MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Havespil

Når sommeren trænger sig på, så begynder vi alle sammen at gå udenfor. Kulden er væk, flere lyse aftener og masser af hyggelig stemning. Når det er begyndt at være varmere udenfor, så er det også tid til nogle havespil med familie og venner! Det kan være at I skal afsted i et sommerhus, og der ville nogle havespil være super effektive at tage med jer for at få en endnu bedre oplevelse.

Hos Nordiskspil har vi et væld af forskellige havespil. Vi har de helt klassiske spil såsom Krocket, Petanque og stangtennis. Disse spil er altid et sikkert hit blandt familier - og især hvis der også er børn indblandet. Et spil yatzy er også super hyggeligt, men hvis du gerne vil spille yatzy udenfor, hvorfor så ikke opgradere spillet med disse gigantiske yatzy terninger? Det vil helt klart gøre jeres spil endnu federe! En god omgang bowling er også altid vildt underholdende, for hvem er den bedste til at slå en strike? Prøv at gøre jeres bowling endnu sjovere med et udendørs bowlingsæt i træ, hvor I blot skal finde en nogenlunde jævn overflade for at rulle med kuglen og vælte keglerne.

Havespil er super skægt, og de kan spilles med hele familien. Hvis du skal afsted i sommerhus med nogle venner, så er havespil til fest også et sikkert hit. Uanset hvad, I er på jagt efter, så har vi her en masse hyggelige havespil, der vil gøre sommerdagene endnu bedre.


Badminton - 4 spillere

BAGit
Dette sjove spil gælder i al sin enkelthed om at score mål, samtidig med at man prøver at forhindre, at modstanderen scorer. Det er et spil for dig, der godt kan lide at være aktiv, og det er særdeles velegnet til en sjov dag i haven eller på stranden.

Banana Kick
Før spillet starter, opsætter man en bane, som også består af mål. Banana Kick minder om klassisk fodbold, og det handler om at sparke bananbolden i mål. Boldens specielle form gør den svær at styre, hvilket vil bidrage til masser af grin.

Bean bag
Hvem rammer først og flest gange?

Bean Bag Game
Med dette underholdende spil er du og din familie sikret timevis af sjov i haven. Man kaster ærteposerne og optjener point alt efter, hvor godt man rammer. Spillet er for både store og små, og sværhedsgraden kan varieres alt efter, hvor stor afstanden til pointpladen er.

Big Time Sumo Bumper Boppers
Hop i sumoringen og puf din modstander ud af cirklen!

Boccia De Luxe
Nu kan du købe Boccia i en rigtig lækker De Luxe udgave her hos Nordiskspil. Et sjovt kuglespil, der er perfekt til sommeren.

Boccia i plast
Boccia i bæretaske, med 8 kugler + 1 "gris".

Dart - Friendly

Dart - King's Head
Alt hvad du skal bruge for et komplet dartsæt!

Diabolo
Diabolo er et gammelt spil, som har gjort sit comeback. Du tager en pind i hver hånd og strækker snoren ud. Herefter placeres diaboloen på snoren. Ved at lave forskellige bevægelser med dine hænder får du diaboloen til at bevæge sig, og du kan hurtigt lære at lave en masse seje tricks, så du kan imponere dine venner og familie.

Disc Deluxe

Dobble XXL
Kan du finde det matchende billede?

Domino XL
Dyk ned i denne XL udgave af det klassiske Domino! Klar til spændende dyster, hvor strategi møder held? Hvem bliver den første til at placere alle brikkerne?

Drabet ved Amalienborg Slot - Solve a Mystery
I dette spil skal I ud i Københavns gader for at opklare en mordgåde, som er baseret på et virkeligt mord!

Dropin Hood
I dette hyggelige havespil, kan hele familien være med. Her gælder det om at have det bedste boldøje, ramme plet og først nå 50 point.

Fire på Stribe XL
4 på stribe er et rigtig hyggeligt spil for familien. Nu kan du dog få spillet i en endnu større udgave, som kunne være perfekt til udendørs leg.

Fodbold Kroket
Nu kan du spille kroket på en ny og anderledes måde, end hvad du kender til. Elsker du fodbold, så er Fodbold Kroket lige noget for dig. Kan du sparke bolden gennem buerne før dine modstandere?

Forbryderjagt i Nyhavn - Solve a Mystery
Se København med familien på en helt ny måde. 2 timers underholdning for hele familien. Heist i Nyhavn er inspireret af sande begivenheder. Som ung politiefterforsker har du fået den umulige opgave at finde frem til, hvem der har begået en række indbrud i en Nyhavn i en årrække uden at blive fanget. Hvis du lykkes, har du løst en opgave, alle troede var umulig. Er du klar til at påtage dig ansvaret?

Gigant Domino

Gigant Memorize

Gigant Mikado
Mikado kender de fleste børn. Men ville det ikke være endnu sjovere at spille med KÆMPE Mikadopinde ude i haven?

Gigant Yatzy

Have Dart XL
Have Dart er et sjovt spil for både børn og voksne til eksempelvis haven, hvor det for deltagerne handle om at kaste de oppustelige pile på Have Dartkiven. Den deltager, som rammer bedst, og derved får flest point, vinder spillet. Det er let samt sikkert at spille, og det kan derfor give mange timers underholdning til legebørn i alle aldre.

Have Golf

Hestesko spil
Hestesko Spillet handler i alt sin enkelthed om at være bedst til at kaste sine hestesko. Før spillet går i gang, sættes der 3 spyd i jorden, og jo tættere og bedre man rammer disse, jo flere point får man. På en dejlig sommerdag er dette spil en hyggelig aktivitet for både venner og familie.

Hit 360 grader
Hit 360 grader handler om at kaste træpinde efter trækegler. Minder meget om vikingespil / kongespil, man skal bare være mere præcis! God til lidt sjov i haven med familien.

Jagt Juvelen
Fangeleg på den ekstra sjove måde!! Et fantastisk spil til børnefødselsdagen, til den store familie eller til når vi er samlet en hel flok til udendørs aktivitet.

Kaste Gris - Jumbo
Kaste Gris - nu i stor størrelse og lige til at have med til enhver udendørs lejlighed. Dette morsomme spil egner sig lige godt til selv små børn som unge, voksne og gamle. Alle kan være med og have det sjovt.

Kastespil - Goki - dobbentsidet
Oplev sjov og udfordring med Goki's kastespil! Perfekt til både udendørs og indendørs leg. Ram dyrene eller få flest point med 6 ærteposer og en holdbar pointtavle. Læring og underholdning for hele familien!

Kastespil i Træ
Opstil træsøjlerne på græsplænen og kast derefter bolden i forsøg på at vælte flest træsøjler. Spillet kan spilles af to eller flere spillere, og I kan med fordel inddele jer i hold. Dette spil vil give underholdning til både børn og voksne i mange timer og kan være med til at skabe rammen om hyggelige sommerminder.

Kendama
I Kendama gælder det om at fange bolden på forskellige måder. Brug din hånd til at lave forskellige tricks med Kendama-staven således at du kan fange bolden i én af de to skåle på staven eller på selve spidsen. Spillet er sjovt for store og små og kan give mange timers underholdning.

King of the Hill
Byg et stort slot, sæt kongen og hans kammerater ind og lad angrebet begynde.

Klodsmajor XL
Her får du det gode gamle Klodsmajor, der er blevet endnu højere. Nu kan det klassiske spil blive ført udendørs, og give jer et endnu højere tårn end nogensinde!

Klodsmajor XL fra Tactic
Det klassiske Klodsmajor i en haveudgave i XL.

Kongespil
Kongespil, Vikingespil, Kubb. Kært barn har mange navne. Dette udendørs spil er et gammelt spil fra middelalderen. Folk spiller det stadig den dag i dag, fordi det giver mange timers sjov i haven.

Kroket
Kroket er ideelt til familiehygge i haven. Selv helt små børn synes det er sjovt at skyde til kuglerne med kroket køllerne. Du kan også samle vennerne og se, hvem af jer, der er hurtigst til at gennemføre banen.

KROKET FAMILY
Kroket for hele familien, op til 6 spillere

Kroket Junior

Kroket Junior er en farverig udgave af kroket. Den passer til familiens mindste, da portene forestiller hunde og har nogle flotte farver. Spil det med hele familien i hold eller alene. Et super udendørsspil til haven.Kroket m/trolley
Lækkert Kroket spil, hvor alle delene kan pakkes på den smarte medfølgende vogn

KROKET ORIGINAL
Kroket for hele familien - i kan være op til 6 spillere.

Kroket, Alga Garden
Lækkert kroket spil i pæne farver.

Kubb (Luksus)
Kubb er et populært udendørsspil, hvor det er meningen, at man skal vælte trækegler med kastepinde.

Kubb Family
Kubb, vikingespil, kongespil - ja, kært barn har mange navne. Kubb spilles udendørs, og med Kubb - Vikingespil - Familie, får i en kæmpe stor pakke, så hele familien kan være med.

Kubb i papæske
Få fat i din familie og venner og kom udenfor i en fart. Der er lagt op til masser af sjov, når I skal vælte hinandens kubber og den store konge i midten i dette Kongespil.

Kubb i trækasse
Det sjove klassiske havespil i trækasse.

Kubb Original
Kubb/Kongespil er et yderst hyggeligt spil. Alle kan være med. Reglerne er simple.

KUBB ORIGINAL BLACK EDITION
Et musthave spil til dagene der kan nydes i haven, i parken, på stranden eller....

Kubb original, rød konge - Kongespil
Kubb, vikingespil, kongespil - spillet kaldes mange ting, men det er stadig det samme populære og sjove udendørs spil.

Mikado XL

Mikado XL luksusudgave er en form for Mikado, hvor pindene er meget større end normalt. De store bambuspinde skal samles op uden at de andre rører på sig. Hvem har den mest rolige hånd til opgaven?Mini Petanque
Kan du godt lide et roligt spil, som handler om præcision i dit kast?

Minigolf

Mordet ved Christansborg Slot - Solve a Mystery
I står på Slotsholmen, åbner konvolutten og tager mordgåden ud. I kan læse, at et bestialsk mord er begået. Forsøg nu at opklare, hvem der er den skyldige. I bliver guidet rundt på Slotsholmen i en historisk setting, samtidig med at I løser gåder og opgaver. Til slut skal I samle trådene og forhåbentligvis fange morderen... før det er for sent.

Mordet ved Rundetårn - Solve a Mystery
Fantastisk måde for familien at opleve området omkring Rundetårn. Mordet Ved Rundetårn er inspireret af sande begivenheder i det 18. århundrede. Som efterforskningsbetjent skal I - i området omkring Rundetårn finde frem til, hvem der har myrdet inkassator Johan Meyer. Som historien udspiller sig, løser I sjove og spændende opgaver, samtidig med at I oplever datidens København. Der er flere mulige mistænkte, og I skal til slut finde frem til, hvem der er den skyldige.

Mölkky Original
Nordens bedst sælgende udendørsspil. Prøv det sjove havespil hvor det gælder om at opnå præcis 50 point med færrest mulige kast. Se videoen længere nede. Eller se hele vores kategori af udendørs spil her.

Mölkky: I papæske
Sæt keglerne i en formation og kast Mölkky pinden. For at vinde spillet skal du have eksakt 50 point. Får du for mange point, taber du 25 point, og må fortsætte derfra. Det geniale pointsystem kræver taktisk spil. Spillet er det bedst solgte havespil i norden.

Number Kubb

Number Kubb Family
Sommerens sjoveste havespil!

Nummer Kubb
Kan du vælte kongen og erobre sejren i Nummer Kubb? 2-12 spillere Alle aldre Spilletid varierer

Petanque
Kan du godt lide et roligt spil, som handler om præcision i dit kast? Petanque handler om din evne til at sigte, kaste en kugle og få den til at lande tættest muligt på en lille trækugle. Skyd dine modstandere væk og vind spillet.

Petanque Alsace
Petanque er et spil de fleste kender. Skal du spille dem med familien eller vennerne, så kan du få spillet i et rigtig flot design med Petanque Alsace, samt nogle tungere kugler.

Petanque Provence
Nu kan du få det yderst populære familie spil, Petanque, i en rigtig flot udgave, som du bestemt ikke må gå glip af.

Ringspil Family
Eksklusivt ringspil i eukalyptus- og fyrtræ!

Ringspil i træ fra BS

Ringspil er det sjove udendørsspil, hvor I skal kaste ringe og få dem til at ramme point pindene. Hele familien kan være med. Det handler om at få flest point ved at ramme de rigtige pinde.Ringspil i træ fra VN
Ringspil fra VN Legetøj - Kast ringene på skift, hvem får flest point.

Ringspil Original

Rollers Family
Petang med træhjul!

Rundbold - Familie

Rundbold basic

Rundbold Deluxe

Stangtennis
Stangtennis gælder om at skyde en tennisbold rundt om en stang. Det lyder simpelt, men det er vanvittigt morsomt, da der virkelig kan komme fart på bolden. På den måde bliver det svært for din modstander at stoppe dig.

Stangtennis
Den bliver bare ved og ved og ved… Hvor mange runder kan du slå bolden rundt om stangen? Eller kan du først nå til toppen eller bunden?

Stick on Line
Hvor præcis er du til at kaste?

Stigegolf
Stigegolf handler om at have den rigtige kasteteknik, så dine golfbolde klynger sig fast til stigen og sikrer dig flest mulige point. Dyst hold mod hold eller spil alene. Alt er muligt.

Stigegolf
Flot spil stigegolf i lakeret gummitræ fra plantage.

Stigegolf bolde Blå
Ekstra bolde til Stigegolf - Køb flere bolde så i kan være flere deltagere til Stigegolf.

Stigegolf Bolde Gul
Ekstra bolde til Stigegolf - Køb flere bolde så i kan være flere deltagere til Stigegolf.

Stigegolf bolde Hvid
Ekstra bolde til Stigegolf - Køb flere bolde så i kan være flere deltagere til Stigegolf.

Stigegolf Bolde Rød
Køb de ekstra kugler, så I kan være flere til det sjove spil!

Stigegolf bolde Sort
Ekstra bolde til Stigegolf - Køb flere bolde så i kan være flere deltagere til Stigegolf.

Stigegolf i træ

Stigegolf i træ er et populært udendørsspil, hvor du skal kaste snore med golfbolde og få dem til at sidde på stigen. Se hvem af dig og dine venner, der kan få flest point ved at ramme de rigtige trin på stigen.Stigegolf Pro
Har du et fantastisk godt øjemål og kast, så du kan vinde over dine modstandere i dette hyggelige udendørs spil?

Stigegolf Træ m6 bolde
Stigegolf i træ. Med 3 sæt røde og 3 sæt blå kugler. 75x60x55 cm.

Stort Dartspil med 3 Pile
Et komplæt dartsæt der kan sættes op hjemme i stuen.

Stort Fodboldmål 240x150
Det er svært at spille fodbold uden et mål. Dette er ikke længere noget du er nødt til at tænke over; nu kan du nemlig spille fodbold hjemme i haven!

Tournament of Knights
Vikingespil/Kongespil på en ny måde!

Tower of Balance
Øv kast og præcision i dette sjove udendørsspil for hele familien!

Tower, Klodsmajor
Tower Klodsmajor, det klassiske spil men større så det kan bruges ude i haven

Træ Bowling
Ligesom i almindelig bowling gælder det i denne udendørs udgave også om at lave en strike. Find et område med forholdsvis jævn underlag, så kuglen bedre kan trille ligesom i almindelig bowling. Opstil de 10 kegler og skiftes til at kaste de medfølgende trækugler. Den person eller det hold, som rammer bedst og dermed får flest point vinder. Et sjovt spil både for børn og voksne.

Velcro Darts

X-ball Netbold
Sunflex X-Ball

XL Yatzy
Nu kan du få det klassiske spil, Yatzy, i en kæmpe-udgave!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation