MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mölkky: I papæske

#TT-54903
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
159,00 DKK

Ikke på lager

Sæt keglerne i en formation og kast Mölkky pinden. For at vinde spillet skal du have eksakt 50 point. Får du for mange point, taber du 25 point, og må fortsætte derfra. Det geniale pointsystem kræver taktisk spil. Spillet er det bedst solgte havespil i norden.Mölkky i papæske

Her får du Mölkky i en kompakt udgave i en papæske, som er nem at tage med. Havespillet er både sjovt, men også enkelt og dermed hurtigt at lære. Spillet kan tages med i haven, på stranden eller et helt tredje sted. 

Sådan spiller du

I spillet er der 12 nummererede træpinde, hvorpå der står tal fra 1-12. Derudover indeholder spillet en kastepind. Det gælder om at vælte pindene, så det ender med at give 50 point præcis. Dette skal gøres på færrest mulige kast. Hvis din point-sum overstiger 50, bliver der fratrukket 25 point, hvorefter du skal fortsætte i forsøget om at ramme præcis 50 point. 
 
Når en pind væltes, giver den det antal point, der står på toppen af den. Du får point for alle de pinde du vælter. Spillet er simpelt, men udfordrende på samme tid. Alle kan være med, når I spiller. Hvis der er børn med i spillet, kan I overveje at aftale, at de kan stå tættere på pindene og kaste. I denne udgave kommer spillet i en kompakt papæske, med et solidt bærehåndtag. Spillet er let at have med. 
 

Spillet indeholder:

 • 12 nummererede pinde fra 1 -12 i massivt træ (diameter 5 cm og ca. 13 cm høje)
 • 1 kastepind i massivt træ (diameter 5 cm og 20 cm lang)
 • Danske spilleregler

   


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation