MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Gloomhaven

#ENI-VR-CPH0204
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
999,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Gloomhaven 3rd Edition En af de mest hypede nyheder fra 2018 - og med god grund! Næsten 10 kg pap er klar til mange timers spil!Gloomhaven - Det vildeste indenfor bræt-rollespil

Gloomhaven er et spil som bygger på kort baseret kamp i en udholdende verden, med skiftende motiver. Spillerne tager rollen som en vandrende eventyrer, med hver sit sæt at specielle evner og deres egen grundlag, for at rejse ud i de mørke afkroge af verdenen. Spillerne skal arbejde sammen ud af nød, for at kunne rydde skræmmende huler og ruiner for fjender. I processen, bliver deres evner bedre med erfaring og erhvervet udstyr, de opdager nye lokationer de kan udforske og plyndre, samtidig udvider de og følger en historie med mange grene, som er styret af de valg de tager.

Et spændende og godt Eventyr

Gloomhaven er et spil udholdende og omskiftelig verden, som bedst spilles over mange sæsioner. Efter et scenarie, tager spillerne beslutninger om hvad de vil gøre. Dette bestemmer hvordan historien udvilker sig, lidt ligesom en spil dine egne eventyr bog. Det at spille et scenarie igennem er et samarbejde, hvor spillerne skal kæmpe mod automatiserede monstre, gennem et innovativt kort system, der bestemmer rækkefølgen og hvad en spiller eller monster gør på sin tur.

Hvordan fungereR Gloomhaven

Hver tur, vælger en spiller to kort fra sin hånd han vil spille. Nummeret på det øverste kort bestemmer hans initiativ den runde. Hver kort har en top og en bund evne. Når det er en spillers tur, bestemt af initiativ rækkefølgen, bestemmer de om de vil bruge de top eller bund evnen, på det øverste eller enderste kort eller modsat. Spillerne skal være forsigtige, fordi over tid vil de permanent miste kort fra deres hånd. Hvis de tager for lang om at rydde en hule, så kan de ende med at være udmattede eller være tvunget til at trække sig tilbage.

Lær GLOOMHAVEN på 3 minutter

Nedenfor kan du se en engelsk video der kort viser og forklarer om Gloomhaven: 

SPILLET INDEHOLDER

 • 95 senarier der kan gennemspilles
 • 18 miniaturefigurer i plastik
 • Mere end 1.700 kort
 • Et hav af brikker, tokens m.m.
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation