MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Hjælp

#KS-310160
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKK
Spar 11%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Hjælp er et sjovt quizspil, hvor man er aktiv hele tiden. Det gælder nemlig også om at hjælpe sine modspillere med at svare på spørgsmålene, så selv om det ikke er ens tur, er det en god ide at følge godt med for på den måde at optjene flere point. Det er et spil uden ventetid, som garanterer timevis af underholdning til venner og familien.Hjælp – det betaler sig at hjælpe

Med det anderledes quizspil Hjælp behøver du ikke længere at tænke ”hvorfor fik jeg ikke det spørgsmål?”, idet du her får mulighed for at hjælpe dine modspillere med at svare. Deltager nummer 1 får stillet et spørgsmål, men inden der svares, viser de andre deltagere ved hjælp af en markør, om de kender svaret. Kan deltager nummer 1 ikke svare på spørgsmålet, kan hun vælge at søge hjælp hos en af de deltagere, som har markeret at kende svaret. Hjælpen består i, at det første bogstav i svaret gives. Man kan få hjælp tre gange, inden svaret afsløres. Svarer deltager nummer 1 rigtig efter at have fået hjælp, er der også point til den deltager, der har hjulpet.  

Hvem kan spille

Spillet er for 4-10 spillere og tager omkring en halv til en hel time at gennemføre. Der er spørgsmål indenfor et bredt felt af almenviden, og du kan blandt andet blive spurgt om: Hvem står bag PlayStation og Walkman og hvad kaldes måltavlen i curling? På grund af spørgsmålenes sværhedsgrad anbefales det, at man er 15 år eller mere til dette spil.  

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade og markører
 • 1200 spørgsmål
 • Danske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation