MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Scythe

#ENI-STM600
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
649,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.På lager

Scythe er spillet om en alternativ virkelighed i 1920’erne, hvor ”The Factory” i Østeuropa har skabt fortvivlelse og krig. Det handler om at du skal kræve magt, land, ressourcer og folk tilbage.
Landbrug, opfindelser og krig i Østeuropa

Årtiet er 1920’erne, men virkeligheden i dette årti handler om landbrug, opfindelser og krig i Østeuropa. Den kapitalistiske stat hedder ”The Factory” og denne har givet årsag til krig. Som spiller forsøger du at være din egen lykkes smed og opnå land, byfolk og maskiner bland andre ting. I starten af spillet har spillerne forskellige ressourcer. Man kan have magt, mønter, kampevner eller popularitet. Man starter også på forskellige placeringer og med forskellige skjulte målsætning. I Scythe har du mulighed for at forbedre de forskellige elementer for at sikre udvikling igennem hele spillet. Handlinger kan opgraderes til at være bedre lige som spillernes rekrutter og deres evner kan blive bedre.

Alle er med

I det her spil går det ikke efter tur. Det handler om hvilke handlinger, der bliver taget og på den måde fortsætter spændingen handling efter handling. Ingen spillere går ud i løbet af spillet og dermed sikres alle kontinuerlig underholdning uden pause. Scythe er et spil for alle fra 14 år og derover. Man kan spille dette spil alene eller være op til 5 personer om et spil. Som det høj-strategiske spil som det er tager et spil typisk op til 2 timer at gennemføre. Så med dette spil får du masser af underholdning for pengene.

Spillet indeholder:

 • Små figurer (plastik)
 • Træbrikker
 • Spillekort
 • Spillefliser
 • Markører
 • Spilleplade samt spillemåtter
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation