MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Robinson Crusoe - Adventure on Cursed Island 2nd edition - Engelsk

#SB-POR8006
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
369,00 DKK
Spar 26%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Hold moralen oppe, indsaml de tilgængelige ressourcer og læg den mest effektive strategi for, at du og dit hold af skibbrudne overlever kampen mod naturens luner.Kan I overleve på den forbandede ø?

Robinson Crusoe er et superavanceret samarbejdsspil for dem, som altid er blevet fascineret af legenderne om mennesket i kamp mod naturen, som bliver beskrevet i bogen af samme navn samt i film som Cast Away og The Revenant. Robinson Crusoe brætspillet baserer sig på seks forskellige scenarier, hvor spillerne i starten af spillet skal tage stilling til, hvilken et af scenarierne de spiller. En af fordelene ved Robinson Crusoe - Adventure on Cursed Island er, at det er nemt at finde nye scenarier på internettet eller sågar skabe sine egne scenarier.

Sådan spille Robinson Crusoe - Adventure on Cursed Island

Alt efter, hvilket scenarie, som bliver valgt i starten af spillet, skifter opsætningen af spillepladen form. Når først spillepladen er sat rigtigt op, så vælger spillerne hvilken rolle de skal have blandt de skibbrudne. Rollerne er spejder, kok, tømrer og soldat. Til hver rolle følger der to handlingsbrikker med. Netop antallet af handlinger er hele omdrejningspunktet for strategien i Robinson Crusoe, fordi hver spiller kun må udføre to handlinger per runde på grund af deres begrænsede energi som skibbrudne. Hver runde i spillet består af seks forskellige faser, som bliver udført i rækkefølgen event, moral, ressourcer, handlinger, vejr og nat. I faserne event, vejr og nat bliver de skibbrudne udsat for naturens luner og de skal så i faserne moral, ressourcer og handlinger forsøge at holde moralen oppe, indsamle de tilgængelige ressourcer og lægge den helt rigtige slagplan, så de kan overleve skibbruddet. Robinson Crusoe er et spil for spilnørder, som elsker at regne alle de strategiske muligheder i samarbejde med de andre spillere. På dette område minder spillet om Pandemic, hvor spillerne også skal arbejde sammen. Juryen, som står bag prisen ”Årets Guldbrik” lavede en særlig anbefaling af spillet i år 2014, selvom spillet ikke vandt en guldbrik.   Spillet indeholder

 • 1 spilleplade
 • 11 øde ø brikker
 • Eventkort
 • Vragkort
 • Eventyrskort (herunder ressourcekort, byggekort og udforskningskort)
 • Mysteriumskort (herunder skatte, fælder og monstre)
 • Startejendele
 • Dyrekort (herunder bjørn-, gorilla- og pumakort)
 • Opfindelseskort
 • Samt en masse brikker, tokens og markører.

  Spillet er på engelsk, så der følger også et sæt engelske spilleregler med. Se også udvidelsen Robinson Crusoe – Voyage Of The Beagle for endnu flere muligheder.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation