MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Quizspil

Er du til paratviden og quizzer? Så finder du vores udvalg af quizspil spil. Der er både quizzer for børn, og der er også de klassiske danske spil som Bezzerwizzer blandt quizspillene. De kan hurtigt skabe en sjov og god stemning til hyggeaftenen, og der er også nogle børnene kan være med på.Alias Kvinder mod mænd
I Alias: Kvinder mod mænd kan kvinderne og mændene få afgjort, hvem der er bedst til at forklare og gætte ord. Men det gøres på tid og der er samtidig regler, der skal overholdes. Der var ingen der sagde at det var nemt at vinde over det modsatte køn! Leder du efter originaludgaven? Se mere om og køb Alias Original her.

Alias Original

Alias Original handler om at forklare bestemte ord til dine medspillere. Men pas på med hvad du siger! For du må ikke bruge dele af ordet til at forklare med. Og det er sværere end man skulle tro.Backword
Backword - Stav, Gæt og Vind - Stav et ord, Gæt de andres ord og Vind.

Bagklog
Spil Bagklog og få en chance for at vinde selvom du ikke nødvendigvis er den klogeste. I dette spil handler det nemlig om at udnytte de andres forkerte gæt og vende det til din fordel.

Bezzerwizzer
Bezzerwizzer i ny udgave med 5000 spørgsmål! Bezzerwizzer er en rigtig klassiker, som er noget så sjældent som et danskdesignet og produceret brætspil. Hvem har den bedste paratviden? Der er masser af kategorier, så alle kan byde ind med deres viden i dette skønne quizspil. Bezzerwizzer kan spilles af min. 2 spillere, og er man rigtig mange kan man lave små hold. Det tager typisk 40-60 minutter, og de lidt større børn kan fint være med også - typisk fra 13-15 års-alderen.

Bezzerwizzer Familie
Spil Bezzerwizzer med hele familien og se hvem der er god til sine kategorier og hvem der er taktisk god til at få byttet sig til kategorier, som er at foretrække. Hvis ikke du kan svaret, så kan du altid lære noget af at spille Bezzerwizzer. Læs mere om og køb det originale Bezzerwizzer her.

Crazy Doodles
Hvis du ikke bryder dig om spil, hvor du skal tegne og gætte, fordi du måske ikke er særlig god til at tegne - så tøv ikke! I Crazy Doodles behøver du slet ikke at være god til at tegne, for i dette spil, skal spillerne have papiret i panden!

Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark
Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark, spillet der sætter din viden om Danmark på prøve

Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark Junior
Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark junior, spillet der sætter din viden om Danmark på prøve

Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

Den store Danmarksquiz
Den store Danmarksquiz er et underholdende brætspil for hele familien, som tester jeres paratviden indenfor seks forskellige kategorier om Danmark. Det er et taktisk spil, hvor man selv er med til at bestemme sværhedsgraden, hvilket gør, at både børn og voksne kan deltage i spillet.

Det burde man jo vide!

Dette spil har spørgsmål, som man siger til sig selv at ”Det burde man jo vide!”. Men det er nemt at sige. Det handler om at svare rigtigt på spørgsmålene. Men mest for at undgå at svare forkert og få minuspoint.Ego - Hvem er du? (Rød)
Hvad ville du gøre hvis din bedste ven stak af med din kæreste? Dette er blot et af mange dilemmaer, som EGO - hvem er du?, kan udsætte dig for. Et underholdende og ærligt selskabsspil.

Ego - hvem er jeg? (Grøn)
En dansk klassiker, som i den grad lever op til forgængeren. Ego - hvem er jeg? (grøn) er rost til skyerne af både guldbrikken, politikken og mange mange flere.

EGO Family
Det populære spil EGO er nu endelig kommet i en familie udgave, hvor børnene kan være med på helt deres præmisser. Glæd jer til en god oplevelse sammen med familien, hvor i blander fis og ballade, med gode snakke om ting i måske ikke snakker om til dagligt.

EGO Gold
EGO Gold - Jubilæums udgaven af af EGO spillet! Indeholder 750 nye Spørgsmål og dilemmaer, hvor personlige holdninger og følelser kommer i spil. EGO er super simpelt. Du vælger dit svar på et spørgsmål eller dilemma og de andre prøver at gætte dit svar. Helt enkelt!

EGO Pictures
EGO Pictures består blandt andet af en række kort med billeder og udsagn, som du skal kombinere og derved finde ud af, hvor godt du og dine medspillere kender hinanden. I hver runde satser man nogle jetoner, og kender man sine medspillere godt og gætter rigtigt, vinder man flere jetoner.

Familie Alias

I Familie Alias er alle mod alle eller rettere sagt, alle er imod spillet.

Det handler om at få gættet flest mulige ord på den tid, det tager for sandet at løbe igennem timeglasset. Når der er tid på kan man blive presset og det er her at spillet bliver rigtig sjovt.

Se mere om og køb det originale Alias-spil her.Farrago
Farrago - En genial Blanding af underholdende familie quiz og nervepirrende gambling

Få Tungen På Gled

Hint Hvid
For alle der fatter et hint! Et morsomt selskabsspil, hvor du ved hjælp af hints skal få dine medspillere til at gætte, hvad du tænker på. Men de skal være op vagt - for der er også ord, de ikke må gætte på! Et underholdene spil, der allerede har vundet flere priser og fået fået fantastiske anmeldelser.

Hint Rød

Med Hint Rød får du nogle andre spørgsmål, nogle nye ord og nye kategorier, som dig og dine venner kan have det sjovt med at gætte på, når I spiller spillet. Et fedt selskabsspil!Hjælp
Hjælp er et sjovt quizspil, hvor man er aktiv hele tiden. Det gælder nemlig også om at hjælpe sine modspillere med at svare på spørgsmålene, så selv om det ikke er ens tur, er det en god ide at følge godt med for på den måde at optjene flere point. Det er et spil uden ventetid, som garanterer timevis af underholdning til venner og familien.

Hvem i dette rum

Lær dine venner bedre at kende ved at spille Hvem i dette rum. Lær også hvordan dine venner opfatter dig og hvad de tror du kunne finde på i forhold til forskellige sjove scenarier.Hvem var det nu vi var!
Elsker du at blive kastet tilbage til en svunden tid, hvor det er tilladt at svælge i nostalgi og ”husker du” samtaler, så er Hvem var det nu vi var! spillet, der gør det hele muligt.

Idiotkundskab

Dette spil indeholder spørgsmål om en form for viden, der ikke bliver undervist i skolen. Denne viden er så bizar og underholdende, så du kan få mange timer til at gå med dette spil.iKnow
Nu kan du dyste med dine venner og familie i den geniale quiz, iKnow. Fremragende spil til de små hyggelige stunder! - Unikt design og indhold. - Alle og enhver kan deltage - ikke kun dem der ved alt. - 1.600 spørgsmål med 4.800 ledetråde.

Imagine

Imagine er det sjove ordspil, hvor fantasien skal i gang, hvis du vil have flest muligheder for at kommunikere med de gennemsigtige kort.Ja Nej Måske
Ja Nej Måske handler om at svare på forskellige spørgsmål, uden at sige ordene ‘ja, nej, måske’. I dette sjove spil gælder det om at holde tungen lige i munden og bevare overblikket, så du ikke kommer til at sige noget forkert, mens du samtidig svarer rigtigt på spørgsmålene.

Jeg Har Aldrig

Det her er spillet, hvis du gerne vil lære dine venner og nogle af deres hemmeligheder at kende. Sjovest er det naturligvis, hvis alle er med på at tilstå både de sjove og de pinlige sager.Jippijaja Quiz: Mad og Drikke
Jippijaja Quiz Mad og Drikke er endnu et underholdende spil i Jippijaja serien. Denne gang er der fokus på mad og drikke samt baggrundsviden herom. Du behøver derfor ikke være en ørn i køkkenet for at være god til dette spil, eller for at kunne få timevis af fornøjelse af det. Et hyggeligt spil, som vil være den perfekte afslutning på en dejlig middag.

Jippijaja Quiz: Original
Jippijaja Quiz Original er et underholdende quizspil, som mest af alt blot fokuserer på spørgsmålene. Spørgsmålene er af forskellige karaktere og omhandler forskellige emner, så der burde være noget for enhver, uanset hvilke emner man er stærkest i.

Jippijaja Quiz: Rejser og Eventyr
I Jippijaja Quiz Rejser & Eventyr får du mange spændende og lærerige spørgsmål, som handler om hele verdenen. Her kan du bruge den viden, du har opsamlet på diverse ferier gennem livet, og du får sikkert også lært noget nyt om forskellige attraktioner og lande.

Jippijaja Quiz: Underholdning
Jippijaja Quiz Underholdning er endnu en variation af det populære spil. Her er det spørgsmål omhandlende blandt andet TV, film, litteratur og musik, som der dystes i. Den spiller som kan svare rigtigt på flest spørgsmål kåres som vinder af dette sjove spil.

Kortslutning

Dette spil handler om at svare forkert på alle spørgsmål. Blandt mere end 1300 spørgsmål skal du finde hoved og hale i, hvad der er korrekt og hvad der er forkert. Og så skal du turde svare forkert i en fart. Det er udfordrende!Leverpostej, Jantelov og Klaphatte
I dette sjove spil handler det om at opføre sig typisk dansk, og om at kunne svare på spørgsmål, som relaterer sig til Danmark og danskhed.  Det er et forholdsvis nyt spil i Danmark, men er allerede populært og vil give dig og dine venner og familie mange hyggelige timer sammen.

Lexico
Med Lexico kan du på en underholdende måde blive bedre til engelsk. Spillet har fokus på forskellige kategorier, som indeholder ord man skal oversætte. Det er opdelt i 3 forskellige sværhedsgrader, så du kan bruge det, der passer bedst til dit niveau og med tiden udvikle dine sprogkundskaber

Logo spillet
Har du styr på logoerne? Her gælder det om at huske godt efter hvor det var man så logoet sidst, og hvilket firma der gemmer sig bag logoet. Hele familien kan være med, og det gælder at komme først i mål.  

Mit ÅR10 60erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 70erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 80erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 90erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

More or less
Spillet hvor du aldrig gætter rigtigt, og det er meningen du ikke gør det. More or less handler, kort fortalt, om at komme tættest på det rigtige svar. Vinder af årets spil i kategorien årets selskabspil, da den uafhængige danske spilpris, Guldbrikken, skulle uddeles i 2013.

More or less 2
Kan du gætte det rigtige svar - more or less? Her gælder det ikke om at kende det præcise svar, men om at komme tættere på end de øvrige spillere. Et hyggeligt selskabsspil hvor logisk sans er vigtigere end stor paratviden.

MusikQuizzen
Kenneth K fra P3 har lavet 2.100 skarpe spørgsmål så du nu kan udfordre dine venner i jeres helt egen udgave af MusikQuizzen. Hvor godt kender du musik, hits, kunstnere, deres koncerter og meget mere?

Ordet Fanger!
Se hvem der under stress bedst kan aktivere deres paratviden om hverdagsting som popmusik, mad og internettet. Vinder af årets selskabsspil 2013 hos Guldbrikken.

Outsider
I dette spil for voksne vil det være en fordel hvis man har en hang vil viden og at du er god til at gamble. Her gælder det nemlig om at se om man kan finde den svarmulighed som skiller sig ud.

Pinlighedsfaktor
Pinlighedsfaktor er spillet, hvor alle de pinlige spørgsmål kommer frem, så det gælder om ikke at være genert eller tilbageholdende, når der skal svares. Uanset om du spiller med venner eller familien, er du sikker på, at der bliver masser af grin og krumning af tæerne. Et sjovt spil for barnlige sjæle i alle aldre.

Plingo

I Plingo skal en deltager gætte et ord, men gætter deltageren på de rigtige relaterede ord, kan det gøre ondt på de spillere, der kæmper om at få point for den bedste forklaring. Sjovt spil med fart på.Quiz Battle
Test din viden, samt dine taktiske evner i Quiz Battle, som er udgivet i efteråret 2013, med inspiration fra den kendte app af samme navn.

Right or Wrong
Right or Wrong giver dig en række forskellige udsagn, og det er op til dig og vurdere, om de er sande eller falske. Den deltager, som er bedst til at afgøre om et udsagn er sandt eller falsk, er vinder af spillet. Udsagnene spænder bredt og kan både være af konkret karakter, mens andre er små sjove udsagn.

Rundt om Danmark
Rundt om Danmark - Quizspil med svar som alle danskere gerne vil vide.

Sandt eller bullshit

I dette spil handler det om hvor troværdig du kan være, når du fortæller historier, der bevæger sig på kanten af sandheden – eller som er helt løgnagtige. Det handler om at få dine modspillere til at tro din utrolige løgn.Sig det Samme
I Sig det samme gælder det ikke om at vide mest, men om at gætte hvad de andre deltagere svarer. Svarer du det samme som dem, optjener du point. Den deltager, der har flest point, når spillet slutter, er naturligvis vinderen af dette sjove spil.

Skæg og skøre briller
Skæg og skøre briller er et spil, der udfordrer både dine kreative, fysiske, modige, skøre og intellektuelle færdigheder - og der er tilmed sikret grin, hygge og underholdning for alle deltagere! Spillet er udviklet så du har lige store chancer for at vinde uanset alder - og selvom det er vigtigt at vinde er det mindst lige så vigtigt at have det sjovt undervejs.

Sooner or Later
Sooner or Later er et simpelt og sjovt spil. Det handler i alt sin enkelthed om, at én deltager skal gætte, hvornår en specifik begivenhed fandt sted, mens de resterende deltagere skal gætte om årstallet er rigtigt eller om det måske skete før eller senere. Det er et sjovt og lærerigt spil, som kan være med til at skabe rammerne for hyggelige stunder med venner og familie.

Speak Out - Dansk
Desværre er spillet udsolgt, og vi ved ikke hvornår vi kan få det igen. Kig istedet på Speak out - Kids vs Parents  

Speak out, verdensberømt for at være hylende sjovt, set på TV og brugt af diverse kendte, bringer virkelig den hyggelige og ultra sjove stemning til bordet.

Et virkelig godt spil til alle situationer på grund af dets let overskuelige regler. Alle kan spille med og have det sjovt!Spyfall
Er du enten god til at bluffe og få folk til at tro på det bedste i dig eller god til at være kritisk undersøgende og observerende, så er Spyfall spillet, som kan holde dig underholdt i timevis. Vinder af Guldbrikken 2015 i kategorien Årets selskabsspil. Og med god grund!

Sten, Saks, Papir
Sten, Saks, Papir er et tempofyldt lille spil, hvor du bruger dine kort til at indikere, om du vælger sten, saks eller papir. De fleste kender allerede reglerne, så det er nemt for alle at spille dette hyggelige og nervepirrende spil.

Take it or Leave it
I Take it or Leave it behøver du ikke nødvendigvis selv at kunne svare rigtigt på spørgsmålet, hvis du er sikker på, at din modspiller heller ikke kan. Du bestemmer nemlig, om du selv vil svare, eller om du vil give spørgsmålet videre. Et rigtigt svar fra dig eller et forkert svar fra din modspiller giver dig point.

Trivial Pursuit Family Refresh
Nu kan hele familien dyste i paratviden i Trivial Pursuit Familieudgaven. De 2.400 spørgsmål er inddelt i to sværhedsgrader - en gul til børnene og en blå til de voksne. Klar, parat, spil!

Trivial Pursuit Master

Er du klar til at sætte hjernecellerne i blød og imponerer vennerne med al din viden? Så er trivial pursuit MASTER lige noget for dig!

Flyt brikken rundt på pladen, land på de rigtige felter og svar på spørgsmålene!Trivial Pursuit Party
Spil Trivial Pursuit på en ny og nervepirrende måde og sæt ekstra fut i dine hyggeaftner. 1.200 spørgsmål og nyt gameplay - inkl. den sjove spørg en ven.

Tudefjæs
Tudefjæs er et innovativt brætspil, der spilles mens dig og dine venner ser en fodboldkamp i fjernsynet. Tudefjæs handler nemlig om at vædde på kampen, og dyste mod dine medspillere - hvem kan bedst forudse slagets gang?

Tør du? Familien Münster gør
I Tør du? Familien Münster gør dystes der både i viden, mod og andre sjove udfordringer. Det er et sjovt selskabsspil, hvor man er opdelt i hold, og du er sikker på at få mange hyggelige timer med spillet, uanset om det spilles med venner eller familie.

Tøsemiddag

Spil Tøsemiddag og lær dine veninder rigtig godt at kende. I vil ende med at fortælle hinanden sjove historier. Både de morsomme og de pinlige. Alt sammen er underholdende, når man er i det rette selskab.Upassende
Kan du finde på det mest upassende eller skøre udsagn, der gør at du vinder runden? Det behøver ikke være så svært, men det kommer an på, hvad du tør sige.

Vild med dyr
Familieunderholdningen er sikret i Vild med dyr, hvor du både skal være skarp i din paratviden, men i lige så høj grad være klar på at tegne eller mine et dyr for at vinde. Et alsidigt spil, hvor børnenes svar, er næsten lige så godt som de voksnes.

Voksenpoint

Spil Voksenpoint og lær om du bør stramme dig an i forhold til, hvor voksent du render rundt og opfører dig. Ved hjælp af nogle spørgsmål skal du tage stilling til forskellige situationer.Who's the Dude?
Who't the Dude? er det måske skøreste og sjoveste nye selskabsspil vi har prøvet i meget lang tid. Pust den medfølgende dukke (the Dude) op og brug den til at vise de personer og situationer der står på de medfølgende kort. Det er lige så hylende morsomt som det er super enkelt.

Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation