MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-17%

Kortslutning

#KS-310108
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Dette spil handler om at svare forkert på alle spørgsmål. Blandt mere end 1300 spørgsmål skal du finde hoved og hale i, hvad der er korrekt og hvad der er forkert. Og så skal du turde svare forkert i en fart. Det er udfordrende!
Kortslutning

I dette utraditionelle spil gælder det om at være fuldstændig omvendt og svare forkert på alle spørgsmål. Men det kan hurtigt bliver svært at tage stilling til, når du bliver forvirret over, hvad er sandt og hvad er falsk. Når du tænker nej, skal du sige ja. Og når du tænker ja, skal du sige nej. Det er lige til at bliver skrupforvirret over. Det bliver meget underholdende – især når du kommer i tvivl.

 

Spillets handling

Eksempler på spørgsmål kunne være: ”Er sit-ups og one-night-stand det samme?” eller ”Plejer man at kalde Elvis Presley for The Queen?”. Disse spørgsmål kan du nok nemt svare på. Men pointen er at du skal svare forkert, og så kan man hurtigt bliver i tvivl. Især, når man skal svare hurtigt. Det underholdende ved dette spil er specielt når de andre skal høre på dig fortale dig fordi du lige pludselig ikke kan finde ud af noget så simpelt som ja og nej.
 
Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille Kortslutning. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.

 

Spillet indeholder:

  • Over 1300 spørgsmålskort

 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation