MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Fog of Love - Engelsk

#ENI-HP0000
Værd at vide
antal spillere2
sprogEngelsk
alder18+
spilletidOp til 120 minutter
349,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Fog of Love, et spil om at være i et parforhold og få det til at virke. Det er skægt, det er spændende, og det er udfordrende.Fog of Love - et spil om parforholdet for 2 spillere

Fog of Love er et spil for 2 personer. i Spillet laver du hver sin rolle, som mødes, bliver forelsket, og møder de udfordringer som for at få et parforhold til at virke. Fog of Love handler om at finde ud at hvordan man opnår en glædelig slutning, i en kærlighedshistorie, i sammen skaber. Det handler om valgene du tager når du skaber din historie. I slutningen, kan i vinde sammen, eller hver for sig. I kan og tabe sammen eller hver for sig.

Romantisk komedie med et twist

Det at spille Fog of Love, føles lidt ligesom at være med i en kærligheds komedie, med alt hver der hører til af rutchebaneture, mærkelige ture, rigeligt med grin og masser af svære kompromiser at vælge. Ligesom i et rigtig forhold, er oddsene imod nogle af målene . For at nå dem kan du prøve at ændre dig, være ubamhjertig eller hemmeligt beslutte dig for at være en Heartbreaker. Det er dit valg! At leve lykkeligt til jeres dages ende, er ikke sikkert, men ligegyldigt hvilken vej jeres zigzag romance udfolder sig, vil i altid ende op med en historie fuld af overraskelser og med garanti få jer til at smile!

Et Kickstarter hit

Spillet blev kickstartet af 3625 personer, og er allerede et hit. Det er langt fra alle spil, der er blevet kickstartet, der udkommer i butikkerne. Fog of Love så populært at det kommer næsten samtidig i butikkerne, som dem der har kickstartet det får det.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation