MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kortspil

Kortspil behøver ikke kun at være ’500’, ’Bridge’ og ’Whist’. Hos Nordisk Spil har vi udvalgt en perlerække af fremragende kortspil, som kan spilles igen og igen, og let bliver vanedannende, pga. den høje underholdningsværdi. Der er kommet mange spændende kortspil til de senere år, og mange af dem har også et dybere lag af element af strategi og historie. Nogle tager kort tid og nogle tager flere timer

’Dixit’ er et rigtig godt bud på et kortspil, der udfordrer og forbavser med sin anderledes spilform. Spillet har vundet adskillige priser, og dets popularitet har medført, at du nu kan købe fire udvidelser, samt efterfølgeren her på siden.’Dixit’ er nemt at gå til, og skal ganske enkelt prøves!

Et andet atypisk og samtidig utroligt underholdende spil, som overraskede os meget positivt, er det stærkt vanedannende ’Dominion’. Her anvender man udelukkende kort, idet der hverken er brikker eller spilleplade. Man kan være 2-8 spillere og et spil tager 1-3 timer, hvilket i sig selv er en vindende kombination! Kan du lide ’Risk’ og ’Settlers’, vil du med garanti også kunne lide dette spil, hvor der skal lægges strategi og handles med guld i kampen om at få sejrspoint.

Vi fører naturligvis også mange andre spændende titler, og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilket spil, der passer bedst til dine ønsker og behov.  


20 Kortspil

A Game of Thrones Card Game 2nd edition

Det ideelle kortspil til alle Game of Thrones fans, hvor du får lov til at udleve din drøm, nemlig at dyste om Jerntronen i Westeros.

   

A Game of Thrones: Hand of the King

Bliv kongens højre hånd, hvis du mestrer dette kortspil, hvor det gælder om at samle karakterer fra de forskellige Game of Thrones klaner.Arkham Horror - The Card Game
Hvis du er vild med et godt gys, så tag ud på et uhyggeligt eventyr i Arkham Horror, der både er et kortspil og rollespil på samme tid.

Arkham Horror - Under Dark Waves 3rd. Ed.
Arkham Horror - Under Dark Waves 3rd. Edition - strategispil. Udvidelse af Arkham Horror 3rd edition OBS. Det kræver grundspillet for at kunne spille dette spil.

Arkham Horror 3rd edition
Arkham Horror handler om at samarbejde, om at få bekæmpet ondskaben i byen Arkham. Der er et lidt nørdet spil og tager lang tid, og det er det perfekte brætspil for fans af Steven King og andre gode gyserforfattere.

Bang!
Bang! giver dig mulighed for at leje sherif og cowboys i det vilde vesten. Dette sjove kortspil, hvor det handler om at gøre det af med de andre inden de gør det af med dig, er meget nemt at lære og sjovt at spille.

Barking Kittens
Barking Kittens er udvidelsen til det meget populære Exploring Kittens.

Bears VS Babies NSFW
 Denne udgave af Bears VS Babies er en udvidelse til grundspillet, som gør spillet meget morsomt at spille for voksne – og kun voksne.

Bohnanza
Er du en taktisk og strategisk landmand? I Bohnanza planter og høster du bønner, bytter med dine medspillere og finder frem til finurlige smuthuller i forhandlingerne. Reglerne er lette at gå til, og lige til at gennemskue. Et hyggeligt spil både i venners lag, samt til en aften med familien

Bohnanza - Al Cabohne and Ladybohn
En skøn ny udgave af det elskede spil Bohnanza med hele 2 udgave i samme æske. Dyrk dine bønner og saml flest mulige point i dette skøre og morsomme spil for hele familien.

Bohnanza - Princes and Pirates
To underholdende udvidelser i et spil. Red Bønnerose i Prinsesse-udgaven eller kæmp mod farlige sørøvere i Pirat-udgaven.

Bohnanza: The Duel
1 mod 1! Hvem høster flest bønner?

Cards Against Humanity - Fifth Expansion

Med denne udvidelse til Cards Against Humanity får du 100 ekstra kort med sætninger, så du opnår fornyelse, når du spiller spillet med dine venner. Nogle kort er måske endda så grænseoverskridende at ikke alle tør være med?

 Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity - First Expansion

Første udvidelse til Cards Against Humanity, som er spiller, hvor du skal færdiggøre sætninger, som får oplæseren til at falde ned af stolen af grin. Med udvidelsen er der masser af muligheder for fornyelse og nye sætningskombinationer.

Leder du efter grundspillet i UK-versionen? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity - Green Box Expansion
Har du en super gakket hjerne, og kan du sammensætte nogle sætninger, der vil få dine venner til at væmmes ved dig? Det populære Cards Against Humanity er nu klar med hele 300 nye frygtelige udsagn til festen i denne Green Box Expansion.

Cards Against Humanity - Second Expansion

I den anden udvidelse til Cards Against Humanity får du nye muligheder for at danne afsindig sjove sætninger. En udvidelse til spillet er især anvendelig, hvis du har spillet grundspillet en del og derfor i forvejen kender mange af sætningerne på kortene.

Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity INTL-version lige her!Cards Against Humanity - Sixth Expansion

Den 6. Udvidelse til grundspillet Cards Against Humanity kan du roligt have skyhøje forventninger til. Skaberne har fundet på 100 nye sætninger, som du kan kombinere med de kort som du har i forvejen, og dermed skabe sætningskombinationer, der ville få din mor til at løbe skrigende væk.

Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity - Third Expansion

Få 100 nye kort til dit grundspil og udvid dermed spillet med masser af spændende og udfordrende sætninger. Du kan endda brygge på dine egne sætninger, som kan skrives på de blanke kort. Måske kan du endda slå spillet i hvem der er sjovest eller mest grænseoverskridende.

 Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Citadels 2016-udgaven - Engelsk
I kortspillet Citadels bruger du din magt som enten konge, biskop, tyv, snigmorder eller andet til at bygge din by op. Rollerne skifter for hver runde, så du aldrig ved hvem der har hvilken magt.

Dobble, Finding Dory
Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.

Don't Drop the Soap
I dette humoristisk spil er du i fængsel. Der er ikke så mange regler, men husk, der en ting du bestemt ikke må gøre og det er Don't Drop the Soap. I Don't Drop the Soap er der ingen der vinder, men kun en der taber.

Dos
Dos - Til dem der elsker Uno, men alligevel gerne vil prøve noget der er lidt mere tankekrævende. Dos minder meget om Uno, men er mere komplekst, da du ikke blot kan ligge et kort ned hver tur. Sjov for hele familien!

Drunk Stoned or Stupid
Træk et kort og læs udsagnet højt - Alle deltagere bliver enige om, hvem kortet passer bedst på og giver kortet til denne person. Spillet har ingen vinder, men kun en taber – taberen er den, som først får indsamlet 7 kort.

Ecosystem
Byg dit eget økologiske netværk i Ecosystem, et biologisk afledt kortspil.

Exploding Kittens - dansk
I Exploding Kittens, skal du passe at du ikke får den killing der eksplodere. Spillet er hurtigt nemt og sjovt og nu på dansk

Exploding Kittens - engelsk

I dette spil går det på tur i forhold til at trække et kort og lægge det på bordet. Alt efter hvilket kort, der trækkes, er du muligvis den, der får killingen til at eksplodere.

Men bare rolig, der er en chance for at du kan undgå at gå ud af spillet.Exploding Kittens - NSFW Deck - engelsk

I Exploding Kitten NSFW Deck er spillekortene designet til at voksne skal have det sjovt og more sig. Spillet handler om at undgå at killingen eksploderer, når det er din tur. Der er en del held, men også taktik indblandet i dette spil.

Se mere om det originale Exploding Kittens her.

 Exploding Kittens NSFW edition - dansk
Du har chancen for at udrydde dine venner med eksploderende killinger i dette fantastiske kortspil "Exploding Kittens". Undgå at eksplodere og vind spillet!

Exploding Kittens Party Pack Game
Et kortspil for folk der er vilde med killinger og eksplosioner og laserstråler og nogen gange geder...

Five Crowns: Card Game
Five Crowns: Card Game - Klassiske "500" med et lille twist.

Game of Thrones Card Game (HBO Ed.)
Dette kortspil er baseret på den populære tv-serie, Game of Thrones. Dette kortspil gør det muligt at udleve Game of Thrones serien i et simpelt spil. For alle der brænder for Game of Thrones serien.

Game of Thrones Westeros Intrigue HBO

Vær den bedste til at placere de forskellige huse i den store sal i Westeros. Det gøres med karakterkort, efter tur og ifølge nogle regler om placering. Således undgår du strafpoint og har mulighed for at vinde over dine fjender.Gas Out Pruttespil

Bliver det dig, der får Guster til prutte, når du trykker ham på maven. Dette uforudsigelige spil kræver en smule held og en smule snilde, for at du kan undgå at få Guster til at prutte.Go Samtale
Samtaler i familien; om både det kæmpestore, og det allermindste!

Honshu
Spil Honshu og bliv god til at planlægge, hvordan dit land skal bygges op af de kort, som du kan vælge imellem. Nomineret til Årets Voksenspil i 2017 af Guldbrikken.

Hot Seat
Er du klar på at gætte afslørende ting om dine venner? Du eller en af de andre deltagere er i fokus, og det kan der komme mange sjove og underholdende timer ud af.

Joking Hazard
I Joking Hazard bliver man testet på kreativitet i forhold til at skabe de vildeste sætninger. Ved at kombinere kort med små sætningsled på, kan hele sætninger dukke op og forarge hele selskabet. Dette er den originale udgave af spillet. Et spil for voksne.

Joking Hazard - Toking Hazard udvidelse
Udviddelse til Joking Hazard

Joking Hazard - udvidelse 1

Udvidelsen til Joking Hazard giver dig 100 ekstra kort, som giver spillet en ny, mere twisted og mærkelig kvalitet. Spil det med dine voksne venner.Joking Hazard - udvidelse 2
Udvid din samling med Joking Hazard - udvidelse 2 (Bliver også kaldt Deck enhancement #2).

Joking Hazard - udvidelse 3
Joking Hazard har lavet en tredje udvidelse til spillet. Få 100 nye kort til grundspillet, der vil gøre spillet endnu mere sjofelt og yderst underholdende for voksne.

Klaps
Du kan sidde med den bedste vinderhånd, men ende ud med rigtige dårlige kort, hvis din modstander bytter kort med dig!

Kortdealer
Kort dealer til 4 spil kort.

Ligretto: Blå
Kan du være hurtig, smart og dygtig på fingrene til at lægge alle dine kort inden dine modspillere? Ligretto: Blå er et familiespil, der ikke må mangle i noget hjem. Det handler om at være smart i en fart med dette actionfyldte spil.

Ligretto: Grøn
Oplev pulsen stige, fingrene kribler og sveden på panden med dette tempofyldte og fascinerende spil. Ligretto: Grøn, er den grønne udvidelse af Ligretto-spillet. Slå dine modstandere ved at lægge alle dine kort før de andre.

Ligretto: Junior
Ligretto er et forbløffende fascinerende kortspil, hvor det gælder om at være hurtigst til at lægge alle kort. Med Ligretto: Junior kan de mindste også være med til dette fantastiske spil.

Ligretto: Rød
Er du hurtig og smart på fingrene, så kan du sikkert slå dine modspillere i dette fascinerende og hurtige familiespil. Ligretto: Rød, er et familiespil og en ekstra udvidelse af Ligretto-spillene. Det handler om at være smart i en fart med dette actionfyldte spil.

Lost Cities - The Card Game
Nu kan du tage ud på en spændende ekspedition hjemme i din stue. Find en anden opdagelsesrejsende at tage på ekspedition sammen med, og find ud af hvem af jer, der gennemfører de fleste først.

Love Letter
Vinder af årets familiespil 2014. Få dine kærlighedsbreve frem til prinsessen og vind hendes hjerte - før de andre bejlere. Love Letter er enkelt at lære, hurtigt at spille, svært at mestre - og altid sjovt!

Master Thief

Monster! Monster! - Dansk
Monster! Monster! uuuuuuhyggeligt kortspil med monstre der jagter mennesker om natten.

Munchkin

Munchkin er et spil, hvor I kæmper om at dræbe monstre, finde skatten og finde de magiske ting. Med flotte illustrationer og sjove regler er der god mulighed for at more sig.Munchkin 2, Unnatural Axe
112 nye kort til kultspillet Munchkin - Spark Døren ind, Dræb monstret, Tag Skatten!

Munchkin 3, Clerical Errors
112 nye kort til kultspillet Munchkin - Spark Døren ind, Dræb monstret, Tag Skatten!

Munchkin 4, The need for steed
112 nye kort til kultspillet Munchkin - Spark Døren ind, Dræb monstret, Tag Skatten!

Munchkin 5, De-Ranged
112 nye kort til kultspillet Munchkin - Spark Døren ind, Dræb monstret, Tag Skatten!

Munchkin 6, Demented Dungeons
36 nye kort til kultspillet Munchkin - Spark Døren ind, Dræb monstret, Tag Skatten!

Munchkin 7, Cheat with both hands
112 nye kort til kultspillet Munchkin - Spark Døren ind, Dræb monstret, Tag Skatten!

Munchkin 8, Half Horse, Will Travel
112 nye kort til kultspillet Munchkin - Spark Døren ind, Dræb monstret, Tag Skatten!

Munchkin deluxe

Munchkin Deluxe er en opgraderet version af kortspillet, som er populært bland de spillere, der godt kan lide rollespil. Det handler om at fange monstre i fangehullerne, finde skatten og samle de magiske ting op på vejen.Munchkin Lite
Munchkin, bare i en lidt hurtigere udgave!

Pearls
Dyk til havets bund og find smukke, værdifulde perler. Samler I nok af de rigtige perler, kan I lave dem til endnu mere værdifulde perlekæder, der kan sælges på det lokale marked.

Phase 10
Et anderledes kortspil for hele familien. Hvem kan hurtigst for sine kort til at danne 3 ens, 7 i samme farve, osv.?

Pick Your Poison - NSFW Edition
Pick Your Poison NSFW Edition opstiller en masse forskellige scenarier, hvor du skal vælge, hvad du helst vil i den givne situation Sjovt og underholdende kortspil, primært for voksne.

Poker kort
Spillekort til f.eks. poker, 500, kanasta osv.

Port Royal
Hvem er den bedste handler?

Port Royal - Udvidelse
Udvidelse til det elskede spil "Port Royal"!

Power Grid: The Card Game
I Power Grid The Card Game skal du være snedig og en god forretningsmand for at sikre at dit elselskab bliver det bedste og mest magtfulde ved at være det selskab, der kan producere mest strøm. Er du interesseret i det originale Power Grid? Køb det lige her

ProPoker 200 Chips - Komplet Pokersæt

Saboteur

I Saboteur handler det om at finde frem til guldet sammen med de andre dværge. Men uden at vide, hvilke dværge der i virkeligheden er sabotører, er det svært at vide, hvem man kan stole på. Det finder du først ud af til sidst, når guldet skal tælles op.Second Chance
Second Chance er som en slags Tetris - bare på papir!

Set

Set er et spil, som du kan spille med venner eller familie i alle aldre. De fleste kan være med til det her spil, da det kan være både svært og nemt at udpege SET. På én gang skal du tænke logisk og kreativt for at finde SET på bordet. Du kan spille det med op til 9 medspillere fra alderen 6 år og opefter.Skip Bo Junior
Det klassiske og sjove Skip Bo kortspil findes nu i en junior-version. Hvem bliver den første spiller til at komme af med alle sine kort?

Skip-bo spillet
Skip-Bo er et sjovt spil for hele familien. Man kan spille det allerede fra 3-4 års alderen, for man skal blot have lært at tælle for at kunne forstå spillet. Har man børn med i 3-4 års alderen er det dog en god ide at teame dem op med en voksen (se afsnittet om Skip-Bo med partner).

SNAK - Børneudgaven
Med disse særlige spillekort kan du spille alle de kendte kortspil - og samtidig lægge op til snak og dialog med børn helt ned til 4-års alderen.

SNAK - Date
SNAK samtale-kortspil til dating. En date bliver rigitg god, når samtalen er værdifuld.

SNAK - Debat

SNAK - ELSK
Her får du 110 spørgsmål til at sætte gang i en meningsfuld samtale mellem dig og din partner eller én du elsker.

SNAK - Hverdagen
HVERDAGEN - SNAK samtale-kortspil med spørgsmål der giver en god hverdagssnak...

SNAK - Lyt

SNAK - Nærvær

SNAK - Tanker
TANKER - SNAK samtale-kortspil med spørgsmål om livet, eksistensen og de helt store spørgsmål...

SNAK - Ung
Ny version af spillet SNAK, nu for de unge voksne!

SNAK - Venner

SNAK spillet
SNAK sætter på hyggelig vis rammen om en god samtale venner og bekendte. Det spilles med klassiske, velkendte kortspilsregler med samtaleemner, der sætter gang i den gode SNAK. Spillet findes også i en særlig børneudgave.

Sorteper
I spillet skal du danne så mange dyrepar, som du kan - men husk at hold øje med Sorteper!

Speedy Words
Vær den første til at sige et ord der starter med bogstavet i den matchende kategori og vind runden.

Star Wars: Empire vs Rebellion
Spænd sikkerhedsselen og begiv dig ud i en politisk og militær kamp imellem Imperiet og Oprørsgruppen!

Stilhed før LilleStorm
Super Sjovt Bevægelse og Hukommelses Kortspil Brug din koncentrationsevne, motoriske færdigheder og kropsbevidsthed til at tilegne dig så mange kort som muligt, for at vinde.

Stix
Stix er et kortspil, hvor det gælder om at indsamle de kort, du har brug for, for at gennemføre din mission og efterfølgende lukke spillerunden. Den deltager som har flest point efter det aftalte antal spillerunder kan kalde sig vinder af Stix. Stix er et sjovt spil for både store og små.

The Crew
Tag med på en utrolig rejse gennem solsystemet!

The Game
Kan I besejre THE GAME når I arbejder sammen som et hold?

The Mind
Har du mod på et anderledes kortspil, hvor du ikke må snakke med nogen under spillet? Kan du og dine medspillere formå at kommunikere sammen blot med jeres tanker?

Throw Throw Burrito
Underholdende kortspil hvor man må smide burrritos på sine venner... Det lyder sjovt!

Timeline Star Wars Episode 1 to 3
Kender du til at der er sket i Star Wars? Ved du også hvilken rækkefølge det hele skete i?

Touche
En sublim blanding af klassisk kortspil og et farverigt brætspil Med spillebrættets kortfelter er Touché en avanceret forgænger til Sequence Opbyg forskellige mønstre med de små pyramider og få Touché

Unlock! 1 - Escape Adventures

Unlock er samarbejdspillet, hvor alle spillere sammen skal låse spillets mysterier op ved at gennemføre forskellige opgaver. Se om I sammen kan vinde over spillet og dets mytiske opgaver.Unlock! 2 - Mystery Adventures
Unlock 2 - Mystery Adventures er 3 helt nye mysterier der skal løses. Du og dine venner vil blive udsat for situationer, hvor det kun er de klogeste og mest overvågne der vil slippe ud.

Unlock! 4 - Exotic Adventures
I Unlock! Exotic Adventures bliver der præsenteret 3 nye "escape room" scenarier, der vil bringe dig ud på en større mission!

Unlock! 5 - Heroic Adventures
Bring det super spændende og mystiske escape room hjem i din stue, og løs hele tre mysterier i Unlock! Heroic Adventures.

Unlock! 6 - Timeless Adventures
Dette spil byder på et alternativt escaperoom, du kan spille i din egen stue!

Unlock! 7 - Epic Adventures

Unlock! 8 - Mythic Adventures

Unlock! Star Wars

Uno - dansk

UNO er et klassisk kortspil for hele familien da 2-10 spillere kan være med i et spil UNO. Det er velegnet til alle over 7 år.

Køb den danske udgave her.

Uno Cars 3
Nu skal du råbe UNO i et lidt anderledes spil end det originale Uno. Her får du nogle kort, der er baseret på Cars 3 filmen, der også indeholder en særlig spilleregel.

Uno Flip
UNO på en helt ny måde! Der er nu en "lys" og en "mørk" side i spillet!

UNO Junior

UNO junior er en børnevenlig udgave af det klassiske UNO spil. Her kan alle være med og der kan stadig være fart over feltet samt udfordrende valg der skal tages.

Med 2 forskellige sværhedsgrader at vælge imellem er du sikret at spillet kan tilpasses spillernes alder, niveau og temperament.Unstable Unicorns
Unstable Unicorns - Byg en hær af magiske enhjørninger med dette strategiske kortspil.

Verdens Lande og Flag
Verdens Lande og Flag er et lærerigt og interessant spil for både voksne og børn!

What do you Meme? - Basic Bitch Pack Expansion
Udvidelse til spillet What do you Meme?

What do you Meme? - Stoner Pack Expansion
Udvidelse til spillet What do you Meme?

What Do You Meme? - UK Edition

Se om du kan finde på den bedste forklaring til fotokortet, så dommeren bliver underholdt og vælger dig som rundens vinder.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation