MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Jippijaja Quiz: Mad og Drikke

#KS-340020
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidVarieret
119,00 DKK
Spar 40%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Jippijaja Quiz Mad og Drikke er endnu et underholdende spil i Jippijaja serien. Denne gang er der fokus på mad og drikke samt baggrundsviden herom. Du behøver derfor ikke være en ørn i køkkenet for at være god til dette spil, eller for at kunne få timevis af fornøjelse af det. Et hyggeligt spil, som vil være den perfekte afslutning på en dejlig middag.Jippijaja Quiz Mad og Drikke – kombiner din viden om mad og drikke med popkultur og historie

Som i de andre udgaver i denne underholdende spilserie, er der intet bræt eller terning, kun en masse morsomme og lærerige spørgsmål. Ved du eksempelvis hvilken drink, der er forbundet med tv-serien Sex and the City, hvordan gnocchi udtales eller hvilken farve Cabernet Sauvignon druen har? Hvis ja, så har du en god chance for at klare dig godt i dette sjove spil.  

Hvem kan spille?

Dette sjove spil kræver mindst to spillere, og på grund af spørgsmålenes sværhedsgrad anbefales det, at man er 15 år eller mere. I bestemmer selv, hvor længe spillet skal tage. Afhængig af hvor meget tid I har, kan det tage alt fra fem minutter til timer. I er sikker på mange hyggelige stunder med dette sjove spil.  

Spillet indeholder:

  • 550 spørgsmål

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation