MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Kortspil

Kortspil behøver ikke kun at være ’500’, ’Bridge’ og ’Whist’. Hos Nordisk Spil har vi udvalgt en perlerække af fremragende kortspil, som kan spilles igen og igen, og let bliver vanedannende, pga. den høje underholdningsværdi. Der er kommet mange spændende kortspil til de senere år, og mange af dem har også et dybere lag af element af strategi og historie. Nogle tager kort tid og nogle tager flere timer

’Dixit’ er et rigtig godt bud på et kortspil, der udfordrer og forbavser med sin anderledes spilform. Spillet har vundet adskillige priser, og dets popularitet har medført, at du nu kan købe fire udvidelser, samt efterfølgeren her på siden.’Dixit’ er nemt at gå til, og skal ganske enkelt prøves!

Et andet atypisk og samtidig utroligt underholdende spil, som overraskede os meget positivt, er det stærkt vanedannende ’Dominion’. Her anvender man udelukkende kort, idet der hverken er brikker eller spilleplade. Man kan være 2-8 spillere og et spil tager 1-3 timer, hvilket i sig selv er en vindende kombination! Kan du lide ’Risk’ og ’Settlers’, vil du med garanti også kunne lide dette spil, hvor der skal lægges strategi og handles med guld i kampen om at få sejrspoint.

Vi fører naturligvis også mange andre spændende titler, og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilket spil, der passer bedst til dine ønsker og behov.  Bagklog
Spil Bagklog og få en chance for at vinde selvom du ikke nødvendigvis er den klogeste. I dette spil handler det nemlig om at udnytte de andres forkerte gæt og vende det til din fordel.

Bang!
Bang! giver dig mulighed for at leje sherif og cowboys i det vilde vesten. Dette sjove kortspil, hvor det handler om at gøre det af med de andre inden de gør det af med dig, er meget nemt at lære og sjovt at spille.

Bears VS Babies NSFW
 Denne udgave af Bears VS Babies er en udvidelse til grundspillet, som gør spillet meget morsomt at spille for voksne – og kun voksne. Mangler du grundspillet? Læs mere om og køb Bears VS Babies grundspillet her.

Bohnanza
Er du en taktisk og strategisk landmand? I Bohnanza planter og høster du bønner, bytter med dine medspillere og finder frem til finurlige smuthuller i forhandlingerne. Reglerne er lette at gå til, og lige til at gennemskue. Et hyggeligt spil både i venners lag, samt til en aften med familien

Bohnanza - Al Cabohne and Ladybohn
En skøn ny udgave af det elskede spil Bohnanza med hele 2 udgave i samme æske. Dyrk dine bønner og saml flest mulige point i dette skøre og morsomme spil for hele familien.

Bohnanza - Princes and Pirates
To underholdende udvidelser i et spil. Red Bønnerose i Prinsesse-udgaven eller kæmp mod farlige sørøvere i Pirat-udgaven.

Cards against Humanity - 2013 Holiday pack
Jule udvidelsespakke til Cards against Humanity.

Cards Against Humanity - Fifth Expansion

Med denne udvidelse til Cards Against Humanity får du 100 ekstra kort med sætninger, så du opnår fornyelse, når du spiller spillet med dine venner. Nogle kort er måske endda så grænseoverskridende at ikke alle tør være med?

 Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity - Fourth Expansion

Med en udvidelse til Cards Against Humanity kan du spille spillet på ny uden at komme til at kede dig. Nye kort giver nye sætninger og masser er fornyet sjov.

Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity INTL-version lige her!Cards Against Humanity - Green Box Expansion
Har du en super gakket hjerne, og kan du sammensætte nogle sætninger, der vil få dine venner til at væmmes ved dig? Det populære Cards Against Humanity er nu klar med hele 300 nye frygtelige udsagn til festen i denne Green Box Expansion.

Cards Against Humanity - Sixth Expansion

Den 6. Udvidelse til grundspillet Cards Against Humanity kan du roligt have skyhøje forventninger til. Skaberne har fundet på 100 nye sætninger, som du kan kombinere med de kort som du har i forvejen, og dermed skabe sætningskombinationer, der ville få din mor til at løbe skrigende væk.

Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity - Third Expansion

Få 100 nye kort til dit grundspil og udvid dermed spillet med masser af spændende og udfordrende sætninger. Du kan endda brygge på dine egne sætninger, som kan skrives på de blanke kort. Måske kan du endda slå spillet i hvem der er sjovest eller mest grænseoverskridende.

 Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity INTL
Den internationale udgave af spiller, hvor du skal danne de sjoveste eller mest provokerende sætninger. Spillet er anderledes og har en meget skæv humor, som passer lige på tidens unge. Alle tiders spil at spille til fester eller andre sammenkomster.

Cards Against Humanity UK
Et herligt selskabsspil - men det er ikke for sarte sjæle. Endeligt et kortspil, der er lige så afskyeligt og akavet som dig og dine venner!

Citadels 2017-udgaven - Dansk
I kortspillet Citadels bruger du din magt som enten konge, biskop, tyv, snigmorder eller andet til at bygge din by op. Rollerne skifter for hver runde, så du aldrig ved hvem der har hvilken magt. Dette er den nye opdaterede 2017-udgave - udkommer omkring 1. oktober.

Codenames
Som agent skal du få kontakt med de andre agenter på dit hold - uden at afslører jer over for modstanderne. Kan du opfange de små fine hints og hentydninger? Så bliver du måske mesterspionen i dette hurtige og underholdende spil. Dette er den danske udgave.

Codenames Deep Undercover

Codenames er spillet, hvor det handler om at spioncheferne, ved hjælp af kodenavne, skal få fat i deres agenter i felten. Denne Deep Undercover udgave er for voksne og typen af kodenavne der skal gættes er derfor i nogle tilfælde upassende for børn at høre.

Se den originale familieudgave af Codenames her.Codenames Duet
Hver spiller skal give spor til den anden, hvilket gør spillet mere intenst. For at vinde, kontakt alle agenterne samtidig med at du undgår de skjulte snigmorder. Missionskort giver spillerne mulighed for gradvist at tage hårdere udfordringer op. Klare spor er nøglen til at fuldføre din mission, før turene løber ud. Denne gang er det en version for to spillere. Se mere om og køb det originale Codenames her.

Codenames Pictures
I Codenames Pictures går det ud på at få fat på alle de kort, der ligger på bordet, som tilhører ens eget hold. Med brug af en smartere metafor kan man sige at en spionchef skal hjælpe holdkammeraterne med at få kontakt til alle deres agenter. Det gør spionchefen ved hjælp af ledetråde. Se mere om og køb det originale Codenames her.

Det burde man jo vide!

Dette spil har spørgsmål, som man siger til sig selv at ”Det burde man jo vide!”. Men det er nemt at sige. Det handler om at svare rigtigt på spørgsmålene. Men mest for at undgå at svare forkert og få minuspoint.Det dårlige selskab
Nomineret til årets selskabsspil 2015 af Guldbrikken - Et spil, som med garanti skaber en god stemning, lige på grænsen til det upassende. Spillets 450 kort, kan skabe mere end 16 millioner kombinationer.

Det Dårlige Selskab - Udvidelse 1

Det dårlige Selskab, en af favoriterne, er nu tilbage med, Det Dårlige Selskab udvidelsen!

Med flere grin og gode stunder end nogensinde før, bringer denne udvidelse de gode stunder til bordet.

Fantastisk spil til aftenen, efter en god middag, eller eftermidagen med vennerne.Det Dårlige Selskab - Udvidelse 2
Det Dårlige Selskab er nu tilbage med deres anden udvidelse, Det Dårlige Selskab Udvidelse 2, for endnu mere sjov og uppasende jokes end nogensinde før. Med de 250 nye kort kan sætningerne kun blive bedre og bedre, som aftenen kører på. Absolut fremragende udvidelse til det allerede kendte grundspil!

Dobble, Finding Dory
Sjovt hurtigt spil hvor alle kan være med.

Don't Drop the Soap
Crazy korspil hvor du er i fængsel og ikke ønsker at at tabe sæben!

Exploding Kittens - dansk
I Exploding Kittens, skal du passe at du ikke får den killing der eksplodere. Spillet er hurtigt nemt og sjovt og nu på dansk

Exploding Kittens - NSFW Deck

I Exploding Kitten NSFW Deck er spillekortene designet til at voksne skal have det sjovt og more sig. Spillet handler om at undgå at killingen eksploderer, når det er din tur. Der er en del held, men også taktik indblandet i dette spil.

Se mere om det originale Exploding Kittens her.

 Exploding Kittens - Original

I dette spil går det på tur i forhold til at trække et kort og lægge det på bordet. Alt efter hvilket kort, der trækkes, er du muligvis den, der får killingen til at eksplodere.

Men bare rolig, der er en chance for at du kan undgå at gå ud af spillet.Exploding Kittens NSFW edition - dansk
Du har chancen for at udrydde dine venner med eksploderende killinger i dette fantastiske kortspil "Exploding Kittens". Undgå at eksplodere og vind spillet!

Game of Thrones Card Game (HBO Ed.)
Dette kortspil er baseret på den populære tv-serie, Game of Thrones. Dette kortspil gør det muligt at udleve Game of Thrones serien i et simpelt spil. For alle der brænder for Game of Thrones serien.

Game of Thrones: (HBO) Westeros Intrigue

Vær den bedste til at placere de forskellige huse i den store sal i Westeros. Det gøres med karakterkort, efter tur og ifølge nogle regler om placering. Således undgår du strafpoint og har mulighed for at vinde over dine fjender.Game of Thrones: Card Game 2nd edition

Det ideelle kortspil til alle Game of Thrones fans, hvor du får lov til at udleve din drøm, nemlig at dyste om Jerntronen i Westeros.

   

Game of Thrones: Hand of the King

Bliv kongens højre hånd, hvis du mestrer dette kortspil, hvor det gælder om at samle karakterer fra de forskellige Game of Thrones klaner.Gas Out pruttespil

Bliver det dig, der får Guster til prutte, når du trykker ham på maven. Dette uforudsigelige spil kræver en smule held og en smule snilde, for at du kan undgå at få Guster til at prutte.Hint Rød

Med Hint Rød får du nogle andre spørgsmål, nogle nye ord og nye kategorier, som dig og dine venner kan have det sjovt med at gætte på, når I spiller spillet. Et fedt selskabsspil!Honshu
Spil Honshu og bliv god til at planlægge, hvordan dit land skal bygges op af de kort, som du kan vælge imellem. Nomineret til Årets Voksenspil i 2017 af Guldbrikken.

Hvem i dette rum

Lær dine venner bedre at kende ved at spille Hvem i dette rum. Lær også hvordan dine venner opfatter dig og hvad de tror du kunne finde på i forhold til forskellige sjove scenarier.Idiotkundskab

Dette spil indeholder spørgsmål om en form for viden, der ikke bliver undervist i skolen. Denne viden er så bizar og underholdende, så du kan få mange timer til at gå med dette spil.Imploding Kittens
Udvidelsen, Imploding Kittens, giver dig mulighed for nye handlinger og en ekstra killing. Det handler stadig om at killingen ikke må eksplodere, når det er din tur. Med nye handlinger er der nye måder, hvorpå det kan undgås.

Jeg Har Aldrig

Det her er spillet, hvis du gerne vil lære dine venner og nogle af deres hemmeligheder at kende. Sjovest er det naturligvis, hvis alle er med på at tilstå både de sjove og de pinlige sager.Joking Hazard
I Joking Hazard bliver man testet på kreativitet i forhold til at skabe de vildeste sætninger. Ved at kombinere kort med små sætningsled på, kan hele sætninger dukke op og forarge hele selskabet. Dette er den originale udgave af spillet. Et spil for voksne.

Joking Hazard - Toking Hazard udvidelse
Udviddelse til Joking Hazard

Joking Hazard - udvidelse 1

Udvidelsen til Joking Hazard giver dig 100 ekstra kort, som giver spillet en ny, mere twisted og mærkelig kvalitet. Spil det med dine voksne venner.Joking Hazard - udvidelse 2
Udvid din samling med Joking Hazard - udvidelse 2 (Bliver også kaldt Deck enhancement #2).

Kortslutning

Dette spil handler om at svare forkert på alle spørgsmål. Blandt mere end 1300 spørgsmål skal du finde hoved og hale i, hvad der er korrekt og hvad der er forkert. Og så skal du turde svare forkert i en fart. Det er udfordrende!Ligretto: Blå
Kan du være hurtig, smart og dygtig på fingrene til at lægge alle dine kort inden dine modspillere? Ligretto: Blå er et familiespil, der ikke må mangle i noget hjem. Det handler om at være smart i en fart med dette actionfyldte spil.

Ligretto: Grøn
Oplev pulsen stige, fingrene kribler og sveden på panden med dette tempofyldte og fascinerende spil. Ligretto: Grøn, er den grønne udvidelse af Ligretto-spillet. Slå dine modstandere ved at lægge alle dine kort før de andre.

Ligretto: Junior
Ligretto er et forbløffende fascinerende kortspil, hvor det gælder om at være hurtigst til at lægge alle kort. Med Ligretto: Junior kan de mindste også være med til dette fantastiske spil.

Ligretto: Rød
Er du hurtig og smart på fingrene, så kan du sikkert slå dine modspillere i dette fascinerende og hurtige familiespil. Ligretto: Rød, er et familiespil og en ekstra udvidelse af Ligretto-spillene. Det handler om at være smart i en fart med dette actionfyldte spil.

Love Letter
Vinder af årets familiespil 2014. Få dine kærlighedsbreve frem til prinsessen og vind hendes hjerte - før de andre bejlere. Love Letter er enkelt at lære, hurtigt at spille, svært at mestre - og altid sjovt!

Munchkin

Munchkin er et spil, hvor I kæmper om at dræbe monstre, finde skatten og finde de magiske ting. Med flotte illustrationer og sjove regler er der god mulighed for at more sig.Munchkin deluxe

Munchkin Deluxe er en opgraderet version af kortspillet, som er populært bland de spillere, der godt kan lide rollespil. Det handler om at fange monstre i fangehullerne, finde skatten og samle de magiske ting op på vejen.Politisk Ukorrekt

I dette spil skal der dannes sætninger, som er politisk ukorrekte. For på den måde er det sjovt og det er blot vigtigt at huske at det hele er for sjov. Spillet kan forarge, hvilket er en vigtig del af spillets rammer.Power Grid: The Card Game
I Power Grid The Card Game skal du være snedig og en god forretningsmand for at sikre at dit elselskab bliver det bedste og mest magtfulde ved at være det selskab, der kan producere mest strøm. Er du interesseret i det originale Power Grid? Køb det lige her

Saboteur

I Saboteur handler det om at finde frem til guldet sammen med de andre dværge. Men uden at vide, hvilke dværge der i virkeligheden er sabotører, er det svært at vide, hvem man kan stole på. Det finder du først ud af til sidst, når guldet skal tælles op.Sandt eller bullshit

I dette spil handler det om hvor troværdig du kan være, når du fortæller historier, der bevæger sig på kanten af sandheden – eller som er helt løgnagtige. Det handler om at få dine modspillere til at tro din utrolige løgn.Set

Set er et spil, som du kan spille med venner eller familie i alle aldre. De fleste kan være med til det her spil, da det kan være både svært og nemt at udpege SET. På én gang skal du tænke logisk og kreativt for at finde SET på bordet. Du kan spille det med op til 9 medspillere fra alderen 6 år og opefter.Skip Bo Junior
Det klassiske og sjove Skip Bo kortspil findes nu i en junior-version. Hvem bliver den første spiller til at komme af med alle sine kort?

Skip-bo spillet
Skip-Bo er et sjovt spil for hele familien. Man kan spille det allerede fra 3-4 års alderen, for man skal blot have lært at tælle for at kunne forstå spillet. Har man børn med i 3-4 års alderen er det dog en god ide at teame dem op med en voksen (se afsnittet om Skip-Bo med partner).

SNAK - børneudgaven
Med disse særlige spillekort kan du spille alle de kendte kortspil - og samtidig lægge op til snak og dialog med børn helt ned til 4-års alderen.

SNAK spillet
SNAK sætter på hyggelig vis rammen om en god samtale venner og bekendte. Det spilles med klassiske, velkendte kortspilsregler med samtaleemner, der sætter gang i den gode SNAK. Spillet findes også i en særlig børneudgave.

The Mind
Har du mod på et anderledes kortspil, hvor du ikke må snakke med nogen under spillet? Kan du og dine medspillere formå at kommunikere sammen blot med jeres tanker?

Tøsemiddag

Spil Tøsemiddag og lær dine veninder rigtig godt at kende. I vil ende med at fortælle hinanden sjove historier. Både de morsomme og de pinlige. Alt sammen er underholdende, når man er i det rette selskab.Uno - dansk

UNO er et klassisk kortspil for hele familien da 2-10 spillere kan være med i et spil UNO. Det er velegnet til alle over 7 år.

Køb den danske udgave her.

UNO Junior

UNO junior er en børnevenlig udgave af det klassiske UNO spil. Her kan alle være med og der kan stadig være fart over feltet samt udfordrende valg der skal tages.

Med 2 forskellige sværhedsgrader at vælge imellem er du sikret at spillet kan tilpasses spillernes alder, niveau og temperament.Upassende
Kan du finde på det mest upassende eller skøre udsagn, der gør at du vinder runden? Det behøver ikke være så svært, men det kommer an på, hvad du tør sige.

Voksenpoint

Spil Voksenpoint og lær om du bør stramme dig an i forhold til, hvor voksent du render rundt og opfører dig. Ved hjælp af nogle spørgsmål skal du tage stilling til forskellige situationer.What Do You Meme?

Se om du kan finde på den bedste forklaring til fotokortet, så dommeren bliver underholdt og vælger dig som rundens vinder.What do you Meme? - Basic Bitch Pack Expansion
Udvidelse til spillet What do you Meme?

What do you Meme? - Stoner Pack Expansion
Udvidelse til spillet What do you Meme?

Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation