MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kaste Gris

#SB-WIN50216
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
119,00 DKKPå lager

Kaste Grise er et simpelt, men sjovt spil, der går ud på at kaste grise. De 2 små grise kastes og ud fra, hvordan de lander, får du point. Der er nemlig mange sjove måde, hvorpå de kan lande.Hvem når først til 100 point

De 2 grislinger kastes skiftevis af spillerne. Den måde de små grise lander på afgør, hvor mange point der gives for kastet. Eksempelvis får man point ved at begge gris lander på benene, at begge grise lander på ryggen, at den ene gris lander på trynen og den anden på ryggen. Grisene kan endda stå på halsen og øret og dette giver også point. Men pas på, for hvis grisene rør hinanden får du ingen point. Du mister endda alle de point du eventuelt havde. Skulle den ene gris lande ovenpå den anden gris er det ganske utroligt og derfor får du heller ingen point. Du bliver derimod diskvalificeret, da denne stilling er umulig at få grisene til at lande i. En kedelig landing som hvis den ene gris ligger på højre side og den anden gris ligger på venstre side giver desværre ingen point og du skal derfor forsøge at undgå denne landing. Den spiller, der først når 100 point vinder.

Er du heldig som...en gris?

Da Kaste Gris afhænger en smule mere af tilfældigheder fremfor taktik er alle spillere lige og det er derfor et meget fair spil. Der kan derimod gå rigtig meget sport i, hvem der kan komme med de mest svinske kommentarer – det får man dog ikke point for. Man kan være 2 eller flere spillere i dette spil. Et spil varer normalt et kvarters tid eller mere. Spil det med dine familie eller venner. Alle over 7 år kan være med.

Spillet indeholder:

 • 1 æske 
 • 2 grise 
 • 1 notesblok
 • 2 blyanter
 • Spilleregler 

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation