MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Risk

#SB-HAS2857
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
329,00 DKK
Spar 13%  ift. Vejl. Pris.På lager

Risk er en brætspilsklassisker og har gennem mange år været blandt de mest populære strategispil. Læg din strategi, underlæg dig kontinenterne - og indtag verdensherredømmet! Dette er 2016-udgaven og missionskortene er tilbage igen!Risk 2016-udgaven

Risk er et fantastisk brætspil, som efterhånden har mange år på bagen. Det handler om at få verdensherredømmet, og det udspiller sig på et verdenskort med små figurerer, der kæmper mod hinanden ved hjælp af terningkast. I takt med spillets store udbredelse af der også opstået et hav af forskellige spilvarianter. Når du spiller med nye folk kan det derfor være en god idé at blive enige om præcis hvilke regler og ændringer I spiller med - eller aftale at holde jer strengt til regelbogen. I den tidligere udgave af spillet var missions-kortene udgået men efter massiv efterspørgsel er de tilbage igen.

Risk regler overordnet set

Risk spilles af 2-5 deltagere og tager typisk 1-3 timer. Dog kan spillet nogle gange trække ud, da der kan ske det, at en spiller får en mission, der er meget vanskelig pga. spillets udvikling. Verdenskortet er opdelt i lande og hvert land har et tilhørende spillekort. Spillet starter med at spillekortene med landene fordeles, så alle har lige mange lande. Nu skal spillerne så vælge at placere deres soldater (armeer) i de områder, hvor de strategisk set står bedst. Det er dog vanskeligt at afgøre, om det i virkeligheden er den bedste opstilling du får lavet, da du først får din mission efter du har opstillet alle dine armeer. Du har 30 mand til at starte med hvis I er 3 spillere, og lidt færre hvis I er flere med. Du må højst stille 4 mand på et land og der skal stå mindst 1 mand. Når alle armeer er fordelt er det tid til at starte spillet. Game playet i risk er baseret på lige dele strategi og held. Terningerne kan være med eller imod en. Nu handler det så om at få indtaget så mange lande som muligt. Hver runde kan du vælge en agressiv tilgang og angribe de lande du ønsker eller du kan vælge en mere deffensiv tilgang den runde og i stedet opruste. Man angriber med 3 terninger og forsvarer med 2 - dog højest med det antal armeer du bruger på angrebet/forsvaret.  

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade
 • 5 hære i hver sin farve. Hver hær består af:
  • 40 infanteri-enheder
  • 12 kavaleri-enheder
  • 8 artilleri-enheder
 • 43 landekort
 • 3 angrebsterninger
 • 2 forsvarsterninger
 • 2 referencekort
 • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation