MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Jippijaja Quiz: Underholdning

#KS-340044
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidVarieret
99,00 DKK
Spar 50%  ift. Vejl. Pris.På lager

Jippijaja Quiz Underholdning er endnu en variation af det populære spil. Her er det spørgsmål omhandlende blandt andet TV, film, litteratur og musik, som der dystes i. Den spiller som kan svare rigtigt på flest spørgsmål kåres som vinder af dette sjove spil.Jippijaja Quiz Underholdning – hvor godt har du styr på underholdningen?

Ved du hvad Bob Marley døde af, hvilken James Bond film, der var Daniel Craigs første, og hvilket land Peter Pan kommer fra? Hvis du kan svare på disse spørgsmål, har du en god chance for at klare dig godt i Jippijaja Quiz Underholdning. Det gælder om at have godt styr på popkulturen i denne udgave og ligesom med de andre varianter af spillet, er du her sikker på masser af underholdning og ny viden.  Du og dine venner og familie er garanteret hyggelige stunder, hvis I samles om dette spil.  

Hvem kan spille?

Spillet er for mindst to personer, og det er en fordel, at deltagerne er over 15 år. I bestemmer selv, hvor længe spillet skal tage. Afhængig af hvor meget tid I har, kan det vare alt fra fem minutter til flere timer. God fornøjelse med dette sjove spil.  

Spillet indeholder:

  • 550 spørgsmål

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation