MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

A Game of Thrones Catan: Brotherhood of the Watch - Engelsk

#SB-CN3015
Værd at vide
antal spillere3 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
617,00 DKK
Spar 23%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

I Game of Thrones Catan skal du forsvare riget Westeros. Brotherhood of the Watch kaldes denne udgave af Catan, I hvilken du skal forbedre infrastrukturen syd for muren. Hvis du klarer opgaven har du mulighed for at blive den nye Lord Commander for Nattens Vogtere.Game of Thrones Catan: Brotherhood of the Watch

Det populære Catan i en særlig Game of Trones udgave.
Du bliver udvalgt til Lord Commandor af Nattens Vogtere og skal forsøge at forbedre infrastrukturen omkring Muren.
At skabe en bedre infrastruktur i området er i sig selv en næsten håbløs udgave, men naturligvis skal muren også forsvares undervejs.
Lykkes det dig at forsvare området?

Settlers fra Catan møder Game of Thrones

Dette Game of Thrones Catan spil er naturligvis en skøn sammensmeltning af de originale Catan spil og Game of Thrones. Især er der fokus på Nattens Vogtere ved muren mod nord. Muren skal forsvares og det gøres til dels ved at forbedre infrastrukturen i området med veje og bosættelser. Således bruges ressourcerne. Der handles derfor som i de kendte Catan spil. Som Westeros brødre kæmper I om hvem der forsvarer Westeros bedst. I skal beskytte riget mod Vildinge fra nord og derudover er vinteren på vej. Hvis der er flere vagter ved muren end Vildinge kan vagterne afværge angrebet mod muren. Hvis Vildinge får lov til at bryde igennem muren 3 gange må spillet slutte før tid. Dermed vinder den spiller, som har flest vagter ved muren.

10 sejrspoint vinder

Ellers er det normalt den spiller som først har 10 sejrspoint, der vinder spillet og bliver Nattens Vogteres nye Lord Commander. Med de 10 sejrspoint er en sejr opnået på samme måde i Brotherhood of the Watch som i de andre kendte Catan spil. Det tager en times tid at spille dette Game of Thrones Catan spil. Man kan spille hvis man er 3-4 spillere. Det anbefales at spillere er over 14 år gamle.

Spillet indeholder:

 • Markører
 • Spillekort
 • Pladebrikker
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation