MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Klask

#ENI-COM8282
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
349,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Klask kombinerer høvdingebold og airhockey i et sjovt og underholdende spil for hele familien. Vinder af juryens specialpris hos Guldbrikken i 2014.Klask

Er du en af dem, som bliver træt hver gang, at dine venner vil spille quizspil, strategi eller i det hele taget langsomme spil, så er Klask spillet for dig.

Klask spil kombinerer airhockey med finmotorik og nogle små taktiske elementer fra fodbold. I Klask går det ud på at score flere mål end dine modstandere ved at skubbe den gule kugle ned i modstanderens mål.

Der er tre måder at score point på i Klask, men to af dem kræver, at modspilleren laver selvmål. Den tricky del ved Klask er nemlig, at samtidig med, at man skubber rundt med den gule kugle, skal man passe på de hvide magneter, fordi hvis to af de hvide magneter angriber dig, så tæller det som et selvmål og samtidig passe på, at man ikke falder ned i sit eget mål, fordi det også tæller som et selvmål.Alt dette skal gøres i mens du beskytter dit eget mål og samtidig forsøger at score.

Når du modtager spillet, så modtager du en stor spilleplade med en stærk magnet nedenunder spillepladen. Spillepladen er også opdelt med en plade nedenunder, så det ikke er muligt at bevæge sig over på modstanderens banehalvdel. Magnetspillerne styres nedenunder spillepladen, hvilket også gør det muligt at kamuflere sine skud. Klask er i det hele taget lykkedes med at skabe et actionpræget spil, som rummer en stor taktisk dybde, hvilket også kastede en guldbrik af sig i år 2014 som juryens specialpris. Grunden til dette er, at Klask formår at kombinere nogle meget velkendte elementer fra høvdingebold, airhockey og pong i en ny sjov kombination.

NOMINERET TIL ÅRETS FAMILIE SPIL 2016 og vinder af Guldbrikkens Jurys Specialpris 2014

Klask blev nomineret som årets familiespil i 2016 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet.

Klask vandt guldbrikkens Specialpris i 2014. Læs mere her.

Guldbrikken er Danmarks mest prestigefyldte brætspilspris og sammenligner sig med den tyske pris: Spiel des jahres.

Se spillet

Se en kort video om Klask lige her: 

 

Spillet indeholder

 • 1 Spillebræt som er 45 X 34 cm
 • 2 Magnetspillere (en til hver spiller)
 • 2 Gule kugler
 • 4 Hvide magneter
 • Samt et sæt danske spilleregler.

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation