MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Familiespil

Her finder du vores udvalg af familiespil til familieaftenen, og uanset om du vil starte en ny, hyggelig familietradition med en ugentlig spilleaften, eller du vil bygge videre på en eksisterende, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hos Nordisk Spil har vi gjort os umage med at finde frem til de bedste titler på markedet, så du med ro i sindet kan bestille et nyt familiespil til samlingen – eller begynde en ny. Nedenfor finder du klassikere som Afrikas Stjerne, Matador og Settlers, såvel som nye opfindsomme titler, hvor du fx skal passe en panda, bygge jernbaner eller handle med diamanter!

Slip fantasien løs med prisvindende spil, og oplev, hvordan hverdagsaftenen pludselig bliver begivenhedsrig og fyldt med spænding. Saml familien rundt om spisebordet og få halve og hele timers underholdning serveret. Sådanne aftener, hvor man skal stoppe bomber eller lege med monstre, bliver man aldrig for gammel til. Det er hyggestunder man kan se frem til i flere dage. Brætspil er en god ide til familieaftenerne, og de mindste kan evt. spille sammen med en voksen, hvis spillet bliver lidt for avanceret.


15 Minutes to Self-Destruct
• Perfekt til holdspil. • Appen gør spillet endnu mere spændende. • Højt tempo, kort spiltid

20 Kortspil

27 Terningespil
Her får du et samlet sæt med hele 27 forskellige terningespil i en lille pakke - lige til at have med på tur, i sommerhuset eller bare have stående derhjemme.

4 På Stribe fra Alga
4 på stribe gælder i alt sin enkelthed om, at man skiftes til at putte sine brikker i spillepladen, og så gælder det om at være den første, som får 4 brikker på stribe. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

5 in 1, metalboks
5 gode spil i en lækker metal æske

6 Nimmt!
6 Nimmt er for dig, der elsker et godt kortspil og ønsker et simpelt men strategisk udfordrende et af slagsen!

6-IN-1, Alga
Her får du 6 klassiske brætspil samlet et sted. Spillet indeholder følgende 6 spil: Skak, dam, backgammon, domino, mølle og yatzy!

7 Wonders - Babel
7 Wonders Babel er to udvidelser samlet i én pakke. Husk at denne version ikke kan spilles, hvis man ikke har grundspillet. Spillet er på engelsk.

7 Wonders - Nordic V2
Årets voksenspil 2011. Et skønt kortspil som kan spilles på ca. en time, hvilket er meget hurtigt ift. strategispil. Man kan være 3-7 spillere, og det handler om at få opbygget sin civilisation og få vundet herredømmet. 7 wonders spillet bliver lidt mere avanceret når man er flere med end 3, da man så vælger at have flere kort med.

7 Wonders Armada - Nordic V2
Etabler din dominans til søs såvel som hjemme. Udforsk bølgerne på et nyt bræt, der tilbyder nye strategiske muligheder. Kun kompatibel med den anden udgave af 7 Wonders og dens udvidelser.

7 Wonders Cities - dansk
Spillet er en udvidelse til det klassiske 7 Wonders, som gør spillet langt mere aggressivt end de tidligere versioner. Skærp din indre strateg med denne udvidelse, af et i forvejen spændende og underholdende strategi kortspil.

7 Wonders Duel - dansk
Saml sejspoint eller blev den mest dominerende civilisation. Til kun 2 spillere findes der næsten ikke bedre underholdning! Spillet er på dansk - find den engelske udgave her.

7 Wonders Duel - engelsk
7 Wonders Duel er et af de bedste strategi kortspil, for to spillere. Oplev 7 Wonders klassikeren, også selvom i ikke kan samle mere end to spillere, til en god omgang taktisk strategispil. Spillet er på engelsk. Find den danske udgave her.

7 Wonders Duel Pantheon - dansk

Denne udvidelse tilføjer den ægyptiske og den græske civilisation til dit 7 Wonders Duel spil.

Med 7 Wonders Duel Pantheon udvider du dermed med 2 civilisationer. Husk at udvidelsen skal spilles sammen med 7 Wonders Duel grundspil.7 Wonders Duel Pantheon - engelsk

7 Wonders Duel Pantheon er en udvidelse til 7 Wonders Duel grundspillet, hvor 2 nye civilisationer dukker op.

Denne udgave af udvidelsen til 7 Wonders grundspillet er på engelsk. Det betyder at spillereglerne skal læses på engelsk.7 Wonders Leaders
Udvidelsen til det populære 7 Wonders. Tilføj en ekstra dimension til dit spil, og gør din civilisation mindeværdig. Denne udvidelse kræver grundspillet 7 Wonders, som også kan købes hos os.

7 Wonders: Wonder Pack
7 Wonders - Wonder pakken, giver nu endnu flere muligheder, før spillet overhovedet starter. Med 4 nye civilisationer kan du nu udforske flere nye veje og strategier i det allerede fremragende grundspil, 7 Wonders. Husk at dette spil er en udvidelse til 7 Wonders grundspillet og kan ikke spilles alene. Grundspillet kan findes her.

Acts - A Game About Acts
In the Footsteps of Paul

Afrikas Stjerne
Siden 1950erne har danskerne elsket Afrikas Stjerne. Find kæmpediamanten Afrikas Stjerne og bring den sikkert hjem. Eller udforsk de andre skatte på dette smukke kontinent. En spændende skattejagt for hele familien.

Agricola Family - dansk
Agricola Family handler om at være bedst til at være bonde og til at styre din bondegård og din hjælpsomme familie. Denne udgave af Agricola er et simpelt spil, der er nemt at spille for hele familien. Læs mere om og køb det originale Agricola her.

Alfabet
Alfabet - Spillet for ordkløvere og krydsordelskere.

Alhambra
I Alhambra dyster spillerne om at bygge det smukkeste palads!

Alias: Junior Party
Det er tid til sjov og leg i denne udgave af Alias, hvor der skal udføres sjove ting, mens der skal gættes på ord.

Amul
Tag med tilbage til den gamle by Amul der engang var et af de vigtigste steder på Silkevejen og et kæmpe internationalt handelsmarked!

AniMix

Kan sjove ord som humleko, girafant eller slamis forårsage et grineflip? Eller hvad med deres afbilleder som viser, at der i virkeligheden er tale om en humlebi og en ko, giraf og en elefant samt en slange og en missekat gøre det samme?

Så er AniMiz spillet for dig og din familie.Arctic Race

Atlantis: Flugten fra Atlantis
Øen Atlantis synker og det er op til dig at overleve og at komme væk med skatten i behold, når vulkanen går i udbrud og øen begynder at synke. Et spil, som du kan spille med familien eller vennerne. Anbefales til alle over 8 år.

Azul
Azul er et kreativt spil, hvor du skal udsmykke væggene på Evoras palads. Det gælder om at skabe flotte mønstre og samtidig tænke fremad. Ved at lave flotte mosaikker optjener du point og kan derved vinde spillet. Et anderledes spil, som vil give timevis af sjov til venner og familie.

Azul - Stained Glass of Sintra
Kong Manuel I var helt vild med indretningen af fliserne på sit palads, og har nu tilkaldt dig til at skabe det smukkeste glasmosaik!

Backgammon fra Alga
Backgammon gælder i alt sin enkelthed om at få alle sine brikker hjem i mål. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

Backgammon i træ
Klassisk spil i træ. Få dine brikker hjem i mål ved hjælp af terningerne.

Backgammon Vinyl
Stort Backgammon spil i lækker kvalitet, med hasper og hank så det kan lukkes, som en kuffert

Backgammon Wood smalll 12'
De fleste kender spillet Backgammon. De enkle spil er tidsløst med sin kombination af enkle regler og strategiske udfordringer. Leveres i flot udgave i rent træ.

Bad Bones
Kan du forsvare dit kongerige mod skeletterne?

BAGit
Dette sjove spil gælder i al sin enkelthed om at score mål, samtidig med at man prøver at forhindre, at modstanderen scorer. Det er et spil for dig, der godt kan lide at være aktiv, og det er særdeles velegnet til en sjov dag i haven eller på stranden.

Bamboleo
Bamboleo er et færdighedsspil for alle tyngdekrafts-eksperter - og alle der gerne vil være det. Spillerne skiftes til at fjerne klodser fra pladen, og i overensstemmelse med tyngdeloven læner Bamboleo sig sidelæns på utrolige måder.

Banana Kick
Før spillet starter, opsætter man en bane, som også består af mål. Banana Kick minder om klassisk fodbold, og det handler om at sparke bananbolden i mål. Boldens specielle form gør den svær at styre, hvilket vil bidrage til masser af grin.

Barking Kittens
Barking Kittens er udvidelsen til det meget populære Exploring Kittens.

Battle Sheep
Battle Sheep er kåret til Årets familiespil 2015 af legetøjsbranchen. Fårene har tænkt sig at indtage verden. En græsmark af gangen. Den der får flest får på græs vinder spillet. Banen bygger I selv op fra spil til spil. Enkle regler, flotte brikker og masser af sjov for hele familien.

Bean Bag Game
Med dette underholdende spil er du og din familie sikret timevis af sjov i haven. Man kaster ærteposerne og optjener point alt efter, hvor godt man rammer. Spillet er for både store og små, og sværhedsgraden kan varieres alt efter, hvor stor afstanden til pointpladen er.

Bezzerwizzer ord
Det klassiske "Bezzerwizzer" med helt nye udfordringer. I skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk. For 2 eller flere spillere fra 15 år.

Biotopia
I kortspillet BIOTOPIA skal spillere kæmpe for at anlægge den bedste blomsterhave og tiltrække smukke, danske sommerfugle for på den måde at vinde spillet. Men når du det før de andre?

Biotopia (ENG)
In the card game BIOTOPIA, players must compete to create the best flower garden and attract beautiful butterflies to win the game. But can you succeed before the others?

Blitz

I Blitz gælder det om hurtigst muligt at vælge den rigtige genstand, ud fra det kort der vendes. Det lyder let som en leg, men det viser sig hurtigt, at være sværere end som så!

Så er du hurtig i hovedet og på hænderne? Så har du gode chancer for at slå familien i dette best-seller spil.Block Out!

Stabel klodserne ovenpå hinanden uden de vælter! Første spiller uden kort eller som har lagt den 9. klods uden stabelen vælter, vinder spillet!

Nomineret af legetøjsbranchen til Årets Familiespil 2015.

Blokus

Blokus handler om at få brikkerne lagt på spillepladen først.

2-4 spillere kan spille Blokus og et spil tager typisk 20 minutter.Bohnanza: The Duel
1 mod 1! Hvem høster flest bønner?

Bonk
I Bonk skal du sørge for at beskytte dit eget mål og sikre at kuglen ikke får lov til at trille i mål. Gør det alene eller med en holdkammerat. Sammen skal I sende små kugler ned af ramperne for at beskytte holdets mål.

Boom Boom Balloon
Slå med terningen for at finde ud af, hvor mange pinde du skal stikke ind i ballonen. Den der giver ballonen den pind, som får den til at sprænges, har tabt runden. Håb hellere på at slå lavt med terningen!

Boom Boom Balloon: Ekstra balloner

Ekstra balloner til Boom Boom Balloon giver dig mulighed for at spille spillet flere gange.

Hver pakke indeholder 20 ekstra balloner.Bounce Off
Hvor præcis er du egentlig? Boldene her skal ramme bordet mindst en gang, og skal derefter lande præcis hvor du vil have den. Kan du lave mønstret før din modstander?

Bowling Head
Er du god til bowling? Hvad hvis du skal ramme keglerne med bolden på hovedet? Her får du et sjovt og anderledes bowling-spil!

Bucket King 3D

Pas på din pyramide og bevar den så høj og flot som muligt lige så længe du kan. Hvis du fejler med dine spillekort er straffen nemlig at der må ryge en spand fra din pyramide af spande.Cacao

Cacao tager spillerne med på en rejse til landet med Gudernes Frugt.

Hver stammehøvding forsøger at lede sin stamme til rigdom og berømmelse ved at ofre til guderne, plante og handle med kakao.

De simple regler og den korte spilletid gør Cacao til det ideelle familiespil.Cacao (ENG)
Led din stamme til rigdom og berømmelse!

Camel Cup

Har du altid drømt om at være med til kamelræs i Egypten? Så er dette din chance. I Camel Cup skal du satse på kameler, men der skal mere end bare held til at vinde dette spil.Canal King

Captain Sonar - Dansk
Spændende samarbejdsspil, hvor det gælder om at få fjendens ubåd sænket ned på havets bund.

Captain Sonar Family
Captain Sonar Family - spændende spil, hvor det at samarbejde er vigtigt for at vinde.

Carcassonne
Carcassonne er et meget populært brætspil. Det er et af de mest populære brætspil gennem de sidste 10 år. Carcassonne har vundet forskellige priser, og er et rigtig godt spil til mange forskellige lejligheder. Carcassonne er et strategisk spil, og er et relativt enkelt spil, men også et rigtig spændende og udfordrende spil, hvor hver spillerunde overrasker og udfordrer deltagerne.

Carcassonne - Hills & Sheep
Find din indre fårehyrde frem og få styr din flok! Her får du en udvidelse til Carcassonne, hvor der er tilføjet fårehyrder, får og ulve og nye landebrikker.

Carcassonne - Hunters & Gatherers
Carcassonne - Hunters & Gatherers - Familiespil og børnespil. Enkeltstående spil i Carcassonne serien.

Carcassonne - Inns and Cathedrals
I denne udvidelse, fra Carcassonne, er der kommet en drage til landet. Det giver store problemer. Så kan dig og dine venner hjælpe prinsessen med at få jaget dragen væk så byen kan blive sig selv igen.

Carcassonne - The Princess & the Dragon
I denne udvidelse, fra Carcassonne, er der kommet en drage til landet. Det giver store problemer. Så kan dig og dine venner hjælpe prinsessen med at få jaget dragen væk så byen kan blive sig selv igen.

Carcassonne - The Tower
I denne udvidelse fra Carcassonne kommer der højde i spillet. Hvem kan få bygget det højeste tårn, tage sine modstanders tilhænger til fange og derved få en stor løsesum?

Carcassonne - Traders & Builders
I denne anden udvidelse fra Carcassonne kan man få lov til at lege købmand. Her kan du bytte dig til de vare du ikke selv har fået fat i.

Carcassonne 20th Anniversary
Carcassonne - 20-årsjubilæet for denne klassiker skal fejres! Det gøres med en særudgave der adskiller sig på følgende punkter: - Specialdesignet æske - Nye illustrationer på brikkerne - Flere flodbrikker - Ny miniekspansion - Klistermærker - Nyt layout og papir

Carcassonne Abbey & Mayor, Dk
Livet i den lille franske by Carcassonne fortsætter, med denne femte udvidelse, der bringer en abbedisse og en borgmester ind i spillet.

Carcassonne Amazonas
Carcassonne Amazonas er et selvstændigt spil i Carcassonne-serien, hvor Amazonas skal udforskes.

Carcassonne Big Box
Den helt store Carcassonne Big box, som indeholder grundspillet samt ikke mindre end 11 udvidelser. Grundspillet kan du købe her

Carcassonne Mini 2 - Sendebud
Carcassonne Sendebud nr. 2 er en mini udvidelse til Carcassonne, og skal derfor spilles sammen med grundspillet.

Carcassonne Star Wars - Dansk

Carcassonne: Safari
Her får du et helt selvstændigt spil til den populære Carcassonne-serie. Nu er det tid til at tage på safari!

Cards Against Humanity Family Edition
Cards Against Humanity - Nu i familieudgave. Sjovt og underholdende familiespil, hvor der skal laves de mærkeligste sætninger ud fra kortene. OBS. Kortene er på engelsk.

Celtic
Kelterne står over for at skulle vælge en ny fyrste. Den gamle fyrste af Glauberg ligger døende, og fire familier kæmper om at vinde sig titlen som den næste fyrste. Familierne kæmper om magt og indflydelse ved gennem handel og rejser at etablere forbindelser gennem hele regionen.

Century Spice Road
Century Spice Road består af en række forskellige spillekort, som lægges ud på bordet. Kortene indikerer blandt andet, hvilke krydderier du kan få. Det gælder om både at tænke logisk samtidig med, at der også er held med i spillet. Dette spil kan give mange timers underholdning.

Cities of Splendor
Cities of Splendor er udviddelse til Splendor og det kræves at du har grundspillet for at kunne spille udvidelsen. Spillet indeholder 4 små udvidelser, som kan spiller hver i for sig med grundspillet.

City Blox
I dette spil kan I finde ud af, hvem af jer, der er den bedste mesterbygger!

Cleopatra & Society of Architects
Er du den bedste arkitekt der vinder dronning Cleopatras gunst? Sikrer du, at hendes navn går over i historien..

Cloud City
Hvem er den bedste byarkitekt i familien?

Cluedo
Cluedo - Hvem har begået mordet på godset? Find ud af hvem der har gjort hvad og hvor.

Colorfox
Colorfox er et sjovt spil for både store og små, hvor du skal tænke dig godt om, når du placerer dine kort. Det gælder nemlig om at få de farvede tændstikker, som er tegnet på kortene til at passe sammen. Med dette spil er du og dine kære godt i gang med at skabe hyggelige stunder sammen.

Combo Color
I dette sjove og strategiske spil skal I farvelægge forskellige felter for at opnå flest point! Hvem får farvelagt det bedste område?

Conezilla
I dette familiespil kan man rigtig hygge. Her gælder med om at have en god hukommelse og den bedste til at nå 10 kugler is. Spillet er lærerigt for børn, da de både kan lære hvad der er større end og tal på en gang. Så hvem vil ikke gerne have lidt ekstra drys til sin spilleaften?

Connect 4 Shots
Fire på stribe, med en ny twist!

Cortex Challenge

Dette udfordrende spil tester dig på hvor hurtigt og hvor godt du tænker. Det betyder at der er logiske tests, hukommelsesprøver, labyrinter der skal gennemføres og meget mere. Et spil med fart på, som kan anbefales til dig, der nyder at bruge dit hoved.Cortex Challenge 2
Cortex Challenge 2 er en ny bunke udfordringer til din hjerne, der tester din logik, hukommelse og hurtighed. Brug hele din hjernekapacitet til at konkurrere med dine venner og få først samlet alle dele af hjernen. Du bliver udfordret på følesans, koordinering, labyrinter, observation og meget mere. Se alle spil i Cortex-serie her.

Cortex Challenge 3
Cortex Challenge 3 vil teste dig på hvor hurtigt og godt du tænker! Det er et spil med fart over feltet, som kan anbefales til folk, der kan lide at tænkte logisk og løse opgaver - og som gerne vil have det sjovt imens.

Cortex Challenge Geo

Brug hjernen for at løse opgaverne i Cortex Challenge Geo. Især din viden om geografi er brugbar og kan hjælpe dig med at få sejren i hus i et spil med dine venner eller din familie.

Hurtigt, sjovt og lærerigt.Crazy Doodles
Hvis du ikke bryder dig om spil, hvor du skal tegne og gætte, fordi du måske ikke er særlig god til at tegne - så tøv ikke! I Crazy Doodles behøver du slet ikke at være god til at tegne, for i dette spil, skal spillerne have papiret i panden!

Crystal Cave

I dette spil er I dværge, der skal på hårdt arbejde i minen for at finde krystaller. Den mest succesfulde dværg vinder spillet.Cupcake Academy
Kun ved samarbejde sikrer I jer en plads på Cupcake-akademiet! Cupcake Academy er et samarbejdsspil, hvor I i fællesskab skal løse et logisk hovedbrud.

Cøpenhagen
Hvem kan lave det mest farvestrålende hus? Guldbrikken - Vinder af Årets Familiespil 2019

Cøpenhagen Roll & Write
- Hvem kan lave den smukkeste facade i Nyhavn? - Rul dine terninger og byg løs.

Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

Den Forbudte Ø - Eventyr - hvis du tør (DK)
Den Forbudte Ø - Eventyr - hvis du tør...

Den Fortryllede Labyrint
I dette hyggeligt familiespil gælder det både om at være hurtig, men også snedig. Kan du finde dine skatte og komme i mål før dine modspillere? Bemærk at spillets udgiver ikke længere bruger den danske forside på spillet. Det betyder at selvom der står Labyrinth på det, så er det stadig den danske version.

Den Store Bagedyst
"Den Store Bagedyst" er et kæmpe hit for mange danskere, og hvis du elsker at bage og se programmet, så skal du da også prøve spillet!

Den store Danmarksquiz
Den store Danmarksquiz er et underholdende brætspil for hele familien, som tester jeres paratviden indenfor seks forskellige kategorier om Danmark. Det er et taktisk spil, hvor man selv er med til at bestemme sværhedsgraden, hvilket gør, at både børn og voksne kan deltage i spillet.

Diamant
I dette spændende spil skal du indsamle skatte i en mine. Jo dybere du kommer ned i minen, jo flere skatte er der gemt, men samtidig er der også fælder. Tør du tage chancen, eller er du en mere forsigtig spiller? Diamant giver timevis af sjov til dig og dine kære.

Dicetto
Dicetto er et sjovt terninge og kortspil, hvor det gælder om at være hurtigt

Dinosaur
Skynd dig og red dine dinosaur fra den store vulkan som er i udbrud.

Disney Song Challenge
Hvis du er den største Disney-fan, så kan du helt sikkert synge de fleste Disney-sange! Tag kampen op mod dine venner, og se hvem der er den bedste Disney-kender!

Dixit - dansk
Dixit er et spændende og anderledes spil, der udfordrer din kreative tænkning. Det handler ikke om paratviden, hurtighed eller taktik men om at vælge et billede der matcher et ord eller begreb. Nysgerrig? Så bestil Dixit og få en overraskende og facinerende spiloplevelse.

Dixit - Engelsk

Dixit handler om de associationer man kan have med forskellige ord og sætninger. Derfor er det vigtigt at få hjernen og fantasien i sving i dette brætspil.

Denne udgave af Dixit er på engelsk.Dixit + en tilfældig udvidelse
Super tilbud på Dixit med en tilfældig udvidelse

Dixit 10th Anniversary (9)
Slip fantasien løs, og udfordre din kreative side med dette prisvindende spil. Dette er en udvidelse som skal bruges med et af grundspillene. Ingen tekst på kortene, så alle kan være med.

Dixit Daydreams (5)
Udvidelse til det prisbelønnede Dixit 84 helt nye kort med nytænkende tegninger. Udvidelsen kan også bruges til Dixit Odyssey

Dixit Harmonies (8)
Få 84 nye, flotte kort som en udvidelse til det populære spil Dixit eller Dixit Odyssey og få endnu flere fantasifulde kort at spille med. Det er en udvidelse og kan ikke spilles alene.

Dixit Journey (3)
84 helt nye kort til Dixit eller Dixit Odyssey Forlæng spændingen i spillet, med denne udvidelse.

Dixit Memories (6)

Denne udvidelse til Dixit hedder Memories og giver børn og voksne mulighed for at lege med associationer og billedkort. Denne udvidelse giver mulighed for mere fantastiske skabninger og steder i et skønt univers.Dixit Mirrors (10)
Udvidelsen til spillet DIXIT.

Dixit Odyssey - dansk
Efterfølgeren til det populære og prisvindende spil Dixit. Et nytænkende og anderledes spil der slipper fantasien fri og hvor alle kan være med.

Dixit Odyssey - Engelsk

Den nye udgave ligner den gamle udgave, men med nogle forbedringer på spillepladen og med 84 nye billedkort.

Denne nye udgave af det kendte spil, Dixit, er på engelsk.Dixit Origins (4)
Nye flotte kort til Dixit. Se hele serien med alle udvidelser her.

Dixit Quest (2)
Få 84 nye, flotte kort som en udvidelse til det populære spil Dixit eller Dixit Odyssey og få endnu flere fantasifulde kort at spille med. Det er en udvidelse og kan ikke spilles alene.

Dixit Revelations (7)
Udvidelse til det prisbelønnede Dixit 84 helt nye kort med nye illustrationer. Udvidelsen kan også bruges til Dixit Odyssey

Dobble

Dobble er et spil, hvor du virkelig bliver aktiveret. Vær hurtig og opmærksom for at finde 2 ens symboler på 2 forskellige kort. Og find dem inden dine modstandere. Spilles af 2-8 spillere og af børn fra 6 års alderen.Dobble Harry Potter
Vær klar til at bevæge dig ind i Harry Potters univers, og gør klar til at dyste mod de andre troldmænd! En kamp om at finde 2 ens symboler i en fart!

Dobble Star Wars
Dobble Star Wars er et sjovt spil for dig, som er glad for Star Wars. Reglerne er enkle, og det gælder om at være den første til at finde to ens symboler på spilkortene. Et sjovt lille spil, som kan spilles af både store og små, samt tages med overalt.

Dobble, Finding Dory
Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.

Dominion Big Box 2nd edition
I dette eventyrlige udgave af Dominion får man både grundspillet og Intrigue i 2nd edition udgaven.

Dominion: Adventures
I dette eventyrlige spil kan man aldrig forudse hvad der kommer til at ske. Dominion: Adventures er den niende i rækken og byder på både nye og gamle mekanikker. Hvis du var vild med de første, vil du helt sikkert også synes om den niende udgave. Så inviterer vennerne over til en hyggelig spilleaften. Men husk: For at spille Dominion - Adventures kræver det grundspillet.

Dominion: Dark Ages
Dette eventyrlige spil er den 7. udvidelse til Dominion. Her har fattigdom og usselhed ramt landet. Men rotter er også et stort problem. Så hvis du allerede kender til Dominion serien vil du også nyde denne udgave. Så få fat i venner og få jer en rigtig hyggelig aften.

Dominion: Hinterlands
Dette eventyrlige spil er den 6. udvidelse af Dominion. Den indeholder masser af nye kort og muligheder.

Dominion: Intrigue 2nd edition
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Intrigue 2nd edition har du mulighed for at denne udgave alene eller sammen med alle udgivelserne.

Dominion: Seaside
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Dominion: Seaside er du på havet, og når du er i land vil du gerne erobre det. Så få fat i venner så I kan se hvem er jer der erobre mest, men også hvem der vinder.

Don't be a Donkey
Kortspillet "Don't be a donkey". Kan du få matchende æselkort, så vær hurtig nok til at få fat i en gulerødder? er for langsom, bliver du til et æsel!

Doodle Doo
Sjovt og skørt familiespil, hvor det gælder om, at tegne sig vej gennem forskellige dyrs tarm-labyrinter - i blinde! Tag masken for øjnene og sæt i gang!

Downforce
3-2-1 Race! Kampen om placeringer kan begynde. Downforce er et kortdrevet bud-, racing- og væddemålspil.

Enigma
I Enigma skal du løse en række simple logiske gåder under tidspres! Det forårsager mange tanketors, frustrationer og grin for alle spillerne undervejs. Enigma vandt Guldbrikkens pris i kategorien Årets Voksenspil i år 2013.

Everdell
Everdell - nu skal dyrene bygge nye territorier og flotte byer.

Exit 7: Den gådefulde villa - Dansk
EXIT 7 - The Game - Spændende spil, hvor spillerne sammenskal løse forskellige gåder. OBS. Spillet er beregnet til kun at blive spillet én gang.

EXIT 8: The Game - Spøgelseshuset (DA)
EXIT 8 - Spøgelseshuset, som man måske ikke kommer ud af igen.

Exploding Kittens Party Pack Game
Et kortspil for folk der er vilde med killinger og eksplosioner og laserstråler og nogen gange geder...

Familie Alias

I Familie Alias er alle mod alle eller rettere sagt, alle er imod spillet.

Det handler om at få gættet flest mulige ord på den tid, det tager for sandet at løbe igennem timeglasset. Når der er tid på kan man blive presset og det er her at spillet bliver rigtig sjovt.

Se mere om og køb det originale Alias-spil her.Fantastic Gymnastics
Lav den Perfekte landing, Scor 100 point og vind.

Fantastic Park
Saml og organiser de sjove og fantasifulde dyr i Fantastic park

Farver og følelser
Med dette spil kan det blive nemmere for dit barn at forstå og tale om sine følelser.

Fast Flip
Fast Flip et hurtigt spil om at have hurtigt blik og tælle frugt

Flamme Rouge

Cykelspillet Flamme Rouge er et godt spil til alle, der godt kan lide et taktisk spil om fart og som handler mest om hvem der kommer først i mål.

Ved at trække spillekort fra ens bunke finder du ud af, hvordan din rytter kan bevæge sig. Men det handler også om den strategi som du lægger for din rytter.Flamme Rouge (EN)
En tempofyldt og taktisk kamp på 2 hjul Sprog: engelsk

Flamme Rouge Peloton
Flamme Rouge Peloton er den første udvidelse til det populære cykelracerspil Flamme Rouge. Peloton, har nye brikker med bredere og smallere veje til at bygge bane af og giver mulighed for at spille spillet, med til 6 spillere. Der er også regler for solo spil og spil med helt op 12 spillere.

Flick'em Up! - Dansk
Vil du følge lov og orden eller vil du bryde loven og være en bandit for en stund? Lad som om du befinder dig i det vilde vesten, når du spiller Flick ’em Up og kæmper mod dine rivaler. Spil dette spil med 2-8 spillere. Anbefales til alle i alderen 10 år og derover.

Flick'em up! - Dead of Winter
Her får du en anden version af det populære Flick’em Up spil. I stedet for det vilde vesten, skal der nu kæmpes mod zombier! Men pas på, for der er farer overalt!

Flick'em Up! - Engelsk
Cowboy eller bandit? Hvem vil du være? Dette spil trækker dig igennem de støvede gader i det gamle vilde vesten. Spillet er på engelsk.

Flick'em up: Stallion Canyon
Nu bliver det ekstra vildt i det vilde vesten, da du kan tilføje endnu flere figurer til Flick’em up-spillet. Her får du udvidelsen, der indeholder heste og nogle cowboypiger til dit spil.

Flottenheimer
Har du nogensinde drømt om at skulle bruge en million kroner hurtigst muligt? Det får du lov til her! Flottenheimer er omvendt Matador. En af jer skal arve jeres rige og excentriske onkel Harry. Den der løber med hele arven er den, der først kan ødsle en million bort.

Flushin Frenzy Toiletspil
Hvem griber først pølsen?

Fog Of Love - Dansk
Fog Of Love nu på dansk. Sjovt spil for to personer, som skal udforske det romantiske liv.

For Sale
Spillet om rigdom og ejendom. Det handler om at købe billigt - og sælge dyrt.

Frakkx
Flot spil med store træbrikker. Det gælder om først få lagt alle sine spillebrikker ved at flytte og omorganiserer de brikker der allerede er lagt. Fra ca. 8 år.

Fresko

Vær med til at restaurere katedralens malerier og få et indblik i, hvordan det var at være en af datidens store kunstnere og hvilken arbejdsbyrde og hvilket pres, der lå på deres skuldre.

Fresko var nomineret til Guldbrikken i år 2012 i kategorien Årets Voksenspil på grund af spillets mange muligheder og til tider avancerede spilforløb.Fun Farm
Fun Farm et sjovt børnespil med næsten rigtige dyr

Get a Grip Game
Get a Grib er det nye spil fra Hasbro.

Ghooost!
Skræm spøgelserne væk fra dit helt eget hjemsøgte hus. Er du den sidste spiller med spøgelser i huset har du tabt og skal lave din mest uhyggelige spøgelseslyd :-) Fra ca. 8 år.

Gnome Elf Troll
Skab din helt egen magiske have i dette fremragende danskudviklede spil, der opnåede fuld kickstarter-dækning.

Go Samtale
Samtaler i familien; om både det kæmpestore, og det allermindste!

Gravity Superstar
Hvis du gerne vil spille et sjovt spil, med en nytænkt måde at bruge en spilleplade på, så er Gravity Superstar lige noget for dig!

Gæt en tegning
Brug fantasien! Til at gætte tegninger og vind spillet

Halli Galli party
Frugterne holder fest og spiller musik, hvem slår først på klokken når man skal?

Hanabi Rejseudgave i metalæske
Er I den familie, som altid bliver uvenner over et spil, fordi familien er fyldt med dårlige vindere? Så er Hanabi spillet, som kan spilles fredfyldt, fordi der skal samarbejdes med alle hele vejen igennem spillet. Nomineret af Guldbrikken 2014 i kategorien Årets voksenspil.

Hint Go
Hint som du måske kender det - Bare i en mere komprimeret version. 150 helt nye kort. I et format så det kan komme med på overalt.

Hint Junior
Hvem er først til at fatte et HINT?

Hit the Hat
Hvem er hurtige og gode til at følge deres intuition i dette spil, hvor det gælder om først at smække den rigtige hat?

Hold masken - Familie
Har du en virkelig skør familie, så kan det kun blive endnu mere skørt med Hold Masken: Familie, hvor I overhovedet ikke må grine!

Honeycombs
I dette hyggelige familiespil gælder det om, at matche brikker ud fra de forskellige motiver. Der er tre forskellige varianter af spillet, som alle kan spilles med dette spil.

Hotel Mystery
Lad dig drage ind i et mysterium, som detektiven, som samtidig skal holde sig uden for mistanke. Nomineret til årets familiespil i 2012. Spillet er på dansk.

iKnow Familie Quiz
iKnow Familie Quiz handler både om viden og taktik! Du kan nemlig vinde ved, at vide hvad de andre ved! Alle i familien kan være med, og man behøver ikke vide alt, for at være med til dette sjove familiespil.

Illusion
Find ud af hvem der har det skarpeste blik med dette sjove og anderledes kortspil for hele familien!

iMagic
iMagic genopfinder princippet om prik-til-prik-tegning: Forbind prikkerne for at finde ud af, hvad du tegner.

Imhotep
Hvem bliver den bedste bygmester i det antikke Egypten? Imhotep er et strategisk familiespil for voksne og større børn.

Jagt Juvelen
Fangeleg på den ekstra sjove måde!! Et fantastisk spil til børnefødselsdagen, til den store familie eller til når vi er samlet en hel flok til udendørs aktivitet.

Joylings
Hestespil til Hesteglade piger

Juicy Fruits
Hver spiller har deres eget lille ø -paradis, hvor de dyrker lækker frugt. For at vinde skal du skabe flest point ved at levere skibe med omtanke og ved at tilføje de bedste virksomheder til din ø.

Jungle Speed
I dette sjove familiespil gælder om at være hurtig. Meget hurtig. Er du den hurtigste, og kan komme af med dine kort før dine modspillere, vinder du.

Just one - valget er dit, gør en forskel
Nu skal der spilles sammen allesammen, da man skal hjælpe hinanden ved brug af ledetråde.

Kalaha brætspil
Kalaha bygger på et oldgammelt spil fra Grækenland, og det er et simpelt spil som hele familien kan være med til. Det træner hjernens matematiske sans, samtidig med at det styrker motorikken, da der skal fordeles kugler rundt i alle hullerne (ambos) på spillepladen.

Kalaha fra Alga
Kahala er et simpelt spil, hvor det gælder om, at fordele alle kuglerne i hullerne på spillepladen. Kahala er et oldgammelt spil fra Grækenland, som de fleste kender til. Det er et simpelt spil, som kan være med til at underholde hele familien.

Kalaha fra Danspil
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha fra Tactic
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha i træ foldbart
Lækker Kalaha spil i træ

Kaste Gris
Vi forventer først næste levering i midt juni 2018 Kaste Grise er et simpelt, men sjovt spil, der går ud på at kaste grise. De 2 små grise kastes og ud fra, hvordan de lander, får du point. Der er nemlig mange sjove måde, hvorpå de kan lande.

Kaste Gris - Jumbo
Kaste Gris - nu i stor størrelse og lige til at have med til enhver udendørs lejlighed. Dette morsomme spil egner sig lige godt til selv små børn som unge, voksne og gamle. Alle kan være med og have det sjovt.

Kina skak, Wooden Classic
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

Kinaskak
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

Kinaskak i rent træ
Denne udgave, af det velkendte spil Kinaskak, er lavet i rent træ, så det kan holde til at blive spillet igen og igen!

Kinaskak, Alga
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

King of New York - dansk
Ødelæg og smadr New York mest effektiv, i dette medrivende familiespil. King of New York er et hæsblæsende og underholdende spil.

King of New York - engelsk
Ødelæg og smadr New York mest effektiv, i dette medrivende familiespil. King of New York er et hæsblæsende og underholdende spil. Spillet er på Engelsk

King of Tokyo 2016 - dansk

I King of Tokyo er du et Giga Monster, der ødelægger alt på sin vej. Men i Tokyo og uden byen er der også andre monstre, som du skal kæmpe imod. Ved at slå med terninger kan du angribe, dine sår kan heles, du kan få sejrpoint eller købe specialkort.

Vinder af Årets Familiespil 2013 hos Guldbrikken.

King of tokyo 2016 - engelsk
Årets familiespil 2013 - nu i opdateret 2016 udgave! King of Tokyo brætspillet er et rigtig sjovt familiespil for 2-6 personer, som kan spilles helt ned til 8 år. Det tager kun kort tid (ca. 40-50 min) og kan få humøret helt i top på familiens hyggeaftener.

King of Tokyo Power Up 2017

Power Up er en udvidelse til grundspillet King of Tokyo, som er et sjovt familiespil, der handler om at være monstre i Tokyo, der bekæmper byen og hinanden. Med denne engelske udvidelse bliver du introduceret for evolutionskort, der giver spillet en konstant udvikling og uventede drejninger.Kingdom Builder
I dette strategiske familiespil gælder det om at skabe og udvikle dit eget kongerige. Kender du til klassikerne Settlers og Carcassonne, er Kingdom Builder let at gå i gang med, da disse spil på mange måder minder om hinanden. Et underholdende spil for spillefugle i alle aldre, som vil give timevis af sjov.

Kingdomino Duel - Engelsk
En ny og spændende udgave af det klassiske spil Kingdomino for to personer!

Kingdomino: Age of Giants - Dansk
En udvidelse til Kingdomino og Queendomino!

Kingdomino: Age of Giants - Engelsk
Den engelske udgave af udvidelsen til Kingdomino og Queendomino.

Klask
Klask kombinerer høvdingebold og airhockey i et sjovt og underholdende spil for hele familien. Vinder af juryens specialpris hos Guldbrikken i 2014.

Klask - Ekstra brikker
Klask kræver i den grad hurtighed, når der skal vindes! Det er et sjovt og anderledes spil, som I kan tilføje ekstra brikker til med denne pakke.

Klask 4
I Klask 4 kræver det hurtighed og skarphed for at ramme målet! Før din brik rundt på brættet, og scor i dette episke og unikke spil!

Klodsmajor
Klodsmajor er et familiespil som de fleste danske kender. Det går i alt sin enkelthed ud på at man sammen bygger et tårn af klodser, som er næsten lige store. De små forskellige i tykkelse af klodserne betyder, at tårnet for det første ikke står super stabilt, og for det andet kan man skubbe nogle af klodserne ud undervejs i spillet - hvilket er selve kernen i spillet.

Klodsmajor - Goki
Klodsmajor med regnbuefarvede brikker!

Klodsmajor i træ - Goki
Pas på du ikke vælter tårnet!

Kluster
Hvem er hurtigst til at komme af med sine magnetiske sten?

Knudespil
Er du god til at binde knuder?

Konario
Et unikt memoryspil, hvor du gør brug af alle fem sanser på én gang - syns-, lugte-, smage-, høre- og følesansen er i spil. For 1-6 spillere fra 10 år.

KooKoo Puzzles
Et sjovt lille puslespil hvor det gælder om at sætte kort sammen til et sødt billede.

Korsbæk Matador spil
Er du Korsbæks næste matador? Bliv din egen udgave af Mads Skjern - og opbyg Korsbæk. Måske ender du med byen store moderne varehus i 3 etager? Start som handelsrejsende og opbyg dit eget imperium i denne skønne brætspilsudgave af de elskede TV-serie Matador.

Kvaksalver
Kvaksalver - Brætspil, hvor det gælder om at lave eleksir.

Labyrint med 4 plader
Har du rolige hænder? Find ud af det her, hvor du prøver at guide metalkuglen igennem den vippende labyrint, uden at falde igennem nogen af hullerne!

Land of clans

Leo
Hjælp Løven Leo med at komme til frisøren!

Logik for begyndere
Hvem kan hurtigst svare JA, NEJ eller SLUDDER?

Logik for viderekomne
Hvem er hurtigst til at svare JA, NEJ eller SLUDDER?

Loony Quest
Et sjovt tegnespil, med mange muligheder, og sjove udfordringer

Ludo
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Ludo - For de Yngste - Uden stjerne og Globus
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Ludo - Luksus
Simpel ludo, for 2, 3 eller 4 spillere!

Ludo Fia
Ludo er altid en klassiker, spil med op til 6 spillere i denne udgave

Machi Koro 5th Anniversary Edition
Velkommen til byen Machi Koro. Du er lige blevet valgt til borgmester. Tillykke! Som nyvalgt borgmester er der store forventninger – Kan du indfri dem?

Machi Koro: The Harbor & Millionaire's Row Expansions
Udvidelse til Machi Koro 5th Anniversary Edition. 2 udvidelser til brug i Machi Koro 5th Anniversary Edition. Det kræver grundspillet at få glæde af udvidelserne.

Magic Maze

Dette sjove spil er et samarbejdsspil for hele familien. Magic Maze er som det første danskdesignede spil, blevet nomineret til den prestigefylde pris, Spiel des Jahres, som er årets spil i Tyskland.Magic Maze on Mars

Mah Jongg fra Gibson
Køb Mah Jongg / Mahjong som er et smukt og gammelt brætspil fra Kina, hvis du er til et spændende og traditionelt spil.

Majesty
Majesty er spillet, hvor du skaber dit eget kongerige og forsøge at erobre modspillernes kongerige. Dine spillekort er afgørende for, hvordan du kan regere, i det de sætter rammerne for, hvordan du kan handle. Et sjovt og underholdende strategispil, som kan samle familien!

Maki Stack
Maki Stack er det perfekte spil, til alle der elsker sushi! I skal samarbejde med jeres holdkammerat og være de hurtigste til at lave den helt rigtige sushi! Men vær forsigtig - der kommer udfordringer undervejs.

Mastermind
Spil mand mod mand, som i plejer... eller dyst mod hele familien

Mastermind - Træ
Et af de klassiske hovedbrudsspil, Mastermind, nu i træ!

Matador
Bolighaj for begyndere. Køb og sælg de bedste grunde og byg huse og hoteller. Når dine medspillere lander på dine grunde må de betale. En ægte spilklassiker, som generationer af danskere har elsket at spille.

Match Madness
I dette familiespil skal man være hurtig på fingrene, men det er også vigtigt at holde holdet hovedet koldt for det kommer til at gå stærkt. Den der først får sine blokke samlet som kortet viser vinder kortet og dermed et point.

Mexican Train
Et hyggeligt anderledes Domino spil.

Mexican Train Domino
Mexican Train spil, nu i flot metalæske!

Mice And Mystics - Board Game
Seks helte, stadig loyale over for kongen, er af den onde Vanestra forvandlet til mus! Ikke alene skal I kæmpe mod dronningens onde tropper, men også tage jer i agt mod de andre farer, der lurer når man kun er 10 cm. Høj. Rotter, kakerlakker, edderkopper og den fæle og frygtede kat Brodie er bare nogle af forhindringerne. Mice and Mystics er et ”dungeon exploration”-spil med et unikt tema. Et sjovt samarbejdsspil, hvor alle spillerne skal arbejde sammen for at redde kongeriget. Spillet skubber spillere ind i et stadigt skiftende, interaktivt verden der har en rig historie, som spillerne hjælper med at skabe, når de spiller spillet. Mice and Mystics vil give enhver gruppe af venner et uforglemmeligt eventyr, de vil tale om i de kommende år…….

Mice and Mystics: Heart of Glorm
Den fantastisk rejse og historie fra Mice and Mystics fortsætter.

MicroMacro: Crime City
Find Holger møder Kriminalkommissær Barnaby i MicroMacro: Crime City! Velkommen til Crime City – verdens måske mest kriminelle by! Alle vegne, du kigger, vil du se kriminalitet – og faktisk er det svært at se skoven for bare træer!

Minecraft: Builders & Biomes
Minecraft spillet som du kender digitalt, men nu bare som et brætspil. Mulighed for at optjene point hvis du fx. besejre nogle monstre.

Mit Første Alias Disney
Bevæg dig ind i verden fyldt med kendte Disney figurer i dette hyggelige ordforklaringsspil for børn.

Mit ÅR10 - 00'erne
Mit ÅR10 - Nu gælder det om at finde al' din viden frem om de skønne 00'er.

Mit ÅR10 - 10'erne
Mit ÅR10 - 10'erne - Underholdende quizspil til en hyggelig aften.

Mixing Box
Mixing Box - Det perfekte selskabsspil som kræver holdånd og gode talegaver.

Mondo
Byg din egen ø - men pas på tiden! Du skal både vælge de rigtige brikker og nå i mål. Årets familiespil 2011.

Monopoly

Find din indre ejendomshandler frem, og få den bedste handel på plads!

Monopoly er et alletiders klassisk brætspil, der egner sig godt til lidt ældre børn og voksne. Spillet går ud på, at købe og sælge, gøre de bedste handler og tjene flest penge!Monopoly Cash Grab Dansk
Monopoly Cash Grab Dansk - Familiespil

Monopoly Cheaters Edition
Monopoly nu med opfordring til at snyde, men også med regler for at blive taget i snyd.

Monopoly Empire
Hvis du kender det klassiske Monopoly, er du godt forberedt til at kunne gå i gang med denne sjove udgave, Monopoly Empire. Mange af de kendte verdensmærker er til salg i dette spil, og du skal købe dem for at være den spiller, som hurtigst får fyldt sit tårn og derved vinder spillet.

Monopoly Fortnite
Fortnite er et yderst populært spil blandt børn og unge, og det er Monopoly også. Så hvorfor ikke kombinere de to ting? Nu kan du spille Monopoly med et helt nyt tema: Nemlig Fortnite!

Monopoly Junior
Leder du efter et hyggeligt og sjovt spil hvor alle - også de mindste - kan være med? Så skal Monopoly Junior helt sikkert hjem og stå på spil-hylden! Ryk din brik rundt på pladen, køb og sælg, tjen bunkevis af penge og vigtigst af alt - ha’ det sjovt!

Monster! Monster! - Dansk
Monster! Monster! uuuuuuhyggeligt kortspil med monstre der jagter mennesker om natten.

Monsterland
Skræm dine venner med monsterkort, forsvar dig mod monstrene med forsvarskort eller trøst dig med et trøstekort! Kun vinderen slipper ud af monsterland!

My City - Dansk
Et slags avanceret Patchwork. Spiel des Jahres- nomineret 2020. Unikt legacy-spil; dine valg påvirker næste spil.

My City - Engelsk
My City - Spændende Tetris-agtigt legacy spil.

My First Carcassonne - dansk
Opdag den fantastiske by Carcassonne en brik ad gangen i dette børnespil. Hvem er den bedste til at komme af med alle sine figurer og hvem bliver den heldige vinder af My first Carcassonne?

Myretuen
Myretuen er et hyggeligt spil for hele familien, hvor det gælder om at være den første til at få samlet myredronningen og dermed vinde spillet!

Mysterium
Det spørger - og vi har brug for jeres hjælp til at opklare mysteriet!   Mysterium går ud på at samarbejde om at opklare omstændighederne omkring et gammelt mord. Lykkes I med at finde den skyldige?    

Mysterium Hidden Signs
I denne udvidelse får du 84 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op. Se om du kan løse mysteriet denne gang!

Mysterium: Secrets & Lies

I denne udvidelse får du 36 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op.

Se om du kan løse mysteriet denne gang!New York 1901
Byg New York op fra bunden og blev en af de legendariske ejendomsspekulanter, som var med til at skabe verdens mest berømte storby og dens skyline. Vær dristigere, modigere og hurtigere end de andre byggemastodonter, så det højeste højhus i New York bliver dit.

Ninja Rush
Hvis du er en ægte ninja, så skal du også følge Senseis instrukser! Find dine andre Ninja-venner og træn sammen til at blive de bedste ninjas!

Noa
Fantastisk nyt spil, hvor du konkurrerer mod Noa om at samle den bedste ark fuld af søde dyr. Men det er kun Noa der må have par. Du skal enten have 1 eller mere end 2 dyr for at vinde.

Nova Luna
Den nye måne er et symbol på en ny begyndelse, det perfekte tidspunkt at starte noget nyt og planlægge din fremtid - og det er hvad Nova Luna (lat. For nymåne) handler om.

Otrio 2.0
Otrio er en form for 3 på stribe. Man kan få 3 på stribe på flere forskellige måder.

Pandemic 10 års Jubilæums Udgave
Køb dit eksemplar af Pandemic 10 års Jubilæums Udgave nu!

Pandemic Iberia
Pandemic Iberia er en udgave af Pandemic, der foregår midten omkring år 1850, hvor sygdomme, spredte sej og blev kurreret på en helt anden måde, end de gør idag. Spillet bygger alle de kendte regler og elementer fra Pandemic, men spiller rollerne, er nye. Sygdommene opfører sig forskelligt, og der er nye actions som du kan udføre. Alt i alt et af de bedste enkeltstående Pandemic spil.

Paris Connection

Partners
Partners er et rigtig stærkt spil, som efterhånden findes i de fleste danske hjem. Man spiller sammen på hold (deraf navnet) og man spiller sammen om at få hele holdets brikker først i hus. Man er to hold, og der er masser af strategi og samspil som skal gå op i en højere enhed for at vinde. Leder du efter Partners+ til 6 personer, se mere her

Partners Ekstra Kort
Byt dine gamle, slidte kort ud med et helt nyt sæt spillerkort til Partners. Kortene er i god kvalitet og lider ikke lige så hårdt af slitage som ældre versioner fra brætspillet. HUSK at kortene kun kan bruges, hvis man besider Partners spillet og er kun egnet til at udskifte sliterede kort.

Partners Plus
Partners Plus nu med flere spillere, enten 3 hold af 2 eller 2 hold af 3. Det er Partners bare endnu bedre

Partners Plus Ekstra Kort
Har du slidt de gamle kort op? så er der her et nyt sæt kort til Partners plus

Penguins on ice
Et sjovt hovedbrudsspil om pingviner på isen

Penny Papers: Skull Island
Tag med Penny Papers på en ekspedition og udforsk den mystiske ø, Skull Island!

Penny Papers: Temple of Apikhabou
Kan du finde vej i templet Apikhabous kringlede labyrint?

Penny Papers: Valley of Wiraqocha
Tag med på en vild rejse, til den fortabte dal Wiraqocha, og udforsk alle dalens hemmeligheder!

Pictionary Air - Denmark
Pictionary Air - Denmark. Anderledes tegnespil for hele familien.

Pictures
VINDER AF SPIEL DES JAHRES 2020! Pictures er et skægt familiespil, der kan læres på 2 minutter! Kan du få de andre til at gætte dit hemmelige fotokort, kun ved snedigt at arrangere enten snørrebånd, terninger, symbolkort, pinde og sten eller byggeklodser?

Pie Face Showdown
Det sjove Pie Face spil - nu i en 2 personers udgave

Piratjagten
Nu er det tid til en spændende skattejagt, da piraterne har stjålet guldskatten og taget byens voksne til fange. Hvis du tør?

Planet
Form din verden ud fra de mange kontinent-brikker og skab landskaber, der passer til de mange forskellige dyr! Planeten formes i dine hænder!

Poohat

Poohat handler om at være hurtig og få lagt kortene på bordet, når der er mulighed for det. Kom af med dine kort hurtigst muligt ved at holde øje med toiletbesøgets gang.

Se om du er bedre til at ”gå på toilettet” ind de andre og undgår minuspoint i form at pøller i din Poohat.Quacks of Quedlinburg
Kan du brygge den bedste hemmelige eliksir?

Quacks of Quedlinburg: The Herb Witches
Med denne udvidelse til grundspillet, kan I nu være 5 spillere til Quacks of Quedlingburg.

Quadropolis
Årets spil 2016 fra Days Of Wonder Du skal overtage rollen som bygherre over din egen by, og kombinere dig frem til smartere og flotte løsninger end dine modspillere. Underholdende spil for hele familien. Spillet er på engelsk.

Queendomino - engelsk
Queendomino - Byg dit rige, tag dig i agt for dragen og vind dronningens gunst.

Quest for El Dorado (Nordic+EN)
Quest for El Dorado - Spændende familiespil. Hvad venter du på! Drag afsted og find den gyldne by før dine rivaler gør det!!

Quick Draw
Nu går der ægte cowboy-stil i den med Quick Draw! Prøv at ramme så mange banditter som muligt ved at tage de forskellige udfordringer op!

Qwinto
Er du pjattet med terningespil, hvor du kan bruge logisk tænkning og strategi, er Qwinto lige noget for dig!

Qwixx
Et sjovt terninge spil for hele familien - Såre enkelt og ganske enkelt genialt!

Railroad Revolution
I Railroad Revolution vil du styre dit eget jernbaneselskab, der hensynsløst konkurrerer om at være den mest magtfulde jernbane magnat i hele Amerika

Rejsen - Danmarks spil
Fuld Fart Danmark Rundt - Rejs og spil med hele familien.

Rethink Tomorrow
Rethink Tomorrow - et spil om grøn energi der udfordrer dig

Risk Junior
Det klassiske spil Risk i en udgave hvor alle kan være med!

Roll for Gold
Stjæl Sortskægs skat!

Rubiks terning 5x5
Her får du en Rubiksterning 5 x 5.
Terningen måler 6,5 cm. på alle leder.
Der medfølger en holder, den kan stå på, når den ikke er i brug.
Engelske instruktioner.


Rummikub Classic
Rummikub er et spil, hvor det handler om at komme af med sine brikker først. Men du kan kun lægge talbrikker på bordet, hvis mindst 3 brikker passer sammen på den ene eller den anden måde. En hyggelig familieklassiker.

Rummikub Travel
Nu har du muligheden for at tage klassikeren Rummikub med dig på farten!

Rummikub Twist

Brug jokerne i denne nye udgave af Rummikub til at gøre spillet meget sjovere og uforudsigeligt. Udover jokerne er spillet og reglerne de samme som i de originale Rummikub spil.

Leder du efter den klassiske udgave? Læs mere om og køb den klassiske udgave af Rummikub her.Rummikub Word
Nu er spillet her, hvor der skal dannes de længste ord som muligt for at skaffe de fleste point sammen!

Rundt om Danmark
Rundt om Danmark - Quizspil med svar som alle danskere gerne vil vide.

Saboteur

I Saboteur handler det om at finde frem til guldet sammen med de andre dværge. Men uden at vide, hvilke dværge der i virkeligheden er sabotører, er det svært at vide, hvem man kan stole på. Det finder du først ud af til sidst, når guldet skal tælles op.Scrabble
Det klassiske Scrabble brætspil giver dig muligheden for at lege med ord og se, hvor mange point du kan få ud af blot ét ord på brættet. Det er god træning for hjernen, som skal i gang, hvis du skal opnå stærke ord og mange point.

Seas of Fortune
Ansæt et mandskab, fyld dit skib med varer, sælg dem til forskellige byer og tjen flest penge. Men vælg dit mandskab og din last nøje, for det påvirker skibets fart og antallet af sølvmark i din pung

Sequence

Et underholdende familiespil, som du hurtigt lærer. Derefter er det bare et spørgsmål om at smøre dine taktiske evner, og gøre livet surt for dine medspillere.

Et oplagt valg til hyggen lørdag aften eller i sommerhuset.

Sequence Cats
I Sequence Cats skal du skabe en sequence. Det minder lidt om ”4 på stribe”, men det er meget sjovere. I dette spil er der forskellige kattetyper som du kan lære mere om i spillereglerne.

Sequence Deluxe
Prøv det populære spil Sequence i en flottere og endnu mere lækker udgave. Et hurtigt og hyggeligt spil for alle aldersgrupper.

Sequence Dogs
Sequence Dogs handler om at lave 5 på stribe med dine poletter på spillepladen. Spillepladen er fuld med billeder af søde hunde og det er dine kort på hånden, der afgør, hvor du kan lægge dine poletter.

Sequence Junior
Sequence Junior er et sjovt familiespil hvor selv de mindste kan være med. For 2-4 spillere fra 3 år.

Sequence Numbers
Sequence er et populært spil, og i denne udgave er kortene med nogle forskellige regnestykker. Så det er tid til at skrue op for den matematiske del af hjernen!

Settlers fra Catan – Byer og riddere
Vil du gerne have endnu mere strategi i Settlers fra Catan? Så er udvidelsen Byer og riddere lige noget for dig.   Du skal ikke kun samle råstoffer og bygge byer – du skal også opbygge en hær, der kan forsvare dig og de andre spillere på Catan.

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 spillere

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 er en udvidelse til Byer og riddere, som er en udvidelse til grundspillet Settlers fra Catan.

Med denne nye udvidelse kan I være 5-6 spillere.

Udvidelsen er på dansk.Settlers fra Catan - Eventyrere og pirater
Bliv den største eventyrer på Catan! Byg skibe, bekæmp pirater og opdag nyt land. Denne udvidelse åbner op for helt nye missioner og masser af underholdning.

Settlers fra Catan - grundspillet

Settlers - Det taktiske spil om handel og magt

Et utrolig populært spil fra Claus Teuber, som er solgt i millioner af eksemplarer verden over. Spillet går overordnet ud på at handle sig til magt, og man handler med råstoffer, som kan bruges til at bygge byer og veje på spillepladen.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og Barbarer
Nu kan to personer spille Settlers fra Catan med denne udvidelse til spillet. Desuden får du hele 5 nye og spændende eventyr du kan udforske.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og barbarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse kan I spille op til 6 personer.

Settlers fra Catan – Junior
Det kendte og populære Settlers fra Catan i juniorudgaven. Velegnet som introduktion til Settlers allerede fra 5-års alderen. Er du den dygtigste pirat der får fyldt dine lagre og undgår Kaptajn Skade?

Settlers fra Catan – Søfarer
Settlers fra Catan Søfarer er den mest populære udvidelse til det klassiske strategispil. Indtag havene omkring din ø og opnå helt nye, strategiske muligheder.

Settlers fra Catan - Søfarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan med udvidelsen Søfarer.  

Settlers fra Catan – Sørøverlegenderne
Endnu en udvidelse til den berømte klassikker, Settlers fra Catan, laver nu flere muligheder end nogensinde før i, Catan Sørøverlegenderne. Rejsen går nu mod havets farlige vande, og alt hvad der ellers venter på jer over solens skinende lys i horisonten. Tør du at finde ud af det? OBS: spillet kræver Settlers fra Catan og Catan Søfarere for at kunne spilles.

Settlers fra Catan - udvidelse 5-6 spillere
Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan. Reglerne er det samme – dog med den tilføjelse, at alle spillere kan bytte kort efter hver spillers tur.

Settlers fra Catan + Søfarer udvidelse
Super tilbud på Settlers fra Catan grundspiller og Søfarer udvidelsen

Sheriff of Nottingham
Sheriff of Nottingham var nomineret til årets selskabsspil i 2015. Hele familien kan samles, om sagaen om Prins John og hans grådige væsen. Garanti for en god aftens underholdning.

Shut the Box double
Shut the Box er et godt, hurtigt spil for to personer, med simple spilleregler. Her får du spillet i en flot træudgave af høj kvalitet.

Sig det videre

Sig Det Videre er et spil, der minder en smule om hviskeleg. Men her skal du bare tegne ordet i stedet. Sådan går tegninger og ord videre til de andre spillere og til sidst er det spændende at se om den sidste tegning ligner det første ord, der stod på kortet. Spil det med familien eller vennerne.Sigurds Danmarkshistorie på spil
Hvor godt kender du egentlig Danmarks historie?

SIXSTIX
I SixStix har hver deltager en række kort hvorpå, der er tegnet forskellige figurer, der er lavet af seks tændstikker. På bordet lægges seks tændstikker og ved kun at flytte tre tændstikker skal du forsøge at lave en af de figurer, som du har på dine kort. Det er et sjovt spil, hvor alle kan være med.

SJUFT
Slå dig sammen med dine venner, og forræd dem når alliancen ikke hjælper dig mere!

Skak fra Alga
Dette skakspil er fremstillet af træ og kan klappes sammen, så det ikke fylder meget. Det gør det endvidere også nemt at tage med sig på for eksempelvis en ferie. Skak er et klassisk spil, som de fleste kender til og er et underholdende spil for hele familien.

Skak Luksus 34 cm fra Gibsons

Skak med magnetiske brikker
Det klassiske skak spil med magnetiske brikker.

Skak og dam fra Gibsons

Skakspil i træ - medium 11'

Skak er et strategisk spil, der handler om at angribe modstanderens bønder, heste, tårne, løbere eller andre indtil kongen kan angribes uden mulighed for at afværge angrebet. Først da har spilleren, der angriber vundet. Dette skakspil er lavet af træ og er derfor af helt klassisk udseendeSkal vi Vædde?
Dette sjove spil er fyldt med udfordringer til hele familien. Du får point, hvis du kan gætte om dine modspillere kan klare deres opgave, samt hvis du selv løser en. Det gælder om at kende sine modspillere godt, og kende deres styrker og svagheder. Skal vi vædde? Er et underholdende spil for både store og små.

Skylines
Byg dit eget højhus

Small Talk – Big Question - Naturkort
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Question Special Edition – Julemærkehjemmene
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk - Big Questions - Date Night
Et samtalespil udviklet til kommende og eksisterende par, som gerne vil tale om andet end det, de plejer…

Small Talk – Big Questions Blå (1)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Questions Grøn (3)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Questions Orange (2)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small World - dansk
Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land!  

Small World - engelsk
Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land! Se mere om og køb den danske udgave af Small World her.  

Small World of Warcraft
Det velkendte Small World mixet med det mindst lige så velkendte World of Warcraft giver en ny version med nye udfordringer.

Small World River World
River World er en udvidelse til det populære spil: Small World. Gør klar til kamp - piraterne kommer!

SNAK - Hverdagen
HVERDAGEN - SNAK samtale-kortspil med spørgsmål der giver en god hverdagssnak...

SNAK - Lyt

SNAK - Nærvær

SNAK - Spørg
SPØRG er samtalekort og spørgsmål, der giver meningsfulde samtaler og sjove WTF-øjeblikke.

SNAK - Tanker
TANKER - SNAK samtale-kortspil med spørgsmål om livet, eksistensen og de helt store spørgsmål...

Solitaire i rent træ
Solitaire er et klassisk spil for 1 spiller.

Speak Out Kids vs Parents

Som spil, hvor børn kan spille imod deres forældre, er dette spil et must-have på spilhylden i ethvert familiehjem. Her skal der kæmpes om, hvem der kan tale bedst med et mundstykke i munden. Det kan være svært kan vi hilse og sige.

Leder du efter den almindelige udgave? Læs mere om og bestil Speak Out her.Speedy Words
Vær den første til at sige et ord der starter med bogstavet i den matchende kategori og vind runden.

Splendor
Splendor kan forklares på fem minutter men spilles i timevis! Spillet foregår i renæssancen, hvor du som rig handelsmand skal handle med diamanter. Vinderen er den, der først opnår 15 sejerspoint.

Splendor - Engelsk

I Splendor konkurrerer du mod andre handelsmænd, der også brænder for at blive den rigeste af jer alle. Der bliver handlet med ædelstene og ved at få bonuskort og sejrspoint er du godt på vej til at vinde.

Denne udgave af brætspillet Splendor er på engelsk.Splendor Marvel

Stickup
Stick Up er et lille, sjovt spil, hvor reglerne er simple. I Stick Up vælger to deltagere hver en tændstik, hvorefter alle deltagerne hurtigst muligt skal indsamle de spillekort, hvorpå der er tegnet tændstiks kombinationer, som er mulige at lave med de to valgte tændstikker.

Stix
Stix er et kortspil, hvor det gælder om at indsamle de kort, du har brug for, for at gennemføre din mission og efterfølgende lukke spillerunden. Den deltager som har flest point efter det aftalte antal spillerunder kan kalde sig vinder af Stix. Stix er et sjovt spil for både store og små.

Stone Age: Expansion (Nordic)
I denne udvidelse til stenalderen er stilen målet, da ornamenter og smykker bliver en del af spillet - for ikke at nævne en købmand til at håndtere sådanne genstande.

Stop the Chrono Bomb
Stop bomben - før det er for sent! Du er en vaske ægte agent, og kun du kan stoppe bomben før det er for sent. Men pas på - hvis du rammer laseren går tiden hurtigere.

Story Chest
Tag to kort og fortæl en historie mens de andre gætter på hvilket kort du har valgt.

Stratego Original
Stratego Original, en klassiker kendt for dens fantastiske evner til at sætte din hjerne på en prøve. Suverænt for både lærte strategere og nybegyndere på grund af dets lette regler, men store dybde. Fremragende til at udvikle sine strategiske evner, specielt for yngre.

Super Ski Jump
I Super Ski Jump kan I udfordre jeres evner inden for skisporten hjemme fra jeres egen stue! Det gælder om at lave seje tricks og gode landinger på den svære skibakke.

Sushi GO! (Nordic)
Sushi GO! - Se om du kan sammensætte en lækker sushi menu med kortene.

SWITCH
SWITCH - spørgsmålsspil med hele 1800 forskellige spørgsmål, fordelt på 12 kategorier.

Takenoko
Vil du være dyrepasser for en kejselig panda? For det er lige netop hvad Takenoko handler om. Et sjovt og underholdende spil, som i 2015 blev nomineret til årets familiespil, af det uafhængige spil site Guldbrikken.

Tal Høvding
I dette spil er I alle indianere og I har alle én fjer på hovedet. Kan du gætte værdien af alle fjer tilsammen kan du vinde.

Tapple
Tapple er simpelt men sjovt. Det gælder om at finde ord til kategorier, med et start bogstav, som de andre ikke har brugte endnu.

Tegn og Gæt
Tegn og Gæt handler i alt sin enkelthed om, at du får til opgave at tegne en bestemt ting, som dine holdkammerater skal gætte, hvad er. Det eneste du må sige er ”ja” og ”nej”, og det gælder om ikke at lade sig stresse af, at det hele foregår på tid. Et sjovt klassisk brætspil for hele familien.

Teotihuacan - City of Gods
Tag ud på en rejse gennem tre tidsaldre, når du begiver dig tilbage i tiden til Mesoamerikas by, hvor der skal bestiges pyramider, bygges boliger og mange flere historiske ting.

Ternet Ninja
Hvis du er helt vild med Anders "Anden" Matthesen, og har du læst hans hylende morsomme bog "Ternet Ninja", så skal du helt klart også give spillet af samme navn en chance.

Terning Alias
Terningerne bestemmer, hvilke ord der kan dannes. Forklar ordet så andre kan gætte det. Se mere om og køb det originale Alias-spil her.

That's Pretty Clever
Ganz Schön Clever / That's Pretty Clever er et spændende terningespil.

The Balance: Gravity Gammon
Dette er en ny og anderledes version, af det klassiske spil backgammon, som er baseret på tyngdekraften!

The Balance: Hungry Higgs
Et unikt, strategisk brætspil baseret på tyngdekraft!

The Crew
Tag med på en utrolig rejse gennem solsystemet!

The Mind: Extreme
Var du også vil med det originale spil 'The Mind'? Så er The Mind: Extreme helt sikkert et spil, der skal prøves af!

Ticket to Ride - Amsterdam
Tag turen med rundt til Amsterdams gader i det 17. århundrede. Spændende spil i Ticket to Ride serien.

Ticket to Ride - New York
En ny hurtig udgave af Ticket to Ride - lav ruter med Taxier rundt i New York, nemt for begyndere og taktisk nok til at erfarne spiller kan blive udfordret.

Ticket To Ride Europa 1912

Med udvidelsen Ticket To Ride Europa 1912 får du nye rutekort, mulighed for at bygge pak-huse samt at bruge helt nye strategier.

Benyt dig af de forskellige fordele til at opnå flest mulige togkort, så du kan bygge dine ruter bedre og hurtigere end dine modspillere.

Skal spilles sammen med et af Ticket to Ride grundspillene.

Læs mere om og køb Ticket to Ride Europe her.Ticket to ride Europe
Ticket To ride er et rigtig godt brætspil, som er rigtig sjovt at spille. Spillet går i al sin enkelhed ud på, at man skal bygge jernbanestrækninger mellem byer, og på den måde få mulighed for at rejser mellem disse to destinationer.

Ticket to Ride First Journey - Europe

I Ticket to Ride – First Journey skal togstrækninger bygges i Europa mellem store byer. Men hvem får bygget flest ruter og de længste strækninger. Det vil tiden vise!Ticket to Ride Germany
Ticket to Ride - Germany er udsolgt ved producenten og afventer dato for genoptryk, der kan godt få lang tid før det sker. Er du klar til at udforske Tysklands jernbaner i denne selvstændige version i Ticket To Ride serien? Med nye fede mechanics, der skilder sig ud fra de andre, får man en virkelig fed og spændende oplevelse, man ikke har prøvet før. Det rette spil for hele familien, med nemme regler og god kompleksitet kan alle være med, men på samme tid være udfordret.

Ticket to ride Nordic Countries
Ticket To Ride er nu ude med en ny udvidelse, Ticket To Ride Nordic, som besøger Nordens køligere lande. Rejsen tager forbi Danmark, Norge, Sverige, finland samt dele af Rusland med fantastiske eventyr og visioner for Nordens fremtid.

Ticket To Ride Rails & Sails

Rails & Sails er et grundspil i den populære serie, Ticket To Ride. Her skal der bygges togruter og færgeruter, så du kan rejse mellem verdens lande og byer.

Bevæg dig over land og vand mens du bygger og forhåbentlig hurtigere end dine modspillere.Ticket to ride USA
Ticket to ride USA er det orginale brætspil, som tog verdenen med storm i 2006. Rigtig sjovt og underholdende. Spillet går ganske simpelt ud på, at man skal bygge jernbaner mellem byer, for at opnå point, til at vinde spillet

Ticket To Ride USA 1910

Udvidelsen til Ticket to Ride USA giver dig 3 nye måder at spille Ticket to Ride på. Vælg mellem ét af de 3 nye regelsæt og få dermed masser af spil for pengene, når du bygger ruter i USA.Ticket to Ride: France og The Old West - Map Collection #6

Denne udvidelse til Ticket to Ride omfatter Frankrig og Old West-kortet. Dette er den sjette udvidelse til det populære spil brætspil.Ticket To Ride: Heart of Africa - Map Collection #3

I denne udvidelse, Ticket To Ride Heart of Africa bygger du ruter gennem bestemte terræner. Disse terræner kan give dig ekstra point, hvis du har et terrænkort, der matcher. Så overvej grundigt, hvilken strategi, der skal bruges for at opnå flere bedre ruter og flere point end dine modspillere.

Husk at du skal have et Ticket To Ride grundspil for at kunne spille denne udvidelse.Ticket to Ride: India og Switzerland - Map Collection #2

I udvidelsen Indien/Schweitz får du 2 nye kort over henholdsvis Indien og Schweiz. Med dem kan du spille 2 nye udgaver af Ticket To Ride. Det handler stadig om at bygge de bedste og mest fantastiske ruter fra en start station til en endestation. Den med flest point vinder.

Husk at du skal bruge et grundspil fra serien for at kunne spille denne udvidelse.Ticket To Ride: Japan & Italy - Map Collection #7
Dette spil er en udvidelse af Ticket to Ride, som i denne omgang tager dig med gennem enten Japan eller Italiens lange togstrækninger!

Ticket To Ride: London
Tag til 70'ernes London, og kør i dobbeltdækkerbusser!

Ticket To Ride: Nederland - Map Collection #4

Rejs ad de fantastiske kanaler i Holland i denne Nederland udvidelse af Ticket To Ride serien. Byg broer, så du kan komme over kanalerne og betal for at krydse hinandens broer.

Husk at du skal have et grundspil af samme serie for at kunne spille udvidelsen.Ticket to Ride: Poland - Map Collection #6.5
I denne udvidelse, til Ticket to Ride, får du mulighed for at opleve skønne Polen. Dette er udvidelse #6.5 i serien.

Ticket To Ride: Team Asia og Legendary Asia - Map Collection #1

Ligesom de andre spil i Ticket To Ride serien skal man i denne udvidelse bygge togruter for at få point.

Med Asia udvidelsen kan man vælge mellem 2 slags spil, ét hvor mange spiller i hold samt ét hvor man kan bygge ruter i bjergene.Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania - Map Collection #5
Denne udvidelse af Ticket to Ride omfatter United Kingdom og Pennsylvania-kortet. det er den femte udvidelse til det populære brætspil.

Tiny Towns
I skovens dybe stille ro, skal skovens små skabninger bygge en by Planlæg godt, når du bygger din by - én bygning ad gangen. Vil der mon være plads? Også mulighed for solospil – Bemærk spillet er på engelsk

Tiny Towns Fortune
En udvidelse til Tiny Towns. Nu med skinnende metalstykker. Sprog: Engelsk

Tokaido - Dansk
Inspireret af den rigtige Tokaido vej fra Kyoto til Edo handler dette spil om at opleve mest muligt på din rejse. Der ligger templer langs ruten og du kan møde spændende mennesker og samle smukke genstande op på din vej.

Tori

Året er 1952, og du skal sælge varer fra boder på Helsinkis store markedsplads. I Tori skal du ud på et forretningseventyr, og stjæle kunder fra dine medspillere. Et hyggeligt og gennemført brætspil for familien med børn på 10 år eller over.Toscana

Har du altid undret dig over sammenhængen i mellem vinpriserne og vinens kvalitet, fordi der ingen sammenhæng er, så er Toscana spillet, der giver dig et indblik i, hvor indviklet vins prissætning er.

Find den bedste kombination af kvalitet, lobbyisme og manipulation - og tjen flest penge.Totem
Ånderne viser totempælene vejen til sejren! Lad ånderne vise dig vejen over spillepladen og brug de kraftfulde symboler til at påvirke spillets gang - og sågar de andre spillers resultat. Den første spiller, som rykker alle sine brikker over spillepladen, vinder spillet!

Trails of Tucana Nordic
Trails of Tucana Nordic - Underholdende børnespil.

Travel Sequence
Snup Travel Sequence med på din rejse og nyd det sjove kortspil, som du får i en plastikkasse, der er praktisk at have med i tasken og nemt at spille. På udkig efter den originale udgave? Læs mere om og køb det originale Sequence lige her.

Triominos
Triominos er spillet for dig, som elsker Rummikub og Domino. Det er et fredeligt spil, hvor man skal holde tungen lige i munden og være årvågen, fordi mulighederne er mange og spidsfindige. Prøv også rejseudgaven af Triominos

Triominos - Træ
En mere kompleks, mere trekantet version af Domino!

Triominos Rejseudgave
Kan jeres familie heller ikke få nok af Triominos, så er Triominos Rejseudgave spillet, der sikrer jer, at I ikke behøves at undvære det på jeres ferie. Konceptet er det samme som det originale spil, bare mindre og mere kompakt.

Tsuro - Dansk
I Tsuro gælder det om at blive på spillepladen længere end dine modspillere. Du flytter din markør ved at placere rutebrikker på spillepladen, og hvis din rute ender udenfor spillepladen er du ude. Men bruger du dine rutebrikker rigtigt kan du sende dine modspilleres markører udenfor spillepladen og vinde spillet.

Tummple!
Tummple! - Spillet hvor det ikke kun går ud på at stable klodser - Det er slet ikke så let.

Twice As Clever
Fortsættelse til spillet "That's pretty clever"!

Twister
Det klassiske spil Twister, der kan få hele familien ud af balance. Drej på hjulet for at se hvor du skal placere dine hænder og fødder. Denne opdaterede version har to nye alternativer på hjulet: Luften og spillerens eget valg.

Tyvenes By
I dette spil kan dine venner pludselig blive dine fjender, men dine fjender kan også pludselig blive dine venner. Hvem er bedst til at stable den bedste tyvebande på benene? Med lidt taktisk snilde, luskeri og held kan det måske blive dig.

Ultimate Werewolf
I Ultimate Werewolf smides du ind en landsby, hvor indbyggerne og vareulvene kæmper indædt imod hinanden.

Undo: Blood in the Gutter
I Undo: Blood in the Gutter skal I tilbage til 1920'ernes Chicago, for at løse en mystisk mordgåde! Udforsk øjeblikke, saml information og se om I kan løse gåden.

Undo: Cherry Blossom Festival
Undo: Cherry Blossom Festival tager dig tilbage til et mord i Okayama, Japan i år 2000, og det er op til dig at forhindre det!

Undo: Curse from the Past
Undo: Curse from the Past tager dig med på en spændende rejse, der vil føre dig til Berlin, Tyskland og tilbage til det gamle Egypten!

Unlock! 3 - Secret Adventures
Unlock 3 - Secret Adventures er 3 helt nye hemmeligheder der skal løses. Du og dine venner vil blive udsat for situationer, hvor det kun er de klogeste og mest overvågne finder en løsning.

Vikings Brainstorm
Vikings Brainstorm - Originalt tænkespil hvor skibene bevæger sig gennem vandet på en unik måde.

Vildkatten 400 App-version

Led efter billeder på spillepladen og vær hurtigere end dine modspillere, hvis du skal være den første til at få øje på det, som I leder efter.

Denne udgave kan kombineres med en app, så du kan få meget mere sjov ud af spillet.Vildkatten Classic 300

Vær den hurtigste og vind spillet Vildkatten ved at finde billederne først. De gemmer sig på spillepladen, men spørgsmålet er hvor nemt det er at finde dem. De gemmer sig nemlig forskellige steder fra gang til gang. Og da de ligger blandet sammen med andre ting kan det være vanskeligt at få øje på dem.Vildkatten Master 500
I Vildkatten Master 500 skal du matche et billedkort med et billede på spillepladen. Men med over 500 billeder kan det være svært at finde motivet på pladen. Hvem er bedst og hurtigst til at finde billederne?

Vildkatten Travel

En god rejseudgave af Vildkatten, som er spiller hvor hurtighed og reaktionsevne er vigtig. Du skal nemlig finde billederne på spillepladen inden dine modspillere.

Denne udgave fylder meget lidt i den medfølgende rejsetaske.What Do You Meme? - Family Edition
What do you meme? Family edition er et spil på engelsk for familien der elsker at meme.

When I Dream
Er du en ægte drømmekender, og er du super god til at tyde drømmende fra dine venner? I spillet When I Dream er det din tur til at tage i drømmeland og lade drømmeånderne bevæge sig ind i dine drømme.

Whirling Witchcraft
At være heks handler om at bruge magtfulde magiske ingredienser - men en heks kan kun udøve så meget magt, før alt eksploderer op i deres ansigt. Vælg dine opskrifter med omtanke for at rydde dit arbejdsbord og del rundhåndet ud til de andre med ubrugelige råmaterialer, fordi den første spiller, der overfylder deres nemesis' kedel med nok ingredienser, vinder! På engelsk - Der er noget tekst, men det er let at huske

Wingspan 2nd Edition - Dansk
Wingspan 2nd Edition - Dansk.

Wingspan Oceania Expansion
Wingspan Oceania Expansion handler om fugle i Australia og New Zealand. Udvidelse til WINGSPAN.

Wordious

World Grand Prix, Cars2
Grand Prix i universet fra "Biler 2"

Yatzy Deluxe
Yatzy er en gammel spil-klassikker, som det er svært at blive træt af! Dette er desuden deluxe-udgaven!

Yatzy fra Danspil
Et klassisk terningespil!

Yatzy sæt
Yatzy er et yderst klassisk spil, som de fleste kender, og her kan du få et komplet sæt Yatzy, der kan spilles overalt.

Zombie Kidz Evolution
I Zombie Kidz Evolution skal I samarbejde om at bekæmpe de zombier, som vil invadere jeres skole. Kan I finde den rette strategi? Et samarbejdsspil for hele familien og nysgerrige børn.

Zoobaloo

I spillet Zoobaloo handler det om at placere dyr på en tømmerflåde. Alt efter hvilke dyr du placerer og hvordan du placerer dem, kan tømmerflåden enten have alle dyrene eller også kan den ikke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation