MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

King of Tokyo 2016 - Dansk

#ENI-IEL51315DK
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
245,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.På lager

I King of Tokyo er du et Giga Monster, der ødelægger alt på sin vej. Men i Tokyo og uden byen er der også andre monstre, som du skal kæmpe imod. Ved at slå med terninger kan du angribe, dine sår kan heles, du kan få sejrpoint eller købe specialkort.

Vinder af Årets Familiespil 2013 hos Guldbrikken.Indtag Tokyo som et monster

Når I spiller King of Tokyo kan I enten befinde jer i Tokyo eller udenfor Tokyo. Det monster, der dominerer i Tokyo har mulighed for at gøre skade på alle andre spillere i én omgang. Du har 10 liv til at starte med, men selv liv for et monster er skrøbeligt, så pas godt på dem.

Ved at kaste med terninger kan du skaffe penge, angribe dine fjender, få liv eller stjerner. Alt sammen bør være en del af din strategi for at kunne blive Konge af Tokyo. Men alt efter om du har brug for liv eller penge eller andet, kan du satse på forskellige taktikker.

Den spiller som først har 20 sejrspoint har vundet spillet og kan kalde sig King of Tokyo. Det kan også være at dine modspillere har mistet deres liv undervejs i spillet. Hvis du er den sidste overlevende har du naturligvis også vundet spillet. På den måde kan du også gå efter at dræbe alle de andre monstre i din taktik fra starten af spillet.

King of Tokyo er blevet kåret til Årets Familiespil i 2013. Den fornemme pris har spillet fortjent, da det er et spil som er sjovt for alle i familien. Alle fra 8 år og opefter kan være med i dette spil. Det tager ca. 30 minutter at spille og I kan være 2-6 spillere.  

Spillet indeholder:

 • 6 papmonstre + plastikholdere 
 • 6 monstertavler 
 • 8 terninger 
 • 28 markører 
 • 66 kort Energikuber 
 • Danske spilleregler  

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation