MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Mölkky: kompakt i papæske

#TT-54903
Værd at vide
anbefalet alder6+
antal spillere2 - 10
spilletid30 min.
sprogDansk
179,00 DKK
Spar 1%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Sæt keglerne i en formation og kast Mölkky pinden. For at vinde spillet skal du have eksakt 50 point. Har du for mange - taber du 25 point. Det geniale pointsystem kræver taktisk spil. En international sensation!Mölkky kompakt i papæske

 

Mölkky her i en kompakt udgave. Nemt at tage med. Spillet er lige så underholdende som det er let at lære og i denne udgave får du spillet i en praktisk kasse der er lige til at tage med på stranden, i parken, på besøg hos vennerne eller hvor du ellers har lyst til at udfordre dine venner til et spil Mölkky. Finsk kvalitet når det er bedst.

Sådan spiller du

 

Spillet består af 12 nummerede træpinde med tal fra et til 12. Desuden medfølger en kastepind. Opgaven er nu at vælte pinde og få præcis 50 point med færrest mulige kast. Kommer du over 50 fratrækkes 25 point og du må fortsætte mod målet. Vælter du en pind får du det antal point der står på toppen af ponden. Vælter du flere pinde i et kast får du et point pr væltet pind. Enkelt og udfordrende på samme tid. Alle kan være med og spiller I med børn kan det evt. aftales at de må stå lidt tættere på og kaste. Denne udgave leves i top kvalitet i en flot trækasse med bærehåndtag i tykt tov. Et solidt spil der er klar til at blive taget med på tur.
 

Spillet indeholder:

 

 • 12 nummererede pinde fra 1 -12 i massivt træ (diameter 6 cm og ca. 15 cm høje)
 • 1 kastepind i massivt træ (diameter 5,5 cm og 22 cm lang)
 • Danske og engelske spilleregler

   


Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation