MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Familiespil

Her finder du vores udvalg af familiespil til familieaftenen, og uanset om du vil starte en ny, hyggelig familietradition med en ugentlig spilleaften, eller du vil bygge videre på en eksisterende, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hos Nordisk Spil har vi gjort os umage med at finde frem til de bedste titler på markedet, så du med ro i sindet kan bestille et nyt familiespil til samlingen – eller begynde en ny. Nedenfor finder du klassikere som Afrikas Stjerne, Matador og Settlers, såvel som nye opfindsomme titler, hvor du fx skal passe en panda, bygge jernbaner eller handle med diamanter!

Slip fantasien løs med prisvindende spil, og oplev, hvordan hverdagsaftenen pludselig bliver begivenhedsrig og fyldt med spænding. Saml familien rundt om spisebordet og få halve og hele timers underholdning serveret. Sådanne aftener, hvor man skal stoppe bomber eller lege med monstre, bliver man aldrig for gammel til. Det er hyggestunder man kan se frem til i flere dage. Brætspil er en god ide til familieaftenerne, og de mindste kan evt. spille sammen med en voksen, hvis spillet bliver lidt for avanceret.


0-9 (NMBR 9)
Hvem placerer sine brikker klogest?

12 Games of Christmas
Prepare for some fabulous festive fun with this classy all-in-one Christmas party games collection.

15 minute heist
Samarbejdsspil hvor i enten vinder – eller taber – sammen!

15 Minutes to Self-Destruct
• Perfekt til holdspil. • Appen gør spillet endnu mere spændende. • Højt tempo, kort spiltid

20 Kortspil

27 Terningespil
Her får du et samlet sæt med hele 27 forskellige terningespil i en lille pakke - lige til at have med på tur, i sommerhuset eller bare have stående derhjemme.

4 på stribe - Mindfuld classics
4 på stribe i en lækker version med FSC-certificeret bambustræ

4 På Stribe fra Alga
4 på stribe gælder i alt sin enkelthed om, at man skiftes til at putte sine brikker i spillepladen, og så gælder det om at være den første, som får 4 brikker på stribe. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

5 in 1, metalboks
5 gode spil i en lækker metal æske

5 Seconds
Sig hvad du tænker, før de 5 sekunder løber ud...

6 Nimmt!
6 Nimmt er for dig, der elsker et godt kortspil og ønsker et simpelt men strategisk udfordrende et af slagsen!

6-IN-1, Alga
Her får du 6 klassiske brætspil samlet et sted. Spillet indeholder følgende 6 spil: Skak, dam, backgammon, domino, mølle og yatzy!

7 Wonders - Babel
7 Wonders Babel er to udvidelser samlet i én pakke. Husk at denne version ikke kan spilles, hvis man ikke har grundspillet. Spillet er på engelsk.

7 Wonders - Edifice V2 - Dansk
Udvidelse til 7 Wonders

7 Wonders Armada V2 - Nordisk
Etabler din dominans til søs såvel som hjemme. Udforsk bølgerne på et nyt bræt, der tilbyder nye strategiske muligheder. Kun kompatibel med den anden udgave af 7 Wonders og dens udvidelser.

7 Wonders Cities - Nordisk V2 - Dansk
Spillet er en udvidelse til det klassiske 7 Wonders, som gør spillet langt mere aggressivt end de tidligere versioner. Skærp din indre strateg med denne udvidelse, af et i forvejen spændende og underholdende strategi kortspil.

7 Wonders Duel - Dansk
Saml sejspoint eller blev den mest dominerende civilisation. Til kun 2 spillere findes der næsten ikke bedre underholdning! Spillet er på dansk - find den engelske udgave her.

7 Wonders Duel - Engelsk
7 Wonders Duel er et af de bedste strategi kortspil, for to spillere. Oplev 7 Wonders klassikeren, også selvom i ikke kan samle mere end to spillere, til en god omgang taktisk strategispil. Spillet er på engelsk. Find den danske udgave her.

7 Wonders Duel Agora Expansion - Dansk
Udvidelse af 7 Wonders Duel. Giver dig adgang til Senatet og magt.

7 Wonders Duel Pantheon - Dansk

Denne udvidelse tilføjer den ægyptiske og den græske civilisation til dit 7 Wonders Duel spil.

Med 7 Wonders Duel Pantheon udvider du dermed med 2 civilisationer. Husk at udvidelsen skal spilles sammen med 7 Wonders Duel grundspil.7 Wonders Duel Pantheon - Engelsk

7 Wonders Duel Pantheon er en udvidelse til 7 Wonders Duel grundspillet, hvor 2 nye civilisationer dukker op.

Denne udgave af udvidelsen til 7 Wonders grundspillet er på engelsk. Det betyder at spillereglerne skal læses på engelsk.7 Wonders Leaders V2 - Dansk
Udvidelsen til det populære 7 Wonders. Tilføj en ekstra dimension til dit spil, og gør din civilisation mindeværdig. Denne udvidelse kræver grundspillet 7 Wonders, som også kan købes hos os.

7 Wonders V2 - Nordisk
Årets voksenspil 2011. Et skønt kortspil som kan spilles på ca. en time, hvilket er meget hurtigt ift. strategispil. Man kan være 3-7 spillere, og det handler om at få opbygget sin civilisation og få vundet herredømmet. 7 wonders spillet bliver lidt mere avanceret når man er flere med end 3, da man så vælger at have flere kort med.

7 Wonders: Wonder Pack
7 Wonders - Wonder pakken, giver nu endnu flere muligheder, før spillet overhovedet starter. Med 4 nye civilisationer kan du nu udforske flere nye veje og strategier i det allerede fremragende grundspil, 7 Wonders. Husk at dette spil er en udvidelse til 7 Wonders grundspillet og kan ikke spilles alene. Grundspillet kan findes her.

A Fake Artist Goes to New York - Dansk
Sammen tegner alle ét billede ... men én spiller ved ikke, hvad det skal forestille.

Acts - A Game About Acts
In the Footsteps of Paul

Afrikas Stjerne
Siden 1950erne har danskerne elsket Afrikas Stjerne. Find kæmpediamanten Afrikas Stjerne og bring den sikkert hjem. Eller udforsk de andre skatte på dette smukke kontinent. En spændende skattejagt for hele familien.

Agricola Family - Dansk
Agricola Family handler om at være bedst til at være bonde og til at styre din bondegård og din hjælpsomme familie. Denne udgave af Agricola er et simpelt spil, der er nemt at spille for hele familien. Læs mere om og køb det originale Agricola her.

Alfabetspillet
Et sjovt og lærerigt billedlotteri med fire forskellige spillemuligheder.

Alhambra - 2020 udgave
I Alhambra dyster spillerne om at bygge det smukkeste palads!

Alias: Familie

I Familie Alias er alle mod alle eller rettere sagt, alle er imod spillet.

Det handler om at få gættet flest mulige ord på den tid, det tager for sandet at løbe igennem timeglasset. Når der er tid på kan man blive presset og det er her at spillet bliver rigtig sjovt.

Se mere om og køb det originale Alias-spil her.Alias: Junior Party
Det er tid til sjov og leg i denne udgave af Alias, hvor der skal udføres sjove ting, mens der skal gættes på ord.

Alias: Legender
Kan du gætte legender fra historie, mytologi, film og musik? Udfordre dine venner i Alias Legender! Mindst 4 spillere Fra 12 år Spilletid varierer

Alias: Original

Alias Original handler om at forklare bestemte ord til dine medspillere. Men pas på med hvad du siger! For du må ikke bruge dele af ordet til at forklare med. Og det er sværere end man skulle tro.Alias: Party
Forklar ord for dit hold med andre ord som synonymer, antonymer og andre ledetråde.

Amul
Tag med tilbage til den gamle by Amul der engang var et af de vigtigste steder på Silkevejen og et kæmpe internationalt handelsmarked!

AniMix

Kan sjove ord som humleko, girafant eller slamis forårsage et grineflip? Eller hvad med deres afbilleder som viser, at der i virkeligheden er tale om en humlebi og en ko, giraf og en elefant samt en slange og en missekat gøre det samme?

Så er AniMiz spillet for dig og din familie.Anxiety Attack! - Brætspil
Spil dine kort så modstanderne kommer tættere på Angst Spiralen og du selv kommer længere væk.

Arctic Race

Ark Nova - Marine Worlds
Udforsk havets vidundere i "Ark Nova: Marine Worlds"! Denne udvidelse til det populære spil Ark Nova byder på havdyr, særlige akvarier og friske strategiske strømninger. Er du klar til at dykke ned og udvide din zoo med de farverige indbyggere fra oceanets dyb?

Atlantis: Flugten fra Atlantis
Øen Atlantis synker og det er op til dig at overleve og at komme væk med skatten i behold, når vulkanen går i udbrud og øen begynder at synke. Et spil, som du kan spille med familien eller vennerne. Anbefales til alle over 8 år.

Azul
Azul er et kreativt spil, hvor du skal udsmykke væggene på Evoras palads. Det gælder om at skabe flotte mønstre og samtidig tænke fremad. Ved at lave flotte mosaikker optjener du point og kan derved vinde spillet. Et anderledes spil, som vil give timevis af sjov til venner og familie.

Azul - Stained Glass of Sintra
Kong Manuel I var helt vild med indretningen af fliserne på sit palads, og har nu tilkaldt dig til at skabe det smukkeste glasmosaik!

Azul Mini
Kan du lave det fedeste design og udfordre dine venner? Grib chancen og lad spillet begynde i rejseudgaven af Azul!

Azul: Master Chocolatier
Dyk ned i Azul's chokoladeverden! Vil du beherske kunsten at dekorere med lækre fliser, der ligner godbidder? Spil Azul: Master Chocolatier og oplev et twist på det klassiske spil! ????

Backgammon fra Alga
Backgammon gælder i alt sin enkelthed om at få alle sine brikker hjem i mål. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

Backgammon i træ
Klassisk spil i træ. Få dine brikker hjem i mål ved hjælp af terningerne.

Backgammon Vinyl
Stort Backgammon spil i lækker kvalitet, med hasper og hank så det kan lukkes, som en kuffert

Backgammon Wood smalll 12'
De fleste kender spillet Backgammon. De enkle spil er tidsløst med sin kombination af enkle regler og strategiske udfordringer. Leveres i flot udgave i rent træ.

Bad Bones - Engelsk
Kan du forsvare dit kongerige mod skeletterne?

Bad Company
Sammensæt din egen bande, og tilpas den, så den passer til dine planer. Saml ressourcer til at gennemføre storslåede røverier, og skaf penge til at rekruttere nye bandemedlemmer. Og sørg nu for at undslippe politiet! Vi er jo ikke hundehoveder, hængerøve, fæhoveder eller lusede amatører (citat Egon Olsen). Et unikt og sjovt spil fra de prisvindende designere af Automania og Trails of Tucana.

BAGit
Dette sjove spil gælder i al sin enkelthed om at score mål, samtidig med at man prøver at forhindre, at modstanderen scorer. Det er et spil for dig, der godt kan lide at være aktiv, og det er særdeles velegnet til en sjov dag i haven eller på stranden.

Balance
Et sjovt aktivitetsspil som samler venner og garanterer sved på panden og et godt grin.

BAM!
Styrk dine reflekser og opfattelsesevner til noget nær Ninja-niveau.

Bamboleo
Bamboleo er et færdighedsspil for alle tyngdekrafts-eksperter - og alle der gerne vil være det. Spillerne skiftes til at fjerne klodser fra pladen, og i overensstemmelse med tyngdeloven læner Bamboleo sig sidelæns på utrolige måder.

Banana Kick
Før spillet starter, opsætter man en bane, som også består af mål. Banana Kick minder om klassisk fodbold, og det handler om at sparke bananbolden i mål. Boldens specielle form gør den svær at styre, hvilket vil bidrage til masser af grin.

Bananagrams
Alle kender Scrabble, men Bananagrams er en opdatering af det klassiske spil med bogstaver – og både sjovere og hurtigere!

Barking Kittens
Barking Kittens er udvidelsen til det meget populære Exploring Kittens.

Battle Sheep
Battle Sheep er kåret til Årets familiespil 2015 af legetøjsbranchen. Fårene har tænkt sig at indtage verden. En græsmark af gangen. Den der får flest får på græs vinder spillet. Banen bygger I selv op fra spil til spil. Enkle regler, flotte brikker og masser af sjov for hele familien.

Battleship: Sænke Slagskib fra Hasbro
Tag på mission på de syv verdenshave og sænk din fjendes skibe før de sænker dine.

Battleship: Sænke Slagskibe - Rejsespil - Dansk
Før din flåde til sejr i dette klassiske spil.

Bean bag
Hvem rammer først og flest gange?

Bean Bag Game
Med dette underholdende spil er du og din familie sikret timevis af sjov i haven. Man kaster ærteposerne og optjener point alt efter, hvor godt man rammer. Spillet er for både store og små, og sværhedsgraden kan varieres alt efter, hvor stor afstanden til pointpladen er.

Beat That! - Household Objects Expansion
"Beat That!" er et sjovt og udfordrende festspil, der tester dine evner og færdigheder med almindelige husholdningsgenstande - vil du tage udfordringen op? 2-8 Spillere Fra 9 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Bezzerwizzer
Quizklassikeren med 5.000 skarpe spørgsmål, taktik og drilleri. Undervejs har du mulighed for at drille dine modstandere ved at stjæle deres yndlingskategorier og svare på deres spørgsmål – men husk at de kan gøre det samme mod dig! Og til jer, der er mange om bordet, er der tilføjet en ny brik, der gør det endnu sjovere at spille i hold. Spilletid 30-60 min. Fra 2 spillere. Fra 15 år.

Bezzerwizzer - Året der gik 2023
Opdag din indre quizmester med 'Året Der Gik 2023'! Dette er det perfekte spil for alle, der har fingeren på pulsen af årets højdepunkter. Forbered dig på en aften fyldt med sjove og udfordrende spørgsmål, der tester din viden om alt fra popkultur til aktuelle nyheder. Inviter venner og familie til en spændende og hyggelig quizkamp!

Bezzerwizzer Familie
Sæt hele familiens viden på spil

Bezzerwizzer ord
Det klassiske "Bezzerwizzer" med helt nye udfordringer. I skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk. For 2 eller flere spillere fra 15 år.

Bezzerwizzer Timeline
I Bezzerwizzer Timeline skal man placere historiske begivenheder i kronologisk rækkefølge, og man får point for hver rigtig placering på tidslinjen.

Bezzerwizzer Timeline: Udvidelse
Sæt begivenhederne i den rigtige rækkefølge.

Billedlotteri
Match alle billederne, og få fuld plade.

Bingo fra Alga

Bingo tromle og plader
Ryk bingo-spillet med hjem i stuen

Biotopia - Engelsk
I kortspillet BIOTOPIA skal spillere konkurrere om at skabe den bedste blomsterhave og tiltrække smukke sommerfugle for at vinde spillet. Men kan du lykkes før din modstander?

Biotopia - komplet sæt
Et komplet sæt med både spillet Biotopia og udvidelsen

Biotopia 2. udgave
NY VERSION MED FLERE MISIONER OG FORBEDRET KORTKVALITET I kortspillet BIOTOPIA skal spillere kæmpe for at anlægge den bedste blomsterhave og tiltrække smukke, danske sommerfugle for på den måde at vinde spillet. Men når du det før de andre?

Biotopia truet - udvidelse
Udvidelse til dit eksisterende Biotopia spil.

Blitz

I Blitz gælder det om hurtigst muligt at vælge den rigtige genstand, ud fra det kort der vendes. Det lyder let som en leg, men det viser sig hurtigt, at være sværere end som så!

Så er du hurtig i hovedet og på hænderne? Så har du gode chancer for at slå familien i dette best-seller spil.Block Out!

Stabel klodserne ovenpå hinanden uden de vælter! Første spiller uden kort eller som har lagt den 9. klods uden stabelen vælter, vinder spillet!

Nomineret af legetøjsbranchen til Årets Familiespil 2015.

Blokus

Blokus handler om at få brikkerne lagt på spillepladen først.

2-4 spillere kan spille Blokus og et spil tager typisk 20 minutter.Blokus Shuffle UNO Edition
Blokus spil med et Uno twist.

Bohnanza: The Duel
1 mod 1! Hvem høster flest bønner?

Bonk
I Bonk skal du sørge for at beskytte dit eget mål og sikre at kuglen ikke får lov til at trille i mål. Gør det alene eller med en holdkammerat. Sammen skal I sende små kugler ned af ramperne for at beskytte holdets mål.

Boom Boom Balloon
Slå med terningen for at finde ud af, hvor mange pinde du skal stikke ind i ballonen. Den der giver ballonen den pind, som får den til at sprænges, har tabt runden. Håb hellere på at slå lavt med terningen!

Boom Boom Balloon: Ekstra balloner

Ekstra balloner til Boom Boom Balloon giver dig mulighed for at spille spillet flere gange.

Hver pakke indeholder 20 ekstra balloner.Bounce Off
Hvor præcis er du egentlig? Boldene her skal ramme bordet mindst en gang, og skal derefter lande præcis hvor du vil have den. Kan du lave mønstret før din modstander?

Bowling Head
Er du god til bowling? Hvad hvis du skal ramme keglerne med bolden på hovedet? Her får du et sjovt og anderledes bowling-spil!

BrainBox - Harry Potter
Kan du huske øjeblikke fra Harry Potter-filmene?

BrainBox - Verden
BrainBox Verden et fantastisk spil til alle, der ønsker at lære mere om vores verden og have det sjovt samtidig.

Bucket King 3D

Pas på din pyramide og bevar den så høj og flot som muligt lige så længe du kan. Hvis du fejler med dine spillekort er straffen nemlig at der må ryge en spand fra din pyramide af spande.By Land flod - original
En klar favorit til familiens kvalitetstid

Cacao

Cacao tager spillerne med på en rejse til landet med Gudernes Frugt.

Hver stammehøvding forsøger at lede sin stamme til rigdom og berømmelse ved at ofre til guderne, plante og handle med kakao.

De simple regler og den korte spilletid gør Cacao til det ideelle familiespil.Cacao - Engelsk
Led din stamme til rigdom og berømmelse!

Calico
Et hyggeligt hjernevriderspil for hele familien 1-4 Spillere Fra 10 år Spilletid ca. 30min Spillet er på Dansk

Camel Cup

Har du altid drømt om at være med til kamelræs i Egypten? Så er dette din chance. I Camel Cup skal du satse på kameler, men der skal mere end bare held til at vinde dette spil.Camel Up
Sats på kapløbende kameler og oplev et vildt eventyr i Camel Up! Kast terningerne, placer dine væddemål og se kamelerne tumle over hinanden på vej mod målstregen. Løbet er uforudsigeligt, og med nye spiltyper i denne 2018-udgave tilføjes endnu mere spænding!

Camel Up: The card game
Tag med på et eventyr i sandet, hvor kamelløbet aldrig har været mere spændende! 'Camel Up: The Card Game' byder på strategi, spænding og en skøre kamel, der altid er klar til at spille dig et puds. Er du parat til det ultimative kamelrace med et twist?

Canal King

Candymonsters
Brug den bedste taktik og slå dig frem til slikbutikken.

Captain Sonar - Dansk
Spændende samarbejdsspil, hvor det gælder om at få fjendens ubåd sænket ned på havets bund.

Captain Sonar - Engelsk
Captain Sonar er et innovativt real time spil, der udfordrer to hold, med hver deres U-båd, til en spændende kamp om at finde og skyde modstanderen ned. Det sjove er, at spillet ikke kører i runder eller ture, men i real time, så hvert hold kan arbejde, så hurtigt de kan. Der kan være 1-4 spillere pr hold, og hver gang u-båden skal udføre en manøvre, er der flere af spillerne, der skal reagere. Det er nemt at forstå og svært at spille, men vigtigst af alt, er det hylende morsomt!

Captain Sonar Family
Captain Sonar Family - spændende spil, hvor det at samarbejde er vigtigt for at vinde.

Carcassonne
Carcassonne er et meget populært brætspil. Det er et af de mest populære brætspil gennem de sidste 10 år. Carcassonne har vundet forskellige priser, og er et rigtig godt spil til mange forskellige lejligheder. Carcassonne er et strategisk spil, og er et relativt enkelt spil, men også et rigtig spændende og udfordrende spil, hvor hver spillerunde overrasker og udfordrer deltagerne.

Carcassonne - Hills & Sheep
Find din indre fårehyrde frem og få styr din flok! Her får du en udvidelse til Carcassonne, hvor der er tilføjet fårehyrder, får og ulve og nye landebrikker.

Carcassonne - Hunters & Gatherers
Carcassonne - Hunters & Gatherers - Familiespil og børnespil. Enkeltstående spil i Carcassonne serien.

Carcassonne - Inns and Cathedrals
I denne udvidelse, fra Carcassonne, er der kommet en drage til landet. Det giver store problemer. Så kan dig og dine venner hjælpe prinsessen med at få jaget dragen væk så byen kan blive sig selv igen.

Carcassonne - The Princess & the Dragon
I denne udvidelse, fra Carcassonne, er der kommet en drage til landet. Det giver store problemer. Så kan dig og dine venner hjælpe prinsessen med at få jaget dragen væk så byen kan blive sig selv igen.

Carcassonne - The Tower
I denne udvidelse fra Carcassonne kommer der højde i spillet. Hvem kan få bygget det højeste tårn, tage sine modstanders tilhænger til fange og derved få en stor løsesum?

Carcassonne - Traders & Builders
I denne anden udvidelse fra Carcassonne kan man få lov til at lege købmand. Her kan du bytte dig til de vare du ikke selv har fået fat i.

Carcassonne 20th Anniversary
Carcassonne - 20-årsjubilæet for denne klassiker skal fejres! Det gøres med en særudgave der adskiller sig på følgende punkter: - Specialdesignet æske - Nye illustrationer på brikkerne - Flere flodbrikker - Ny miniekspansion - Klistermærker - Nyt layout og papir

Carcassonne Abbey & Mayor - Dansk
Livet i den lille franske by Carcassonne fortsætter, med denne femte udvidelse, der bringer en abbedisse og en borgmester ind i spillet.

Carcassonne Amazonas
Carcassonne Amazonas er et selvstændigt spil i Carcassonne-serien, hvor Amazonas skal udforskes.

Carcassonne Big Box
Den helt store Carcassonne Big box, som indeholder grundspillet samt ikke mindre end 11 udvidelser. Grundspillet kan du købe her

Carcassonne Junior - Dansk
Opdag den fantastiske by Carcassonne en brik ad gangen i dette børnespil. Hvem er den bedste til at komme af med alle sine figurer og hvem bliver den heldige vinder af My first Carcassonne?

Carcassonne Mini 2 - Sendebud
Carcassonne Sendebud nr. 2 er en mini udvidelse til Carcassonne, og skal derfor spilles sammen med grundspillet.

Carcassonne Star Wars - Dansk

Carcassonne udvidelse 10: The Cirkus
Carcassonne: The Circus er en udvidelse til originalspillet, som bringer et omrejsende cirkus med akrobater og eksotiske dyr til regionen omkring Carcassonne.

Carcassonne: Safari
Her får du et helt selvstændigt spil til den populære Carcassonne-serie. Nu er det tid til at tage på safari!

Cards Against Humanity - Family Edition: Glow In The Dark Box
Vil du have mere til familieudgaven? Den selvlysende æske kommer med 300 helt nye kort, der vil få dig til at glædes så meget, at du vil få lyst til at hoppe rundt af glæde igen og igen.

Cards Against Humanity Family Edition
Cards Against Humanity - Nu i familieudgave. Sjovt og underholdende familiespil, hvor der skal laves de mærkeligste sætninger ud fra kortene. OBS. Kortene er på engelsk.

Cartographers - Dansk
I "Cartographers: A Roll Player Tale" konkurrerer spillerne om at tjene flest stjerner i omdømme, når der er gået fire sæsoner.

Cascadia
Cascadia er et dejligt roligt og rigtig flot familiespil. 1-4 Spillere Fra 10 år Spilletid ca. 45min Spillet er på Dansk

Cascadia - Engelsk
Tag på en rejse til hjertet af det nordvestlige Amerikas vilde natur med "Cascadia". Et strategisk spil, der udfordrer dig til at skabe det rigeste økosystem. Udfold dit område med omhu, arranger levesteder og dyreliv, og opnå harmoni i dit landskab. Kan du skabe den mest blomstrende region i Cascadia?

Cascadia: Landmarks
Oplev 'Cascadia: Landmarks', hvor du dykker ind i en verden af naturskønne underværker. Udbyg dit habitat, integrer unikke vartegn og afdæk nye strategier for at vinde. Er du klar til at skabe det mest spektakulære landskab?

Cat in the box: Deluxe udgave
Dette kortspil er for 2-5 snedige katte. I "Cat in the Box", er kortenes kulør en hemmelighed indtil de spilles! Gæt antallet af stik du vil vinde, placér tokens strategisk på brættet, og sørg for ikke at skabe et paradoks ved at bekendt kulør.

Catan (Settlers of) - Engelsk
I The Settlers of Catan forsøger spillere at være den dominerende kraft på øen Catan.

Catan: Family Edition (Engelsk)
Opdag "Catan" som aldrig før! Med et seksdelt vendbar bræt er der nu endnu flere spiloplevelser og overraskelser i vente. Er du parat til at indtage øen?

Catapults - Nordisk
Du kæmper som general og skal passe på dine tropper ikke bliver skudt ned af fjendens katapult, samtidig skal du forsøge at nedkæmpe fjenden med din katapult.

Celestia
Tag med på en luftskibrejse gennem himmelens byer! Skatte, farer og eventyr venter i "Celestia". Vil du være den rigeste eventyrer, når rejsen slutter?

Celtic
Kelterne står over for at skulle vælge en ny fyrste. Den gamle fyrste af Glauberg ligger døende, og fire familier kæmper om at vinde sig titlen som den næste fyrste. Familierne kæmper om magt og indflydelse ved gennem handel og rejser at etablere forbindelser gennem hele regionen.

Century Spice Road
Century Spice Road består af en række forskellige spillekort, som lægges ud på bordet. Kortene indikerer blandt andet, hvilke krydderier du kan få. Det gælder om både at tænke logisk samtidig med, at der også er held med i spillet. Dette spil kan give mange timers underholdning.

Challengers!
Ta' udfordringen op med "Challengers!" - et friskt og unikt kortspil, hvor du, sammen med op til syv andre spillere, styrer hold af fabelagtige figurer i heftige turneringer. Fra T-rex og gummianker til støvsugere, din strategi kan være forskellen mellem sejr og nederlag. Så, er du klar til at blande din dæk og tage din modstander ned?

Chronicles of Crime: 1400 - Engelsk
Denne engelske udgave af Chronicles of Crime bringer os til 1400-tallet hvor vi skal opklare mystiske forbrydelser. Gerningssteder skal gennemsøges og mistænkte udspørges.

Citadels Revised 2021 Edition
Citadels Revised 2021 Edition er et spændende kortspil, hvor du konkurrerer mod andre spillere om at bygge den mest imponerende by. Spillerne vælger karakterer med forskellige egenskaber og skal planlægge strategien for at samle ressourcer, bygge distrikter og samle point. Denne nye udgave af spillet har opdaterede regler og kort, samt nyt design, som giver en frisk og moderne udtryk til spillet. Citadels er et fantastisk spil for både erfarne og nye spillere og tilbyder en perfekt blanding af taktik og charme, som vil holde dig underholdt i timevis.

Cities of Splendor
Cities of Splendor er udviddelse til Splendor og det kræves at du har grundspillet for at kunne spille udvidelsen. Spillet indeholder 4 små udvidelser, som kan spiller hver i for sig med grundspillet.

City Blox
I dette spil kan I finde ud af, hvem af jer, der er den bedste mesterbygger!

Cleopatra & Society of Architects
Er du den bedste arkitekt der vinder dronning Cleopatras gunst? Sikrer du, at hendes navn går over i historien..

Clever Cubed - Engelsk
Kast terninger og vær smart i Clever Cubed - kan du score flest point? 1-4 Spillere Fra 8 år Spilletid ca. 30min Spillet er på Engelsk

Cloud City
Hvem er den bedste byarkitekt i familien?

Cluedo
Cluedo - Hvem har begået mordet på godset? Find ud af hvem der har gjort hvad og hvor.

Cluedo: Forræderi i Herskabsvillaen
Den klassiske Cluedo-historie i et escape room-brætspil!

Cluedo: Liars - Dansk
Sommetider er du nødt til at lyve for at komme frem i verden.

Coatl
Aztekerne skal udpege en ny ypperstepræst! Men der er flere om buddet, så for at vise deres værd over for guderne, mødes konkurrenterne i en prestigefyldt turnering!

Coco Crazy
Go bananas og befri aberne i 90'ernes spilfavorit!

Codenames Disney - Dansk
Hvem elsker ikke Disneys magiske univers. I dette spil Codenames skal du gætte en Disney spionernes identitet?

Codenames Harry Potter - Engelsk
Tag med ind i magiens verden med Harry Potter, hvor i skal samarbejde om at finde de rigtige kort i tide.

Coffee Rush
Kast dig ud i kaffen's travle verden med Coffee Rush! Bliv den ultimative barista, naviger gennem spidsbelastninger, og vind over dine rivaler. Er du klar til at brygge din vej til succes?

Colorfox
Colorfox er et sjovt spil for både store og små, hvor du skal tænke dig godt om, når du placerer dine kort. Det gælder nemlig om at få de farvede tændstikker, som er tegnet på kortene til at passe sammen. Med dette spil er du og dine kære godt i gang med at skabe hyggelige stunder sammen.

Colt Express
I det lovløse vilde vesten, er du banditten der skal forsøge at frarøve togpassagererne deres værdier. Desværre for dig, er du ikke den eneste, og du skal kæmpe med næb og klør de andre banditter.

Colt Express Big Box
Røv toget og undgå fængsel i det sjove og kaotiske spil Colt Express Big Box. 2-9 Spillere Fra 9 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk.

Colt Express: Horses & Stagecoach
Udvidelsen til det populære Colt Express. Du får nu også en diligence du kan plyndre og heste du kan ride på. Mere aktion og flere muligheder.

Combo Color
I dette sjove og strategiske spil skal I farvelægge forskellige felter for at opnå flest point! Hvem får farvelagt det bedste område?

Conezilla
I dette familiespil kan man rigtig hygge. Her gælder med om at have en god hukommelse og den bedste til at nå 10 kugler is. Spillet er lærerigt for børn, da de både kan lære hvad der er større end og tal på en gang. Så hvem vil ikke gerne have lidt ekstra drys til sin spilleaften?

Confident? - Dansk
Et anderledes gættespil.

Connect 4 Shots
Fire på stribe, med en ny twist!

Corrosion - Engelsk
Byg midlertidige motorer og brug dem godt, før dine maskiner og gear ruster

Cortex Challenge

Dette udfordrende spil tester dig på hvor hurtigt og hvor godt du tænker. Det betyder at der er logiske tests, hukommelsesprøver, labyrinter der skal gennemføres og meget mere. Et spil med fart på, som kan anbefales til dig, der nyder at bruge dit hoved.Cortex Challenge - Harry Potter

Cortex Challenge 2
Cortex Challenge 2 er en ny bunke udfordringer til din hjerne, der tester din logik, hukommelse og hurtighed. Brug hele din hjernekapacitet til at konkurrere med dine venner og få først samlet alle dele af hjernen. Du bliver udfordret på følesans, koordinering, labyrinter, observation og meget mere. Se alle spil i Cortex-serie her.

Cortex Challenge 3
Cortex Challenge 3 vil teste dig på hvor hurtigt og godt du tænker! Det er et spil med fart over feltet, som kan anbefales til folk, der kan lide at tænkte logisk og løse opgaver - og som gerne vil have det sjovt imens.

Cortex Challenge Geo

Brug hjernen for at løse opgaverne i Cortex Challenge Geo. Især din viden om geografi er brugbar og kan hjælpe dig med at få sejren i hus i et spil med dine venner eller din familie.

Hurtigt, sjovt og lærerigt.Countdown
Hvem kommer først af med sine kort?

Coup - Engelsk
Den der har magten er alene tilbage.

Crazy Doodles
Hvis du ikke bryder dig om spil, hvor du skal tegne og gætte, fordi du måske ikke er særlig god til at tegne - så tøv ikke! I Crazy Doodles behøver du slet ikke at være god til at tegne, for i dette spil, skal spillerne have papiret i panden!

Crystal Cave

I dette spil er I dværge, der skal på hårdt arbejde i minen for at finde krystaller. Den mest succesfulde dværg vinder spillet.Cupcake Academy
Kun ved samarbejde sikrer I jer en plads på Cupcake-akademiet! Cupcake Academy er et samarbejdsspil, hvor I i fællesskab skal løse et logisk hovedbrud.

Cøpenhagen
Hvem kan lave det mest farvestrålende hus? Guldbrikken - Vinder af Årets Familiespil 2019

Cøpenhagen Roll & Write
- Hvem kan lave den smukkeste facade i Nyhavn? - Rul dine terninger og byg løs.

Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

DANSPIL Danmark spillet (2021)
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med. Et sjovt og lærerigt familiespil om Danmark. For 2-6 spillere.

Deluxe klodsmajor med træklodser
Kampen om familiens klodsmajor!

Deluxe Shut the box i træ
Lækker udgave i træ, med plads til hele familien!

Den Forbudte Ø - Eventyr - hvis du tør
Den Forbudte Ø - Eventyr - hvis du tør...

Den Fortryllede Labyrint
I dette hyggeligt familiespil gælder det både om at være hurtig, men også snedig. Kan du finde dine skatte og komme i mål før dine modspillere? Bemærk at spillets udgiver ikke længere bruger den danske forside på spillet. Det betyder at selvom der står Labyrinth på det, så er det stadig den danske version.

Den magiske skov
Nomineret til Årets børnespil 2022! Hjælp med at få alle krystallerne tilbage i den magiske skov

Den Store Bagedyst
"Den Store Bagedyst" er et kæmpe hit for mange danskere, og hvis du elsker at bage og se programmet, så skal du da også prøve spillet!

Den store Danmarksquiz
Den store Danmarksquiz er et underholdende brætspil for hele familien, som tester jeres paratviden indenfor seks forskellige kategorier om Danmark. Det er et taktisk spil, hvor man selv er med til at bestemme sværhedsgraden, hvilket gør, at både børn og voksne kan deltage i spillet.

Derby
Oplev det legendariske hestevæddeløbsspil i en forbedret udgave, og tag del i de episke dueller der har fascineret generationer!

Det fortryllede land
Saml diamanter og red enhjørningerne!

Diamant
I dette spændende spil skal du indsamle skatte i en mine. Jo dybere du kommer ned i minen, jo flere skatte er der gemt, men samtidig er der også fælder. Tør du tage chancen, eller er du en mere forsigtig spiller? Diamant giver timevis af sjov til dig og dine kære.

Dice Miner
Saml terninger fra bjerget for at besejre dragerne!

Dicetto
Dicetto er et sjovt terninge og kortspil, hvor det gælder om at være hurtigt

Dinosaur
Skynd dig og red dine dinosaur fra den store vulkan som er i udbrud.

Disc Cover
Match et cover med den sang, du har valgt, eller find ud af, hvilket cover de andre spillere har valgt.

Disney Song Challenge
Hvis du er den største Disney-fan, så kan du helt sikkert synge de fleste Disney-sange! Tag kampen op mod dine venner, og se hvem der er den bedste Disney-kender!

Disney Sorcerers Arena: Epic Alliances Core Set
Det ultimative brætspil for Disney Fans.

Distant suns - Engelsk
Your mission: map the galaxy! Plan your trajectory, locate black holes, establish contact with extraterrestrial races...

Dixit - Dansk
Dixit er et spændende og anderledes spil, der udfordrer din kreative tænkning. Det handler ikke om paratviden, hurtighed eller taktik men om at vælge et billede der matcher et ord eller begreb. Nysgerrig? Så bestil Dixit og få en overraskende og facinerende spiloplevelse.

Dixit - Engelsk
Dixit er et spændende og anderledes spil, der udfordrer din kreative tænkning. Det handler ikke om paratviden, hurtighed eller taktik men om at vælge et billede der matcher et ord eller begreb.

Dixit + en tilfældig udvidelse
Super tilbud på Dixit med en tilfældig udvidelse

Dixit Daydreams (5)
Udvidelse til det prisbelønnede Dixit 84 helt nye kort med nytænkende tegninger. Udvidelsen kan også bruges til Dixit Odyssey

Dixit Harmonies (8)
Få 84 nye, flotte kort som en udvidelse til det populære spil Dixit eller Dixit Odyssey og få endnu flere fantasifulde kort at spille med. Det er en udvidelse og kan ikke spilles alene.

Dixit Journey (3)
84 helt nye kort til Dixit eller Dixit Odyssey Forlæng spændingen i spillet, med denne udvidelse.

Dixit Memories (6)

Denne udvidelse til Dixit hedder Memories og giver børn og voksne mulighed for at lege med associationer og billedkort. Denne udvidelse giver mulighed for mere fantastiske skabninger og steder i et skønt univers.Dixit Mirrors (10)
Udvidelsen til spillet DIXIT.

Dixit Odyssey - Dansk
Efterfølgeren til det populære og prisvindende spil Dixit. Et nytænkende og anderledes spil der slipper fantasien fri og hvor alle kan være med.

Dixit Odyssey - Engelsk

Den nye udgave ligner den gamle udgave, men med nogle forbedringer på spillepladen og med 84 nye billedkort.

Denne nye udgave af det kendte spil, Dixit, er på engelsk.Dixit Origins (4)
Nye flotte kort til Dixit. Se hele serien med alle udvidelser her.

Dixit Quest (2)
Få 84 nye, flotte kort som en udvidelse til det populære spil Dixit eller Dixit Odyssey og få endnu flere fantasifulde kort at spille med. Det er en udvidelse og kan ikke spilles alene.

Dixit Revelations (7)
Udvidelse til det prisbelønnede Dixit 84 helt nye kort med nye illustrationer. Udvidelsen kan også bruges til Dixit Odyssey

Dobble - Nordisk

Dobble er et spil, hvor du virkelig bliver aktiveret. Vær hurtig og opmærksom for at finde 2 ens symboler på 2 forskellige kort. Og find dem inden dine modstandere. Spilles af 2-8 spillere og af børn fra 6 års alderen.Dobble Disney 100 Years of Wonder
Disney udgave af Dobble. Find to ens figurer før dine modspillere.

Dobble Harry Potter
Vær klar til at bevæge dig ind i Harry Potters univers, og gør klar til at dyste mod de andre troldmænd! En kamp om at finde 2 ens symboler i en fart!

Dobble Star Wars
Dobble Star Wars er et sjovt spil for dig, som er glad for Star Wars. Reglerne er enkle, og det gælder om at være den første til at finde to ens symboler på spilkortene. Et sjovt lille spil, som kan spilles af både store og små, samt tages med overalt.

Dobble XXL
Kan du finde det matchende billede?

Dobble, Finding Dory
Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.

Dominion Big Box 2nd edition
I dette eventyrlige udgave af Dominion får man både grundspillet og Intrigue i 2nd edition udgaven.

Dominion: Adventures - Engelsk
I dette eventyrlige spil kan man aldrig forudse hvad der kommer til at ske. Dominion: Adventures er den niende i rækken og byder på både nye og gamle mekanikker. Hvis du var vild med de første, vil du helt sikkert også synes om den niende udgave. Så inviterer vennerne over til en hyggelig spilleaften. Men husk: For at spille Dominion - Adventures kræver det grundspillet.

Dominion: Dark Ages
Dette eventyrlige spil er den 7. udvidelse til Dominion. Her har fattigdom og usselhed ramt landet. Men rotter er også et stort problem. Så hvis du allerede kender til Dominion serien vil du også nyde denne udgave. Så få fat i venner og få jer en rigtig hyggelig aften.

Dominion: Hinterlands
Dette eventyrlige spil er den 6. udvidelse af Dominion. Den indeholder masser af nye kort og muligheder.

Dominion: Intrigue 2nd edition - Engelsk
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Intrigue 2nd edition har du mulighed for at denne udgave alene eller sammen med alle udgivelserne.

Dominion: Seaside
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Dominion: Seaside er du på havet, og når du er i land vil du gerne erobre det. Så få fat i venner så I kan se hvem er jer der erobre mest, men også hvem der vinder.

Domino Express Extreme 150
150 brikker i forskellige farver.

Don't be a Donkey
Kortspillet "Don't be a donkey". Kan du få matchende æselkort, så vær hurtig nok til at få fat i en gulerødder? er for langsom, bliver du til et æsel!

Doodle Doo
Sjovt og skørt familiespil, hvor det gælder om, at tegne sig vej gennem forskellige dyrs tarm-labyrinter - i blinde! Tag masken for øjnene og sæt i gang!

Dorfromantik
Oplev hygge og strategisk sammenfald i dette anerkendte 'feel-good-spil' hvor computerspil møder brætspil i et prisvindende mesterværk.

Downforce
3-2-1 Race! Kampen om placeringer kan begynde. Downforce er et kortdrevet bud-, racing- og væddemålspil.

Drabet ved Amalienborg Slot - Solve a Mystery
I dette spil skal I ud i Københavns gader for at opklare en mordgåde, som er baseret på et virkeligt mord!

Dragonkeepers
Er du klar til at vogte drager? "Dragonkeepers" tester din snilde som magiker, hvor den klogeste dragevogter sejrer!

Dyreskoven
Et sjovt familiespil hvor du skal samle skovens dyr inden ulven opdager dig

Ecosystem: Coral Reef
Dyk ned i havets dybder og opbyg dit eget blomstrende koralrev i "Coral Reef" Spillere - 2-6 Spilletid - ca. 15min Alder - 8+

Ecosystem: Savanna
Stig ind i Serengetis verden med Økosystem: Savanne. Kan du skabe det perfekte balancerede økosystem?

EGO Family
Det populære spil EGO er nu endelig kommet i en familie udgave, hvor børnene kan være med på helt deres præmisser. Glæd jer til en god oplevelse sammen med familien, hvor i blander fis og ballade, med gode snakke om ting i måske ikke snakker om til dagligt.

Enigma
I Enigma skal du løse en række simple logiske gåder under tidspres! Det forårsager mange tanketors, frustrationer og grin for alle spillerne undervejs. Enigma vandt Guldbrikkens pris i kategorien Årets Voksenspil i år 2013.

EscapeRun Alcatraz 2034
Træd ind på Alcatraz - men kan du klare det?

Everdell
Everdell - nu skal dyrene bygge nye territorier og flotte byer.

Everdell Bellfaire Expansion - Engelsk
Udvidelse til Everdell Kom én, kom alle, kom til Bellfaire!

Everdell Mistwood
Udvidelse til Everdell

EXIT + PUZZLE 1: Det Forsvundne Tempel - Dansk
Skruppelløse skattejægere er brudt ind på jeres kontor på instituttet for arkæologi!

EXIT + PUZZLE 2: Det Ensomme Fyrtårn - Dansk
Løs gåderne så fyrtårnet bliver tændt inden skibet bliver smadret mod klipperne.

EXIT 10: Det Mystiske Museum - Dansk
I Exit: Det mystiske museum skal I besøge det naturhistoriske museum i Firenze. Kan I løse mysterierne og finde en vej ud?

EXIT 10: The Enchanted Forest - Engelsk
En afslappende tur i skoven tager en helt anden drejning, når du pludselig støder på mærkelige eventyrvæsner og endnu mærkeligere gåder. Vil du nogensinde finde vej ud?! Bemærk dette er den engelske version.

EXIT 11: Den Fortryllede Skov - Dansk
En afslappende tur i skoven tager en helt anden drejning, når du pludselig støder på mærkelige eventyrvæsner og endnu mærkeligere gåder. Vil du nogensinde finde vej ud?!

EXIT 11: The Cemetery of the Knight - Engelsk
Vil det lykkes at åbne krypten? Har i hvad der skal til for at løse mysteriet og finde ud af ridderens hemmelighed? Spil på engelsk.

EXIT 13: Theft On The Mississippi - Engelsk
I befinder jer på en hjuldamper på Mississippi-floden i år 1872. Løs koden, før hjuldamperen lægger til. Spændende samarbejdsspil og hjernevrider.

EXIT 14: The Stormy Flight - Engelsk
Team spirit, creativity, mystery and speed are in demand at EXIT: The Game – The Stormy Flight. The 1-4 players have little time to bring a complicated situation under control again: The players are part of the crew of a passenger plane headed to Barbados. Suddenly they get into the middle of an electrical storm. Water penetrates the machine and parts of the technology fail. Will the team be able to repair the aircraft and land safely? There is not much time left...

EXIT 14: Tilbage til den forladte hytte
Spændingen vender tilbage! Tag på en ny udfordring i den forladte hytte, hvor gåder og mysterier venter. Kan du afsløre Dr. Funbeqs hemmeligheder?

EXIT 15: The Gate Between Worlds - Engelsk
Rejs fra verden til verden og løs gåden. På engelsk

EXIT 16: The Cursed Labyrinth - Engelsk
Kan du løse gåderne og slippe ud af den uigennemtrængelige labyrint?

EXIT 17: Kidnapped in Fortune City - Engelsk
Kan du løse gåderne og forhindre kidnapningen, før det er for sent?

EXIT 19: The Professors Last Riddle - Engelsk
Kan du rejse jorden rundt og løse mysteriet om Professorens eftermæle?

Exit 7: Den gådefulde villa - Dansk
EXIT 7 - The Game - Spændende spil, hvor spillerne sammenskal løse forskellige gåder. OBS. Spillet er beregnet til kun at blive spillet én gang.

EXIT 8: Spøgelseshuset - Dansk
EXIT 8 - Spøgelseshuset, som man måske ikke kommer ud af igen.

EXIT 8: The Haunted Roller Coaster - Engelsk
EXIT-serien er en række spil, hvor du hjemme i din egen stue kan genopleve spændingen fra et escape room.

EXIT Advent Calendar - The hunt for the Golden Book - Engelsk
En spændende julekalender med 24 opgaver der leder dig på sporet af Julemandens forsvundne bog!

EXIT Advent Calendar - The Mysterious Ice Cave - Engelsk
En spændende julekalender med 24 gåder der skal løses for at afsløre hemmeligheden!

EXIT for Børn - Gådernes Jungle - Dansk
Gåden skal løses for at åbne Skatten.

EXIT Julekalender: Jagten på den Gyldne Bog (Dansk)
Julens skæbne er i dine hænder! Følg tyvens spor, løs 24 gåder og find den gyldne bog. "Exit: The Game – Advent Calendar" - Hvert mysterium bringer dig tættere på at redde julen! ??????

EXIT: LotR - Shadows Over Middle-Earth - Engelsk
Gandalf har sat jer på en opgave - at redde verden.

EXIT: The Disappearance of Sherlock Holmes - Engelsk
Kan du løse gåden og finde Sherlock Holmes i tide?

Exploding Kittens Party Pack Game
Et kortspil for folk der er vilde med killinger og eksplosioner og laserstråler og nogen gange geder...

Faiyum - Privileges
Denne udvidelse bringer nye dimensioner til dit spil med unikke fordele, der hjælper dig med at forme Faiyums skæbne til din fordel!

Familiar Tales
Red kongens barn og red riget fra de onde kræfter.

Family business
Din familie er kommet på gangsternes hitliste, flygter du eller tager du kampen op mod dine rivaler?

Fantastic Gymnastics
Lav den Perfekte landing, Scor 100 point og vind.

Fantastic Park
Saml og organiser de sjove og fantasifulde dyr i Fantastic park

Farver og følelser
Med dette spil kan det blive nemmere for dit barn at forstå og tale om sine følelser.

Fast Flip
Fast Flip et hurtigt spil om at have hurtigt blik og tælle frugt

FASTTRACK
Hvem når hurtigst 80 ture i rutsjebanen?

Fauna - Dansk
Kom og vær med i Fauna - et spil, der fejrer vores planets fantastiske biodiversitet, mens det udfordrer din viden og strategiske evner.

Feed the Kraken
Tre fraktioner på et skib, med hver deres mål. Sømænd der vil sikkert i land. Pirater der vil have skibet til Bermuda Trekanten. De Okkulte der vil hidkalde Kraken til at redde alle. Hvem når deres mål?

Feud
Kongen er død, og der er ingen tronfølger. Landets mest indflydelsesrige familier forsøger at komme til magten gennem konspirationer, snedighed...

Five Alive Card Game
Hver spiller starter med 5 liv. Vinderen er den sidste spiller med liv tilbage.

Flamme Rouge

Cykelspillet Flamme Rouge er et godt spil til alle, der godt kan lide et taktisk spil om fart og som handler mest om hvem der kommer først i mål.

Ved at trække spillekort fra ens bunke finder du ud af, hvordan din rytter kan bevæge sig. Men det handler også om den strategi som du lægger for din rytter.Flamme Rouge - Engelsk
En tempofyldt og taktisk kamp på 2 hjul Sprog: engelsk

Flamme Rouge Meteo
Flamme Rouge Meteo, tilføj vejrforhold til dit Flamme Rouge!

Flamme Rouge Peloton
Flamme Rouge Peloton er den første udvidelse til det populære cykelracerspil Flamme Rouge. Peloton, har nye brikker med bredere og smallere veje til at bygge bane af og giver mulighed for at spille spillet, med til 6 spillere. Der er også regler for solo spil og spil med helt op 12 spillere.

Flamme Rouge Sæt
Føl suset af fart og adrenalin, som du kæmper om at krydse målstregen først i Flamme Rouge - spilserien, der bringer spændingen fra cykelløb til dit bord. Spillere 2-6 Alder 8+ Spilletid - Op til 60min

Flick Racers
Fra skaberne af Det Dårlige Selskab kommer nu et nyt festligt selskabsspil!

Flick'em Up! - Dansk
Vil du følge lov og orden eller vil du bryde loven og være en bandit for en stund? Lad som om du befinder dig i det vilde vesten, når du spiller Flick ’em Up og kæmper mod dine rivaler. Spil dette spil med 2-8 spillere. Anbefales til alle i alderen 10 år og derover.

Flick'em up! - Dead of Winter
Her får du en anden version af det populære Flick’em Up spil. I stedet for det vilde vesten, skal der nu kæmpes mod zombier! Men pas på, for der er farer overalt!

Flick'em Up! - Engelsk
Cowboy eller bandit? Hvem vil du være? Dette spil trækker dig igennem de støvede gader i det gamle vilde vesten. Spillet er på engelsk.

Flick'em up: Stallion Canyon
Nu bliver det ekstra vildt i det vilde vesten, da du kan tilføje endnu flere figurer til Flick’em up-spillet. Her får du udvidelsen, der indeholder heste og nogle cowboypiger til dit spil.

Flottenheimer
Har du nogensinde drømt om at skulle bruge en million kroner hurtigst muligt? Det får du lov til her! Flottenheimer er omvendt Matador. En af jer skal arve jeres rige og excentriske onkel Harry. Den der løber med hele arven er den, der først kan ødsle en million bort.

Flugten fra spøgelsesslottet
Gem dig i et mystisk slot og undgå spøgelserne, som vil fange dig.

Flushin Frenzy Toiletspil
Hvem griber først pølsen?

Fog Of Love - Dansk
Fog Of Love nu på dansk. Sjovt spil for to personer, som skal udforske det romantiske liv.

Fog of Love - Engelsk
Fog of Love, et spil om at være i et parforhold og få det til at virke. Det er skægt, det er spændende, og det er udfordrende.

For Sale
Spillet om rigdom og ejendom. Det handler om at købe billigt - og sælge dyrt.

Forbryderjagt i Nyhavn - Solve a Mystery
Se København med familien på en helt ny måde. 2 timers underholdning for hele familien. Heist i Nyhavn er inspireret af sande begivenheder. Som ung politiefterforsker har du fået den umulige opgave at finde frem til, hvem der har begået en række indbrud i en Nyhavn i en årrække uden at blive fanget. Hvis du lykkes, har du løst en opgave, alle troede var umulig. Er du klar til at påtage dig ansvaret?

Forgotten Waters - Engelsk
Ahoy - Find din indre pirat frem og tag på nye eventyr! Forgotten Waters er et Crossroads-spil, der foregår i en verden af fantastiske pirateventyr. I den påtager spillerne sig rollen som pirater, der sejler sammen på et skib, og forsøger at fremme deres egne personlige historier såvel som et fælles mål.

Foto Fish
Charmerende brætspil for 2-4 spillere. Fra 4 år.

Frakkx
Flot spil med store træbrikker. Det gælder om først få lagt alle sine spillebrikker ved at flytte og omorganiserer de brikker der allerede er lagt. Fra ca. 8 år.

Franctic Fishing - fiskespil
For at vinde spille, skal du fange flest fisk i dammen.

Fredagsslik
Kampen om slikket!

Fresko

Vær med til at restaurere katedralens malerier og få et indblik i, hvordan det var at være en af datidens store kunstnere og hvilken arbejdsbyrde og hvilket pres, der lå på deres skuldre.

Fresko var nomineret til Guldbrikken i år 2012 i kategorien Årets Voksenspil på grund af spillets mange muligheder og til tider avancerede spilforløb.Fun Farm
Fun Farm et sjovt børnespil med næsten rigtige dyr

Fup og Svindel
Favoritspil for kreative fidusmagere!

Gemmeleg i Dinosauer Parken
Kan du finde alle de dinosaurer, der gemmer sig i junglen?

Get a Grip Game
Get a Grib er det nye spil fra Hasbro.

Ghooost!
Skræm spøgelserne væk fra dit helt eget hjemsøgte hus. Er du den sidste spiller med spøgelser i huset har du tabt og skal lave din mest uhyggelige spøgelseslyd :-) Fra ca. 8 år.

Gnome Elf Troll - Engelsk
Skab din helt egen magiske have i dette fremragende danskudviklede spil, der opnåede fuld kickstarter-dækning.

Go' Samtale - Familie
Samtaler i familien; om både det kæmpestore, og det allermindste!

Go' Samtale - Parudgave
Få et stærkere parforhold og mere forståelse for hinanden.

Go' Samtale - Sammenbragte familier
Træk et kort og styrk jeres forståelse og sammenhold i familien ved at lytte til hinandens tanker og følelser - både de gode, og dem der kan være svære.

Grand Austria Hotel: High Season
Oplev hotelmagi i hjertet af Wien med 'Grand Austria Hotel'! Rul terningerne, imponer kejseren, og bliv byens bedste hotel. Dit eventyr venter – er du klar?

Gravity Superstar
Hvis du gerne vil spille et sjovt spil, med en nytænkt måde at bruge en spilleplade på, så er Gravity Superstar lige noget for dig!

Gris
Hvem når ikke at samle 4 ens?! Øf øf 2-8 Spillere Fra 5 år Spilletid ca. 20min Spillet er på Dansk

GUESS WHO - Marvel
Hvem er hvem i en Marvel-udgave med alle de kendte og elskede helte og skurke fra det ikoniske univers.

Gurli Gris Skattejagt
Tag på skattejagt med Gurli og vennerne!

GÆT
Hvem er bedst til at svare med færrest ledetråde?

Gæt 2
Hele familien kan konkurrere på underholdende vis om hvem, der har den bedste hukommelse og er bedst til at gætte, ud fra så få ledetråde som muligt. For 2-4 spillere og fra 5 år.

Gæt en tegning
Brug fantasien! Til at gætte tegninger og vind spillet

Hack my password
Bryd gennem din modstanderes Firewall og gæt kodeordet inden du selv bliver hacket.

Halli Galli party
Frugterne holder fest og spiller musik, hvem slår først på klokken når man skal?

Hamburg
Hamburg: Et strategisk kortspil, hvor hvert kort har fem forskellige anvendelser. Som borgmestre i Hamburgs storhedstid kæmper I mod katastrofer og jagter forskellige mål.

Hanabi Rejseudgave i metalæske
Er i den familie, som altid bliver uvenner over et spil, fordi familien er fyldt med dårlige vindere? Så er Hanabi spillet, som kan spilles fredfyldt, fordi der skal samarbejdes med alle hele vejen igennem spillet. Nomineret af Guldbrikken 2014 i kategorien Årets voksenspil.

Happy Cube Pro

Hard To Get
Er Dronning Margrethe mere 'Bamse' end 'Kylling'?

Harry Potter Ludo / Fia - Dansk
I Harry Potter Ludo øger kortene terningernes kraft.

Heat: Pedal to metal
Nedtællingen begynder, og pludselige dybe brøl skærer gennem luften, da alle bilerne sætter i gang ved startlinjen; grandprixet er startet.

Heat: Pedal to metal (Engelsk)

Hedbanz Blastoff
Sæt turbo på snakketøjet og stil så mange spørgsmål som muligt, så du hurtigst gætter motivet på dit pandebånd!

Helt Blank
Hvad tænker du? Og hvad tænker de andre? ÅRETS VOKSENSPIL 2020!

Heltene fra Avadore
Tag familien med på en uforglemmelig rejse i 'Heltene fra Avadore' – et farverigt rollespilseventyr, hvor kreativitet og samarbejde blomstrer. Perfekt for børn fra 4 år!

HeroQuest - Return of Witchlord - Engelsk
Udvidelse til Heroquest

HeroQuest - The Mage Of The Mirror Quest - Engelsk
Udvidelse med flere missioner til Heroquest.

HeroQuest - The Rogue of Elethorn - Engelsk
Udvidelse til Heroquest

Hint Go
Hint som du måske kender det - Bare i en mere komprimeret version. 150 helt nye kort. I et format så det kan komme med på overalt.

Hint Junior
Hvem er først til at fatte et HINT?

Hit the Hat
Hvem er hurtige og gode til at følge deres intuition i dette spil, hvor det gælder om først at smække den rigtige hat?

Hold masken - Familie
Har du en virkelig skør familie, så kan det kun blive endnu mere skørt med Hold Masken: Familie, hvor I overhovedet ikke må grine!

Honeycombs
I dette hyggelige familiespil gælder det om, at matche brikker ud fra de forskellige motiver. Der er tre forskellige varianter af spillet, som alle kan spilles med dette spil.

Hotel Mystery
Lad dig drage ind i et mysterium, som detektiven, som samtidig skal holde sig uden for mistanke. Nomineret til årets familiespil i 2012. Spillet er på dansk.

Hungry Cats
Vi vil altid have mad!

Hvad kan jeg blive
Find brikkerne som hører sammen, og lær barnet om, hvem der bruger hvad.

Hvem er hvem - Fodboldstjerner - Engelsk
24 af dine favorit fodboldspillere i denne udgave af Hasbro´s klassiske 'Gæt et ansigt' spil.

Hvem er hvem?
Det klassiske Hvem er Hvem i en ny, forbedret udgave.

Hvem er hvem? - Gurli Gris - Engelsk
The mystery face game.

Hyggespillet
Hyggespillet - Spændende samtaler i hyggeligt selskab!

iKnow 2.0
Den succesfulde trivia-klassiker – gentænkt til en ny generation.

iKnow Familie Quiz
iKnow Familie Quiz handler både om viden og taktik! Du kan nemlig vinde ved, at vide hvad de andre ved! Alle i familien kan være med, og man behøver ikke vide alt, for at være med til dette sjove familiespil.

Illusion
Find ud af hvem der har det skarpeste blik med dette sjove og anderledes kortspil for hele familien!

iMagic
iMagic genopfinder princippet om prik-til-prik-tegning: Forbind prikkerne for at finde ud af, hvad du tegner.

Imhotep
Hvem bliver den bedste bygmester i det antikke Egypten? Imhotep er et strategisk familiespil for voksne og større børn.

Imhotep: A New Dynasty
Udvidelse til grundspillet Imhotep der giver en lang række nye muligheder og strategiske overvejelser.

Iværksætterdysten
Har du en drøm om at blive iværksætter?

Jagt Juvelen
Fangeleg på den ekstra sjove måde!! Et fantastisk spil til børnefødselsdagen, til den store familie eller til når vi er samlet en hel flok til udendørs aktivitet.

Jaipur
Hvem er den bedste handelsmand? Et handelsspil der er nemt at lære og hurtigt at spille. Et brætspil for to personer.

Joylings
Hestespil til Hesteglade piger

Juicy Fruits - Engelsk
Hver spiller har deres eget lille ø -paradis, hvor de dyrker lækker frugt. For at vinde skal du skabe flest point ved at levere skibe med omtanke og ved at tilføje de bedste virksomheder til din ø.

Jungle Speed
I dette sjove familiespil gælder om at være hurtig. Meget hurtig. Er du den hurtigste, og kan komme af med dine kort før dine modspillere, vinder du.

Junior Matador
Børnenes helt eget Matador-spil. Samme spilleglæde men mere relevant og målrettet for børn.

Just one - valget er dit, gør en forskel
Nu skal der spilles sammen allesammen, da man skal hjælpe hinanden ved brug af ledetråde.

Kalaha brætspil
Kalaha bygger på et oldgammelt spil fra Grækenland, og det er et simpelt spil som hele familien kan være med til. Det træner hjernens matematiske sans, samtidig med at det styrker motorikken, da der skal fordeles kugler rundt i alle hullerne (ambos) på spillepladen.

Kalaha de Luxe fra Alga
Kalahaspil i flot træ

Kalaha fra Alga
Kahala er et simpelt spil, hvor det gælder om, at fordele alle kuglerne i hullerne på spillepladen. Kahala er et oldgammelt spil fra Grækenland, som de fleste kender til. Det er et simpelt spil, som kan være med til at underholde hele familien.

Kalaha fra Danspil
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha fra Tactic
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha i træ 45x14cm
Kugler, strategi, sejr i Kalaha. 2 Spillere Fra 8 år Alle aldre

Kalaha i træ foldbart
Lækker Kalaha spil i træ

Karak
Gå ind i mørket og vær den der kommer ud med den største skat.

Kaste Gris
Kaste Grise er et simpelt, men sjovt spil, der går ud på at kaste grise. De 2 små grise kastes og ud fra, hvordan de lander, får du point. Der er nemlig mange sjove måde, hvorpå de kan lande.

Kaste Gris - Jumbo
Kaste Gris - nu i stor størrelse og lige til at have med til enhver udendørs lejlighed. Dette morsomme spil egner sig lige godt til selv små børn som unge, voksne og gamle. Alle kan være med og have det sjovt.

Kaste Gris - Store Grise - Engelsk
Kast med dine grise og få point alt efter hvordan de lander.

Kids Against Maturity
Et sjovt familieselskabsspil, hvor det at være den værste er det bedste.

Kids Against Maturity - Illustrated Edition
Klar til at grine og udfordre din fantasi? "Kids Against Maturity: Illustrated Edition" er det farverige kortspil, der giver timevis af sjov for hele familien! 2-6 Spillere Fra 8 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Kina skak, Wooden Classic
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

Kinaskak
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

Kinaskak
Det klassiske Kinaskak i en fin metalæske og med glaskugler

Kinaskak fra Alga
Det klasssiske spil om taktik fra Kina - Flyt alle dine pinde før modstanderen

Kinaskak i rent træ
Denne udgave, af det velkendte spil Kinaskak, er lavet i rent træ, så det kan holde til at blive spillet igen og igen!

King of Monster Island
Red verden i samarbejde imod bossen, der vil ødelægge alt.

King of New York - Dansk
Ødelæg og smadr New York mest effektiv, i dette medrivende familiespil. King of New York er et hæsblæsende og underholdende spil.

King of New York - Engelsk
Ødelæg og smadr New York mest effektiv, i dette medrivende familiespil. King of New York er et hæsblæsende og underholdende spil. Spillet er på Engelsk

King of Tokyo 2016 - Dansk

I King of Tokyo er du et Giga Monster, der ødelægger alt på sin vej. Men i Tokyo og uden byen er der også andre monstre, som du skal kæmpe imod. Ved at slå med terninger kan du angribe, dine sår kan heles, du kan få sejrpoint eller købe specialkort.

Vinder af Årets Familiespil 2013 hos Guldbrikken.

King of tokyo 2016 - Engelsk
Årets familiespil 2013 - nu i opdateret 2016 udgave! King of Tokyo brætspillet er et rigtig sjovt familiespil for 2-6 personer, som kan spilles helt ned til 8 år. Det tager kun kort tid (ca. 40-50 min) og kan få humøret helt i top på familiens hyggeaftener.

King of Tokyo Power Up 2017

Power Up er en udvidelse til grundspillet King of Tokyo, som er et sjovt familiespil, der handler om at være monstre i Tokyo, der bekæmper byen og hinanden. Med denne engelske udvidelse bliver du introduceret for evolutionskort, der giver spillet en konstant udvikling og uventede drejninger.Kingdom Builder
I dette strategiske familiespil gælder det om at skabe og udvikle dit eget kongerige. Kender du til klassikerne Settlers og Carcassonne, er Kingdom Builder let at gå i gang med, da disse spil på mange måder minder om hinanden. Et underholdende spil for spillefugle i alle aldre, som vil give timevis af sjov.

Kingdomino

Byg dit kongedømme op ved strategisk at placere dominobrikker omkring dit slot. Kongerne vælger fliser på skift ud fra et smart system, så det ikke altid er nemt at få den flise, som man lige har behov for. Derfor må din strategi være fleksibel.Kingdomino Duel - Dansk
Kingdomino Duel er en let og rejsevenlig udgave af Kingdomino.

Kingdomino Duel - Engelsk
En ny og spændende udgave af det klassiske spil Kingdomino for to personer!

Kingdomino Origins - Dansk
Kingdomino Origins - mere strategi end nogensinde før!

Kingdomino: Age of Giants - Dansk
En udvidelse til Kingdomino og Queendomino!

Kingdomino: Age of Giants - Engelsk
Den engelske udgave af udvidelsen til Kingdomino og Queendomino.

Kivi Shapes
Taktisk terningespil.

Klask
Klask kombinerer høvdingebold og airhockey i et sjovt og underholdende spil for hele familien. Vinder af juryens specialpris hos Guldbrikken i 2014.

Klask - Ekstra brikker
Klask kræver i den grad hurtighed, når der skal vindes! Det er et sjovt og anderledes spil, som I kan tilføje ekstra brikker til med denne pakke.

Klask 4
I Klask 4 kræver det hurtighed og skarphed for at ramme målet! Før din brik rundt på brættet, og scor i dette episke og unikke spil!

Klodsmajor
Klodsmajor er et familiespil som de fleste danske kender. Det går i alt sin enkelthed ud på at man sammen bygger et tårn af klodser, som er næsten lige store. De små forskellige i tykkelse af klodserne betyder, at tårnet for det første ikke står super stabilt, og for det andet kan man skubbe nogle af klodserne ud undervejs i spillet - hvilket er selve kernen i spillet.

Klodsmajor - Goki
Klodsmajor med regnbuefarvede brikker!

Klodsmajor - Mindfuld classics
Klodsmajor som du aldrig har set det før. Lækkert kvalitetstræ!

Klodsmajor i træ - Goki
Pas på du ikke vælter tårnet!

Kluster
Hvem er hurtigst til at komme af med sine magnetiske sten?

Knudespil
Er du god til at binde knuder?

Kolort katapult
Planlæg dit angreb... Last lorten... og SKYD...!

Konario
Et unikt memoryspil, hvor du gør brug af alle fem sanser på én gang - syns-, lugte-, smage-, høre- og følesansen er i spil. For 1-6 spillere fra 10 år.

KooKoo Puzzles
Et sjovt lille puslespil hvor det gælder om at sætte kort sammen til et sødt billede.

Korsbæk Matador spil
Er du Korsbæks næste matador? Bliv din egen udgave af Mads Skjern - og opbyg Korsbæk. Måske ender du med byen store moderne varehus i 3 etager? Start som handelsrejsende og opbyg dit eget imperium i denne skønne brætspilsudgave af de elskede TV-serie Matador.

Kryds og tværs
Dan ord på kryds og tværs med terningerne.

Kubb Original
Kubb/Kongespil er et yderst hyggeligt spil. Alle kan være med. Reglerne er simple.

Kvaksalver
Kvaksalver - Brætspil, hvor det gælder om at lave eleksir.

Labyrint - 3D
Labyrinth nu i 3 dimensioner.

Labyrint med 4 plader
Har du rolige hænder? Find ud af det her, hvor du prøver at guide metalkuglen igennem den vippende labyrint, uden at falde igennem nogen af hullerne!

Land of clans
Land of Clans er et konfrontatorisk, mønster bygge og kort management spil. Tidsplaceret i middelalderens Skotske Højland.

Landmandsspil
Genoptryk af det klassiske spil.

Leo
Hjælp Løven Leo med at komme til frisøren!

Ligretto: Blå
Kan du være hurtig, smart og dygtig på fingrene til at lægge alle dine kort inden dine modspillere? Ligretto: Blå er et familiespil, der ikke må mangle i noget hjem. Det handler om at være smart i en fart med dette actionfyldte spil.

Ligretto: Grøn
Oplev pulsen stige, fingrene kribler og sveden på panden med dette tempofyldte og fascinerende spil. Ligretto: Grøn, er den grønne udvidelse af Ligretto-spillet. Slå dine modstandere ved at lægge alle dine kort før de andre.

Ligretto: Junior
Ligretto er et forbløffende fascinerende kortspil, hvor det gælder om at være hurtigst til at lægge alle kort. Med Ligretto: Junior kan de mindste også være med til dette fantastiske spil.

Ligretto: Rød
Er du hurtig og smart på fingrene, så kan du sikkert slå dine modspillere i dette fascinerende og hurtige familiespil. Ligretto: Rød, er et familiespil og en ekstra udvidelse af Ligretto-spillene. Det handler om at være smart i en fart med dette actionfyldte spil.

Living Forest
Red skovens hellige træ fra Onibis flammer.

Logik for begyndere
Hvem kan hurtigst svare JA, NEJ eller SLUDDER?

Logik for viderekomne
Hvem er hurtigst til at svare JA, NEJ eller SLUDDER?

Loony Quest
Et sjovt tegnespil, med mange muligheder, og sjove udfordringer

Love is Blind
Love is Blind er ikke kun et festligt spil, det er et kærlighedseksperiment.

Ludo
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Ludo - Luksus
Simpel ludo, for 2, 3 eller 4 spillere!

Ludo Fia
Ludo er altid en klassiker, spil med op til 6 spillere i denne udgave

Ludo fra Alga
Ludo er et hyggeligt og klassisk spil for hele familien.

LUDO QUIZ Danmark
Sjov familieudgave som kombinerer det traditionelle ludo med en quiz om Danmark. Med mere end 1200 spørgsmål.

LUDO QUIZ Familie
Det traditionelle Ludo kombineret med en sjov quiz hvor det ikke nødvendigvis handler om at være den klogeste. Tør du tage udfordringen op?

LUDO QUIZ Teams
Ludo Quiz i spændende udgave hvor der dystes i hold om at få sejren i hus!

Ludo: Ultimate
Opdag "LUDO ULTIMATE" - hvor den nye brik "Frække" revolutionerer spillet! Er du klar til uforudsigelig sjov og strategiske twists? Perfekt til enhver spilaften med plads til 4-6 spillere. Tag udfordringen op med LUDO ULTIMATE!

Løb Fido Løb!
Løb Fido Løb! er et mand-mod-mand kapløb med vores firbenede venner!

Machi Koro 2

Machi Koro 5th Anniversary Edition
Velkommen til byen Machi Koro. Du er lige blevet valgt til borgmester. Tillykke! Som nyvalgt borgmester er der store forventninger – Kan du indfri dem?

Machi Koro: The Harbor & Millionaire's Row Expansions
Udvidelse til Machi Koro 5th Anniversary Edition. 2 udvidelser til brug i Machi Koro 5th Anniversary Edition. Det kræver grundspillet at få glæde af udvidelserne.

Magic Maze

Dette sjove spil er et samarbejdsspil for hele familien. Magic Maze er som det første danskdesignede spil, blevet nomineret til den prestigefylde pris, Spiel des Jahres, som er årets spil i Tyskland.Magic Maze (EN)
Tag på en tavs mission i 'Magic Maze', et samarbejdsspil i realtid. Styr helte i enestående stil, men kommunikér kun kortvarigt. Kan du hjælpe dem med at undslippe indkøbscenteret?

Magic Maze Kids
Kongen er blevet forvandlet til en frø, og det er nu op til jer at finde ingredienserne, så I kan redde jeres Konge.

Magic Maze on Mars

Magitoppen
Kæmp mod andre hekse og erobr Magitoppen - bliv den mest magtfulde heks i landet! 1-4 Spillere Fra 5 år Spilletid ca. 15min Spillet er på Dansk

Mah Jongg fra Gibson
Køb Mah Jongg / Mahjong som er et smukt og gammelt brætspil fra Kina, hvis du er til et spændende og traditionelt spil.

Majesty
Majesty er spillet, hvor du skaber dit eget kongerige og forsøge at erobre modspillernes kongerige. Dine spillekort er afgørende for, hvordan du kan regere, i det de sætter rammerne for, hvordan du kan handle. Et sjovt og underholdende strategispil, som kan samle familien!

Maki Stack
Maki Stack er det perfekte spil, til alle der elsker sushi! I skal samarbejde med jeres holdkammerat og være de hurtigste til at lave den helt rigtige sushi! Men vær forsigtig - der kommer udfordringer undervejs.

Mansions of Madness 2nd Edition - Beyond Threshold
Udvidelse til Mansion of Madness

Mansions of Madness 2nd Edition - Path of the Serpent
Udvidelse til Mansion of Madness 2nd Edition

Mansions of Madness 2nd Edition - Sanctum of Twilight
Udvidelse til Mansion of Madness

Mansions of Madness 2nd Edition - Streets of Arkham
Udvidelse til Mansion of Madness 2nd Edition

Mastermind
Spil mand mod mand, som i plejer... eller dyst mod hele familien

Mastermind - Træ
Et af de klassiske hovedbrudsspil, Mastermind, nu i træ!

Matador
Bolighaj for begyndere. Køb og sælg de bedste grunde og byg huse og hoteller. Når dine medspillere lander på dine grunde må de betale. En ægte spilklassiker, som generationer af danskere har elsket at spille.

Match Madness
I dette familiespil skal man være hurtig på fingrene, men det er også vigtigt at holde holdet hovedet koldt for det kommer til at gå stærkt. Den der først får sine blokke samlet som kortet viser vinder kortet og dermed et point.

Match Madness Duo
Vær den første til at skabe den rette figur.

Metro Domino London
Metro Domino indeholder de mest berømte metrostationer i London, som bringer et helt nyt twist til spillet.

Metro Domino New York
Metro Domino indeholder de mest berømte metrostationer i New York, som bringer et helt nyt twist til spillet.

Metro Domino Paris
Metro Domino indeholder de mest berømte metrostationer i Paris, som bringer et helt nyt twist til spillet.

Mexican Train
Et hyggeligt anderledes Domino spil.

Mexican Train Domino
Mexican Train spil, nu i flot metalæske!

Mice & Mystics - Board Game - Engelsk
Seks helte, stadig loyale over for kongen, er af den onde Vanestra forvandlet til mus! Ikke alene skal I kæmpe mod dronningens onde tropper, men også tage jer i agt mod de andre farer, der lurer når man kun er 10 cm. Høj. Rotter, kakerlakker, edderkopper og den fæle og frygtede kat Brodie er bare nogle af forhindringerne. Mice and Mystics er et ”dungeon exploration”-spil med et unikt tema. Et sjovt samarbejdsspil, hvor alle spillerne skal arbejde sammen for at redde kongeriget. Spillet skubber spillere ind i et stadigt skiftende, interaktivt verden der har en rig historie, som spillerne hjælper med at skabe, når de spiller spillet. Mice and Mystics vil give enhver gruppe af venner et uforglemmeligt eventyr, de vil tale om i de kommende år…….

Mice and Mystics: Heart of Glorm - Engelsk
Den fantastisk rejse og historie fra Mice and Mystics fortsætter.

MicroMacro: Crime City - Dansk
Find Holger møder Kriminalkommissær Barnaby i MicroMacro: Crime City! Velkommen til Crime City – verdens måske mest kriminelle by! Alle vegne, du kigger, vil du se kriminalitet – og faktisk er det svært at se skoven for bare træer! Vinder af "Spiel des Jahres 2021; Guldbrikken "Juryens Specialpris" mv.

MicroMacro: Crime City 2 – Full House - Dansk
Et spil fyldt med mysterier, overraskelser og familievenlige forbrydelser!

Minecraft: Builders & Biomes
Minecraft spillet som du kender digitalt, men nu bare som et brætspil. Mulighed for at optjene point hvis du fx. besejre nogle monstre.

Minecraft: Builders & Biomes - Farmers Market Udvidelse - Dansk

Mio - Dansk
Strategisk familiespil baseret på Astrid Lindgrens historie, Mio min Mio.

Mit Første Alias Disney
Bevæg dig ind i verden fyldt med kendte Disney figurer i dette hyggelige ordforklaringsspil for børn.

Mit ÅR10 - 00'erne
Mit ÅR10 - Nu gælder det om at finde al' din viden frem om de skønne 00'er.

Mit ÅR10 - 10'erne
Mit ÅR10 - 10'erne - Underholdende quizspil til en hyggelig aften.

Mixing Box
Mixing Box - Det perfekte selskabsspil som kræver holdånd og gode talegaver.

Mondo
Byg din egen ø - men pas på tiden! Du skal både vælge de rigtige brikker og nå i mål. Årets familiespil 2011.

Monopoly

Find din indre ejendomshandler frem, og få den bedste handel på plads!

Monopoly er et alletiders klassisk brætspil, der egner sig godt til lidt ældre børn og voksne. Spillet går ud på, at købe og sælge, gøre de bedste handler og tjene flest penge!Monopoly - Danmark er Smukt
Det populære Monopoly - nu i en udgave med danske steder.

Monopoly - Mega
Stor udgave af det klassiske spil.

Monopoly Cash Grab - Dansk
Monopoly Cash Grab Dansk - Familiespil

Monopoly Cheaters Edition
Monopoly nu med opfordring til at snyde, men også med regler for at blive taget i snyd.

Monopoly Empire
Hvis du kender det klassiske Monopoly, er du godt forberedt til at kunne gå i gang med denne sjove udgave, Monopoly Empire. Mange af de kendte verdensmærker er til salg i dette spil, og du skal købe dem for at være den spiller, som hurtigst får fyldt sit tårn og derved vinder spillet.

Monopoly Fortnite
Fortnite er et yderst populært spil blandt børn og unge, og det er Monopoly også. Så hvorfor ikke kombinere de to ting? Nu kan du spille Monopoly med et helt nyt tema: Nemlig Fortnite!

Monopoly Junior
Leder du efter et hyggeligt og sjovt spil hvor alle - også de mindste - kan være med? Så skal Monopoly Junior helt sikkert hjem og stå på spil-hylden! Ryk din brik rundt på pladen, køb og sælg, tjen bunkevis af penge og vigtigst af alt - ha’ det sjovt!

Monopoly Junior Peppa Pig
Det klassiske Monopoly spil - I et hyggeligt Gurli Gris univers.

Monopoly Roblox
Kalder alle Roblox-fans!

Monster! Monster! - Dansk
Monster! Monster! uuuuuuhyggeligt kortspil med monstre der jagter mennesker om natten.

Monsterland
Skræm dine venner med monsterkort, forsvar dig mod monstrene med forsvarskort eller trøst dig med et trøstekort! Kun vinderen slipper ud af monsterland!

Mordet ved Christansborg Slot - Solve a Mystery
I står på Slotsholmen, åbner konvolutten og tager mordgåden ud. I kan læse, at et bestialsk mord er begået. Forsøg nu at opklare, hvem der er den skyldige. I bliver guidet rundt på Slotsholmen i en historisk setting, samtidig med at I løser gåder og opgaver. Til slut skal I samle trådene og forhåbentligvis fange morderen... før det er for sent.

Mordet ved Rundetårn - Solve a Mystery
Fantastisk måde for familien at opleve området omkring Rundetårn. Mordet Ved Rundetårn er inspireret af sande begivenheder i det 18. århundrede. Som efterforskningsbetjent skal I - i området omkring Rundetårn finde frem til, hvem der har myrdet inkassator Johan Meyer. Som historien udspiller sig, løser I sjove og spændende opgaver, samtidig med at I oplever datidens København. Der er flere mulige mistænkte, og I skal til slut finde frem til, hvem der er den skyldige.

Munchkin: Witches
Onde hekse kaster deres besværgelser i Munchkin-verdenen. Med Munchkin: Witches, kan du tilføje et nyt aspekt til Munchkin! Kombiner med Munchkin Pathfinder og bliv selv heksen. Tør du udfordre magien?

Murano - Light Masters
Kæmp om titlen som den dygtigste glaspuster på øen Murano.

Muselabyrinten
Vær den første til at føre dine 4 mus ind til osten.

My City - Dansk
Et slags avanceret Patchwork. Spiel des Jahres- nomineret 2020. Unikt legacy-spil; dine valg påvirker næste spil.

My City - Engelsk
My City - Spændende Tetris-agtigt legacy spil.

My Island (EN)
Den længeventede efterfølger til My City er her! Et nyt kapitel i legacy-spil. Hvet spil er en ny overraskelse. Er du klar til at bygge din egen ø's historie? ?????

Myretuen
Myretuen er et hyggeligt spil for hele familien, hvor det gælder om at være den første til at få samlet myredronningen og dermed vinde spillet!

Mysterium
Det spørger - og vi har brug for jeres hjælp til at opklare mysteriet!   Mysterium går ud på at samarbejde om at opklare omstændighederne omkring et gammelt mord. Lykkes I med at finde den skyldige?    

Mysterium Hidden Signs
I denne udvidelse får du 84 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op. Se om du kan løse mysteriet denne gang!

Mysterium: Secrets & Lies

I denne udvidelse får du 36 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op.

Se om du kan løse mysteriet denne gang!Neoville
Hvordan skulle din by se ud, hvis naturen skulle være hjertet af din by? Byg den op så din by er i harmoni med naturen ved at placere dine bygninger intelligent på spillepladen. Tør du gribe udfordringen?

New Phone, Who Dis? Family Edition
Svar på beskederne og vis din kreativitet og humor. 3-20 Spillere Fra 8 år Spilletid ca. 60min Spillet er på Engelsk

New York 1901
Byg New York op fra bunden og blev en af de legendariske ejendomsspekulanter, som var med til at skabe verdens mest berømte storby og dens skyline. Vær dristigere, modigere og hurtigere end de andre byggemastodonter, så det højeste højhus i New York bliver dit.

Nidavellir

Ninja Rush
Hvis du er en ægte ninja, så skal du også følge Senseis instrukser! Find dine andre Ninja-venner og træn sammen til at blive de bedste ninjas!

No Thanks
Spændende og hyggeligt spil for hele familien No Thanks! er et morsomt og anderledes kortspil med høj “én gang til”-faktor!

Noa
Fantastisk nyt spil, hvor du konkurrerer mod Noa om at samle den bedste ark fuld af søde dyr. Men det er kun Noa der må have par. Du skal enten have 1 eller mere end 2 dyr for at vinde.

Nova Luna
Den nye måne er et symbol på en ny begyndelse, det perfekte tidspunkt at starte noget nyt og planlægge din fremtid - og det er hvad Nova Luna (lat. For nymåne) handler om.

Ocean - Great Barrier Reef
I OCEAN - GREAT BARRIER REEF spiller man som marinebiologer, der konkurrer om at genopbygge en del af det verdensberømte koralrev great barrier reef.

Olsen
Det klassiske kortspil for børn og voksne.

Olymplakks
Spil over 10 sportsgrene i over 100 forskellige minigames, med dem du elsker! 2-5 spillere 7-99 år Spillet er på Engelsk

Ono 99
ONO 99™-kortspillet er let at lære og fuld af fart.

Organ ATTACK!
Organ ATTACK! blends medically accurate terminology with immature potty humor. (Spillet blander virkelig terminologi med umodent lokums humor).

Othello

Otrio 2.0
Otrio er en form for 3 på stribe. Man kan få 3 på stribe på flere forskellige måder.

Paleo - Dansk
Vil I mon overleve? Der er fare på færde: Dyr, uvejr og fjendtlige stammer venter jer i det vilde!

Panda Splash
Det er varmt og du må hjælpe den søde panda ned til vandet for at bade!

Pandemic - Dansk
Pandemic er et sjov spil, hvor man spiller sammen mod spillet. Det vil sige at man sammen skal bekæmpe de 4 truende sygdomme, og hver spiller har en evne som fx. forsker, læge etc. og sammen skal man bruge alle kompetencerne til at få situationen under kontrol.

Pandemic - Engelsk

Samarbejdsspillet Pandemic er der 4 epidemier, der truer med at udrydde hele verdens befolkning. Det er op til dig og dine medspillere at redde verden fra denne udryddelse.Pandemic 10 års Jubilæums Udgave
Køb dit eksemplar af Pandemic 10 års Jubilæums Udgave nu!

Pandemic Hot Zone - North America - Engelsk
Pandemic Hot Zone - North America - Bekæmp sammen sygdommene og fin kuren til dem.

Pandemic Hot Zone Bundle - Dansk
Pandemic Hot Zone Bundle. Få begge udgaver af Hot Zone til fordelagtig pris

Pandemic Hot Zone Europe - Dansk
Sygdom truer Europa, og I er de eneste, der kan standse det. I Pandemic Hot Zone - Europe bliver opgaven endnu sværere med nye mutationer, der gør sygdommene mere dødelige og mere resistente. Du og dine holdkammerater er sammen mod spillet og skal forhindre udbrud, finde kurene og vinde eller tabe som ét hold. Kan kombineres med andre Pandemic: Hot Zone-spil.

Pandemic Iberia
Pandemic Iberia er en udgave af Pandemic, der foregår midten omkring år 1850, hvor sygdomme, spredte sej og blev kurreret på en helt anden måde, end de gør idag. Spillet bygger alle de kendte regler og elementer fra Pandemic, men spiller rollerne, er nye. Sygdommene opfører sig forskelligt, og der er nye actions som du kan udføre. Alt i alt et af de bedste enkeltstående Pandemic spil.

Pandemic Legacy - Season 1 BLUE - Engelsk
Er du træt af spil, hvor folk bliver sure på hinanden, når de har tabt, så er Pandemic Legacy Blue spillet for dig, fordi det er et kollaborativt spil, hvor alle spillerne spiller sammen imod spillet imens de redder verdenen.

Pandemic Legacy - Season 1 RED - Engelsk
Vær med til at udrydde verdens sygdomme, i denne særlige udgave af Pandemic. De valg du tager i Pandemic Legacy, går i arv til næste spil. Spillet er et selvstændigt spil i Pandemic serien. Er den røde udsolgt, så køb den blå udgave her, der en ingen forskel udover farven.

Pandemic Legacy Season 0 - Engelsk
Pandemic Legacy - season 0 - Spændende strategispil.

Pandemic Legacy Season 2 black - Engelsk
Som gruppe skal I ud og bekæmpe epidemien, som stadig hersker og ødelægger den verden, som I lever i. I ved ikke hvad I vil finde derude, men én ting er sikkert – I skal arbejde sammen for at klare det. Dette er sæson 2 der kan spilles helt uafhængigt af sæson 1. Læs mere om og køb Pandemic Legacy Season 1 her.

Pandemic Legacy Season 2 Yellow - Engelsk
Spillet handler om verdens overlevelse under en voldsom og smitsom epidemi, der har ramt de fleste områder. Det er op til dig og dine medspillere at begrænse skaden og redde de byer, der stadig kan reddes. Dette er sæson 2 der kan spilles helt uafhængigt af sæson 1. Læs mere om og køb Pandemic Legacy Season 1 her.

Pandemic: in the lab
Pandemic in the lab, er den anden udvidelse til Pandemic og den kræver at du har den første udvidelse Pandemic on the brink, før du kan bruge den. In the lab, indeholder flere moduler som du frit kan vælge mellem og tilføje det orignale spil for at gøre spiloplevelsen anderledes, og nogengang sværere. Udvidelsen er på engelsk, men kan sagtens bruges sammen med både det danske og engelske grundspil.

Pandemic: Rapid Response - Engelsk
Nyt spil fra Pandemic serien!

Paris Connection

Partners
Partners er et rigtig stærkt spil, som efterhånden findes i de fleste danske hjem. Man spiller sammen på hold (deraf navnet) og man spiller sammen om at få hele holdets brikker først i hus. Man er to hold, og der er masser af strategi og samspil som skal gå op i en højere enhed for at vinde. Leder du efter Partners+ til 6 personer, se mere her

Partners Duo - 2 spillere
Partners Duo er perfekt til en aften for to. Slip for selv at opfinde regner for at få det oprindelige Partners til at gå op når I kun er to personer - og nyd et spil der designet netop til når I ikke er flere.

Partners duo Ekstra kort
Mangler du nye kort til dit Partners Duo spil?

Partners Ekstra Kort
Byt dine gamle, slidte kort ud med et helt nyt sæt spillerkort til Partners. Kortene er i god kvalitet og lider ikke lige så hårdt af slitage som ældre versioner fra brætspillet. HUSK at kortene kun kan bruges, hvis man besider Partners spillet og er kun egnet til at udskifte sliterede kort.

Partners Plus
Partners Plus nu med flere spillere, enten 3 hold af 2 eller 2 hold af 3. Det er Partners bare endnu bedre

Partners Plus Ekstra Kort
Har du slidt de gamle kort op? så er der her et nyt sæt kort til Partners plus

Patchwork - Nordisk
Patchwork er et strategisk spil for to spillere, der dyster om at få skabt den flotteste patchwork quilt.

Paw Patrol: The Adventure City Lookout
Hjælp Paw Patrol med at rede Adventure City og de ensomme hvalpe! 2-6 spillere fra 4 år

Penguins on ice
Et sjovt hovedbrudsspil om pingviner på isen

Penny Papers: Skull Island
Tag med Penny Papers på en ekspedition og udforsk den mystiske ø, Skull Island!

Penny Papers: Temple of Apikhabou
Kan du finde vej i templet Apikhabous kringlede labyrint?

Penny Papers: Valley of Wiraqocha
Tag med på en vild rejse, til den fortabte dal Wiraqocha, og udforsk alle dalens hemmeligheder!

Pentago Multiplayer
Multiplayer Pentago er et hurtigt og sjovt strategispil, der både er enkelt og raffineret.

Piccolo
Hotellet har et bredt udvalg af kufferter, store og små, gule og røde. Hver gang en spiller vender et nyt kort, ændres farverne og beløbene.

Pictionary Air - Denmark
Pictionary Air - Denmark. Anderledes tegnespil for hele familien.

Pictures
VINDER AF SPIEL DES JAHRES 2020! Pictures er et skægt familiespil, der kan læres på 2 minutter! Kan du få de andre til at gætte dit hemmelige fotokort, kun ved snedigt at arrangere enten snørrebånd, terninger, symbolkort, pinde og sten eller byggeklodser?

Pictures - Orange - Nordisk
Pictures årets spil 2020 har nu fået en orange udvidelse

Pie Face Showdown
Det sjove Pie Face spil - nu i en 2 personers udgave

Piratjagten
Nu er det tid til en spændende skattejagt, da piraterne har stjålet guldskatten og taget byens voksne til fange. Hvis du tør?

Planet
Form din verden ud fra de mange kontinent-brikker og skab landskaber, der passer til de mange forskellige dyr! Planeten formes i dine hænder!

Poetry for Neanderthals - expansion
Udvidelse til Poetry for Neanderthals

Poohat

Poohat handler om at være hurtig og få lagt kortene på bordet, når der er mulighed for det. Kom af med dine kort hurtigst muligt ved at holde øje med toiletbesøgets gang.

Se om du er bedre til at ”gå på toilettet” ind de andre og undgår minuspoint i form at pøller i din Poohat.Prey Another Day - Dansk
Er du klar til at udfordre dine venner og se, hvem der kan mestre skovens rige? I "Prey Another Day" bliver du testet i kunsten at snige, planlægge og triumfere. Brug dine instinkter, vælg dine jagere med omhu, og indtag tronen som den ultimative overlevelsesmester. Er du klar til at vise, at du kan overleve endnu en dag?

Quacks of Quedlinburg
Kan du brygge den bedste hemmelige eliksir?

Quacks of Quedlinburg: The Herb Witches
Med denne udvidelse til grundspillet, kan I nu være 5 spillere til Quacks of Quedlingburg.

Quadropolis
Årets spil 2016 fra Days Of Wonder Du skal overtage rollen som bygherre over din egen by, og kombinere dig frem til smartere og flotte løsninger end dine modspillere. Underholdende spil for hele familien. Spillet er på engelsk.

Queendomino - Engelsk
Queendomino - Byg dit rige, tag dig i agt for dragen og vind dronningens gunst.

Quest for El Dorado - Nordisk
Quest for El Dorado - Spændende familiespil. Hvad venter du på! Drag afsted og find den gyldne by før dine rivaler gør det!!

Quick Draw
Nu går der ægte cowboy-stil i den med Quick Draw! Prøv at ramme så mange banditter som muligt ved at tage de forskellige udfordringer op!

Qvalitetstid - for par
Qvalitetstid - Parforholdsspil, som skaber intimitet og god forståelse for hinanden.

Qwinto
Er du pjattet med terningespil, hvor du kan bruge logisk tænkning og strategi, er Qwinto lige noget for dig!

Qwixx
Et sjovt terninge spil for hele familien - Såre enkelt og ganske enkelt genialt!

Qwixx - Big points (Udvidelse)
Er du fan af Qwixx? Så vil du elske Qwixx - Big Points! Den nye variant introducerer to bonus-rækker, hvilket øger det maksimale antal point per farverække til 120. Det smarte twist? Hvert bonusfelt du krydser af, tæller med i rækkerne både ovenover og nedenunder. Og det bedste af det hele? De kendte Qwixx-regler forbliver de samme.

Qwixx - connected (Udvidelse)
Bekendt, men alligevel sprudlende ny – alt er forbundet. Få endnu flere point! Og hav endnu mere sjov!

Qwixx - Double (Udvidelse)
En ny spændende udvidelse til Qwixx som giver en god afveksling.

Qwixx - gemixx (Udvidelse)
Har du brug for noget afveksling? Tid til lidt variation med vores QWIXX – GEMIXXT ark! Reglerne er nøjagtigt de samme, men farverne og numrene er blevet blandet rundt!

Qwixx - karakterer (udvidelse)
En spændende variant hvor hver enkelet spiller får mulighed for at vælge en karakter som giver forskellige egenskaber.

Qwixx deluxe
Leder du efter en mere luksuriøs spiloplevelse? Dette får du med QWIXX - DELUXE! Denne udgave er for alle dem , der ønsker lidt mere luksus i spillet Denne ugave indholder en terningebase lavet af filt, fire boardmarkers og fire aftørbare tavler – så skal du ikke længere bruge papir til dit spil.

Qwixx med kort (Engelsk)
Fra terninger til kort! Dyk ned i Qwixx's verden, hvor kort er i centrum. Vil du spille sikkert eller gamble med jokeren? Oplev

Railroad Revolution
I Railroad Revolution vil du styre dit eget jernbaneselskab, der hensynsløst konkurrerer om at være den mest magtfulde jernbane magnat i hele Amerika

Rejsen - Danmarks spil
Fuld Fart Danmark Rundt - Rejs og spil med hele familien.

Rethink Tomorrow
Rethink Tomorrow - et spil om grøn energi der udfordrer dig

Risk Junior
Det klassiske spil Risk i en udgave hvor alle kan være med!

Robo Rally
Robotterne sover aldrig! Oplev det adrenalinfyldte robo-rally, hvor maskinerne tager kontrol. Er du klar til kaos i fabrikken?

Roll for Gold
Stjæl Sortskægs skat!

Rubiks terning 5x5
Her får du en Rubiksterning 5 x 5.
Terningen måler 6,5 cm. på alle leder.
Der medfølger en holder, den kan stå på, når den ikke er i brug.
Engelske instruktioner.


Rummikub Classic
Rummikub er et spil, hvor det handler om at komme af med sine brikker først. Men du kan kun lægge talbrikker på bordet, hvis mindst 3 brikker passer sammen på den ene eller den anden måde. En hyggelig familieklassiker.

Rummikub Travel
Nu har du muligheden for at tage klassikeren Rummikub med dig på farten!

Rummikub Twist

Brug jokerne i denne nye udgave af Rummikub til at gøre spillet meget sjovere og uforudsigeligt. Udover jokerne er spillet og reglerne de samme som i de originale Rummikub spil.

Leder du efter den klassiske udgave? Læs mere om og køb den klassiske udgave af Rummikub her.Rummikub Word
Nu er spillet her, hvor der skal dannes de længste ord som muligt for at skaffe de fleste point sammen!

Rundt om Danmark
Rundt om Danmark - Quizspil med svar som alle danskere gerne vil vide.

S.O.S. - Seas of Strife - Engelsk
Oplev et medrivende spil, hvor strategi møder snilde, og et enkelt kort kan vende hele spillet på hovedet

Sabotage i Aarhus 1943
Gå en tur i Aarhus og løs en gåde baseret på en virkelig historie under 2 verdenskrig.

Saboteur

I Saboteur handler det om at finde frem til guldet sammen med de andre dværge. Men uden at vide, hvilke dværge der i virkeligheden er sabotører, er det svært at vide, hvem man kan stole på. Det finder du først ud af til sidst, når guldet skal tælles op.Sagrada
Vær strategisk og brug din kreativitet til, at et smukt glasmosaik.... men tænkt dig godt om, når du første er startet bliver det sværere og sværere.

Sagrada Artisans
Vil din families glaskunst overleve tiden? Dyk ned i Sagrada Artisans og bliv en del af La Sagrada Familias legende!

Sallys far: Bandekassespillet
Bliv den rigeste i "Sallys Bandekasse"! Et familievenligt spil, hvor Sally og Eddie udfordrer jer til at være kreative – og lidt uartige – med sproget i jagten på den fyldteste bandekasse!

Scotland Yard
Et rigtigt detektiv spil, hvor du skal finde den mystiske mr. X Kåret til ”Spiel Des Jahres” (Årets spil) i Tyskland i 1983 Spillet er på dansk.

Scout
Find de bedste talenter til din cirkus trup.

Scrabble
Det klassiske Scrabble brætspil giver dig muligheden for at lege med ord og se, hvor mange point du kan få ud af blot ét ord på brættet. Det er god træning for hjernen, som skal i gang, hvis du skal opnå stærke ord og mange point.

Seas of Fortune
Ansæt et mandskab, fyld dit skib med varer, sælg dem til forskellige byer og tjen flest penge. Men vælg dit mandskab og din last nøje, for det påvirker skibets fart og antallet af sølvmark i din pung

Sequence

Et underholdende familiespil, som du hurtigt lærer. Derefter er det bare et spørgsmål om at smøre dine taktiske evner, og gøre livet surt for dine medspillere.

Et oplagt valg til hyggen lørdag aften eller i sommerhuset.

Sequence Cats
I Sequence Cats skal du skabe en sequence. Det minder lidt om ”4 på stribe”, men det er meget sjovere. I dette spil er der forskellige kattetyper som du kan lære mere om i spillereglerne.

Sequence Deluxe
Prøv det populære spil Sequence i en flottere og endnu mere lækker udgave. Et hurtigt og hyggeligt spil for alle aldersgrupper.

Sequence Dogs
Sequence Dogs handler om at lave 5 på stribe med dine poletter på spillepladen. Spillepladen er fuld med billeder af søde hunde og det er dine kort på hånden, der afgør, hvor du kan lægge dine poletter.

Sequence Junior
Sequence Junior er et sjovt familiespil hvor selv de mindste kan være med. For 2-4 spillere fra 3 år.

Sequence Numbers
Sequence er et populært spil, og i denne udgave er kortene med nogle forskellige regnestykker. Så det er tid til at skrue op for den matematiske del af hjernen!

Sequence travel
Snup Travel Sequence med på din rejse og nyd det sjove kortspil, som du får i en plastikkasse, der er praktisk at have med i tasken og nemt at spille. På udkig efter den originale udgave? Læs mere om og køb det originale Sequence lige her.

Settlers fra Catan – Byer og riddere
Vil du gerne have endnu mere strategi i Settlers fra Catan? Så er udvidelsen Byer og riddere lige noget for dig.   Du skal ikke kun samle råstoffer og bygge byer – du skal også opbygge en hær, der kan forsvare dig og de andre spillere på Catan.

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 spillere

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 er en udvidelse til Byer og riddere, som er en udvidelse til grundspillet Settlers fra Catan.

Med denne nye udvidelse kan I være 5-6 spillere.

Udvidelsen er på dansk.Settlers fra Catan - Eventyrere og pirater
Bliv den største eventyrer på Catan! Byg skibe, bekæmp pirater og opdag nyt land. Denne udvidelse åbner op for helt nye missioner og masser af underholdning.

Settlers fra Catan - Grundspillet

Settlers - Det taktiske spil om handel og magt

Et utrolig populært spil fra Claus Teuber, som er solgt i millioner af eksemplarer verden over. Spillet går overordnet ud på at handle sig til magt, og man handler med råstoffer, som kan bruges til at bygge byer og veje på spillepladen.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og Barbarer
Nu kan to personer spille Settlers fra Catan med denne udvidelse til spillet. Desuden får du hele 5 nye og spændende eventyr du kan udforske.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og barbarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse kan I spille op til 6 personer.

Settlers fra Catan – Inkarigets Fødsel
En historisk udgave af det populære spil ’Settlers fra Catan’. Spillet udfolder sig i Sydamerika, og hver spiller har hver 3 stammer, som de skal sikre succes og fremgang. Det gælder blandt andet om at se sine byer udvikle sig og blive større, have den længste vej, men også at besidde de bedste strategiske evner. Et underholdende spil, der kræver, at man tænker over hvert træk for at kunne vinde.

Settlers fra Catan – Junior - Dansk
Det kendte og populære Settlers fra Catan i juniorudgaven. Velegnet som introduktion til Settlers allerede fra 5-års alderen. Er du den dygtigste pirat der får fyldt dine lagre og undgår Kaptajn Skade?

Settlers fra Catan – Søfarer
Settlers fra Catan Søfarer er den mest populære udvidelse til det klassiske strategispil. Indtag havene omkring din ø og opnå helt nye, strategiske muligheder.

Settlers fra Catan - Søfarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan med udvidelsen Søfarer.  

Settlers fra Catan – Sørøverlegenderne
Endnu en udvidelse til den berømte klassikker, Settlers fra Catan, laver nu flere muligheder end nogensinde før i, Catan Sørøverlegenderne. Rejsen går nu mod havets farlige vande, og alt hvad der ellers venter på jer over solens skinende lys i horisonten. Tør du at finde ud af det? OBS: spillet kræver Settlers fra Catan og Catan Søfarere for at kunne spilles.

Settlers fra Catan - udvidelse 5-6 spillere
Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan. Reglerne er det samme – dog med den tilføjelse, at alle spillere kan bytte kort efter hver spillers tur.

Settlers fra Catan + Søfarer udvidelse
Super tilbud på Settlers fra Catan grundspiller og Søfarer udvidelsen

Settlers fra Catan: Duellen - Dansk
Et af verdens bedst sælgende spil kommer nu i en ny udgave for 2 spillere.

Settlers of Catan - Mini
Rejseudgave med variant for 2 personer Spillepladen har rum til at indeholde alle spillebrikkerne.

Setup
I Setup skal du kombinere farver og tal så du rykker frem på spillepladen. Køb Setup i dag og få en fantastisk spiloplevelse, som du og dine venner vil nyde i timevis.

Sheriff of Nottingham 2nd edition
Sheriff of Nottingham var nomineret til årets selskabsspil i 2015. Hele familien kan samles, om sagaen om Prins John og hans grådige væsen. Garanti for en god aftens underholdning.

Shut the Box double
Shut the Box er et godt, hurtigt spil for to personer, med simple spilleregler. Her får du spillet i en flot træudgave af høj kvalitet.

Sig det videre

Sig Det Videre er et spil, der minder en smule om hviskeleg. Men her skal du bare tegne ordet i stedet. Sådan går tegninger og ord videre til de andre spillere og til sidst er det spændende at se om den sidste tegning ligner det første ord, der stod på kortet. Spil det med familien eller vennerne.Sigurds Danmarkshistorie på spil
Hvor godt kender du egentlig Danmarks historie?

Silver & Gold
Fjerne øer, gyldne skatte – har du aldrig drømt om det?! I dette fantastiske familiespil får du det hele - og mere til!

SIXSTIX
I SixStix har hver deltager en række kort hvorpå, der er tegnet forskellige figurer, der er lavet af seks tændstikker. På bordet lægges seks tændstikker og ved kun at flytte tre tændstikker skal du forsøge at lave en af de figurer, som du har på dine kort. Det er et sjovt spil, hvor alle kan være med.

SJUFT
Slå dig sammen med dine venner, og forræd dem når alliancen ikke hjælper dig mere!

Skak fra Alga
Dette skakspil er fremstillet af træ og kan klappes sammen, så det ikke fylder meget. Det gør det endvidere også nemt at tage med sig på for eksempelvis en ferie. Skak er et klassisk spil, som de fleste kender til og er et underholdende spil for hele familien.

Skak i træ
Skak byder på flere timers underholdning og hjernegymnastik, og er kendt for at underholde flere generationer.

Skak med magnetiske brikker
Det klassiske skak spil med magnetiske brikker.

Skak og dam fra Gibsons

Skakspil i træ - medium 11'

Skak er et strategisk spil, der handler om at angribe modstanderens bønder, heste, tårne, løbere eller andre indtil kongen kan angribes uden mulighed for at afværge angrebet. Først da har spilleren, der angriber vundet. Dette skakspil er lavet af træ og er derfor af helt klassisk udseendeSkal vi Vædde? 2
Dette sjove spil er fyldt med udfordringer til hele familien. Du får point, hvis du kan gætte om dine modspillere kan klare deres opgave, samt hvis du selv løser en. Det gælder om at kende sine modspillere godt, og kende deres styrker og svagheder. Skal vi vædde? Er et underholdende spil for både store og små.

Skattejagt: Pirat
Tegn, skriv eller marker ledetråde på tavlerne, gem dem for piraterne og fortsæt videre mod skatten.

Skip-Bo Masters
Skip-Bo som man kender og elsker det, men med særlige mønter, der tilføjer et strategisk twist.

Skip-bo spillet
Skip-Bo er et sjovt spil for hele familien. Man kan spille det allerede fra 3-4 års alderen, for man skal blot have lært at tælle for at kunne forstå spillet. Har man børn med i 3-4 års alderen er det dog en god ide at teame dem op med en voksen (se afsnittet om Skip-Bo med partner).

Skyjo
Et kortspil for hele familien. Hvem får samlet færrest point? For 2-8 spillere

Skylines
Byg dit eget højhus

Small Talk – Big Question - Naturkort
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Question Special Edition – Julemærkehjemmene
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk - Big Questions - Date Night
Et samtalespil udviklet til kommende og eksisterende par, som gerne vil tale om andet end det, de plejer…

Small Talk – Big Questions Blå (1)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Questions Grøn (3)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Questions Orange (2)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small World - Dansk
Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land!  

Small World - Engelsk
Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land! Se mere om og køb den danske udgave af Small World her.  

Small World of Warcraft - Engelsk
Det velkendte Small World mixet med det mindst lige så velkendte World of Warcraft giver en ny version med nye udfordringer.

Small World River World
River World er en udvidelse til det populære spil: Small World. Gør klar til kamp - piraterne kommer!

Smart i en fart
Test din paratviden i dette holdquizspil for 4-6 personer.

Smart10 Junior
Smart10 Junior er et quizspil til børn i skolealderen. Spillemekanismen er kendt fra den originale Smart10 for voksne (Årets voksenspil 2019) Spillerne behøver aldrig vente længe på at det bliver deres tur. Der er ti mulige svar på hvert spørgsmål, og hver spiller får mulighed for at svare på hvert. Fra 7 år og 2-8 personer.

SNAK 1 - HVERDAGEN
Kortspil med spørgsmål der giver en god hverdagssnak.

SNAK 2 - NÆRVÆR

SNAK 3 - TANKER
Med TANKER åbner I op for nye samtaler. Det er specielt eksistensspørgsmålet og andre af de helt store. 2-5 Spillere Fra 10 år Spilletid: Varieret

SNAK 4 - SPØRG
SPØRG er samtalekort og spørgsmål, der giver meningsfulde samtaler og sjove WTF-øjeblikke.

SNAK 5 - LYT

SNAK 9 - DATE
SNAK samtale-kortspil til dating. En date bliver rigitg god, når samtalen er værdifuld.

SNYLT
Spillet alle taler om - det er svært at lægge væk. Alle vil have en runde til.

Solitaire i rent træ
Solitaire er et klassisk spil for 1 spiller.

Sonic Super Teams
Sonic Racerspil.

Speak Out Kids vs Parents

Som spil, hvor børn kan spille imod deres forældre, er dette spil et must-have på spilhylden i ethvert familiehjem. Her skal der kæmpes om, hvem der kan tale bedst med et mundstykke i munden. Det kan være svært kan vi hilse og sige.

Leder du efter den almindelige udgave? Læs mere om og bestil Speak Out her.Speedy Words
Vær den første til at sige et ord der starter med bogstavet i den matchende kategori og vind runden.

Spille magasinet
Indeholder Ludo, Dam, Mølle, Kinaskak, Backgammon og Halma.

Splendor
Splendor kan forklares på fem minutter men spilles i timevis! Spillet foregår i renæssancen, hvor du som rig handelsmand skal handle med diamanter. Vinderen er den, der først opnår 15 sejerspoint.

Splendor - Engelsk

I Splendor konkurrerer du mod andre handelsmænd, der også brænder for at blive den rigeste af jer alle. Der bliver handlet med ædelstene og ved at få bonuskort og sejrspoint er du godt på vej til at vinde.

Denne udgave af brætspillet Splendor er på engelsk.Splendor Duel
Det populære Splendor - specielt for to personer.

Splendor Marvel - Engelsk

Stella - Dixit Universe
I dette prisvindende spil skal spillerne bruge de flotte billeder på kortene til at forbløffe sine modstandere og gætte hvilket billede der matcher historien.

Stickup
Stick Up er et lille, sjovt spil, hvor reglerne er simple. I Stick Up vælger to deltagere hver en tændstik, hvorefter alle deltagerne hurtigst muligt skal indsamle de spillekort, hvorpå der er tegnet tændstiks kombinationer, som er mulige at lave med de to valgte tændstikker.

Stix
Stix er et kortspil, hvor det gælder om at indsamle de kort, du har brug for, for at gennemføre din mission og efterfølgende lukke spillerunden. Den deltager som har flest point efter det aftalte antal spillerunder kan kalde sig vinder af Stix. Stix er et sjovt spil for både store og små.

Stone Age: Expansion - Nordisk
I denne udvidelse til stenalderen er stilen målet, da ornamenter og smykker bliver en del af spillet - for ikke at nævne en købmand til at håndtere sådanne genstande.

Stop the Chrono Bomb
Stop bomben - før det er for sent! Du er en vaske ægte agent, og kun du kan stoppe bomben før det er for sent. Men pas på - hvis du rammer laseren går tiden hurtigere.

Story Chest
Tag to kort og fortæl en historie mens de andre gætter på hvilket kort du har valgt.

Stratego Original
Stratego Original, en klassiker kendt for dens fantastiske evner til at sætte din hjerne på en prøve. Suverænt for både lærte strategere og nybegyndere på grund af dets lette regler, men store dybde. Fremragende til at udvikle sine strategiske evner, specielt for yngre.

Stratego Quick Battle - Dansk
Stratego i en hurtig og kompakt version

Super Ski Jump
I Super Ski Jump kan I udfordre jeres evner inden for skisporten hjemme fra jeres egen stue! Det gælder om at lave seje tricks og gode landinger på den svære skibakke.

Superclub
Byg dit hold. Led din klub. Sikr din arv. Oplev fodbold i alle dimensioner med "Superclub" - hvor taktik og store beslutninger mødes.

Superclub - Liga Udvidelse 2023/24 - La Liga
Oplev magien i spansk fodbold med LALIGA EASPORTS-udvidelsen til Superclub. Tag kontrol over 240 ægte LaLiga-spillere og før din klub til sejr!

Superclub - Liverpool spillerkort 2023/24
Tag spændingen ved Deadline Day til nye højder med ægte stjerner som Virgil van Dijk og Mohamed Salah! Bliv klar til at blande Liverpool FC's spillerkort med dine Superclub kort og start spillet!

Superfodbold
Læg strategien med fodboldkortene.

Sushi Go! - Engelsk
Send den lækre sushi rundt og lav den bedste menu!

Sushi GO! - Nordisk
Sushi GO! - Se om du kan sammensætte en lækker sushi menu med kortene.

SWITCH
SWITCH - spørgsmålsspil med hele 1800 forskellige spørgsmål, fordelt på 12 kategorier.

Takenoko
Vil du være dyrepasser for en kejselig panda? For det er lige netop hvad Takenoko handler om. Et sjovt og underholdende spil, som i 2015 blev nomineret til årets familiespil, af det uafhængige spil site Guldbrikken.

Tal Høvding
I dette spil er I alle indianere og I har alle én fjer på hovedet. Kan du gætte værdien af alle fjer tilsammen kan du vinde.

Tankestreger
Tankestreger – Årets Voksenspil 2022 kåret af Legebranchen Tankestreger er et underholdende tegnespil, hvor alle spillere er med hele tiden – enten som tegner eller gætter.

Tapple
Tapple er simpelt men sjovt. Det gælder om at finde ord til kategorier, med et start bogstav, som de andre ikke har brugte endnu.

Tegn og Gæt
Tegn og Gæt handler i alt sin enkelthed om, at du får til opgave at tegne en bestemt ting, som dine holdkammerater skal gætte, hvad er. Det eneste du må sige er ”ja” og ”nej”, og det gælder om ikke at lade sig stresse af, at det hele foregår på tid. Et sjovt klassisk brætspil for hele familien.

Tegn Pladen Fuld
Mere end 100 forskellige kategorier, og mere end 1000 opgaver at tegne.

Temple Rush - Dansk
Temple Rush Dansk - Familiespil og børnespil.

Teotihuacan - City of Gods
Tag ud på en rejse gennem tre tidsaldre, når du begiver dig tilbage i tiden til Mesoamerikas by, hvor der skal bestiges pyramider, bygges boliger og mange flere historiske ting.

Ternet Ninja
Hvis du er helt vild med Anders "Anden" Matthesen, og har du læst hans hylende morsomme bog "Ternet Ninja", så skal du helt klart også give spillet af samme navn en chance.

Terning Alias
Terningerne bestemmer, hvilke ord der kan dannes. Forklar ordet så andre kan gætte det. Se mere om og køb det originale Alias-spil her.

That's Pretty Clever
Ganz Schön Clever / That's Pretty Clever er et spændende terningespil.

That's Pretty Clever - Engelsk
Et helt fantastisk familiespil! 1-4 Spillere Fra 8 år Spilletid ca. 30min Spillet er på Engelsk

The Balance: Gravity Chess
Et strategisk spil, der kombinerer det klassiske spil skak med tyngekraftens udfordringer!

The Balance: Gravity Gammon
Dette er en ny og anderledes version, af det klassiske spil backgammon, som er baseret på tyngdekraften!

The Balance: Hungry Higgs
Et unikt, strategisk brætspil baseret på tyngdekraft!

The Build Up
Kan du bygge jer ind i himlen, før nogen får højhuset til at falde sammen?

The Crew - Engelsk
Tag med på en utrolig rejse gennem solsystemet!

The Mind - Nordisk
Har du mod på et anderledes kortspil, hvor du ikke må snakke med nogen under spillet? Kan du og dine medspillere formå at kommunikere sammen blot med jeres tanker?

The Mind Extreme - Nordisk
Opfølgeren til The Mind.

The Mind: Extreme
Var du også vil med det originale spil 'The Mind'? Så er The Mind: Extreme helt sikkert et spil, der skal prøves af!

Ticket to Ride - Amsterdam
Tag turen med rundt til Amsterdams gader i det 17. århundrede. Spændende spil i Ticket to Ride serien.

Ticket to Ride - New York
En ny hurtig udgave af Ticket to Ride - lav ruter med Taxier rundt i New York, nemt for begyndere og taktisk nok til at erfarne spiller kan blive udfordret.

Ticket To Ride Europa 1912

Med udvidelsen Ticket To Ride Europa 1912 får du nye rutekort, mulighed for at bygge pak-huse samt at bruge helt nye strategier.

Benyt dig af de forskellige fordele til at opnå flest mulige togkort, så du kan bygge dine ruter bedre og hurtigere end dine modspillere.

Skal spilles sammen med et af Ticket to Ride grundspillene.

Læs mere om og køb Ticket to Ride Europe her.Ticket to ride Europe
Ticket To ride er et rigtig godt brætspil, som er rigtig sjovt at spille. Spillet går i al sin enkelhed ud på, at man skal bygge jernbanestrækninger mellem byer, og på den måde få mulighed for at rejser mellem disse to destinationer.

Ticket to Ride First Journey - Europe

I Ticket to Ride – First Journey skal togstrækninger bygges i Europa mellem store byer. Men hvem får bygget flest ruter og de længste strækninger. Det vil tiden vise!Ticket to Ride Germany
Er du klar til at udforske Tysklands jernbaner i denne selvstændige version i Ticket To Ride serien? Med nye fede mechanics, der skilder sig ud fra de andre, får man en virkelig fed og spændende oplevelse, man ikke har prøvet før. Det rette spil for hele familien, med nemme regler og god kompleksitet kan alle være med, men på samme tid være udfordret.

Ticket to ride Nordic Countries
Ticket To Ride er nu ude med en ny udvidelse, Ticket To Ride Nordic, som besøger Nordens køligere lande. Rejsen tager forbi Danmark, Norge, Sverige, finland samt dele af Rusland med fantastiske eventyr og visioner for Nordens fremtid.

Ticket to Ride Nordic Countries - Engelsk
Ticket To Ride er nu ude med en ny udvidelse, Ticket To Ride Nordic, som besøger Nordens køligere lande. Rejsen tager forbi Danmark, Norge, Sverige, finland samt dele af Rusland med fantastiske eventyr og visioner for Nordens fremtid. Bemærk på Engelsk.

Ticket To Ride Rails & Sails

Rails & Sails er et grundspil i den populære serie, Ticket To Ride. Her skal der bygges togruter og færgeruter, så du kan rejse mellem verdens lande og byer.

Bevæg dig over land og vand mens du bygger og forhåbentlig hurtigere end dine modspillere.Ticket to ride USA
Ticket to ride USA er det orginale brætspil, som tog verdenen med storm i 2006. Rigtig sjovt og underholdende. Spillet går ganske simpelt ud på, at man skal bygge jernbaner mellem byer, for at opnå point, til at vinde spillet

Ticket To Ride USA 1910

Udvidelsen til Ticket to Ride USA giver dig 3 nye måder at spille Ticket to Ride på. Vælg mellem ét af de 3 nye regelsæt og få dermed masser af spil for pengene, når du bygger ruter i USA.Ticket to Ride: Europe 15th anniversary edition
Ticket to Ride: Europe 15th anniversary edition 2-5 Spillere Fra 8 år Spilletid ca. 45min Spillet er på Dansk

Ticket to Ride: Europe 15th anniversary edition - Engelsk
Ticket to Ride: Europe 15th Anniversary Edition - engelsk jubilæumsudgave af spilklassikeren Ticket to Ride.

Ticket to Ride: France og The Old West - Map Collection #6

Denne udvidelse til Ticket to Ride omfatter Frankrig og Old West-kortet. Dette er den sjette udvidelse til det populære spil brætspil.Ticket To Ride: Heart of Africa - Map Collection #3

I denne udvidelse, Ticket To Ride Heart of Africa bygger du ruter gennem bestemte terræner. Disse terræner kan give dig ekstra point, hvis du har et terrænkort, der matcher. Så overvej grundigt, hvilken strategi, der skal bruges for at opnå flere bedre ruter og flere point end dine modspillere.

Husk at du skal have et Ticket To Ride grundspil for at kunne spille denne udvidelse.Ticket to Ride: India og Switzerland - Map Collection #2

I udvidelsen Indien/Schweitz får du 2 nye kort over henholdsvis Indien og Schweiz. Med dem kan du spille 2 nye udgaver af Ticket To Ride. Det handler stadig om at bygge de bedste og mest fantastiske ruter fra en start station til en endestation. Den med flest point vinder.

Husk at du skal bruge et grundspil fra serien for at kunne spille denne udvidelse.Ticket To Ride: Japan & Italy - Map Collection #7
Dette spil er en udvidelse af Ticket to Ride, som i denne omgang tager dig med gennem enten Japan eller Italiens lange togstrækninger!

Ticket to ride: Legacy Legends of the West
Ticket to Ride Legacy: Legends of the West - Oplev det vilde vesten som aldrig før! Tag på en historisk rejse, byg jernbaner, og konkurrer mod rivaler i en episk kampagne fuld af eventyr og strategiske udfordringer. Dit valg skaber en unik fortælling i denne Legacy-udgave, hvor hver runde former fremtiden. Er du klar til at lede dit togselskab til rigdom og berømmelse?

Ticket To Ride: London
Tag til 70'ernes London, og kør i dobbeltdækkerbusser!

Ticket To Ride: Nederland - Map Collection #4

Rejs ad de fantastiske kanaler i Holland i denne Nederland udvidelse af Ticket To Ride serien. Byg broer, så du kan komme over kanalerne og betal for at krydse hinandens broer.

Husk at du skal have et grundspil af samme serie for at kunne spille udvidelsen.Ticket to ride: Northern Lights
Ticket to Ride: Northern Lights - lad dig fortrylle af de nordiske byer og den smukke natur på din rejse…

Ticket to Ride: Poland - Map Collection #6.5
I denne udvidelse, til Ticket to Ride, får du mulighed for at opleve skønne Polen. Dette er udvidelse #6.5 i serien.

Ticket to ride: San Francisco
Velkommen til San Fransisco!

Ticket To Ride: Team Asia og Legendary Asia - Map Collection #1

Ligesom de andre spil i Ticket To Ride serien skal man i denne udvidelse bygge togruter for at få point.

Med Asia udvidelsen kan man vælge mellem 2 slags spil, ét hvor mange spiller i hold samt ét hvor man kan bygge ruter i bjergene.Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania - Map Collection #5
Denne udvidelse af Ticket to Ride omfatter United Kingdom og Pennsylvania-kortet. det er den femte udvidelse til det populære brætspil.

Tiny Towns - Engelsk
I skovens dybe stille ro, skal skovens små skabninger bygge en by Planlæg godt, når du bygger din by - én bygning ad gangen. Vil der mon være plads? Også mulighed for solospil – Bemærk spillet er på engelsk

Tiny Towns Fortune - Engelsk
En udvidelse til Tiny Towns. Nu med skinnende metalstykker. Sprog: Engelsk

Tiny Towns Villagers - Engelsk
En udvidelse til Tiny Towns. Verden bliver større. Sprog: Engelsk

Tokaido - Dansk
Inspireret af den rigtige Tokaido vej fra Kyoto til Edo handler dette spil om at opleve mest muligt på din rejse. Der ligger templer langs ruten og du kan møde spændende mennesker og samle smukke genstande op på din vej.

Tokaido - Engelsk
Tag med på en rejse langs den østlige havvej i "Tokaido" - et spil om opdagelse og ro i hjertet af Japan. Oplev en verden, hvor hver skridt er et skridt mod indre fred, i denne femte årsdagsudgave fyldt med ny kunst og charme.

Tokyo Highway (2-4 spillere)
Byg en motorvej og placer bilerne.

Tori

Året er 1952, og du skal sælge varer fra boder på Helsinkis store markedsplads. I Tori skal du ud på et forretningseventyr, og stjæle kunder fra dine medspillere. Et hyggeligt og gennemført brætspil for familien med børn på 10 år eller over.Toscana

Har du altid undret dig over sammenhængen i mellem vinpriserne og vinens kvalitet, fordi der ingen sammenhæng er, så er Toscana spillet, der giver dig et indblik i, hvor indviklet vins prissætning er.

Find den bedste kombination af kvalitet, lobbyisme og manipulation - og tjen flest penge.Totem
Ånderne viser totempælene vejen til sejren! Lad ånderne vise dig vejen over spillepladen og brug de kraftfulde symboler til at påvirke spillets gang - og sågar de andre spillers resultat. Den første spiller, som rykker alle sine brikker over spillepladen, vinder spillet!

Trails of Tucana - Nordisk
Trails of Tucana Nordic - Underholdende børnespil.

Triominos
Triominos er spillet for dig, som elsker Rummikub og Domino. Det er et fredeligt spil, hvor man skal holde tungen lige i munden og være årvågen, fordi mulighederne er mange og spidsfindige. Prøv også rejseudgaven af Triominos

Triominos - Træ
En mere kompleks, mere trekantet version af Domino!

Triominos Qube
Stil Quben på bordet. Træk skuffen med de 56 brikker ud og start spillet med det samme!

Triominos Rejseudgave
Kan jeres familie heller ikke få nok af Triominos, så er Triominos Rejseudgave spillet, der sikrer jer, at I ikke behøves at undvære det på jeres ferie. Konceptet er det samme som det originale spil, bare mindre og mere kompakt.

Trivial Pursuit - Friends - Dansk
Trivial Pursuit - Friends er en underholdende og udfordrende måde at teste sin viden om den populære TV-serie, og det er et sjovt spil for alle fans af Friends. +2 spillere Fra 12 år Spillet er på DANSK.

Trivial Pursuit Family
Nu kan hele familien dyste i paratviden i Trivial Pursuit Familieudgaven. De 2.400 spørgsmål er inddelt i to sværhedsgrader - en gul til børnene og en blå til de voksne. Klar, parat, spil!

Tsuro - Dansk
I Tsuro gælder det om at blive på spillepladen længere end dine modspillere. Du flytter din markør ved at placere rutebrikker på spillepladen, og hvis din rute ender udenfor spillepladen er du ude. Men bruger du dine rutebrikker rigtigt kan du sende dine modspilleres markører udenfor spillepladen og vinde spillet.

Tummple!
Tummple! - Spillet hvor det ikke kun går ud på at stable klodser - Det er slet ikke så let.

Twice As Clever
Fortsættelse til spillet "That's pretty clever"!

Twister
Det klassiske spil Twister, der kan få hele familien ud af balance. Drej på hjulet for at se hvor du skal placere dine hænder og fødder. Denne opdaterede version har to nye alternativer på hjulet: Luften og spillerens eget valg.

Tyvenes By
I dette spil kan dine venner pludselig blive dine fjender, men dine fjender kan også pludselig blive dine venner. Hvem er bedst til at stable den bedste tyvebande på benene? Med lidt taktisk snilde, luskeri og held kan det måske blive dig.

Ultimate Werewolf
I Ultimate Werewolf smides du ind en landsby, hvor indbyggerne og vareulvene kæmper indædt imod hinanden.

Undaunted: Battle of Britain
Sommeren 1940: Kontroller himlen i 'Undaunted: Battle of Britain', et intenst to-personers spil, hvor du leder enten RAFs modstandsdygtige piloter eller Luftwaffes erfarne luftkrigere i en afgørende kamp under 2. Verdenskrig."

Undo: Blood in the Gutter
I Undo: Blood in the Gutter skal I tilbage til 1920'ernes Chicago, for at løse en mystisk mordgåde! Udforsk øjeblikke, saml information og se om I kan løse gåden.

Undo: Cherry Blossom Festival
Undo: Cherry Blossom Festival tager dig tilbage til et mord i Okayama, Japan i år 2000, og det er op til dig at forhindre det!

Undo: Curse from the Past
Undo: Curse from the Past tager dig med på en spændende rejse, der vil føre dig til Berlin, Tyskland og tilbage til det gamle Egypten!

Unlock! #1 Escape Adventures - Dansk
Unlock! er et kooperativt kortspil inspireret af Escape Rooms, der bruger et simpelt system, som lader jer gennemsøge lokationer, kombinere genstande og løse gåder. I æsken finder I tre unikke scenarier, fyldt med hjernevridende gåder som I skal løse før tiden, rinder ud. Spil Unlock! for at drage på fantastiske eventyr, mens I sidder ved at bord, og det eneste, I skal bruge, er kortene og en app, der kan give jer hints, tjekke koder og holde styr på jeres tid. Unlock! - Dansk kommer med tre forskellige scenarier: • Formlen • Piv & Pølse • Doktor Soorses

Unlock! 3 - Secret Adventures - Engelsk
Unlock 3 - Secret Adventures er 3 helt nye hemmeligheder der skal løses. Du og dine venner vil blive udsat for situationer, hvor det kun er de klogeste og mest overvågne finder en løsning.

Unlock! Kids - Dansk
Det populære gådespil i en simpel og sjov børneudgave. Sæt gang i børneselskabet med et samarbejdsspil som med garanti bliver husket.

Uno - Dansk

UNO er et klassisk kortspil for hele familien da 2-10 spillere kan være med i et spil UNO. Det er velegnet til alle over 7 år.

Køb den danske udgave her.

Uno All Wild
Nytænkt Uno spil.

Uno Extreme
Uno med et twist. Nytænkt udgave af det elskede spil.

UNO Flex
Flex din vej til sejren! Spillere - 2-8 Spilletid - Ca. 20min Alder 7+

Uno Flip
UNO på en helt ny måde! Der er nu en "lys" og en "mørk" side i spillet!

Uno Sustainable
UNO er et klassisk kortspil for hele familien da 2-10 spillere kan være med i et spil UNO. Det er velegnet til alle over 7 år.

Vampyrjagten
Overlever du en nat på slottet og slipper ud i live - eller bliver du bidt af Grev Dracula inden?

Verdens børn
Nomineret til Årets børnespil 2022! Er du klar til eventyrlige oplevelser, og at lære om nye kulturer?

Verdens Lande og Flag
Ny opdateret version! Verdens Lande og Flag er et lærerigt og interessant spil for både voksne og børn!

Viking's Tales: Edge of the World
Hvem bliver konge af Norden?

Vikings Brainstorm
Vikings Brainstorm - Originalt tænkespil hvor skibene bevæger sig gennem vandet på en unik måde.

Vildkatten 400 App-version

Led efter billeder på spillepladen og vær hurtigere end dine modspillere, hvis du skal være den første til at få øje på det, som I leder efter.

Denne udgave kan kombineres med en app, så du kan få meget mere sjov ud af spillet.Vildkatten Classic 300

Vær den hurtigste og vind spillet Vildkatten ved at finde billederne først. De gemmer sig på spillepladen, men spørgsmålet er hvor nemt det er at finde dem. De gemmer sig nemlig forskellige steder fra gang til gang. Og da de ligger blandet sammen med andre ting kan det være vanskeligt at få øje på dem.Vildkatten GO!
Vildkatten i rejseudgave.

Vildkatten Master 500
I Vildkatten Master 500 skal du matche et billedkort med et billede på spillepladen. Men med over 500 billeder kan det være svært at finde motivet på pladen. Hvem er bedst og hurtigst til at finde billederne?

Vildkatten Mystery 150
Det populære observations spil nu med 150 brikker og en ny udfordring!

Vildkatten Paw Patrol
Det kendte Vildkatten spil i en Paw Patrol udgave.

Vildkatten Travel

En god rejseudgave af Vildkatten, som er spiller hvor hurtighed og reaktionsevne er vigtig. Du skal nemlig finde billederne på spillepladen inden dine modspillere.

Denne udgave fylder meget lidt i den medfølgende rejsetaske.Wavelength - Dansk
Har du et telepatisk venskab?

What Do You Meme? - Family Edition
What do you meme? Family edition er et spil på engelsk for familien der elsker at meme.

When I Dream
Er du en ægte drømmekender, og er du super god til at tyde drømmende fra dine venner? I spillet When I Dream er det din tur til at tage i drømmeland og lade drømmeånderne bevæge sig ind i dine drømme.

Whirling Witchcraft
At være heks handler om at bruge magtfulde magiske ingredienser - men en heks kan kun udøve så meget magt, før alt eksploderer op i deres ansigt. Vælg dine opskrifter med omtanke for at rydde dit arbejdsbord og del rundhåndet ud til de andre med ubrugelige råmaterialer, fordi den første spiller, der overfylder deres nemesis' kedel med nok ingredienser, vinder! På engelsk - Der er noget tekst, men det er let at huske

Who are you? - Hvem er du?
Stil spørgsmål og gæt, hvem din modstander er.

Wingspan - Engelsk
I dette spil skal I være fugle-entusiaster, der forsøger at opdage og tiltrække fugle til jeres eget habitat, for at skabe vækst og optjene point.

Wingspan - Europæisk Udvidelse - Dansk
Dansk udvidelse til det populære spil Wingspan.

Wingspan 2nd Edition - Dansk
Wingspan 2nd Edition - Dansk.

Wingspan Oceania Expansion - Dansk
På grund af det store antal fugle, der blev påvirket af skovbrandene i Australien, annoncerede Stonemaier Games tidligt, at den næste udvidelse til Wingspan ville fokusere på Oceania-regionen.

Wingspan Oceania Expansion - Engelsk
Wingspan Oceania Expansion handler om fugle i Australia og New Zealand. Udvidelse til WINGSPAN.

Wolfenstein - 3d Terrain Kit
Gør dit Wolfenstein - Brætspil tredimensionelt med denne udvidelse.

Wolfenstein - Brætspillet
Stedet er Wolfenstein slottet. Nazisterne vandt Anden Verdenskrig. Det er 1960´erne og du har fået en mission. Infiltrer Slottet!

Wolfenstein - The old Blood
Udvidelse til Wolfenstein - Brætspil. 4 nye missioner, 5 nye helte og 2 nye skurke.

Wonder Book
Samarbejdsspil hvor du vinder og taber som et hold.

Wordious

World Grand Prix, Cars2
Grand Prix i universet fra "Biler 2"

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Pandemic) - Engelsk
World of Warcraft: Wrath of the Lich King er et nyt Pandemic spil, hensat i det populære World of Warcraft univers. Som legendariske helte skal I modstå horderne af udøde, besejre lurende trusler, fuldføre missioner og til sidst storme portene til Icecrown Citadel for at dræbe den onde Lich King!

Yatzy Deluxe
Yatzy er en gammel spil-klassikker, som det er svært at blive træt af! Dette er desuden deluxe-udgaven!

Yatzy fra Danspil
Et klassisk terningespil!

Yatzy sæt
Yatzy er et yderst klassisk spil, som de fleste kender, og her kan du få et komplet sæt Yatzy, der kan spilles overalt.

Zen Garden
Byg en Have til Kejseren.

Zombie Kidz Evolution
I Zombie Kidz Evolution skal I samarbejde om at bekæmpe de zombier, som vil invadere jeres skole. Kan I finde den rette strategi? Et samarbejdsspil for hele familien og nysgerrige børn.

Zoo
Et nemt og sjovt spil for børn! 2-8 Spillere Fra 5 år Spilletid ca. 20min Spillet er på Dansk

Zoobaloo

I spillet Zoobaloo handler det om at placere dyr på en tømmerflåde. Alt efter hvilke dyr du placerer og hvordan du placerer dem, kan tømmerflåden enten have alle dyrene eller også kan den ikke.Æsel
Et enkelt, men sjovt og nervepirrende spil for hele familien.

Året der gik galt 2022 + Det dårlige selskab
NYT! Nu som sampak med det originale "Det dårlige selskab".

Året der gik galt 2022 + Året der gik galt 2021
NYT! Nu som sampak med "Året der gik galt 2021"


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation