MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Quizspil

Et rigtig godt quizspil, giver dig muligheden for at udforske din viden, og også udvide den. Du kan konkurrere blandt familiemedlemmer og venner, hvor I kan teste jeres viden, og se hvem der er den klogeste blandt jer. Et quizspil er også en super god underholdning med en masse sjove og seriøse spørgsmål.

Få dig en hyggelig familieaften, hvor du og børnene kan dyste mod hinanden i Trivial Pursuit Familieudgaven. Du kan også prøve at slå børnene i Danmarks Quizzen i en junior-udgave, hvor jeres viden om Danmark virkelig bliver sat på prøve. Hvis du leder efter en større udfordring, hvor du gerne vil teste din og dine venners viden, så prøv at se hvor godt I kender jeres årtier i spillene Mit år10 70'erne, 80'erne og 90'erne.

Hos Nordiskspil har vi også populære quizspil såsom Bezzerwizzer, der er et af de helt store quizspil. Du kan samle de voksne mennesker, hvor I kan få en rigtig god fest med spillet Hint, der er et super underholdende spil, som med garanti giver jer et godt grin!

Se vores store udvalg af quizspil i denne kategori. Vi har quizspil for hele familien, for voksne og til de mere lumre lejligheder.


Alias: Late Night
Find dine sjoveste venner, og saml jer omkring bordet på de sene aftener. Find Alias: Late Night frem og kæmp mod tiden. Hvem vinder de fleste point?

Backword
Backword - Stav, Gæt og Vind - Stav et ord, Gæt de andres ord og Vind.

Bezzerwizzer
Quizklassikeren med 5.000 skarpe spørgsmål, taktik og drilleri. Undervejs har du mulighed for at drille dine modstandere ved at stjæle deres yndlingskategorier og svare på deres spørgsmål – men husk at de kan gøre det samme mod dig! Og til jer, der er mange om bordet, er der tilføjet en ny brik, der gør det endnu sjovere at spille i hold. Spilletid 30-60 min. Fra 2 spillere. Fra 15 år.

Bezzerwizzer - Året der gik 2022
Bezzerwizzers højaktuelle quiz med alt det vigtigste og bedste fra 2022.

Bezzerwizzer Familie
Sæt hele familiens viden på spil

Bezzerwizzer ord
Det klassiske "Bezzerwizzer" med helt nye udfordringer. I skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk. For 2 eller flere spillere fra 15 år.

Bezzerwizzer Timeline
I Bezzerwizzer Timeline skal man placere historiske begivenheder i kronologisk rækkefølge, og man får point for hver rigtig placering på tidslinjen.

Bezzerwizzer året der gik 2017
Hvad ved du om år 2017

Bezzerwizzer: Bricks - Verdensmål
Giv nyt liv til dit Bezzerwizzer spil - eller dyst på paratviden indenfor de 17 verdensmål.

Cards Against Humanity Family Edition
Cards Against Humanity - Nu i familieudgave. Sjovt og underholdende familiespil, hvor der skal laves de mærkeligste sætninger ud fra kortene. OBS. Kortene er på engelsk.

Cranium Dark
Partyspillet for folk som har hang til at spille op

Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

Dejlige Danmark
Et morsomt quizspil der giver smil på læben, og uden tvivl vil give alle spillere en masse sjov og unyttig viden om det herlige danske land!

Den store Danmarksquiz
Den store Danmarksquiz er et underholdende brætspil for hele familien, som tester jeres paratviden indenfor seks forskellige kategorier om Danmark. Det er et taktisk spil, hvor man selv er med til at bestemme sværhedsgraden, hvilket gør, at både børn og voksne kan deltage i spillet.

Det burde man jo vide! Ja eller nej
Et spørgsmålsspil om alt det du burde vide!

Farrago
Farrago - En genial Blanding af underholdende familie quiz og nervepirrende spil.

Fugl, Fisk eller Midtimellem
Fugl, Fisk eller Midtimellem - Gør klar til at gætte løs

Før eller efter?
Kom Gammel Dansk på markedet, før den første Roskilde Festival fandt sted? Hvad kom først – lakridspiben eller Yankie Bar? Og blev BH’en opfundet før eller efter verdens første bil?

Gæt en tegning
Brug fantasien! Til at gætte tegninger og vind spillet

Harry Potter Quiz
I dette spil er der 840 spørgsmål om Harry Potters verden, fra alle 8 film, der vil give rig mulighed for at teste din Harry Potter-kendskab! Spillet er på dansk.

Harry Potter Trivial Pursuit Ultimate Edition
Harry Potter Trivial Pursuit er det perfekte Harry Potter Quiz-spil til fans i alle aldre!

Hint Go
Hint som du måske kender det - Bare i en mere komprimeret version. 150 helt nye kort. I et format så det kan komme med på overalt.

Hint Hvid
For alle der fatter et hint! Et morsomt selskabsspil, hvor du ved hjælp af hints skal få dine medspillere til at gætte, hvad du tænker på. Men de skal være op vagt - for der er også ord, de ikke må gætte på! Et underholdene spil, der allerede har vundet flere priser og fået fået fantastiske anmeldelser.

Hint Rød
HINT rød - Nyt spil for alle der fatter et hint.

Hjælp
Hjælp er et sjovt quizspil, hvor man er aktiv hele tiden. Det gælder nemlig også om at hjælpe sine modspillere med at svare på spørgsmålene, så selv om det ikke er ens tur, er det en god ide at følge godt med for på den måde at optjene flere point. Det er et spil uden ventetid, som garanterer timevis af underholdning til venner og familien.

Hvad ved du om Danmark - Danmarks Quizzen
Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark, spillet der sætter din viden om Danmark på prøve

Hvad ved du om Danmark Junior - Danmarks Quizzen
Danmarks Quizzen, Hvad ved du om Danmark junior, spillet der sætter din viden om Danmark på prøve.

Hvem er hvem - Fodboldstjerner - Engelsk
24 af dine favorit fodboldspillere i denne udgave af Hasbro´s klassiske 'Gæt et ansigt' spil.

Hvem var det nu vi var!
Elsker du at blive kastet tilbage til en svunden tid, hvor det er tilladt at svælge i nostalgi og ”husker du” samtaler, så er Hvem var det nu vi var! spillet, der gør det hele muligt.

Hvordan vidste du det?
Kan guldfisk leve i vand med kulsyre? Hvor mange farver findes der i Googles logo? Hvilket symbol genkendes af flest mennesker på jorden? Et quizspil hvor alle kan være med.

Hyggespillet
Hyggespillet - Spændende samtaler i hyggeligt selskab!

Idiotkundskab

Dette spil indeholder spørgsmål om en form for viden, der ikke bliver undervist i skolen. Denne viden er så bizar og underholdende, så du kan få mange timer til at gå med dette spil.iKnow 2.0
Den succesfulde trivia-klassiker – gentænkt til en ny generation.

iKnow All in
Hvor meget ved dine venner egentlig? Vælg et af svarene og besvar spørgsmålet, mens de andre spillere gætter på, om du kan svare rigtigt eller ej.

iKnow Familie Quiz
iKnow Familie Quiz handler både om viden og taktik! Du kan nemlig vinde ved, at vide hvad de andre ved! Alle i familien kan være med, og man behøver ikke vide alt, for at være med til dette sjove familiespil.

iKnow Fantastisk jordklode
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om alt det vidunderlige på vores fantastiske jordklode

iKnow Hit List
Få gang i hukommelsen og prøv at finde på så mange ord som muligt i et bestemt emne, mens de andre spillere gætter på, hvor godt du klarer dig.

iKnow i Europa
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om Europas historie, kultur og geografi.

iKnow Innovationer
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om fantastiske opfindelser og store innovationer.

iKnow Livsstil
Giv dig selv og vennerne et spændende boost med interessante spørgsmål om lækre varemærker, fascinerende modeluner og kendte personligheder.

Jippijaja Quiz: Mad og Drikke
Jippijaja Quiz Mad og Drikke er endnu et underholdende spil i Jippijaja serien. Denne gang er der fokus på mad og drikke samt baggrundsviden herom. Du behøver derfor ikke være en ørn i køkkenet for at være god til dette spil, eller for at kunne få timevis af fornøjelse af det. Et hyggeligt spil, som vil være den perfekte afslutning på en dejlig middag.

Jippijaja Quiz: Original
Jippijaja Quiz Original er et underholdende quizspil, som mest af alt blot fokuserer på spørgsmålene. Spørgsmålene er af forskellige karaktere og omhandler forskellige emner, så der burde være noget for enhver, uanset hvilke emner man er stærkest i.

Jippijaja Quiz: Rejser og Eventyr
I Jippijaja Quiz Rejser & Eventyr får du mange spændende og lærerige spørgsmål, som handler om hele verdenen. Her kan du bruge den viden, du har opsamlet på diverse ferier gennem livet, og du får sikkert også lært noget nyt om forskellige attraktioner og lande.

Jippijaja Quiz: Underholdning
Jippijaja Quiz Underholdning er endnu en variation af det populære spil. Her er det spørgsmål omhandlende blandt andet TV, film, litteratur og musik, som der dystes i. Den spiller som kan svare rigtigt på flest spørgsmål kåres som vinder af dette sjove spil.

Konsensus
Konsensus - Anderledes og underholdende brætspil.

Land og Sted
Land og sted Hvordan ser verden egentlig ud udefra?

Let’s Get Deep
Think you really know your partner?

Lexico
Med Lexico kan du på en underholdende måde blive bedre til engelsk. Spillet har fokus på forskellige kategorier, som indeholder ord man skal oversætte. Det er opdelt i 3 forskellige sværhedsgrader, så du kan bruge det, der passer bedst til dit niveau og med tiden udvikle dine sprogkundskaber

Liga
En dyst om sport, held og halstørklæder

Logo spillet
Har du styr på logoerne? Her gælder det om at huske godt efter hvor det var man så logoet sidst, og hvilket firma der gemmer sig bag logoet. Hele familien kan være med, og det gælder at komme først i mål.  

LUDO QUIZ Danmark
Sjov familieudgave som kombinerer det traditionelle ludo med en quiz om Danmark. Med mere end 1200 spørgsmål.

LUDO QUIZ Familie
Det traditionelle Ludo kombineret med en sjov quiz hvor det ikke nødvendigvis handler om at være den klogeste. Tør du tage udfordringen op?

Mit ÅR10 - 00'erne
Mit ÅR10 - Nu gælder det om at finde al' din viden frem om de skønne 00'er.

Mit ÅR10 - 10'erne
Mit ÅR10 - 10'erne - Underholdende quizspil til en hyggelig aften.

Mit ÅR10 - 60erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 - 70erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 - 80erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

Mit ÅR10 - 90erne
Hvilket År10 hører du til? er der et hvor du har flere og bedre minder end andre ÅR10er.

More or less
Spillet hvor du aldrig gætter rigtigt, og det er meningen du ikke gør det. More or less handler, kort fortalt, om at komme tættest på det rigtige svar. Vinder af årets spil i kategorien årets selskabspil, da den uafhængige danske spilpris, Guldbrikken, skulle uddeles i 2013.

More or less 2
Kan du gætte det rigtige svar - more or less? Her gælder det ikke om at kende det præcise svar, men om at komme tættere på end de øvrige spillere. Et hyggeligt selskabsspil hvor logisk sans er vigtigere end stor paratviden.

Musikquizkampen
Musikquizkampen er en festlig quiz fyldt med god musik og gode minder. Spillere - 2-10 Alder - 14+ Tid - Op til 30min

MusikQuizzen
Kenneth K fra P3 har lavet 2.100 skarpe spørgsmål så du nu kan udfordre dine venner i jeres helt egen udgave af MusikQuizzen. Hvor godt kender du musik, hits, kunstnere, deres koncerter og meget mere?

Ordet Fanger!
Se hvem der under stress bedst kan aktivere deres paratviden om hverdagsting som popmusik, mad og internettet. Vinder af årets selskabsspil 2013 hos Guldbrikken.

Outsider
I dette spil for voksne vil det være en fordel hvis man har en hang vil viden og at du er god til at gamble. Her gælder det nemlig om at se om man kan finde den svarmulighed som skiller sig ud.

Pensum

Pronto Ordræs
Pronto Ordræs et hurtigt familiespil om at finde ord med rigtige forbogstaver

Pundit - Fodbold
Det er fodboldtid - også når der skal hygges med brætspil :-)

Quest for El Dorado: Dangers & Muisca
Nye farer venter og mystiske stammer hjælper i din søgen efter El Dorado. Overvind krokodiller og strømfald, og find nøglerne til guldbyen. Vil du tage imod udfordringen?

Quiz Battle
Test din viden, samt dine taktiske evner i Quiz Battle, som er udgivet i efteråret 2013, med inspiration fra den kendte app af samme navn.

Quizzone stories

Quizzone Stories fra danske Sky High Games er et mikrospil - men det tager slet ikke det sjove ud af det!

Det er derimod ekstremt rejsevenligt og simpelt at forstå. Samtidig er det udfordrende og lærerigt.Reality Check
Reality Check - Underholdende selskabsspil, hvor du kan risikere at få stød.

Rundt om Danmark
Rundt om Danmark - Quizspil med svar som alle danskere gerne vil vide.

Sig det videre

Sig Det Videre er et spil, der minder en smule om hviskeleg. Men her skal du bare tegne ordet i stedet. Sådan går tegninger og ord videre til de andre spillere og til sidst er det spændende at se om den sidste tegning ligner det første ord, der stod på kortet. Spil det med familien eller vennerne.Smart 10 ekstra spørgsmål
Flere spørgsmål til SMART10. Denne æske indeholder 100 dobbeltsidede kort med nye spørgsmål og 2000 svarmuligheder. Du kan udskifte disse kort med spørgsmålskortene i din Smartbox. Kortene kan også mixes.

Smart i en fart
Test din paratviden i dette holdquizspil for 4-6 personer.

Smart10
Quizspil - Vent ikke på at det bliver din tur, hver spiller får lov til at svare på de 10 svarmuligheder!

Smart10 ekstra spørgsmål
Flere spørgsmål til SMART10. Denne æske indeholder 100 dobbeltsidede kort med nye spørgsmål og 2000 svarmuligheder. Du kan udskifte disse kort med spørgsmålskortene i din Smartbox. Kortene kan også mixes.

Smart10 Junior
Smart10 Junior er et quizspil til børn i skolealderen. Spillemekanismen er kendt fra den originale Smart10 for voksne (Årets voksenspil 2019) Spillerne behøver aldrig vente længe på at det bliver deres tur. Der er ti mulige svar på hvert spørgsmål, og hver spiller får mulighed for at svare på hvert. Fra 7 år og 2-8 personer.

Sooner or Later
Sooner or Later er et simpelt og sjovt spil. Det handler i alt sin enkelthed om, at én deltager skal gætte, hvornår en specifik begivenhed fandt sted, mens de resterende deltagere skal gætte om årstallet er rigtigt eller om det måske skete før eller senere. Det er et sjovt og lærerigt spil, som kan være med til at skabe rammerne for hyggelige stunder med venner og familie.

Stikord - blå version
Ordspil for kvikke hoveder!

SWITCH
SWITCH - spørgsmålsspil med hele 1800 forskellige spørgsmål, fordelt på 12 kategorier.

Take it or Leave it
I Take it or Leave it behøver du ikke nødvendigvis selv at kunne svare rigtigt på spørgsmålet, hvis du er sikker på, at din modspiller heller ikke kan. Du bestemmer nemlig, om du selv vil svare, eller om du vil give spørgsmålet videre. Et rigtigt svar fra dig eller et forkert svar fra din modspiller giver dig point.

The Netflix Original Party Game
Kan du gætte handlingen og score flest point i "The Netflix Original Party Game"? 3-10 Spillere Fra 14 år Spilletid ca. 20min Spillet er på Engelsk

Timeline Star Wars Episode 1 to 3
Kender du til at der er sket i Star Wars? Ved du også hvilken rækkefølge det hele skete i?

Trivial Pursuit – Big Bang Theory
Ved du egentlig alt om gruppen i The Big Bang Theory? Prøv at teste din viden i Trivial Pursuit: The Big Bang Theory, der er en udvidelse til grundspillet.

Trivial Pursuit - Decades 2010-2020
Quizzen der samler alle de største begivenheder og overskrifter fra 2010 til 2020. Hvem i selskabet er eksperten der løber afsted med sejren?

Trivial Pursuit – Dinosaurs
Har du styr på fortidens kæmpe dyr, og ved du en masse om dinosaurer? Så kan du helt sikkert slå dine modstandere i en Trivial Pursuit-quiz om de spændende fortidsdyr!

Trivial Pursuit - Friends - Dansk
Trivial Pursuit - Friends er en underholdende og udfordrende måde at teste sin viden om den populære TV-serie, og det er et sjovt spil for alle fans af Friends. +2 spillere Fra 12 år Spillet er på DANSK.

Trivial Pursuit – Friends - Engelsk
Er du den største fan af TV-serien Friends, så kan du helt sikkert også vinde i denne udgave af Trivial Pursuit.

Trivial Pursuit - Harry Potter
Hvor meget tror du egentligt du ved om Harry Potter og hans magiske univers?

Trivial Pursuit – Harry Potter Volume 1
Hvor meget ved du egentlig om det mystiske univers i Harry Potter? Har du styr på alt magien fra trolddommens verden? Test dig selv i Trivial Pursuit: Harry Potter! Spillet er på engelsk.

Trivial Pursuit – Harry Potter Volume 2
Trivial Pursuit - Harry Potter Volume 2 - Klar til at blive udfordret på din viden om Harry Potter. Spillet er på engelsk.

Trivial Pursuit – James Bond 007
Er der gemt en agent inde i dig, og har du lyst til at køre en ægte James Bond-stil? Måske skal du først lige tage en test om, hvor meget du egentlig ved om Agent 007.

Trivial Pursuit – Lord of the Rings
Hvor meget kender du til Ringenes Herre? Har du fulgt skarpt med i filmene og også læst alle bøger? Prøv at teste din viden i denne udgave af Trivial Pursuit.

Trivial Pursuit - Party - Forfesten
Trivial Pursuit Party - perfekt til forfesten. 600 sjove og overraskende spørgsmål i 6 forskellige kategorier. Endelig kommer eller ubrugelig paratviden til sin ret!

Trivial Pursuit – The Beatles
Har du altid været en kæmpe fan af The Beatles, og tror, at du faktisk ved en masse om gruppen, så prøv at teste din viden med Trivial Pursuit udvidelsen.

Trivial Pursuit Classic Edition
Klassisk spil i luksusudgave med 2.400 spørgsmål. For 2-6 spillere fra 16 år.

Trivial Pursuit Family
Nu kan hele familien dyste i paratviden i Trivial Pursuit Familieudgaven. De 2.400 spørgsmål er inddelt i to sværhedsgrader - en gul til børnene og en blå til de voksne. Klar, parat, spil!

Trivial Pursuit Master

Er du klar til at sætte hjernecellerne i blød og imponerer vennerne med al din viden? Så er trivial pursuit MASTER lige noget for dig!

Flyt brikken rundt på pladen, land på de rigtige felter og svar på spørgsmålene!

Spillet er pt udsolgt hos leverandøren og vi afventer oplysninger om et evt. genoptryk.

Trivial Pursuit Party
Spil Trivial Pursuit på en ny og nervepirrende måde og sæt ekstra fut i dine hyggeaftner. 1.200 spørgsmål og nyt gameplay - inkl. den sjove spørg en ven.

Vild med dyr
Familieunderholdningen er sikret i Vild med dyr, hvor du både skal være skarp i din paratviden, men i lige så høj grad være klar på at tegne eller mine et dyr for at vinde. Et alsidigt spil, hvor børnenes svar, er næsten lige så godt som de voksnes.

Violettas Verden
Færdighedsprøver, Udfordringer og Spørgsmål om din favoritserie!

Året der gik galt 2022 + Det dårlige selskab
NYT! Nu som sampak med det originale "Det dårlige selskab".

Året der gik galt 2022 + Året der gik galt 2021
NYT! Nu som sampak med "Året der gik galt 2021"


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation