MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Selskabsspil

Selskabsspil kan omvende selv det dårligste humør om til det største smil. Spillene bringer venner og familier tættere på hinanden. De fungerer også som en rigtig god isbryder, hvis I ikke kender hinanden så godt endnu. Det Dårlige Selskab, ville være et godt bud på at bringe gæsterne sammen. Spillet er nemlig proppet med masser af skæv underholdning til de voksne. Selskabsspil egner sig derfor rigtig godt til afslappede fester, hvor gæsterne hurtigt vil lære hinanden bedre at kende, og sammen få en skør og munter aften. Selskabsspil kan også sagtens spilles med børn. Familien kan dyste mod hinanden og have det skægt - bogstavelig talt - hvor den mest uheldige spiller, skal sidde med et sæt skæg og nogle skøre briller på. Skal der holdes børnefødselsdag, så kan børnene også underholde hinanden ved at forklare ord og billeder uden at de må nævne det aktuelle ord.

Vi har her samlet de bedste selskabsspil til dig, der kan spilles igen og igen. Vi har klassikere som Hint og Partners, men vi har også gjort os rigtig umage med at samle en række nye og sjove selskabsspil. Få fat i dine skøreste venner, og prøv at tegne en tegning i panden, dine venner skal gætte, i det skøre og åndssvage Crazy Doodles. Eller saml jer omkring bordet, find jeres strategiske hjerner frem, og begiv jer ud på en farefuld færd med eksploderende killinger.

Det er skønt med selskab, og det er altid dejligt at have en fælles stund sammen, hvor I er samlet omkring bordet med en god flaske vin og et super hyggeligt selskabsspil. Tag børnene med og få jer noget kvalitetstid sammen i timevis.


12 Games of Christmas
Prepare for some fabulous festive fun with this classy all-in-one Christmas party games collection.

1st and Goal - Amerikansk Fodbold

5 Seconds
Sig hvad du tænker, før de 5 sekunder løber ud...

Alias: Familie

I Familie Alias er alle mod alle eller rettere sagt, alle er imod spillet.

Det handler om at få gættet flest mulige ord på den tid, det tager for sandet at løbe igennem timeglasset. Når der er tid på kan man blive presset og det er her at spillet bliver rigtig sjovt.

Se mere om og køb det originale Alias-spil her.Alias: Jeg er...
Kan du forklare, hvad den anden modstander har stående i panden uden at nævne ordet? Gæt hvem jeg er i spillet Alias: Jeg er…

Alias: Kvinder mod mænd
I Alias: Kvinder mod mænd kan kvinderne og mændene få afgjort, hvem der er bedst til at forklare og gætte ord. Men det gøres på tid og der er samtidig regler, der skal overholdes. Der var ingen der sagde at det var nemt at vinde over det modsatte køn! Leder du efter originaludgaven? Se mere om og køb Alias Original her.

Alias: Late Night
Find dine sjoveste venner, og saml jer omkring bordet på de sene aftener. Find Alias: Late Night frem og kæmp mod tiden. Hvem vinder de fleste point?

Alias: Original

Alias Original handler om at forklare bestemte ord til dine medspillere. Men pas på med hvad du siger! For du må ikke bruge dele af ordet til at forklare med. Og det er sværere end man skulle tro.Alverdens Brands
Gæt på tværs af bordet - hvem ved mest om de velkendte brands?

Ark Nova
Ark Nova er spillet hvor du har din egen zoologiske have! Et spændende spil, som byder på udfordrende opgaver og kamp til stregen.

Avalon: Big Box
Dyk ned i en verden, hvor kun de listigste overlever. Avalon Big Box Edition udfordrer dig: Kan du beskytte Arthurs rige og afsløre de onde før det er for sent? Vælg din side, men pas på – ikke alle er, hvem de udgiver sig for at være!

Awkward Family Photos - Greatest Hits

Bagklog
Spil Bagklog og få en chance for at vinde selvom du ikke nødvendigvis er den klogeste. I dette spil handler det nemlig om at udnytte de andres forkerte gæt og vende det til din fordel.

BAM!
Styrk dine reflekser og opfattelsesevner til noget nær Ninja-niveau.

Bean bag
Hvem rammer først og flest gange?

Beat That! - Household Objects Expansion
"Beat That!" er et sjovt og udfordrende festspil, der tester dine evner og færdigheder med almindelige husholdningsgenstande - vil du tage udfordringen op? 2-8 Spillere Fra 9 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Beat That! The Bonkers Battle of Wacky Challenges
Er du klar på masser af underholdning og at blive udfordret med de skørreste udfordringer, så prøv Beat that! hvor der skal hoppes, balanceres og rulles.

Best Story Wins!
Det bliver personligt når du skal forsøge, at imponerer dine venner med den bedste sande historie om bl.a. Den underligste måde du nogensinde har tjent penge på, dit vildeste møde med en berømthed og mange flere

Bezzerwizzer ord
Det klassiske "Bezzerwizzer" med helt nye udfordringer. I skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk. For 2 eller flere spillere fra 15 år.

Bingo tromle og plader
Ryk bingo-spillet med hjem i stuen

Bordcurling
Er du stor fan af Vinter-OL, så kender du sikkert til curling. Nu kan du faktisk få selve spillet i en lækker bord-version, der kan tages med overalt.

Bounce Off
Hvor præcis er du egentlig? Boldene her skal ramme bordet mindst en gang, og skal derefter lande præcis hvor du vil have den. Kan du lave mønstret før din modstander?

BUZZED - Dansk
Buzzed er et sjovt festspil for voksne.

By Land Flod
Kan du nævne en madret, som begynder med L her og nu? Eller en film, der begynder med T? Et tempofyldt selskabsspil.

By Land flod - original
En klar favorit til familiens kvalitetstid

Cards against Humanity - 2013 Holiday pack
Jule udvidelsespakke til Cards against Humanity.

Cards Against Humanity - 90s Nostalgia Pack
Tilbage til de vilde 90'ere med 90s Nostalgia Pack! En skør udvidelse til Cards Against Humanity

Cards Against Humanity - Absurd Box
Absurd Box er den nyeste udvidelse til det populære Cards Against Humanity.

Cards against Humanity - Blue box Expansion
Der er lagt op til endnu flere lunefulde aftener med denne udgave af Cards Against Humanity. Spillet er udelukkende til jer, der har en skør, lummer og sort humor.

Cards Against Humanity - Everything Box
Der er lagt op til endnu flere lunefulde aftener med denne udgave af Cards Against Humanity. Spillet er udelukkende til jer, der har en skør, lummer og sort humor.

Cards Against Humanity - Family Edition: Glow In The Dark Box
Vil du have mere til familieudgaven? Den selvlysende æske kommer med 300 helt nye kort, der vil få dig til at glædes så meget, at du vil få lyst til at hoppe rundt af glæde igen og igen.

Cards Against Humanity - Fifth Expansion

Med denne udvidelse til Cards Against Humanity får du 100 ekstra kort med sætninger, så du opnår fornyelse, når du spiller spillet med dine venner. Nogle kort er måske endda så grænseoverskridende at ikke alle tør være med?

 Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity - Fourth Expansion

Med en udvidelse til Cards Against Humanity kan du spille spillet på ny uden at komme til at kede dig. Nye kort giver nye sætninger og masser er fornyet sjov.

Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity INTL-version lige her!Cards Against Humanity - Green Box Expansion
Har du en super gakket hjerne, og kan du sammensætte nogle sætninger, der vil få dine venner til at væmmes ved dig? Det populære Cards Against Humanity er nu klar med hele 300 nye frygtelige udsagn til festen i denne Green Box Expansion.

Cards Against Humanity - Hidden Gems Bundle
Hidden Gems Bundle er en udvidelse af ”Cards Against Humanity” For mindst 4 spillere Fra 17 år Spillet er på Engelsk

Cards Against Humanity – Red Expansion
Cards Against Humanity – Red Expansion er spillet, hvor du og dine venner skiftes til at trække forskellige kort og derved skabe sjove og provokerende sætninger ved at sammensætte det, der står på kortene. Det gælder om at have en god fantasi, for at kunne skabe de skøreste sætninger.

Cards Against Humanity - Sci-Fi Expansion Pack
Udvidelse til Cards Against Humanity med sci-fi fokus

Cards Against Humanity - WWW Expansion Pack
Oplev det vilde internet i "WWW," en ny udvidelse til "Cards Against Humanity"!

Cards Against Humanity INTL
Den internationale udgave af spillet, hvor du skal danne de sjoveste eller mest provokerende sætninger. Spillet er anderledes og har en meget skæv humor, som passer lige på tidens unge. Alle tiders spil at spille til fester eller andre sammenkomster.

Cards Against Humanity Nasty Bundle
Er du klar til at udforske din mørke og upassende side? Cards Against Humanity Nasty Bundle tager festen til et nyt niveau af vulgært og sjovt! Mindst 4 spillere Fra 17 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Cards Against Humanity Nerd Bundle
Er du klar til at tage din humor til det næste niveau? Cards Against Humanity Nerd Bundle har alle dine yndlings-nørde-referencer, klar til at blive kombineret på de mest absurde måder! Mindst 4 spillere Fra 17 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Cards Against Humanity Picture Card Pack 1
Føj en ny dimension af vanvittig humor til dit Cards Against Humanity-spil med Picture Card Pack 1 - 30 sjove og absurde billedkort!

Cards Against Humanity Picture Card Pack 2
Gør dig klar til at tænke i billeder - Cards Against Humanity Picture Card Pack 2 er den perfekte udvidelse til at skabe endnu mere kaos og grin til dit spilaften!

Cards Against Humanity UK Edition
Et herligt selskabsspil - men det er ikke for sarte sjæle. Endeligt et kortspil, der er lige så afskyeligt og akavet som dig og dine venner!

Cards Against Humanity US
Amerikansk udgave af spillet, hvor du skal danne de sjoveste eller mest provokerende sætninger, så du vinder pointet. Der kan skabes nogle vilde sætningskombinationer, hvis du blot tænker dig lidt om. Alle tiders spil at spille til fester eller andre sammenkomster. Leder du efter UK-versionen? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!

Cheers: Underholdningen til din fest
Du kan finde underholdning til enhver lejlighed ved at bruge de tre kategorier: Uskyldig, tilpas eller grænseoverskridende. Hvilken kategori vælger du?

Chronicles of Crime: 1400 - Engelsk
Denne engelske udgave af Chronicles of Crime bringer os til 1400-tallet hvor vi skal opklare mystiske forbrydelser. Gerningssteder skal gennemsøges og mistænkte udspørges.

CLOSE CALL +/-
Close Call - Tæt på er godt nok.

Cluedo: Liars - Dansk
Sommetider er du nødt til at lyve for at komme frem i verden.

Codenames
Som agent skal du få kontakt med de andre agenter på dit hold - uden at afslører jer over for modstanderne. Kan du opfange de små fine hints og hentydninger? Så bliver du måske mesterspionen i dette hurtige og underholdende spil. Dette er den danske udgave.

Codenames Deep Undercover 2.0 - Engelsk

Codenames er spillet, hvor det handler om at spioncheferne, ved hjælp af kodenavne, skal få fat i deres agenter i felten. Denne Deep Undercover udgave er for voksne og typen af kodenavne der skal gættes er derfor i nogle tilfælde upassende for børn at høre.

Se den originale familieudgave af Codenames her.Codenames Disney - Dansk
Hvem elsker ikke Disneys magiske univers. I dette spil Codenames skal du gætte en Disney spionernes identitet?

Codenames Duet
Hver spiller skal give spor til den anden, hvilket gør spillet mere intenst. Dette er Codenames for to spillere.

Codenames Harry Potter - Engelsk
Tag med ind i magiens verden med Harry Potter, hvor i skal samarbejde om at finde de rigtige kort i tide.

Codenames Pictures
I Codenames Pictures går det ud på at få fat på alle de kort, der ligger på bordet, som tilhører ens eget hold. Med brug af en smartere metafor kan man sige at en spionchef skal hjælpe holdkammeraterne med at få kontakt til alle deres agenter. Det gør spionchefen ved hjælp af ledetråde. Se mere om og køb det originale Codenames her.

Codenames: Marvel
Er du klar til en mission i Marvels verden? I denne udgave af Codenames møder du karakterer fra hele Marvel Universet. Er du skarp nok til at afsløre agenterne, før Hydra gør det?

Color Brain
Selskabskortspil, hvor farven er svaret.

COME TOGETHER
Det ultimative selskabsspil! 3-4 Spillere Fra 12 år Spilletid ca. 60min Spillet er på Dansk

Comment Below
Sjovt og underholdende festspil - Med risiko for at blive 'unfriended'...

Compact curling
Bring Curling med dig overalt! Compact Curling er et lækkert lille spil, hvor du kan spille curling, hvor end du befinder dig.

Concept
I spillet Concept skal der skal gættes ord! I er delt op i hold mod hold, men hvem er den bedste til at være tankelæser?

Confident? - Dansk
Et anderledes gættespil.

Cranium Dark
Partyspillet for folk som har hang til at spille op

Crazy bomb
Find på et ord, inden bomben springer.

Crazy Doodles
Hvis du ikke bryder dig om spil, hvor du skal tegne og gætte, fordi du måske ikke er særlig god til at tegne - så tøv ikke! I Crazy Doodles behøver du slet ikke at være god til at tegne, for i dette spil, skal spillerne have papiret i panden!

Det burde man jo vide!

Dette spil har spørgsmål, som man siger til sig selv at ”Det burde man jo vide!”. Men det er nemt at sige. Det handler om at svare rigtigt på spørgsmålene. Men mest for at undgå at svare forkert og få minuspoint.Det burde man jo vide! Ja eller nej
Et spørgsmålsspil om alt det du burde vide!

Det Dårlige Selskab
Nomineret til årets selskabsspil i 2015 af Guldbrikken. Et spil, som med garanti skaber en god stemning, lige på grænsen til det upassende. Spillets 450 kort, kan skabe mere end 16 millioner kombinationer.

Det Dårlige Selskab - Udvidelse 1

Det dårlige Selskab, en af favoriterne, er nu tilbage med, Det Dårlige Selskab udvidelsen!

Med flere grin og gode stunder end nogensinde før, bringer denne udvidelse de gode stunder til bordet.

Fantastisk spil til aftenen, efter en god middag, eller eftermidagen med vennerne.Det Dårlige Selskab - Udvidelse 2
Det Dårlige Selskab er nu tilbage med deres anden udvidelse, Det Dårlige Selskab Udvidelse 2, for endnu mere sjov og uppasende jokes end nogensinde før. Med de 250 nye kort kan sætningerne kun blive bedre og bedre, som aftenen kører på. Absolut fremragende udvidelse til det allerede kendte grundspil!

Det Dårlige Selskab - Udvidelse 3: Ekstra Sort!
Her får du den nyeste udvidelse til hit-selskabsspillet Det Dårlige Selskab - og denne version er EKSTRA SORT!

Det Dårlige Selskab - Udvidelse 4: Ekstra Dansk!
Vi er nu tilbage med en helt ny udvidelse til Det Dårlige Selskab.

Det Dårlige Selskab - Året der gik galt 2020
Stor NYHED!!! Det Dårlige Selskab - Året der gik galt 2020.

Det Dårlige Selskab - Året Der Gik Galt 2021
ER DET NU BARE ENDNU EN NYTÅRSQUIZ? “Året Der Gik Galt” er ikke bare endnu en quiz med halvkedelige paratviden-spørgsmål om politik og sport. “Året Der Gik Galt” er derimod den årlige version af Det Dårlige Selskab, som samler op på alt det bedste, sjoveste og mest fjollede og absurde fra året der er gået.

Det dårlige selskab - Året der gik galt 2022
Alt det sjove fra 2022 kogt ned på 115 svarkort, plus en digital kode til nye kort der opdateres helt frem til nytår!

Det dårlige selskab - Året der gik galt 2023
For fjerde år i træk udkommer vi med Året Der Gik Galt, som er den årlige udgave i Det Dårlige Selskab-serien, som samler op på alt det bedste, sjoveste og mest fjollede og absurde fra året der er gået. Kan forudbestilles. Afsendelsen sker så du har det på udgivelsesdagen.

Det Dårlige selskab grundspil og Året der gik galt 2021 - sætpris
En samlet pakke med to super sjove spil, nemlig Det Dårlige Selskab og den nyeste udvidelse Året Der gik galt 2021.

Disc Cover
Match et cover med den sang, du har valgt, eller find ud af, hvilket cover de andre spillere har valgt.

Disney Song Challenge
Hvis du er den største Disney-fan, så kan du helt sikkert synge de fleste Disney-sange! Tag kampen op mod dine venner, og se hvem der er den bedste Disney-kender!

Disturbed Friends
Det gælder om ikke at være genert, når du gennemgår en række skøre spørgsmål med dine venner. Du har 3 svarmuligheder at vælge imellem, hvoraf den ene er mere grotesk end den anden. Hvem af dine venner kender dig bedst og kan gætte dine svar? Disturbed Friends er et underholdende festspil, som garanterer masser af sjov.

Disturbed Friends: The Despicable Party Edition
Er du klar til at teste dine venskaber til det yderste? 3-7 Spillere Fra 17 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Do or drink
Do or drink det mest grinagtige festspil nogensinde.

Do You Know Me?
Do You Know Me? - sjovt festspil, hvor din venner skal prøve at gætte om du svarer ja eller nej til spørgsmålet.

Dodgeball
Har du nogle vilde færdigheder i Dodgeball, så vis dem frem i dette Dodgeball-spil, hvor I kan tage spillet med hjem i stuen!

Don't Drop the Soap
I dette humoristisk spil er du i fængsel. Der er ikke så mange regler, men husk, der en ting du bestemt ikke må gøre og det er Don't Drop the Soap. I Don't Drop the Soap er der ingen der vinder, men kun en der taber.

Drawing Without Dignity Base Game
Drawing Without Dignity Base Game er ala. et voksen Tegn & gæt spil.

Drink Drank Drunk
Tag 'Drink Drank Drunk' med til festen og forbered dig på en aften fuld af grin! Dette spil er enkelt, vanedannende og garanterer masser af latter. Med 200 kort og flere spiltilstande, er hver spilgang en ny, humoristisk oplevelse!

Drinkopoly
Drinkopoly er et socialt og festligt brætspil for 2 – 6 spillere. Drinkopoly er flere timer af sjov og grin, som kan spilles til ethvert selvskab, både til fester, i hjemmet og på udflugter. Kan evt. spilles som opvarmning til vores populære spil Cards Against Humanity. Læs mere om og køb Cards Against Humanity her.

Drinkopoly - Ekstra Kort
Her får du 50 ekstra kort til festspillet Drinkopoly!

Drinkopoly Secrets
Drinkopoly Secrets er ikke et for sarte sjæle! Her er en anden version af selskabsspillet Drinkopoly.

Drunk Stoned or Stupid
Træk et kort og læs udsagnet højt - Alle deltagere bliver enige om, hvem kortet passer bedst på og giver kortet til denne person. Spillet har ingen vinder, men kun en taber – taberen er den, som først får indsamlet 7 kort.

Ego - Hvem er du? (Rød)
Hvad ville du gøre hvis din bedste ven stak af med din kæreste? Dette er blot et af mange dilemmaer, som EGO - hvem er du? kan udsætte dig for. Et underholdende og ærligt selskabsspil.

Ego - hvem er jeg? (Grøn)
En dansk klassiker, som i den grad lever op til forgængeren. Ego - hvem er jeg? (grøn) er rost til skyerne af både guldbrikken, politikken og mange mange flere.

EGO Family
Det populære spil EGO er nu endelig kommet i en familie udgave, hvor børnene kan være med på helt deres præmisser. Glæd jer til en god oplevelse sammen med familien, hvor i blander fis og ballade, med gode snakke om ting i måske ikke snakker om til dagligt.

EGO Gold Edition
EGO Gold - Jubilæums udgaven af af EGO spillet! Indeholder 750 nye Spørgsmål og dilemmaer, hvor personlige holdninger og følelser kommer i spil. EGO er super simpelt. Du vælger dit svar på et spørgsmål eller dilemma og de andre prøver at gætte dit svar. Helt enkelt!

EGO Pictures
EGO Pictures består blandt andet af en række kort med billeder og udsagn, som du skal kombinere og derved finde ud af, hvor godt du og dine medspillere kender hinanden. I hver runde satser man nogle jetoner, og kender man sine medspillere godt og gætter rigtigt, vinder man flere jetoner.

EXIT 16: The Cursed Labyrinth - Engelsk
Kan du løse gåderne og slippe ud af den uigennemtrængelige labyrint?

EXIT: Nightfall Manor (med 4 puslespil) - Engelsk
Kan du færdiggøre puslespillene, løse gåderne og finde din forsvundne ven?

Exploding Kittens - Dansk
I Exploding Kittens, skal du passe at du ikke får den killing der eksplodere. Spillet er hurtigt nemt og sjovt og nu på dansk

Exploding Kittens - Engelsk

I dette spil går det på tur i forhold til at trække et kort og lægge det på bordet. Alt efter hvilket kort, der trækkes, er du muligvis den, der får killingen til at eksplodere.

Men bare rolig, der er en chance for at du kan undgå at gå ud af spillet.Exploding Kittens - NSFW Deck - Engelsk

I Exploding Kitten NSFW Deck er spillekortene designet til at voksne skal have det sjovt og more sig. Spillet handler om at undgå at killingen eksploderer, når det er din tur. Der er en del held, men også taktik indblandet i dette spil.

Se mere om det originale Exploding Kittens her.

 Exploding Kittens Good vs. Evil (Dansk)
Gud og Djævelen som katte i dit stue? Klar til en eksplosiv kamp?

Exploding Kittens NSFW edition - Dansk
Du har chancen for at udrydde dine venner med eksploderende killinger i dette fantastiske kortspil "Exploding Kittens". Undgå at eksplodere og vind spillet!

Exploding Kittens Party Pack Game
Et kortspil for folk der er vilde med killinger og eksplosioner og laserstråler og nogen gange geder...

Flick Racers
Fra skaberne af Det Dårlige Selskab kommer nu et nyt festligt selskabsspil!

Flow Dating
Flow er et datingspil med enten/eller spørgsmål.

Fog Of Love - It Will Never Last Expansion
I kærlighed og krig gælder alle kneb, men hvad hvis jeres forhold, allerede er tabt på forhånd? Nu kan I komme på den værste date nogensinde med denne Fog of Love udvidelse.

Fog Of Love - Paranormal Romance Expansion
Nu kan du udleve en romantisk affære, fuldstændig ligesom i en film. Paranormal Romance er en udvidelse til Fog of Love med en helt ny historie som i en kærlighedsfilm.

Fog Of Love - Trouble With The In-laws Expansion
Der er ikke altid romantik og søde stunder i et parforhold, og hvad nu hvis svigerfamilien, blander sig lidt for meget? Her er udvidelsen til Fog of Love, hvor svigerfamilien er alt for påtrængende.

For the Girls
Glem drengene for en aften – det her er kun for pigerne!

For The Girls First Expansion
Selskabsspil til en pigeaften.

For The Girls On The Go Game Travel Edition
"For The Girls On The Go Game Travel Edition" er et bærbart festspil fyldt med sjove udfordringer for kvinder på farten! 3-8 Spillere Fra 13 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Forklar Parat Start
Sjovt selskabsspil hvor ordforklaring er omdrejningspunktet!

Frosthaven: Solo Scenarios (Exp.)
Udfordr din mesterskab af Frosthaven's klasser med scenarier skræddersyet til hver unik kriger. Er du klar til den ultimative prøve?

Før eller efter?
Kom Gammel Dansk på markedet, før den første Roskilde Festival fandt sted? Hvad kom først – lakridspiben eller Yankie Bar? Og blev BH’en opfundet før eller efter verdens første bil?

Få Tungen På Gled

Game of Phones
Nu er det frem med mobiltelefonerne, for der skal imponeres, der skal grines, og der skal vises pinligheder frem!

Gift ved første blik
Kendt fra TV! Deltag selv som enten brudepar eller eksperterne. I medgang og modgang, og kan i holde jeres løfte om "til døden jer skiller"?

Go' Samtale - Om at blive forældre
God kommunikation gør det nemmere for jer at klare familielivets udfordringer og forstå hinanden.

GÆT
Hvem er bedst til at svare med færrest ledetråde?

Gæt 2
Hele familien kan konkurrere på underholdende vis om hvem, der har den bedste hukommelse og er bedst til at gætte, ud fra så få ledetråde som muligt. For 2-4 spillere og fra 5 år.

Gæt en tegning: Ekstrem
Gæt en tegning? Kan du tegne i blinde eller med en slingrende pen, så dine holdkammerater kan gætte hvad du tegner?

Hand to Hand Wombat - Dansk
Er du en god eller end ond Wombat - in combat?

Hard To Get
Er Dronning Margrethe mere 'Bamse' end 'Kylling'?

Hedbanz Blastoff
Sæt turbo på snakketøjet og stil så mange spørgsmål som muligt, så du hurtigst gætter motivet på dit pandebånd!

Helt Blank
Hvad tænker du? Og hvad tænker de andre? ÅRETS VOKSENSPIL 2020!

HeroQuest - Engelsk
HeroQuest er et fantasy - eventyr spil.

Hitster - Dansk

Hitster - Music Card Game - Engelsk
Et festspil, der kan bare gør tiden med venner og familie lidt sjovere.

Hold masken - Voksen
Hvor godt kan du lige holde masken, når en af dine venner fyrer en joke af? Eller hvad hvis de er iklædt fjollede udklædningsdele?

Hvem i dette rum

Lær dine venner bedre at kende ved at spille Hvem i dette rum. Lær også hvordan dine venner opfatter dig og hvad de tror du kunne finde på i forhold til forskellige sjove scenarier.Hvordan vidste du det?
Kan guldfisk leve i vand med kulsyre? Hvor mange farver findes der i Googles logo? Hvilket symbol genkendes af flest mennesker på jorden? Et quizspil hvor alle kan være med.

Hyggespillet
Hyggespillet - Spændende samtaler i hyggeligt selskab!

I Wish I Didn't Know
I Wish I Didn't Know - Selskabsspil.

Idiotkundskab

Dette spil indeholder spørgsmål om en form for viden, der ikke bliver undervist i skolen. Denne viden er så bizar og underholdende, så du kan få mange timer til at gå med dette spil.If You Had To

Imagine

Imagine er det sjove ordspil, hvor fantasien skal i gang, hvis du vil have flest muligheder for at kommunikere med de gennemsigtige kort.Imploding Kittens
Udvidelsen, Imploding Kittens, giver dig mulighed for nye handlinger og en ekstra killing. Det handler stadig om at killingen ikke må eksplodere, når det er din tur. Med nye handlinger er der nye måder, hvorpå det kan undgås.

Incohearent
Incohearent - Et festspil for voksne, som vil få dig til at snakke.

Incohearent: Fresh phrases expansion
Klassisk Incohearent udvidelse. 2-20 Spillere Fra 17 år Spilletid 30-90min Spillet er på Engelsk

Incohearent: NSFW Expansion Pack
Dette er en udvidelse til grundspillet, derfor er det vigtigt at du har denne! Spillere 3-20 Fra 17 år Spillet er på Engelsk

Insider
Kan du afsløre Insideren? Test dine kommunikations- og deduktionsfærdigheder i dette spændende kortspil. 4-8 Spillere Fra 9 år Spilletid ca. 15min Spillet er på Dansk

Ja Nej Måske
Ja Nej Måske handler om at svare på forskellige spørgsmål, uden at sige ordene ‘ja, nej, måske’. I dette sjove spil gælder det om at holde tungen lige i munden og bevare overblikket, så du ikke kommer til at sige noget forkert, mens du samtidig svarer rigtigt på spørgsmålene.

Jagt Juvelen
Fangeleg på den ekstra sjove måde!! Et fantastisk spil til børnefødselsdagen, til den store familie eller til når vi er samlet en hel flok til udendørs aktivitet.

Jeg Har Aldrig

Det her er spillet, hvis du gerne vil lære dine venner og nogle af deres hemmeligheder at kende. Sjovest er det naturligvis, hvis alle er med på at tilstå både de sjove og de pinlige sager.Joking Hazard - Dansk
Udforsk grænserne for humor med Joking Hazard! Mød op med dine venner, skab absurd sjove tegneserier, og oplev en aften fuld af latter!

Joking Hazard - Engelsk
I Joking Hazard bliver man testet på kreativitet i forhold til at skabe de vildeste sætninger. Ved at kombinere kort med små sætningsled på, kan hele sætninger dukke op og forarge hele selskabet. Dette er den originale udgave af spillet. Et spil for voksne.

Joking Hazard - udvidelse 1

Udvidelsen til Joking Hazard giver dig 100 ekstra kort, som giver spillet en ny, mere twisted og mærkelig kvalitet. Spil det med dine voksne venner.Joking Hazard - udvidelse 2
Udvid din samling med Joking Hazard - udvidelse 2 (Bliver også kaldt Deck enhancement #2).

Joking Hazard - udvidelse 3
Joking Hazard har lavet en tredje udvidelse til spillet. Få 100 nye kort til grundspillet, der vil gøre spillet endnu mere sjofelt og yderst underholdende for voksne.

Jungle Speed
I dette sjove familiespil gælder om at være hurtig. Meget hurtig. Er du den hurtigste, og kan komme af med dine kort før dine modspillere, vinder du.

Junta
Et spil om magt, penge, intriger og revolution i en banan replublik

Just one - valget er dit, gør en forskel
Nu skal der spilles sammen allesammen, da man skal hjælpe hinanden ved brug af ledetråde.

Kamasutra Bræt Spil
Spillet hvor alle vinder.

Kill Your Friends
Kill Your Friends - A Bloody Good Card Game er et kortspil kun er for voksne og ikke sarte sjæle. spilles som en blanding mellem UNO, Survivor og røvhuller.

Kolort katapult
Planlæg dit angreb... Last lorten... og SKYD...!

Konsensus
Konsensus - Anderledes og underholdende brætspil.

Kortslutning

Dette spil handler om at svare forkert på alle spørgsmål. Blandt mere end 1300 spørgsmål skal du finde hoved og hale i, hvad der er korrekt og hvad der er forkert. Og så skal du turde svare forkert i en fart. Det er udfordrende!Kryds og tværs
Dan ord på kryds og tværs med terningerne.

Kubb Original
Kubb/Kongespil er et yderst hyggeligt spil. Alle kan være med. Reglerne er simple.

KUBB ORIGINAL BLACK EDITION
Et musthave spil til dagene der kan nydes i haven, i parken, på stranden eller....

Let’s Get Deep
Think you really know your partner?

Leverpostej, Jantelov og Klaphatte
I dette sjove spil handler det om at opføre sig typisk dansk, og om at kunne svare på spørgsmål, som relaterer sig til Danmark og danskhed.  Det er et forholdsvis nyt spil i Danmark, men er allerede populært og vil give dig og dine venner og familie mange hyggelige timer sammen.

Liga
En dyst om sport, held og halstørklæder

Logik for begyndere
Hvem kan hurtigst svare JA, NEJ eller SLUDDER?

Logik for viderekomne
Hvem er hurtigst til at svare JA, NEJ eller SLUDDER?

Love is Blind
Love is Blind er ikke kun et festligt spil, det er et kærlighedseksperiment.

MadBlox
Fest og Klodsmajor potentielt en genial kombination? Et sjovt spil der kan give en ekstra dimension til i forvejen sjov aften. - 2-99 spillere - Spilletid: 30+ min - Anbefalet alder: 18+

MadPong
”Beer Pong”/Øl-Pong med gruppeudfordringer Giv dine fest lidt ekstra kulør Anbefalet alder: 18+ Bemærk: Opgaverne er på engelsk.

MadWish Girls Edition
Festspillet til en pigeaften Sandhed eller Konsekvens – med en twist Et godt supplement til når pigerne er samlet Bemærk: Spillet er på engelsk

MADWISH Pro
Sandhed eller Konsekvens – med en twist Et spil, der er et godt supplement til enhver god fest Anbefalet alder: 18+

MemeMeister
Hvem laver de sjoveste, skøreste og frækkeste memes, og løber afsted med titlen som aftenens MemeMeister?

Mixing Box
Mixing Box - Det perfekte selskabsspil som kræver holdånd og gode talegaver.

Mixing Box: Deluxe
Mixing Box Deluxe er en flot og lækker udvidelse af det nuværende Mixing Box. Denne flotte og eksklusive udgave er mere end en udvidelse af det nuværende Mixing Box. Det er en gennemført oplevelse, med garanti for nærvær, grin og sjov. Hvem skal du spille med?

Monikers
I den første runde må du sige lige hvad du vil. I anden runde må du kun bruge ét ord. Og i tredje runde må du slet ikke sige noget - du må kun lave fagter.

Monopoly - Danmark er Smukt
Det populære Monopoly - nu i en udgave med danske steder.

Monopoly Junior Peppa Pig
Det klassiske Monopoly spil - I et hyggeligt Gurli Gris univers.

Mosh Pit
Shout, Move, Have Fun! DER ER INGEN TURE. ALLE SPILLER PÅ SAMME TID.

Musikquizkampen
Musikquizkampen er en festlig quiz fyldt med god musik og gode minder. Spillere - 2-10 Alder - 14+ Tid - Op til 30min

NEW PHONE, WHO DIS?

NEW PHONE, WHO DIS? FIRST EXPANSION PACK
Den første udvidelse til det utroligt sjove "NEW PHONE, WHO DIS?". Spillere 3-20 Fra 17år Spilletid ca. 60min SPILLET ER PÅ ENGELSK!

Nightmare - Horror Adventures
Herregården, Crafton Mansion, er stedet hvor vores mysterium udspiller sig! Kan du overleve uhyggen og løse mysteriet om dine forældres død? 4-5 Spillere (Optimalt med 5) Fra 16 år Spilletid 1-2 timer Spillet er på Dansk

No Shit, Sherlock
Et sjovt og anderledes spil, hvor alle kneb gælder, så man ikke ender med at sidde med lorten til sidst!

One Week Ultimate Werewolf
Kan du løse gåder og finde hoved og hale i gode og onde? Så er det måske dig, der tager førstepladsen i One Week Ultimate Werewolf!

Outsider
I dette spil for voksne vil det være en fordel hvis man har en hang vil viden og at du er god til at gamble. Her gælder det nemlig om at se om man kan finde den svarmulighed som skiller sig ud.

Over-Rated

Palm Reader
Palm Reader er et spil, hvor I skal arbejde sammen for at gætte, hvad der bliver tegnet på jeres håndflader!

Partners
Partners er et rigtig stærkt spil, som efterhånden findes i de fleste danske hjem. Man spiller sammen på hold (deraf navnet) og man spiller sammen om at få hele holdets brikker først i hus. Man er to hold, og der er masser af strategi og samspil som skal gå op i en højere enhed for at vinde. Leder du efter Partners+ til 6 personer, se mere her

Partners duo Ekstra kort
Mangler du nye kort til dit Partners Duo spil?

Party Box
Kick start festen med 20 skøre udfordringer

Pensum

Perfekt Match
Hvem er dit perfekte match? Med forskellige spørgsmål som afslører, hvad du elsker og hader, finder du den af dine medspillere, der matcher dig bedst.

Pick your poison (Familieudgave)
Endelig er det her: spillet, der udfordrer dig med skøre dilemmaer!

Pictionary Air - Denmark
Pictionary Air - Denmark. Anderledes tegnespil for hele familien.

Pictures
VINDER AF SPIEL DES JAHRES 2020! Pictures er et skægt familiespil, der kan læres på 2 minutter! Kan du få de andre til at gætte dit hemmelige fotokort, kun ved snedigt at arrangere enten snørrebånd, terninger, symbolkort, pinde og sten eller byggeklodser?

Pictures - Orange - Nordisk
Pictures årets spil 2020 har nu fået en orange udvidelse

Pie Face Showdown
Det sjove Pie Face spil - nu i en 2 personers udgave

Pinlighedsfaktor
Pinlighedsfaktor er spillet, hvor alle de pinlige spørgsmål kommer frem, så det gælder om ikke at være genert eller tilbageholdende, når der skal svares. Uanset om du spiller med venner eller familien, er du sikker på, at der bliver masser af grin og krumning af tæerne. Et sjovt spil for barnlige sjæle i alle aldre.

Plingo

I Plingo skal en deltager gætte et ord, men gætter deltageren på de rigtige relaterede ord, kan det gøre ondt på de spillere, der kæmper om at få point for den bedste forklaring. Sjovt spil med fart på.Poetry for Neanderthals
Hvis du vil undgå at blive slået med køllen af dine modstandere, så er det med kun at sige enstavelsesord. Ordleg for hulemænd med risiko for slag med kølle.

Poetry for Neanderthals - expansion
Udvidelse til Poetry for Neanderthals

Poetry for Neanderthals - NSFW
Oplev det hylende morsomme "Poetry for Neanderthals: NSFW Edition", hvor du får dine venner til at gætte friske og frække sætninger

Politisk Ukorrekt

I dette spil skal der dannes sætninger, som er politisk ukorrekte. For på den måde er det sjovt og det er blot vigtigt at huske at det hele er for sjov. Spillet kan forarge, hvilket er en vigtig del af spillets rammer.Politisk Ukorrekt - Billeder
Nu har du chancen for at vise din mest gakkede side frem foran dine venner. Har du den vildeste og mest platte humor, og er du ikke bange for at være politisk ukorrekt?

Pronto Ordræs
Pronto Ordræs et hurtigt familiespil om at finde ord med rigtige forbogstaver

Psycho Killer: A Card Game For Psychos
Et hurtigt kortspil til folk med hang til GYYYS! 2-6 Spillere Fra 15 år Spilletid 15-25min Spillet er på Engelsk

Qvalitetstid - for par
Qvalitetstid - Parforholdsspil, som skaber intimitet og god forståelse for hinanden.

Reality Check
Reality Check - Underholdende selskabsspil, hvor du kan risikere at få stød.

Red Flags
Red Flags - Festspillet, som sender dig på masser af forfærdelige dates. Den ene mere interesant end den anden.

Right or Wrong
Right or Wrong giver dig en række forskellige udsagn, og det er op til dig og vurdere, om de er sande eller falske. Den deltager, som er bedst til at afgøre om et udsagn er sandt eller falsk, er vinder af spillet. Udsagnene spænder bredt og kan både være af konkret karakter, mens andre er små sjove udsagn.

Sandt eller bullshit

I dette spil handler det om hvor troværdig du kan være, når du fortæller historier, der bevæger sig på kanten af sandheden – eller som er helt løgnagtige. Det handler om at få dine modspillere til at tro din utrolige løgn.Savage Choices
Savage choices - festspillet som går helt til grænsen og nogen vil nok også mene, at det går over grænsen.

Send aben videre!
Sørg for ikke at sidde tilbage med aben.

Sidste Omgang med Uffe Holm
De første der går under bordet, får de bedste pladser! ...Tør du tage udfordringen op?

Sig det Samme
I Sig det samme gælder det ikke om at vide mest, men om at gætte hvad de andre deltagere svarer. Svarer du det samme som dem, optjener du point. Den deltager, der har flest point, når spillet slutter, er naturligvis vinderen af dette sjove spil.

Sjovt du spørger...
Har du brug for en god gang sjov og spas en lørdag aften, kan dette spil hurtigt komme dig til undsætning!

Skal du være fræk!?
Skal du være fræk!? - NYHED 2020. Frækt og sjovt ordspil.

Skru op for 00'erne
Musikbingo med alt hvad du skal bruge til en festlig aften. Fed playliste med 60 suveræne musiknumre. Over 4 timers god musik. Inviter dine venner og dyst i viden om musik fra 00´erne. Find alle playlister på de store musiktjenester: Apple, Spotify, Yousee Music og Telmore

Skru op for 10'erne
Musikbingo med alt hvad du skal bruge til en festlig aften. Fed playliste med 60 suveræne musiknumre. Over 4 timers god musik. Inviter dine venner og dyst i viden om musik fra 10´erne. Find alle playlister på de store musiktjenester: Apple, Spotify, Yousee Music og Telmore

Skru op for 80'erne
Musikbingo med alt hvad du skal bruge til en festlig aften. Fed playliste med 60 suveræne musiknumre. Over 4 timers god musik. Inviter dine venner og dyst i viden om musik fra 80´erne. Find alle playlister på de store musiktjenester: Apple, Spotify, Yousee Music og Telmore

Skru op for 90'erne
Musikbingo med alt hvad du skal bruge til en festlig aften. Fed playliste med 60 suveræne musiknumre. Over 4 timers god musik. Inviter dine venner og dyst i viden om musik fra 90´erne. Find alle playlister på de store musiktjenester: Apple, Spotify, Yousee Music og Telmore

Skru op for Hollywood
Musikbingo med alt hvad du skal bruge til en festlig aften. Fed playliste med 60 suveræne musiknumre. Over 4 timers god musik. Inviter dine venner og dyst i viden om musik fra alle de store Hollywood film. Find alle playlister på de store musiktjenester: Apple, Spotify, Yousee Music og Telmore

Skæg og skøre briller
Skæg og skøre briller er et spil, der udfordrer både dine kreative, fysiske, modige, skøre og intellektuelle færdigheder - og der er tilmed sikret grin, hygge og underholdning for alle deltagere! Spillet er udviklet så du har lige store chancer for at vinde uanset alder - og selvom det er vigtigt at vinde er det mindst lige så vigtigt at have det sjovt undervejs.

Slide in the DMs
Slide in the DMs - Fra skaberen af de sjove spil 'What do you meme?' - Nu med det nyt sjovt voksenspil til festen.

Small Talk – Big Question - Naturkort
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Question Special Edition – Julemærkehjemmene
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk - Big Questions - Date Night
Et samtalespil udviklet til kommende og eksisterende par, som gerne vil tale om andet end det, de plejer…

Small Talk – Big Questions Blå (1)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Questions Grøn (3)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Small Talk – Big Questions Orange (2)
Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.

Smart i en fart
Test din paratviden i dette holdquizspil for 4-6 personer.

SNAK 10 - FORTÆL
Nye svar på gamle spørgsmål. Et skønt spil, til små og store samtaler, der kan vare længe eller være en kort tjek ind runde.

SNAK 11 - SPØRG 2
SPØRG er uden tvivl det mest populære spil derfor kommer der en 2'er, flere spørgsmål, samme hyggelige koncept. Hvem vil du spørge? Hyggelige, sjove og dybe samtaler.

SNAK 12 - FÆLLESSKAB
Samtaler der styrker fællesskaber og hjælper til at finde vej sammen.

SNAK 13 - HØJSKOLE
Samtaler om livet på højskole til små og store snakke.

SNAK 14 - EFTERSKOLE
Samtaler der styrker social trivsel.

SNAK 15 - TEEN

SNAK 17 - LIVSHISTORIER
Samtaler om det levede liv.

SNAK 18 - MUSIK

SNAK 19 - KREA

SNAK 20 - VENSKAB

SNAK 21 - LYST

SNAK 213 - Politiken
SNAK har i samarbejde med Politiken udviklet et sæt samtalekort med spørgsmål, der sætter gang i en god debat.

SNAK 24 - NETVÆRK

SNAK 25 - BØGER
Stil spørgsmål, der vækker liv i gamle bøger.

SNAK 26 - MAD
Mad er meget mere end bare føde - det samler os om bordet, tager os til lande langt væk og udfordrer os.

SNAK 27 - KUNST
Kunst er et af menneskets første udtryksformer - ikke kun med ord og former, men også med sjæl.

SNAK 28 - FILM
Tag snakken om film til nye skønne højder og væk minder og kærlighed frem.

SNAK 29 - SERIER
Serier er vidunderlige og de snakke som vi har om dem, kan være noget helt særligt.

SNAK 30 - NØRD
Er du til samlekort, manga eller computerspil?

SNAK 31 - SPORT
Med dette sæt samtalekort får du vækket minderne og fortællingerne om sport til live på ny.

SNAK 32 - FODBOLD
Sæt gang i de fede, sjove og til tider overraskende samtaler, om alt det bold, som du alligevel taler om.

SNAK 33 - TRO
For nogle mennesker er tro levende, for andre er det fjernt, men det er svært at gå livet igennem uden at forholde sig til tro. Tro på en Gud, på kærlighed eller tro på en selv.

Snak 35 - GUTTERNE
Samtalekort der sætter gang i en masse gode og sjove snakke mellem gutterne.

SNAK 36 - MÆND
Samtalekort der sætter gang i samtaler mellem mænd om livet, maskulinitet, vaner, lægebesøg og meget mere.

SNAK 7 - DEBAT

Snavseper
Snavseper er et selskabspil hvor det gælder om at have den vildeste weekend. Den som først indsamler beviser, har vundet spillet. Men hvordan vinder du beviser? Ved at prale og fortælle røverhistorier!

Speak Easy
Spillet hvor vrøvl giver mening, og point!

Speak Out - Dansk
Se evt. også på Speak out - Kids vs Parents  

Speak out, verdensberømt for at være hylende sjovt, set på TV og brugt af diverse kendte, bringer virkelig den hyggelige og ultra sjove stemning til bordet.

Et virkelig godt spil til alle situationer på grund af dets let overskuelige regler. Alle kan spille med og have det sjovt!Spille magasinet
Indeholder Ludo, Dam, Mølle, Kinaskak, Backgammon og Halma.

Spyfall
SPYFALL - Find frem til hvem der er spionen!

Spørgsmål fra Helvede!
Et festligt spil hvor dine uskyldige svar pludselig bliver fjollede eller sjofle!

Stack Attack
Sjovt og strategisk quizspil for voksne.

Sten, Saks, Papir
Sten, Saks, Papir er et tempofyldt lille spil, hvor du bruger dine kort til at indikere, om du vælger sten, saks eller papir. De fleste kender allerede reglerne, så det er nemt for alle at spille dette hyggelige og nervepirrende spil.

Stikord - blå version
Ordspil for kvikke hoveder!

Superfight Core Deck
Hvem ville vinde: Abraham Lincoln med laserøjne eller en bevæbnet velociraptor?

Sure gamle mænd
Spillet til sure gamle mænd, hidsige kvinder og andre indebrændte personer!

Survivors of Hellapagos
Vil man overleve, kræver det lige så meget samarbejde og holdånd, som list og svindel.

Sushi GO! - Nordisk
Sushi GO! - Se om du kan sammensætte en lækker sushi menu med kortene.

Taco Cat Goat Cheese Pizza
Et sjovt, nyt selskabsspil der går ud på at være vågen og tænke hurtigt!

The Chameleon
Én af jer er kamæleonen, men hvem er det? Se om kamæleonen er god til at holde masken og spille med, selvom personen ikke kender det hemmelige ord.

The Dark Talks - Dansk
Er fænomenet "True Crime" faldet i god jord hos dig, vil The Dark Talks formentlig også vække din interesse.

The Dark Talks - Engelsk
Bliver du fascineret af "True Crime", og synes du, det er utroligt spændende at dykke ned i de mere dystre sider af tilværelsen? Så vil The Dark Talks formentlig også være noget for dig!

The Epic Beard Game
The Epic Beard Game - Selskabsspil.

The Heart Talks - Dansk
The Heart Talks er et hyggeligt, men samtidig seriøst, snakkespil, der kan sætte en masse gode snakke i gang!

The Mind Extreme - Nordisk
Opfølgeren til The Mind.

The Netflix Original Party Game
Kan du gætte handlingen og score flest point i "The Netflix Original Party Game"? 3-10 Spillere Fra 14 år Spilletid ca. 20min Spillet er på Engelsk

The Voting Game
"The Voting Game" er et sjovt og underholdende festspil, der afslører, hvad dine venner virkelig tænker om dig! 5-10 Spillere Fra 17 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

The Voting Game - The Adult Party Game About Your Friends NSFW Edition
Opdag dine venners skjulte hemmeligheder med The Voting Game NSFW - det ultimative selskabsspil til voksne! 4-10 Spillere Fra 17 år Spilletid ca. 60min Spillet er på Engelsk

The Voting Game NSFW Expansion
Er du klar til at afsløre dine dybeste og mest upassende hemmeligheder? "The Voting Game NSFW Expansion" er den sjove og stødende måde at lære dine venner at kende på! +2 Spillere Fra 17 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Ticket to Ride: Europe 15th anniversary edition - Engelsk
Ticket to Ride: Europe 15th Anniversary Edition - engelsk jubilæumsudgave af spilklassikeren Ticket to Ride.

Ticket to ride: San Francisco
Velkommen til San Fransisco!

Trial By Trolley - Engelsk
Dette spil er bestemt ikke for sarte sjæle og går ud på, at du, som tog-konduktør, må beslutte, hvem der må lade livet, og hvem der må leve videre.

Trial by Trolley R Rated Modifier Expansion - Engelsk
En ny beskidt udvidelse til Trial by trolley

Trial by Trolley R Rated Track Expansion - Engelsk
Track udvidelse til grundspillet Trial by Trolley

Triominos Qube
Stil Quben på bordet. Træk skuffen med de 56 brikker ud og start spillet med det samme!

Trivial Pursuit - Decades 2010-2020
Quizzen der samler alle de største begivenheder og overskrifter fra 2010 til 2020. Hvem i selskabet er eksperten der løber afsted med sejren?

Trivial Pursuit - Friends - Dansk
Trivial Pursuit - Friends er en underholdende og udfordrende måde at teste sin viden om den populære TV-serie, og det er et sjovt spil for alle fans af Friends. +2 spillere Fra 12 år Spillet er på DANSK.

Trivial Pursuit – Harry Potter Volume 2
Trivial Pursuit - Harry Potter Volume 2 - Klar til at blive udfordret på din viden om Harry Potter. Spillet er på engelsk.

Trivial Pursuit - Party - Forfesten
Trivial Pursuit Party - perfekt til forfesten. 600 sjove og overraskende spørgsmål i 6 forskellige kategorier. Endelig kommer eller ubrugelig paratviden til sin ret!

Truth Dare Pong
Beer Pong fusionerer med sandhed eller konsekvens Så hvis der er fest, hvorfor så ikke give det et niveau mere? Anbefalet alder: 18+

Tudefjæs
Tudefjæs er et innovativt brætspil, der spilles mens dig og dine venner ser en fodboldkamp i fjernsynet. Tudefjæs handler nemlig om at vædde på kampen, og dyste mod dine medspillere - hvem kan bedst forudse slagets gang?

Tummple!
Tummple! - Spillet hvor det ikke kun går ud på at stable klodser - Det er slet ikke så let.

Twister
Det klassiske spil Twister, der kan få hele familien ud af balance. Drej på hjulet for at se hvor du skal placere dine hænder og fødder. Denne opdaterede version har to nye alternativer på hjulet: Luften og spillerens eget valg.

Tør du? Familien Münster gør
I Tør du? Familien Münster gør dystes der både i viden, mod og andre sjove udfordringer. Det er et sjovt selskabsspil, hvor man er opdelt i hold, og du er sikker på at få mange hyggelige timer med spillet, uanset om det spilles med venner eller familie.

Tøsemiddag

Spil Tøsemiddag og lær dine veninder rigtig godt at kende. I vil ende med at fortælle hinanden sjove historier. Både de morsomme og de pinlige. Alt sammen er underholdende, når man er i det rette selskab.Tøsemiddag Pocket
Uventede spørgsmål til den ultimative tøsemiddag!

Udvidelse 1 og 2 til det Dårlige Selskab
Super tilbud på begge Det Dårlige selskabs udviddelser

Ultimate Werewolf
I Ultimate Werewolf smides du ind en landsby, hvor indbyggerne og vareulvene kæmper indædt imod hinanden.

Ultimate Werewolf Legacy - Engelsk
Ultimate Werewolf Legacy er for dig, der er klar på at spille Ultimate Werewolf med en sjov tilføjelse, der gør det endnu mere kompliceret end før!

Ultimate Werewolf New Ed.
Ultimate Werewolf New Ed. - Sjovt festspil, hvor der kan være rigtig mange med i spillet.

Upassende
Kan du finde på det mest upassende eller skøre udsagn, der gør at du vinder runden? Det behøver ikke være så svært, men det kommer an på, hvad du tør sige.

Varulv
Varulv en nyfortolkning af det klassiske ”Ultimate Werewolf” med et nordisk twist. Et klassisk, stemningsfyldt selskabsspil

Voksenpoint

Spil Voksenpoint og lær om du bør stramme dig an i forhold til, hvor voksent du render rundt og opfører dig. Ved hjælp af nogle spørgsmål skal du tage stilling til forskellige situationer.Wavelength - Dansk
Har du et telepatisk venskab?

Welcome To - Dansk
Hvis du har en arkitekt gemt indeni og elsker at skabe noget nyt, så er Welcome To det perfekte spil for dig!

What Do You Meme – Game of Thrones Expansion
Dette er en udvidelse til det sjove spil ’What do you meme?’, som handler om den populære serie Games of Thrones. Der vælges en dommer, som trækker et billedkort, og de resterende deltagere skal finde det bedst mulige tekstkort, der passer til billedet. Det er derfor en fordel at kende Games of Thrones godt, så du kan lave det bedste eller sjoveste meme. Det er dommeren, der vælger, hvem der vinder hver runde.

What do you Meme? - Basic Bitch Pack Expansion
Udvidelse til spillet What do you Meme?

What do you meme? - Dansk
Bliv Meme-Dronning/Konge! Udforsk 'What Do You Meme' – et vildt, sjovt spil for voksne

What Do You Meme? - Family Edition
What do you meme? Family edition er et spil på engelsk for familien der elsker at meme.

What Do You Meme? - Fresh Memes
Her får du en udvidelse til What Do You Meme?, der tilføjer 90 nye tekstkort og 25 billedkort til selve grundspillet.

What Do You Meme? - NSFW Expansion

What Do You Meme? - Nurses
Det klassiske "What Do You Meme?" måtrettet sygeplejersker. 3-20 Spillere Fra 17 år Spillet er på Engelsk

What Do You Meme? - Real Estate Agents
Det er det klassiske "What Do You Meme?" i en ny indpakning. Denne gang speciallavet til de sjoveste ejendomsmælgere! 3-20 Spillere Fra 17 år Spillet er på Engelsk

What Do You Meme? - Same, Same, But Different
Byg en bro imellem kedeligt og skørt! 3-20 Spillere Fra 17 år Spilletid 30-90min Spillet er på Engelsk

What do you Meme? - Stoner Pack Expansion
Udvidelse til spillet What do you Meme?

What Do You Meme? - US Edition

Se om du kan finde på den bedste forklaring til fotokortet, så dommeren bliver underholdt og vælger dig som rundens vinder.What Do You Meme? (Rejseudgave)
Denne kompakte, rejsevenlige udgave af 'What Do You Meme?' leverer alt det sjove i en mindre indpakning!

What Do You Meme? Fresh Memes 2

What Do You Meme? Mean Girls Expansion Pack

What Do You Meme? TikTok Meme Edition
What Do You Meme? TikTok Meme Edition festspil.

What’s Your Number

What’s Your Number NSFW

When I Dream
Er du en ægte drømmekender, og er du super god til at tyde drømmende fra dine venner? I spillet When I Dream er det din tur til at tage i drømmeland og lade drømmeånderne bevæge sig ind i dine drømme.

Who's Most Likely To Voting Edition
I Who´s most likely to - voting edition læses et kort højt hvorefter i afgiver jeres svar i hemmelighed. Nu skal svaret vises, begrundes og bevises.

You Lie You Drink
Snyd de andre med en historie og se dem drikke.

Året der gik galt 2022 + Det dårlige selskab
NYT! Nu som sampak med det originale "Det dårlige selskab".

Året der gik galt 2022 + Året der gik galt 2021
NYT! Nu som sampak med "Året der gik galt 2021"

Årets Chef
Spillerne skiftes til at være chef og kommer ud for nogle uforudsete hændelser. Hvordan løser du problemerne?


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation