MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Power Grid Recharged - Dansk

#SB-LPFI7279
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
299,00 DKK
Spar 0%  ift. Vejl. Pris.På lager

Hvem kan bygge det største og mest succesfulde strømnet og give strøm til flest byer? Sjovt og strategisk spil, hvor I skal købe kraftværker, skaffe de nødvendige ressourcer og udvide jeres netværk!POWer grid - recharged

Power Grid Recharged er en revideret udgave af det populære økonomiske strategispil Power Grid! 

I dette spil skal du konkurrere med dine modspillere, om de mest attraktive kraftværker, de nødvendige ressourcer og de bedste byggepladser til dit netværk af energi-distribution. 

Spillet går ud på, at tjene penge ved at bygge det største el-forsyningsnetværk og forsyne flest muligt byer med strøm. Det er op til spillerne selv at vælge hvordan de vil gøre det. Spillerne skal skaffe de nødvendige ressourcer, enten kul, olie, skrald eller uran til at forsyne deres kraftværker - eller satse på vedvarende energi ved brugen af vind- og solværker. 

Spillerne skal også kæmpe om at købe kraftværker, men efterhånden som de forskellige kraftværker købes, bliver nye og bedre tilgængelige. Vær derfor opmærksom og overvej det grundligt før du køber - for så skaber du altså adgang for dine modspillere, til at købe kraftværker der overgår dine egne. 

Den spiller som får bygget det største strømnet vinder spillet! Men hold grundigt øje med dine modspillere, brug dine penge ordentligt og udvid dit netværk strategisk, så det skaber en vedvarende indkomst. 

Power Grid Recharged har samme strategiske og sjove elementer, som den første udgave af spillet, men tilføjer nogle opdateringer, som forbedrer det gode gameplay. 

SPILLET INDEHOLDER:

 • Dobbeltsidet spilleplade (Tyskland / USA)
 • 54 kort 
 • 220 træbrikker 
 • Penge
 • Danske spilleregler 

 

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation