MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Risk Legacy - Engelsk

#ENI-HASA5301
Værd at vide
antal spillere3 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
449,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.På lager

Risk Legacy - et RISK spil, hvor alle dine handlinger har konsekvenser, for fremtidige Risk Legacy spil.Risk Legacy - Risk bliver aldrig det samme igen.

Risk Legacy - Forestil dig et spil Risk hvor alle dine handlinger, har konsekvenser for fremtidige spil. Risk er et af de spil der har sat flest venskaber på spil, det eneste der kan overgå det er måske Matador.
Hvad nu hvis dit Risk spil byder til at spille flere spil, med de samme venner, og de fjendskaber der er startet i et spil, kan du bærer over til det næste spil, fordi det er en fortsættelse. Det gør Risk Legacy. Altså når i er færdige med et spil, så er i nød til at finde end dag mere, for at spille igen. Og nogle af de handlinger i har taget i første spil, har faste konsekvenser i det andet spil. Det lyder vildt. Det er det også!

Har jeg nu taget de rigtige valg.

I Risk Legacy skal du vælge. Vælge mellem nye evner til din hær. Hver gang du må tilføje en ny evne til hær, skal du også vælge en fra. Når en evne er valgt, skal du ødelægge kortet hvor det står på og smide det ud, så du aldrigkan vælge om. Altså er dit valg permanent. Undervejs i spillet kan du også starte byer og bygge bunkere. Disse er også permante og laves med klistermærker på brættet. Du kan også give kontinenter navne, som skrives på brættet med tusch/kuglepen. Det er så meget mere.

Spillets hemmeligheder.

Risk Legacy har hemmeligheder. Disse hemmeligheder forsejlet i spilkassen, og der står på dem hvornår du skal åbne dem. Det kunne være: Open when all minor cities have been founded, eller Open the firste time a faction is eliminated from the game. Hvad der er i disse forsejlet kasser og konvelutter, ja det må du spille spillet for at finde ud af. Jeg ved at de ændre spillets regler og måske er der nye og flere figurer. Det kunne være så meget.

Spillet Indholder:

 • Spillebræt
 • 5 Terninger
 • over 175 kort
 • Hær kort
 • over 275 militær figurer
 • Del oversigt
 • Engelske regler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation