MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Hint Rød

#ENI-BEZ1095DK
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
299,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Med Hint Rød får du nogle andre spørgsmål, nogle nye ord og nye kategorier, som dig og dine venner kan have det sjovt med at gætte på, når I spiller spillet. Et fedt selskabsspil!
Hint rød

Hint Rød spilles ligesom den originale udgave af Hint, hvor I skal have det sjovt med at mime, tegne og synge. Dog består denne udgave af andre ord, kategorier og spørgsmål end den originale udgave af spillet. Hint Rød kan spilles for sig selv og med dette menes at du ikke behøver den originalt udgave for at kunne spille Hint Rød. Helt praktisk skal I være delt op i hold med mindst 2 personer på hvert hold. Hvis det er din tur skal du trække et kort fra pladen. Dette kort skal dine medspillere gætte. Det er beskrevet på kortet om du skal tegne, mime eller synge. Kortene trækkes fra spillepladen, hvor de ligger ud for et nummer, der indikerer, hvor mange point kan opnås ved at vælge det pågældende kort. På den måde er der taktik i at vælge et kort, som man kan gerne vil undgå at det andet hold kan vælge. Eller man kan vælge et kort fordi man får ekstra point, hvis det lykkes medspillerne at gætte det. Man kan også forsøge at tvinge det andet hold til at skulle vælge en svær kategori. Pladen drejes nemlig mellem hver runde og kortene skifter placering. Det hold der først kan flytte deres brik i mål har vundet.

Nye udforinger

Hind Rød byder på to helt nye discipliner. Udfordrer dig selv med at sige som hårde hvidevarer eller hvad med at få forskellige figurer til at ligne menneskelige organer? Kreativiteten bliver udfordret på en række nye området og med nye emner. Er du skarp i Typiske tatoveringer eller Ting man kan træde i på gaden er det nu du har din chance! Det tager en lille times tid at spille Hint Rød, men det kan afhænge af hvor effektive I er eller hvor meget der skal grines ind i mellem holdenes tur. Anbefales til alle over 15 år. Det er nødvendigt at være mindst 4 spillere, da der skal være 2 personer på hvert hold.

NOMINERET TIL ÅRETS voksenSPIL 2018

Rød Hint blev nomineret som årets voksenspil i 2018 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Se spillet

Her kan du se et kort præsentation af Hint Rød.

 

Spillet indeholder:

 • 600 Spillekort
 • Spillebrikker
 • Spilleplade
 • Timeglas
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation