MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

MusikQuizzen

#TT-41074
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidOp til 60 minutter
229,00 DKKPå lager

Kenneth K fra P3 har lavet 2.100 skarpe spørgsmål så du nu kan udfordre dine venner i jeres helt egen udgave af MusikQuizzen. Hvor godt kender du musik, hits, kunstnere, deres koncerter og meget mere?MusikQuizzen fra DR P3

MusikQuizzen er inspireret og baseret på P3’s MusikQuiz, hvor Kenneth K quizzer i radioen om musik med DR P3’s lyttere hver lørdag. I dette spil MusikQuizzen er der et utal af spørgsmålskort, der tester dig på din musikviden og du kan spille mod venner og familie eller andre, som du gerne vil give baghjul. Du vil kunne regne med spørgsmål omkring populærmusik fra forskellige årstal, eksempelvis 80’erne, 90’erne og 00’erne. Du kan også forvente ekspertspørgsmål, som er ekstra svære. Derudover skal du kende dine danske og internationale kunstnere, hits, albums og meget mere.

Sådan spiller du

Bevæg dig rundt på spillepladen ved at slå med terningen og svare rigtigt på spørgsmålene. 2 steder på spillepladen kan du komme ud i en stressquiz, som er spørgsmål, der skal svare med tid på. Der tælles point på bedste vis ved at man kan samle CD’er på sin CD plade. Den der først vinder 20 CD’er på sin vej igennem spillepladen har vundet MusikQuizzen. MusikQuizzen anbefales til alle på 16 år eller derover. Det kræver en smule historik for at kunne svare på spørgsmålene og derfor kan det være svært for de yngste at deltage. Man kan spille hvis man er 2-6 deltagere. Det tager normalvis en times tid eller deromkring at gennemføre.

Spillet indeholder:

 • Spilleplade
 • Timeglas
 • Terning
 • 350 spørgsmålskort
 • 6 spillebrikker
 • 120 CD brikker
 • 6 CD samleplader
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation