til at udvikle sine strategiske evner, specielt for yngre.

Takenoko
Vil du være dyrepasser for en kejselig panda? For det er lige netop hvad Takenoko handler om. Et sjovt og underholdende spil, som i 2015 blev nomineret til årets familiespil, af det uafhængige spil site Guldbrikken.

Tal Høvding
I dette spil er I alle indianere og I har alle én fjer på hovedet. Kan du gætte værdien af alle fjer tilsammen kan du vinde.

Tegn og Gæt
Tegn og Gæt handler i alt sin enkelthed om, at du får til opgave at tegne en bestemt ting, som dine holdkammerater skal gætte, hvad er. Det eneste du må sige er ”ja” og ”nej”, og det gælder om ikke at lade sig stresse af, at det hele foregår på tid. Et sjovt klassisk brætspil for hele familien.

Ternet Ninja
Hvis du er helt vild med Anders "Anden" Matthesen, og har du læst hans hylende morsomme bog "Ternet Ninja", så skal du helt klart også give spillet af samme navn en chance.

Terning Alias
Terningerne bestemmer, hvilke ord der kan dannes. Forklar ordet så andre kan gætte det. Se mere om og køb det originale Alias-spil her.

Ticket to Ride - New York
En ny hurtig udgave af Ticket to Ride - lav ruter med Taxier rundt i New York, nemt for begyndere og taktisk nok til at erfarne spiller kan blive udfordret.

Ticket To Ride Europa 1912

Med udvidelsen Ticket To Ride Europa 1912 får du nye rutekort, mulighed for at bygge pak-huse samt at bruge helt nye strategier.

Benyt dig af de forskellige fordele til at opnå flest mulige togkort, så du kan bygge dine ruter bedre og hurtigere end dine modspillere.

Skal spilles sammen med et af Ticket to Ride grundspillene.

Læs mere om og køb Ticket to Ride Europe her.Ticket to ride Europe
Ticket To ride er et rigtig godt brætspil, som er rigtig sjovt at spille. Spillet går i al sin enkelhed ud på, at man skal bygge jernbanestrækninger mellem byer, og på den måde få mulighed for at rejser mellem disse to destinationer.

Ticket to Ride First Journey - Europe

I Ticket to Ride – First Journey skal togstrækninger bygges i Europa mellem store byer. Men hvem får bygget flest ruter og de længste strækninger. Det vil tiden vise!Ticket to Ride Germany
Ticket to Ride - Germany er udsolgt ved producenten og afventer dato for genoptryk, der kan godt få lang tid før det sker. Er du klar til at udforske Tysklands jernbaner i denne selvstændige version i Ticket To Ride serien? Med nye fede mechanics, der skilder sig ud fra de andre, får man en virkelig fed og spændende oplevelse, man ikke har prøvet før. Det rette spil for hele familien, med nemme regler og god kompleksitet kan alle være med, men på samme tid være udfordret.

Ticket to ride Nordic Countries
Ticket To Ride er nu ude med en ny udvidelse, Ticket To Ride Nordic, som besøger Nordens køligere lande. Rejsen tager forbi Danmark, Norge, Sverige, finland samt dele af Rusland med fantastiske eventyr og visioner for Nordens fremtid. Her finder du Ticket to ride Europe.

Ticket To Ride Rails & Sails

Rails & Sails er et grundspil i den populære serie, Ticket To Ride. Her skal der bygges togruter og færgeruter, så du kan rejse mellem verdens lande og byer.

Bevæg dig over land og vand mens du bygger og forhåbentlig hurtigere end dine modspillere.Ticket to ride USA
Ticket to ride USA er det orginale brætspil, som tog verdenen med storm i 2006. Rigtig sjovt og underholdende. Spillet går ganske simpelt ud på, at man skal bygge jernbaner mellem byer, for at opnå point, til at vinde spillet

Ticket To Ride USA 1910

Udvidelsen til Ticket to Ride USA giver dig 3 nye måder at spille Ticket to Ride på. Vælg mellem ét af de 3 nye regelsæt og få dermed masser af spil for pengene, når du bygger ruter i USA.Ticket to Ride: France og The Old West - Map Collection #6

Denne udvidelse til Ticket to Ride omfatter Frankrig og Old West-kortet. Dette er den sjette udvidelse til det populære spil brætspil.Ticket To Ride: Heart of Africa - Map Collection #3

I denne udvidelse, Ticket To Ride Heart of Africa bygger du ruter gennem bestemte terræner. Disse terræner kan give dig ekstra point, hvis du har et terrænkort, der matcher. Så overvej grundigt, hvilken strategi, der skal bruges for at opnå flere bedre ruter og flere point end dine modspillere.

Husk at du skal have et Ticket To Ride grundspil for at kunne spille denne udvidelse.Ticket to Ride: India og Switzerland - Map Collection #2

I udvidelsen Indien/Schweitz får du 2 nye kort over henholdsvis Indien og Schweiz. Med dem kan du spille 2 nye udgaver af Ticket To Ride. Det handler stadig om at bygge de bedste og mest fantastiske ruter fra en start station til en endestation. Den med flest point vinder.

Husk at du skal bruge et grundspil fra serien for at kunne spille denne udvidelse.Ticket To Ride: Nederland - Map Collection #4

Rejs ad de fantastiske kanaler i Holland i denne Nederland udvidelse af Ticket To Ride serien. Byg broer, så du kan komme over kanalerne og betal for at krydse hinandens broer.

Husk at du skal have et grundspil af samme serie for at kunne spille udvidelsen.Ticket To Ride: Team Asia og Legendary Asia - Map Collection #1

Ligesom de andre spil i Ticket To Ride serien skal man i denne udvidelse bygge togruter for at få point.

Med Asia udvidelsen kan man vælge mellem 2 slags spil, ét hvor mange spiller i hold samt ét hvor man kan bygge ruter i bjergene.Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania - Map Collection #5
Denne udvidelse af Ticket to Ride omfatter United Kingdom og Pennsylvania-kortet. det er den femte udvidelse til det populære brætspil.

Tokaido - Dansk
Inspireret af den rigtige Tokaido vej fra Kyoto til Edo handler dette spil om at opleve mest muligt på din rejse. Der ligger templer langs ruten og du kan møde spændende mennesker og samle smukke genstande op på din vej.

Tori

Året er 1952, og du skal sælge varer fra boder på Helsinkis store markedsplads. I Tori skal du ud på et forretningseventyr, og stjæle kunder fra dine medspillere. Et hyggeligt og gennemført brætspil for familien med børn på 10 år eller over.Toscana

Har du altid undret dig over sammenhængen i mellem vinpriserne og vinens kvalitet, fordi der ingen sammenhæng er, så er Toscana spillet, der giver dig et indblik i, hvor indviklet vins prissætning er.

Find den bedste kombination af kvalitet, lobbyisme og manipulation - og tjen flest penge.Totem
Ånderne viser totempælene vejen til sejren! Lad ånderne vise dig vejen over spillepladen og brug de kraftfulde symboler til at påvirke spillets gang - og sågar de andre spillers resultat. Den første spiller, som rykker alle sine brikker over spillepladen, vinder spillet!

Travel Sequence
Snup Travel Sequence med på din rejse og nyd det sjove kortspil, som du får i en plastikkasse, der er praktisk at have med i tasken og nemt at spille. På udkig efter den originale udgave? Læs mere om og køb det originale Sequence lige her.

Triominos
Triominos er spillet for dig, som elsker Rummikub og Domino. Det er et fredeligt spil, hvor man skal holde tungen lige i munden og være årvågen, fordi mulighederne er mange og spidsfindige. Prøv også rejseudgaven af Triominos

Triominos Rejseudgave
Kan jeres familie heller ikke få nok af Triominos, så er Triominos Rejseudgave spillet, der sikrer jer, at I ikke behøves at undvære det på jeres ferie. Konceptet er det samme som det originale spil, bare mindre og mere kompakt.

Tsuro - Dansk
I Tsuro gælder det om at blive på spillepladen længere end dine modspillere. Du flytter din markør ved at placere rutebrikker på spillepladen, og hvis din rute ender udenfor spillepladen er du ude. Men bruger du dine rutebrikker rigtigt kan du sende dine modspilleres markører udenfor spillepladen og vinde spillet.

Tyvenes By
I dette spil kan dine venner pludselig blive dine fjender, men dine fjender kan også pludselig blive dine venner. Hvem er bedst til at stable den bedste tyvebande på benene? Med lidt taktisk snilde, luskeri og held kan det måske blive dig.

Ultimate Werewolf
Jagten går dagen igennem på varulve, og om dagen vender det, nu skal indbyggerne jages. I Ultimate Werewolf smides du ind en landsby, hvor indbyggerne og vareulvene kæmper indædt mod hinanden. Spillet er på engelsk.

Unlock - Escape Adventures

Unlock er samarbejdspillet, hvor alle spillere sammen skal låse spillets mysterier op ved at gennemføre forskellige opgaver. Se om I sammen kan vinde over spillet og dets mytiske opgaver.Unlock 2 - Mystery Adventures
Unlock 2 - Mystery Adventures er 3 helt nye mysterier der skal løses. Du og dine venner vil blive udsat for situationer, hvor det kun er de klogeste og mest overvågne der vil slippe ud.

Unlock 3 - Secret Adventures
Unlock 3 - Secret Adventures er 3 helt nye hemmeligheder der skal løses. Du og dine venner vil blive udsat for situationer, hvor det kun er de klogeste og mest overvågne finder en løsning.

Vikings Brainstorm
Vikings Brainstorm - Originalt tænkespil hvor skibene bevæger sig gennem vandet på en unik måde.

Vildkatten 400 App-version

Led efter billeder på spillepladen og vær hurtigere end dine modspillere, hvis du skal være den første til at få øje på det, som I leder efter.

Denne udgave kan kombineres med en app, så du kan få meget mere sjov ud af spillet.Vildkatten Classic 300

Vær den hurtigste og vind spillet Vildkatten ved at finde billederne først. De gemmer sig på spillepladen, men spørgsmålet er hvor nemt det er at finde dem. De gemmer sig nemlig forskellige steder fra gang til gang. Og da de ligger blandet sammen med andre ting kan det være vanskeligt at få øje på dem.Vildkatten Master 500
I Vildkatten Master 500 skal du matche et billedkort med et billede på spillepladen. Men med over 500 billeder kan det være svært at finde motivet på pladen. Hvem er bedst og hurtigst til at finde billederne? Vildkatten fås i mange forskellige udgaver. Se hele udvalget her.

When I Dream
Er du en ægte drømmekender, og er du super god til at tyde drømmende fra dine venner? I spillet When I Dream er det din tur til at tage i drømmeland og lade drømmeånderne bevæge sig ind i dine drømme.

Wordious

Zoobaloo

I spillet Zoobaloo handler det om at placere dyr på en tømmerflåde. Alt efter hvilke dyr du placerer og hvordan du placerer dem, kan tømmerflåden enten have alle dyrene eller også kan den ikke.Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation