MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Partners

#GI-53
Værd at vide
antal spillere4
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
189,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.På lager

Partners er et rigtig stærkt spil, som efterhånden findes i de fleste danske hjem. Man spiller sammen på hold (deraf navnet) og man spiller sammen om at få hele holdets brikker først i hus. Man er to hold, og der er masser af strategi og samspil som skal gå op i en højere enhed for at vinde. Leder du efter Partners+ til 6 personer, se mere herPARTNERS

Partners brætspillet er et af de mest populære af slagsen i Danmark. Man spiller sammen to og to mod hinanden, og det handler om at spille sammen, så man skal ikke kun tænke på sine egne træk og brikker.

Partners spillets gang 

Spillet kan minde om Ludo, på den måde at man skal have sine brikker først i mål, og man kan slå hinandens brikker hjem, men det er noget mere nuanceret end som så.

Partners spilles af 4 spillere, og man kan være med til at spille når man er fyldt 8-10 år. (Er man lidt mindre kan man godt spille med hvis man er partner med en voksen, og man kan fx. aftale at den voksne spiller godt på hjælpe den yngre partner lidt ekstra.)

Spillet tager typisk en times tid, og har man mindre børn med vil det nok vare lidt længere.

Alle partnerne starter med at at have fire kort på hånden, og så kan spillet begynde. De to partnere bytter nu to kort, og man skal have et kort med et hjerte på for at kunne rykke en brik ud på spillepladen. Undervejs trækkes kort som kan ændre spillet markant. Der kan trækkes et kort som giver mulighed for at bytte to brikker, rykke en brik tilbage eller fx. flytte 7 felter frem. Det betyder, at man ikke kan tænke lange strategier, for pludselig ser det hele lidt anderledes ud på spillepladen.

Partners giver altid en hyggelig aften, og man bliver meget fanget af dette stærke spil, som ikke uden grund er et af de mest spillede voksenspil i Danmark. 

Antal spillere: 4 personer

Alder: 8+ år

Spilletid: 60 minutter


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation