MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Honshu

#SB-LPFI063
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
109,00 DKKPå lager

Spil Honshu og bliv god til at planlægge, hvordan dit land skal bygges op af de kort, som du kan vælge imellem. Nomineret til Årets Voksenspil i 2017 af Guldbrikken.Honshu - den japanske adel

I Honshu skal du bygge det japanske land op med floder, fabrikker og hvad der ellers hører til. Honshu er nomineret til Årets Voksenspil i 2017 af Guldbrikken.

Sådan spiller du

Fra start får alle spillere 6 kort på hånden. Honshu spilles ved at gennemgå 12 runder i alt. Alle spillere vælge et kort fra hånden. Disse kort afgør hvem, der må starte med at vælge mellem de valgte kort. På den måde bliver der en smule tilfældighed blandet sammen med taktik og strategi i dette herlige spil. Det kort som man vælger skal tilføjes til ens by, som på den måde bliver udvidet. Ved at placere kortene på en smart måde har du en chance for at vinde Honshu. Man kan nemlig vælge at placere kortet over eller under andre kort, hvilket kan gøre en verden til forskel, hvis du spiller dine kort rigtigt. Efter alle 6 kort er omfordelt trækkes der 6 nye. På den måde vil I have været igennem 12 kort hver især, når spillet slutter. Da tælles points sammen og vinderen findes. Man kan spille Honshu på 30-40 minutter og spillet anbefales til alle over 8 år. Man kan spille det hvis man er mellem 2 og 5 spillere. Allerbedst spilles det dog, hvis I er mindst 4 spillere.

Spillet indeholder:

 • 84 kort
 • 40 træbrikker
 • 1 pointblok
 • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation