MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kingdomino

#SB-LPFI7371
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
159,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Byg dit kongedømme op ved strategisk at placere dominobrikker omkring dit slot. Kongerne vælger fliser på skift ud fra et smart system, så det ikke altid er nemt at få den flise, som man lige har behov for. Derfor må din strategi være fleksibel.
Kingdomino brætspil

Er du god til at udvide landet omkring dit kongedømme i forhold til at prioritere gode afgrøder, slotte og skatte samt placeringen af disse? Så er du sikkert mægtig god til Kingdomino. Spillet er vinder af den æresfyldte pris, Spiel des Jahres 2017, som er Årets Spil 2017 i Tyskland.   I dette spil er du en konge, der leder efter nye områder til at udvide dit kongedømme. Jo mere land du finder og jo dyrere bygninger eller jo bedre afgrøder, der er i området, jo mere prestige får du for dit kongedømme. Du skal kæmpe mod de andre konger om de bedste områder.  

NOMINERET TIL ÅRETS FAMILIE SPIL 2017 og Vinder af Guldbrikkens Familiespil 2017

Kingdomino blev nomineret som årets familiespil i 2017 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Kingdomino vandt guldbrikkens Familiespil i 2017. Læs mere her.

Guldbrikken er Danmarks mest prestigefyldte brætspilspris og sammenligner sig med den tyske pris: Spiel des jahres.

Spillets handling

Spillet handler om at man på skift kan vælge mellem forskellige dominobrikker. Placeringen af dominobrikkerne afhænger af, hvad der allerede ligger af forskellige typer land i dit kongedømme. Du må kun lægge dominobrikken et sted, hvor eksempelvis vand støder op mod vand eller skov mod skov. Dette sikrer også at du i sidste ende forhåbentlig kan inkassere en masse point for ens områder, der ligger samlet i dit kongedømme. Skulle du være så heldig at der et par kongekroner på dominobrikkerne i eksempelvis dit skovområde, så må du gange antallet af kongekroner med antallet af skovområder, der ligger sammen. Sådan tælles der point for dit riges områder og ressourcer.   Derudover er der også point at få for at skabe et perfekt kongedømme med 5 x 5 fliser, hvor kongedømmet er præcis i midten. Der er også point at hente, hvis du kan bruge alle dine fliser. Det kræver sommetider lidt snilde og lidt held, da du kan risikere at få svært ved at finde en matchende flise til den sidste dominobrik.   Kingdomino anbefales til alle over 8 år. Det er et spil fra 2017. Man kan være 2-4 personer om et spil og det tager 15-20 minutter at spille en omgang.

Spillet indeholder:

 • 4 fliser
 • 4 slotte
 • 48 dominobrikker
 • 8 konger af træ
 • Danske spilleregler

Se kort intro video af spillet her


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation