MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-17%

Kortslutning

#KS-310108
Værd at vide
anbefalet alder18+
antal spillere3 - 8
spilletid20 min.
sprogDansk
149,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Dette spil handler om at svare forkert på alle spørgsmål. Blandt mere end 1300 spørgsmål skal du finde hoved og hale i, hvad der er korrekt og hvad der er forkert. Og så skal du turde svare forkert i en fart. Det er udfordrende!

Kortslutning

I dette utraditionelle spil gælder det om at være fuldstændig omvendt og svare forkert på alle spørgsmål. Men det kan hurtigt bliver svært at tage stilling til, når du bliver forvirret over, hvad er sandt og hvad er falsk. Når du tænker nej, skal du sige ja. Og når du tænker ja, skal du sige nej. Det er lige til at bliver skrupforvirret over. Det bliver meget underholdende – især når du kommer i tvivl.

 

Spillets handling

Eksempler på spørgsmål kunne være: ”Er sit-ups og one-night-stand det samme?” eller ”Plejer man at kalde Elvis Presley for The Queen?”. Disse spørgsmål kan du nok nemt svare på. Men pointen er at du skal svare forkert, og så kan man hurtigt bliver i tvivl. Især, når man skal svare hurtigt. Det underholdende ved dette spil er specielt når de andre skal høre på dig fortale dig fordi du lige pludselig ikke kan finde ud af noget så simpelt som ja og nej.
 
Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille Kortslutning. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.

 

Spillet indeholder:

 • Over 1300 spørgsmålskort

 


Mere fra Køleskabspoesi serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation