MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Fødselsdagskampagne Visma Logbuy

Crazy fødselsdagstilbud kun til medlemmer af Visma Logbuy.

Køb mindst 2 spil fra denne kategori og få 50% rabat på de i forvejen lave priser. Tilbudet gælder fra 29. august og slutter d. 7. september.

Dette er ikke en almindelig rabatkode men et helt ekstraordinært tilbud. Du skal skrive kampagnekoden som en bemærkning til ordren så trækker vi kun 50% af prisen!

OBS: Rabatten fratrækkes manuelt inden vi trække pengene.


BAGit
Dette sjove spil gælder i al sin enkelthed om at score mål, samtidig med at man prøver at forhindre, at modstanderen scorer. Det er et spil for dig, der godt kan lide at være aktiv, og det er særdeles velegnet til en sjov dag i haven eller på stranden.

Bean Bag Game
Med dette underholdende spil er du og din familie sikret timevis af sjov i haven. Man kaster ærteposerne og optjener point alt efter, hvor godt man rammer. Spillet er for både store og små, og sværhedsgraden kan varieres alt efter, hvor stor afstanden til pointpladen er.

Bears VS Babies NSFW
 Denne udgave af Bears VS Babies er en udvidelse til grundspillet, som gør spillet meget morsomt at spille for voksne – og kun voksne. Mangler du grundspillet? Læs mere om og køb Bears VS Babies grundspillet her.

Bowling Head
Er du god til bowling? Hvad hvis du skal ramme keglerne med bolden på hovedet? Her får du et sjovt og anderledes bowling-spil!

Butterflies
Spred dine vinger... og lad din hjerne flyve! Kan du bruge din hjerne til at skab smukke sommerfugle fra tilfældige dele? Butterflies er et unikt og sjovt glidende puslespil, som byder på 48 udfordringer fra let til vanskeligt. Et perfekt, kompakt rejse spil, der omfatter et opbevaringsrum til puslespilsbrikker og udfordring hæfte

Den Store Bagedyst
"Den Store Bagedyst" er et kæmpe hit for mange danskere, og hvis du elsker at bage og se programmet, så skal du da også prøve spillet!

Dobble Star Wars
Dobble Star Wars er et sjovt spil for dig, som er glad for Star Wars. Reglerne er enkle, og det gælder om at være den første til at finde to ens symboler på spilkortene. Et sjovt lille spil, som kan spilles af både store og små, samt tages med overalt.

Dobble, Finding Dory
Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.

Flushin Frenzy Toiletspil
Hvem griber først pølsen?

Fruit Ninja
Alle Ninjaer hader frugt! Den virkelige version af skærmhittet.

Gotland Island, 1000 brikker
Puslespil med smukt motiv af aftensolen over Gotland øen i Sverige

Hunting Eagle, 1000 brikker
Puslespil med smukt foto motiv af en jagende Hvidhalet Havørn

IQ Candy
Farvefulde hovedbrud!

Kongespil
Kongespil, Vikingespil, Kubb. Kært barn har mange navne. Dette udendørs spil er et gammelt spil fra middelalderen. Folk spiller det stadig den dag i dag, fordi det giver mange timers sjov i haven.

Kortdealer
Kort dealer til 4 spil kort.

Ligretto: Junior
Ligretto er et forbløffende fascinerende kortspil, hvor det gælder om at være hurtigst til at lægge alle kort. Med Ligretto: Junior kan de mindste også være med til dette fantastiske spil.

Lillebi, 4 puslespil i kuffert
Børne Puslespil med 4 søde motiver i 2 forskellige størrelser

Littlest PetShop, 100 brikker + kæledyr
Puslespil med sødt motiv af dyrene fra Littlest Petshop, kommer med et sødt lille kæledyr

MovEgg
Som Hønemor skal du redde din æg ud af stegepanden og tilbage til reden

Ninja Rush
Hvis du er en ægte ninja, så skal du også følge Senseis instrukser! Find dine andre Ninja-venner og træn sammen til at blive de bedste ninjas!

Plingo

I Plingo skal en deltager gætte et ord, men gætter deltageren på de rigtige relaterede ord, kan det gøre ondt på de spillere, der kæmper om at få point for den bedste forklaring. Sjovt spil med fart på.Prince & Dragon, GoGetter
Hjælp prinsen til at finde prinsessen, men pas på dragen

Pronto Ordræs
Pronto Ordræs et hurtigt familiespil om at finde ord med rigtige forbogstaver

Puzzle Battle
Er du hurtigere end dine venner til at lave puslespil?

Pyramiden, 1000 brikker
Puslespil med smuk Panorama af Pyramiderne i morgensolens orange lys

Quick Draw
Nu går der ægte cowboy-stil i den med Quick Draw! Prøv at ramme så mange banditter som muligt ved at tage de forskellige udfordringer op!

Rapa Valley, 1000 brikker
Puslespil med smukt foto motiv af Rapa dalen i Sverige

Rethink Tomorrow
Rethink Tomorrow - et spil om grøn energi der udfordrer dig

Riding the Polar Bear, 1000 brikker
Puslespil med sødt fotografisk motiv af en lille nissepige der rider på en isbjørn

RoadBlock, Booster pack
Roadblock er nu blevet endnu sværere!

Roll for Gold
Stjæl Sortskægs skat!

Rosenborg Castle, 1000 brikker
Puslespil med smukt motiv af Rosenborg slot, med de smukker haver i forgrunden

Sequence Cats
I Sequence Cats skal du skabe en sequence. Det minder lidt om ”4 på stribe”, men det er meget sjovere. I dette spil er der forskellige kattetyper som du kan lære mere om i spillereglerne.

Sequence Deluxe
Prøv det populære spil Sequence i en flottere og endnu mere lækker udgave. Et hurtigt og hyggeligt spil for alle aldersgrupper.

Snow White and the seven dwarfs - Børne Højde måler, 25 brikker
Børne højdemåler Puslespil med billede af Snehvide og de 7 små dværge

Speedy Race
Ræs sammen med lynet McQueen!

Splash Attack
Hvem kan hurtigst fange den korrekte fisk?

SpongeBob
Kan du lide Svampebob?

Stangtennis
Stangtennis gælder om at skyde en tennisbold rundt om en stang. Det lyder simpelt, men det er vanvittigt morsomt, da der virkelig kan komme fart på bolden. På den måde bliver det svært for din modstander at stoppe dig.

Stigegolf
Stigegolf handler om at have den rigtige kasteteknik, så dine golfbolde klynger sig fast til stigen og sikrer dig flest mulige point. Dyst hold mod hold eller spil alene. Alt er muligt.

Stort Fodboldmål 240x150
Det er svært at spille fodbold uden et mål. Dette er ikke længere noget du er nødt til at tænke over; nu kan du nemlig spille fodbold hjemme i haven!

Supernova
Solen er ved at eksplodere!

Tal og Rækkefølge
Lær hvilken rækkefølge tallene kommer i!

Terning Alias
Terningerne bestemmer, hvilke ord der kan dannes. Forklar ordet så andre kan gætte det. Se mere om og køb det originale Alias-spil her.

The Princes of Machu Picchu

Topsy Turtle
Åh nej, du må ikke lade ham falde! Topsy har brug for din hjælp til at komme ud af dammen! Lyt godt efter, for han fortæller dig, hvilken farve klods du skal placere under hans fødder.

Tori

Året er 1952, og du skal sælge varer fra boder på Helsinkis store markedsplads. I Tori skal du ud på et forretningseventyr, og stjæle kunder fra dine medspillere. Et hyggeligt og gennemført brætspil for familien med børn på 10 år eller over.Toy Story, 70 brikker
Puslespil med motiv af vennerne fra Toy Story

Træn finmotorik
Kan du samle ting op med et snørrebånd?

Uno Cars 3
Nu skal du råbe UNO i et lidt anderledes spil end det originale Uno. Her får du nogle kort, der er baseret på Cars 3 filmen, der også indeholder en særlig spilleregel.

UTOPIA
Hvem er best til at velkomme prinserne og prinsesserne?

Winnie and his Honey, 3D, 80 brikker
Puslespil med sødt 3D billede af Peter Plys og hans venner samt honning

Wobbly Worm
Wobbly worm, det perfekte spil til børnenes hyggelige legestunde. Nemt at pakke ud, samle sammen og vise frem. Let overskueligt med anbefalende aldersgrænse på kun 3+!!!

World Grand Prix, Cars 2
Grand Prix i universet fra "Biler 2"


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation