MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Quizspil

Et rigtig godt quizspil, giver dig muligheden for at udforske din viden, og også udvide den. Du kan konkurrere blandt familiemedlemmer og venner, hvor I kan teste jeres viden, og se hvem der er den klogeste blandt jer. Et quizspil er også en super god underholdning med en masse sjove og seriøse spørgsmål.

Få dig en hyggelig familieaften, hvor du og børnene kan dyste mod hinanden i Trivial Pursuit Familieudgaven. Du kan også prøve at slå børnene i Danmarks Quizzen i en junior-udgave, hvor jeres viden om Danmark virkelig bliver sat på prøve. Hvis du leder efter en større udfordring, hvor du gerne vil teste din og dine venners viden, så prøv at se hvor godt I kender jeres årtier i spillene Mit år10 70'erne, 80'erne og 90'erne.

Hos Nordiskspil har vi også populære quizspil såsom Bezzerwizzer, der er et af de helt store quizspil. Du kan samle de voksne mennesker, hvor I kan få en rigtig god fest med spillet Hint, der er et super underholdende spil, som med garanti giver jer et godt grin!

Se vores store udvalg af quizspil i denne kategori. Vi har quizspil for hele familien, for voksne og til de mere lumre lejligheder.Backword
Backword - Stav, Gæt og Vind - Stav et ord, Gæt de andres ord og Vind.

Bezzerwizzer
Bezzerwizzer i ny udgave med 5000 spørgsmål! Bezzerwizzer er en rigtig klassiker, som er noget så sjældent som et danskdesignet og produceret brætspil. Hvem har den bedste paratviden? Der er masser af kategorier, så alle kan byde ind med deres viden i dette skønne quizspil. Bezzerwizzer kan spilles af min. 2 spillere, og er man rigtig mange kan man lave små hold. Det tager typisk 40-60 minutter, og de lidt større børn kan fint være med også - typisk fra 13-15 års-alderen.

Bezzerwizzer Familie
Spil Bezzerwizzer med hele familien og se hvem der er god til sine kategorier og hvem der er taktisk god til at få byttet sig til kategorier, som er at foretrække. Hvis ikke du kan svaret, så kan du altid lære noget af at spille Bezzerwizzer. Læs mere om og køb det originale Bezzerwizzer her.

Bezzerwizzer året der gik 2017
Hvad ved du om år 2017

Cranium Dark
Partyspillet for folk som har hang til at spille op

Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

Den store Danmarksquiz
Den store Danmarksquiz er et underholdende brætspil for hele familien, som tester jeres paratviden indenfor seks forskellige kategorier om Danmark. Det er et taktisk spil, hvor man selv er med til at bestemme sværhedsgraden, hvilket gør, at både børn og voksne kan deltage i spillet.

Farrago
Farrago - En genial Blanding af underholdende familie quiz og nervepirrende spil.

Fugl, Fisk eller Midtimellem
Fugl, Fisk eller Midtimellem - Gør klar til at gætte løs

Gæt en tegning
Brug fantasien! Til at gætte tegninger og vind spillet

Hint Hvid
For alle der fatter et hint! Et morsomt selskabsspil, hvor du ved hjælp af hints skal få dine medspillere til at gætte, hvad du tænker på. Men de skal være op vagt - for der er også ord, de ikke må gætte på! Et underholdene spil, der allerede har vundet flere priser og fået fået fantastiske anmeldelser.

Hint Rød

Med Hint Rød får du nogle andre spørgsmål, nogle nye ord og nye kategorier, som dig og dine venner kan have det sjovt med at gætte på, når I spiller spillet. Et fedt selskabsspil!Hjælp
Hjælp er et sjovt quizspil, hvor man er aktiv hele tiden. Det gælder nemlig også om at hjælpe sine modspillere med at svare på spørgsmålene, så selv om det ikke er ens tur, er det en god ide at følge godt med for på den måde at optjene flere point. Det er et spil uden ventetid, som garanterer timevis af underholdning til venner og familien.

Hvad ved du om Danmark - Danmarks Quizzen
Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark, spillet der sætter din viden om Danmark på prøve

Hvad ved du om Danmark Junior - Danmarks Quizzen
Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark junior, spillet der sætter din viden om Danmark på prøve

Hvem var det nu vi var!
Elsker du at blive kastet tilbage til en svunden tid, hvor det er tilladt at svælge i nostalgi og ”husker du” samtaler, så er Hvem var det nu vi var! spillet, der gør det hele muligt.

Hyggespillet
Hyggespillet - Spændende samtaler i hyggeligt selskab!

iKnow
Nu kan du dyste med dine venner og familie i den geniale quiz, iKnow. Fremragende spil til de små hyggelige stunder! - Unikt design og indhold. - Alle og enhver kan deltage - ikke kun dem der ved alt. - 1.600 spørgsmål med 4.800 ledetråde.

iKnow All in
Hvor meget ved dine venner egentlig? Vælg et af svarene og besvar spørgsmålet, mens de andre spillere gætter på, om du kan svare rigtigt eller ej.

iKnow Fantastisk jordklode
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om alt det vidunderlige på vores fantastiske jordklode

iKnow Hit List
Få gang i hukommelsen og prøv at finde på så mange ord som muligt i et bestemt emne, mens de andre spillere gætter på, hvor godt du klarer dig.

iKnow i Europa
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om Europas historie, kultur og geografi.

iKnow Innovationer
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om fantastiske opfindelser og store innovationer.

iKnow Livsstil
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om lækre varemærker, fascinerende modeluner og kendte personligheder.

Jippijaja Quiz: Mad og Drikke
Jippijaja Quiz Mad og Drikke er endnu et underholdende spil i Jippijaja serien. Denne gang er der fokus på mad og drikke samt baggrundsviden herom. Du behøver derfor ikke være en ørn i køkkenet for at være god til dette spil, eller for at kunne få timevis af fornøjelse af det. Et hyggeligt spil, som vil være den perfekte afslutning på en dejlig middag.

Jippijaja Quiz: Original
Jippijaja Quiz Original er et underholdende quizspil, som mest af alt blot fokuserer på spørgsmålene. Spørgsmålene er af forskellige karaktere og omhandler forskellige emner, så der burde være noget for enhver, uanset hvilke emner man er stærkest i.

Jippijaja Quiz: Rejser og Eventyr
I Jippijaja Quiz Rejser & Eventyr får du mange spændende og lærerige spørgsmål, som handler om hele verdenen. Her kan du bruge den viden, du har opsamlet på diverse ferier gennem livet, og du får sikkert også lært noget nyt om forskellige attraktioner og lande.

Jippijaja Quiz: Underholdning
Jippijaja Quiz Underholdning er endnu en variation af det populære spil. Her er det spørgsmål omhandlende blandt andet TV, film, litteratur og musik, som der dystes i. Den spiller som kan svare rigtigt på flest spørgsmål kåres som vinder af dette sjove spil.

Land og Sted
Land og sted Hvordan ser verden egentlig ud udefra?

Late Night Alias
Find dine sjoveste venner, og saml jer omkring bordet på de sene aftener. Find Alias: Late Night frem og kæmp mod tiden. Hvem vinder de fleste point?

Lexico
Med Lexico kan du på en underholdende måde blive bedre til engelsk. Spillet har fokus på forskellige kategorier, som indeholder ord man skal oversætte. Det er opdelt i 3 forskellige sværhedsgrader, så du kan bruge det, der passer bedst til dit niveau og med tiden udvikle dine sprogkundskaber

Liga
En dyst om sport, held og halstørklæder

Logo spillet
Har du styr på logoerne? Her gælder det om at huske godt efter hvor det var man så logoet sidst, og hvilket firma der gemmer sig bag logoet. Hele familien kan være med, og det gælder at komme først i mål.  

Mit ÅR10 60erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 70erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 80erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 90erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

More or less
Spillet hvor du aldrig gætter rigtigt, og det er meningen du ikke gør det. More or less handler, kort fortalt, om at komme tættest på det rigtige svar. Vinder af årets spil i kategorien årets selskabspil, da den uafhængige danske spilpris, Guldbrikken, skulle uddeles i 2013.

More or less 2
Kan du gætte det rigtige svar - more or less? Her gælder det ikke om at kende det præcise svar, men om at komme tættere på end de øvrige spillere. Et hyggeligt selskabsspil hvor logisk sans er vigtigere end stor paratviden.

MusikQuizzen
Kenneth K fra P3 har lavet 2.100 skarpe spørgsmål så du nu kan udfordre dine venner i jeres helt egen udgave af MusikQuizzen. Hvor godt kender du musik, hits, kunstnere, deres koncerter og meget mere?

Ordet Fanger!
Se hvem der under stress bedst kan aktivere deres paratviden om hverdagsting som popmusik, mad og internettet. Vinder af årets selskabsspil 2013 hos Guldbrikken.

Outsider
I dette spil for voksne vil det være en fordel hvis man har en hang vil viden og at du er god til at gamble. Her gælder det nemlig om at se om man kan finde den svarmulighed som skiller sig ud.

Pronto Ordræs
Pronto Ordræs et hurtigt familiespil om at finde ord med rigtige forbogstaver

Quiz Battle
Test din viden, samt dine taktiske evner i Quiz Battle, som er udgivet i efteråret 2013, med inspiration fra den kendte app af samme navn.

Quizzone stories

Quizzone Stories fra danske Sky High Games er et mikrospil - men det tager slet ikke det sjove ud af det!

Det er derimod ekstremt rejsevenligt og simpelt at forstå. Samtidig er det udfordrende og lærerigt.Rundt om Danmark
Rundt om Danmark - Quizspil med svar som alle danskere gerne vil vide.

Sig det videre

Sig Det Videre er et spil, der minder en smule om hviskeleg. Men her skal du bare tegne ordet i stedet. Sådan går tegninger og ord videre til de andre spillere og til sidst er det spændende at se om den sidste tegning ligner det første ord, der stod på kortet. Spil det med familien eller vennerne.Sooner or Later
Sooner or Later er et simpelt og sjovt spil. Det handler i alt sin enkelthed om, at én deltager skal gætte, hvornår en specifik begivenhed fandt sted, mens de resterende deltagere skal gætte om årstallet er rigtigt eller om det måske skete før eller senere. Det er et sjovt og lærerigt spil, som kan være med til at skabe rammerne for hyggelige stunder med venner og familie.

Take it or Leave it
I Take it or Leave it behøver du ikke nødvendigvis selv at kunne svare rigtigt på spørgsmålet, hvis du er sikker på, at din modspiller heller ikke kan. Du bestemmer nemlig, om du selv vil svare, eller om du vil give spørgsmålet videre. Et rigtigt svar fra dig eller et forkert svar fra din modspiller giver dig point.

Timeline Star Wars Episode 1 to 3
Kender du til at der er sket i Star Wars? Ved du også hvilken rækkefølge det hele skete i?

Trivial Pursuit – Big Bang Theory
Ved du egentlig alt om gruppen i The Big Bang Theory? Prøv at teste din viden i Trivial Pursuit: The Big Bang Theory, der er en udvidelse til grundspillet.

Trivial Pursuit – Dinosaurs
Har du styr på fortidens kæmpe dyr, og ved du en masse om dinosaurer? Så kan du helt sikkert slå dine modstandere i en Trivial Pursuit-quiz om de spændende fortidsdyr!

Trivial Pursuit – Friends
Er du den største fan af TV-serien Friends, så kan du helt sikkert også vinde i denne udgave af Trivial Pursuit.

Trivial Pursuit – Harry Potter
Hvor meget ved du egentlig om det mystiske univers i Harry Potter? Har du styr på alt magien fra trolddommens verden? Test dig selv i Trivial Pursuit: Harry Potter!

Trivial Pursuit – James Bond 007
Er der gemt en agent inde i dig, og har du lyst til at køre en ægte James Bond-stil? Måske skal du først lige tage en test om, hvor meget du egentlig ved om Agent 007.

Trivial Pursuit – Lord of the Rings
Hvor meget kender du til Ringenes Herre? Har du fulgt skarpt med i filmene og også læst alle bøger? Prøv at teste din viden i denne udgave af Trivial Pursuit.

Trivial Pursuit – The Beatles
Har du altid været en kæmpe fan af The Beatles, og tror, at du faktisk ved en masse om gruppen, så prøv at teste din viden med Trivial Pursuit udvidelsen.

Trivial Pursuit Family
Nu kan hele familien dyste i paratviden i Trivial Pursuit Familieudgaven. De 2.400 spørgsmål er inddelt i to sværhedsgrader - en gul til børnene og en blå til de voksne. Klar, parat, spil!

Trivial Pursuit Master

Er du klar til at sætte hjernecellerne i blød og imponerer vennerne med al din viden? Så er trivial pursuit MASTER lige noget for dig!

Flyt brikken rundt på pladen, land på de rigtige felter og svar på spørgsmålene!

Spillet er pt udsolgt hos leverandøren og vi afventer oplysninger om et evt. genoptryk.

Trivial Pursuit Party
Spil Trivial Pursuit på en ny og nervepirrende måde og sæt ekstra fut i dine hyggeaftner. 1.200 spørgsmål og nyt gameplay - inkl. den sjove spørg en ven.

Verdens Lande og Flag
Verdens Lande og Flag er et lærerigt og interessant spil for både voksne og børn!

Vild med dyr
Familieunderholdningen er sikret i Vild med dyr, hvor du både skal være skarp i din paratviden, men i lige så høj grad være klar på at tegne eller mine et dyr for at vinde. Et alsidigt spil, hvor børnenes svar, er næsten lige så godt som de voksnes.

Violettas Verden
Færdighedsprøver, Udfordringer og Spørgsmål om din favoritserie!

Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation