MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Partners

#GI-53
Værd at vide
anbefalet alder8+
antal spillere4
spilletid60 min.
sprogDansk
174,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Partners er et rigtig stærkt spil, som efterhånden findes i de fleste danske hjem. Man spiller sammen på hold (deraf navnet) og man spiller sammen om at få hele holdets brikker først i hus. Man er to hold, og der er masser af strategi og samspil som skal gå op i en højere enhed for at vinde. Leder du efter Partners+ til 6 personer, se mere herPartners brætspillet er et af de mest populære af slagsen i Danmark. Man spiller sammen to og to mod hinanden, og det handler om at spille sammen, så man skal ikke kun tænke på sine egne træk og brikker.

Partners spillets gang

Spillet kan minde om Ludo, på den måde at man skal have sine brikker først i mål, og man kan slå hinandens brikker hjem, men det er noget mere nuanceret end som så. Partners spilles af 4 spillere, og man kan være med til at spille når man er fyldt 8-10 år.(Er man lidt mindre kan man godt spille med hvis man er partner med en voksen, og man kan fx. aftale at den voksne spiller godt på hjælpe den yngre partner lidt ekstra.)

Spillet varer typisk en times tid, og har man mindre børn med vil det nok vare lidt længere. Alle partnerne starter med at at have fire kort på hånden, og så kan spillet begynde. De to partnere bytter nu to kort, og man skal have et kort med et hjerte på for at kunne rykke en brik ud på spillepladen. Undervejs trækkes kort som kan ændre spillet markant. Der kan trækkes et kort som giver mulighed for at bytte to brikker, rykke en brik tilbage eller fx. flytte 7 felter frem. Det betyder, at man ikke kan tænke lange strategier, for pludselig ser det hele lidt anderledes ud på spillepladen. Partners giver altid en hyggelig aften, og man bliver meget fanget af dette stærke spil, som ikke uden grund er et af de mest spillede voksenspil i Danmark.


Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation