MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Selskabsspil

Selskabsspil kan omvende selv det dårligste humør om til det største smil. Spillene bringer venner og familier tættere på hinanden. De fungerer også som en rigtig god isbryder, hvis I ikke kender hinanden så godt endnu. Det Dårlige Selskab, ville være et godt bud på at bringe gæsterne sammen. Spillet er nemlig proppet med masser af skæv underholdning til de voksne. Selskabsspil egner sig derfor rigtig godt til afslappede fester, hvor gæsterne hurtigt vil lære hinanden bedre at kende, og sammen få en skør og munter aften. Selskabsspil kan også sagtens spilles med børn. Familien kan dyste mod hinanden og have det skægt - bogstavelig talt - hvor den mest uheldige spiller, skal sidde med et sæt skæg og nogle skøre briller på. Skal der holdes børnefødselsdag, så kan børnene også underholde hinanden ved at forklare ord og billeder uden at de må nævne det aktuelle ord.

Vi har her samlet de bedste selskabsspil til dig, der kan spilles igen og igen. Vi har klassikere som Hint og Partners, men vi har også gjort os rigtig umage med at samle en række nye og sjove selskabsspil. Få fat i dine skøreste venner, og prøv at tegne en tegning i panden, dine venner skal gætte, i det skøre og åndssvage Crazy Doodles. Eller saml jer omkring bordet, find jeres strategiske hjerner frem, og begiv jer ud på en farefuld færd med eksploderende killinger.

Det er skønt med selskab, og det er altid dejligt at have en fælles stund sammen, hvor I er samlet omkring bordet med en god flaske vin og et super hyggeligt selskabsspil. Tag børnene med og få jer noget kvalitetstid sammen i timevis.Alias Kvinder mod mænd
I Alias: Kvinder mod mænd kan kvinderne og mændene få afgjort, hvem der er bedst til at forklare og gætte ord. Men det gøres på tid og der er samtidig regler, der skal overholdes. Der var ingen der sagde at det var nemt at vinde over det modsatte køn! Leder du efter originaludgaven? Se mere om og køb Alias Original her.

Alias Original

Alias Original handler om at forklare bestemte ord til dine medspillere. Men pas på med hvad du siger! For du må ikke bruge dele af ordet til at forklare med. Og det er sværere end man skulle tro.Bagklog
Spil Bagklog og få en chance for at vinde selvom du ikke nødvendigvis er den klogeste. I dette spil handler det nemlig om at udnytte de andres forkerte gæt og vende det til din fordel.

Cards against Humanity - 2013 Holiday pack
Jule udvidelsespakke til Cards against Humanity.

Cards against Humanity - Blue box Expansion
Der er lagt op til endnu flere lunefulde aftener med denne udgave af Cards Against Humanity. Spillet er udelukkende til jer, der har en skør, lummer og sort humor.

Cards Against Humanity - Fifth Expansion

Med denne udvidelse til Cards Against Humanity får du 100 ekstra kort med sætninger, så du opnår fornyelse, når du spiller spillet med dine venner. Nogle kort er måske endda så grænseoverskridende at ikke alle tør være med?

 Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity UK-version lige her!Cards Against Humanity - Fourth Expansion

Med en udvidelse til Cards Against Humanity kan du spille spillet på ny uden at komme til at kede dig. Nye kort giver nye sætninger og masser er fornyet sjov.

Leder du efter grundspillet? Køb Cards Against Humanity INTL-version lige her!Cards Against Humanity - Green Box Expansion
Har du en super gakket hjerne, og kan du sammensætte nogle sætninger, der vil få dine venner til at væmmes ved dig? Det populære Cards Against Humanity er nu klar med hele 300 nye frygtelige udsagn til festen i denne Green Box Expansion.

Cards Against Humanity INTL
Den internationale udgave af spillet, hvor du skal danne de sjoveste eller mest provokerende sætninger. Spillet er anderledes og har en meget skæv humor, som passer lige på tidens unge. Alle tiders spil at spille til fester eller andre sammenkomster.

Codenames
Som agent skal du få kontakt med de andre agenter på dit hold - uden at afslører jer over for modstanderne. Kan du opfange de små fine hints og hentydninger? Så bliver du måske mesterspionen i dette hurtige og underholdende spil. Dette er den danske udgave.

Codenames Deep Undercover

Codenames er spillet, hvor det handler om at spioncheferne, ved hjælp af kodenavne, skal få fat i deres agenter i felten. Denne Deep Undercover udgave er for voksne og typen af kodenavne der skal gættes er derfor i nogle tilfælde upassende for børn at høre.

Se den originale familieudgave af Codenames her.Codenames Duet
Hver spiller skal give spor til den anden, hvilket gør spillet mere intenst. For at vinde, kontakt alle agenterne samtidig med at du undgår de skjulte snigmorder. Missionskort giver spillerne mulighed for gradvist at tage hårdere udfordringer op. Klare spor er nøglen til at fuldføre din mission, før turene løber ud. Denne gang er det en version for to spillere. Se mere om og køb det originale Codenames her.

Codenames Pictures
I Codenames Pictures går det ud på at få fat på alle de kort, der ligger på bordet, som tilhører ens eget hold. Med brug af en smartere metafor kan man sige at en spionchef skal hjælpe holdkammeraterne med at få kontakt til alle deres agenter. Det gør spionchefen ved hjælp af ledetråde. Se mere om og køb det originale Codenames her.

Cranium Dark
Partyspillet for folk som har hang til at spille op

Crazy Dooldes
Hvis du ikke bryder dig om spil, hvor du skal tegne og gætte, fordi du måske ikke er særlig god til at tegne - så tøv ikke! I Crazy Doodles behøver du slet ikke at være god til at tegne, for i dette spil, skal spillerne have papiret i panden!

Det burde man jo vide!

Dette spil har spørgsmål, som man siger til sig selv at ”Det burde man jo vide!”. Men det er nemt at sige. Det handler om at svare rigtigt på spørgsmålene. Men mest for at undgå at svare forkert og få minuspoint.Det dårlige selskab
Nomineret til årets selskabsspil 2015 af Guldbrikken - Et spil, som med garanti skaber en god stemning, lige på grænsen til det upassende. Spillets 450 kort, kan skabe mere end 16 millioner kombinationer.

Det Dårlige Selskab - Udvidelse 1

Det dårlige Selskab, en af favoriterne, er nu tilbage med, Det Dårlige Selskab udvidelsen!

Med flere grin og gode stunder end nogensinde før, bringer denne udvidelse de gode stunder til bordet.

Fantastisk spil til aftenen, efter en god middag, eller eftermidagen med vennerne.Det Dårlige Selskab - Udvidelse 2
Det Dårlige Selskab er nu tilbage med deres anden udvidelse, Det Dårlige Selskab Udvidelse 2, for endnu mere sjov og uppasende jokes end nogensinde før. Med de 250 nye kort kan sætningerne kun blive bedre og bedre, som aftenen kører på. Absolut fremragende udvidelse til det allerede kendte grundspil!

Det Dårlige Selskab + begge udvidelser
Super tilbud på Det Dårlige selskab med begge udvidelser

Disney Song Challenge
Hvis du er den største Disney-fan, så kan du helt sikkert synge de fleste Disney-sange! Tag kampen op mod dine venner, og se hvem der er den bedste Disney-kender!

Don't Drop the Soap
I dette humoristisk spil er du i fængsel. Der er ikke så mange regler, men husk, der en ting du bestemt ikke må gøre og det er Don't Drop the Soap. I Don't Drop the Soap er der ingen der vinder, men kun en der taber.

Ego - Hvem er du? (Rød)
Hvad ville du gøre hvis din bedste ven stak af med din kæreste? Dette er blot et af mange dilemmaer, som EGO - hvem er du?, kan udsætte dig for. Et underholdende og ærligt selskabsspil.

Ego - hvem er jeg? (Grøn)
En dansk klassiker, som i den grad lever op til forgængeren. Ego - hvem er jeg? (grøn) er rost til skyerne af både guldbrikken, politikken og mange mange flere.

EGO Family
Det populære spil EGO er nu endelig kommet i en familie udgave, hvor børnene kan være med på helt deres præmisser. Glæd jer til en god oplevelse sammen med familien, hvor i blander fis og ballade, med gode snakke om ting i måske ikke snakker om til dagligt.

EGO Gold
EGO Gold - Jubilæums udgaven af af EGO spillet! Indeholder 750 nye Spørgsmål og dilemmaer, hvor personlige holdninger og følelser kommer i spil. EGO er super simpelt. Du vælger dit svar på et spørgsmål eller dilemma og de andre prøver at gætte dit svar. Helt enkelt!

EGO Pictures
EGO Pictures består blandt andet af en række kort med billeder og udsagn, som du skal kombinere og derved finde ud af, hvor godt du og dine medspillere kender hinanden. I hver runde satser man nogle jetoner, og kender man sine medspillere godt og gætter rigtigt, vinder man flere jetoner.

Exploding Kittens - dansk
I Exploding Kittens, skal du passe at du ikke får den killing der eksplodere. Spillet er hurtigt nemt og sjovt og nu på dansk

Exploding Kittens - NSFW Deck

I Exploding Kitten NSFW Deck er spillekortene designet til at voksne skal have det sjovt og more sig. Spillet handler om at undgå at killingen eksploderer, når det er din tur. Der er en del held, men også taktik indblandet i dette spil.

Se mere om det originale Exploding Kittens her.

 Exploding Kittens - Original

I dette spil går det på tur i forhold til at trække et kort og lægge det på bordet. Alt efter hvilket kort, der trækkes, er du muligvis den, der får killingen til at eksplodere.

Men bare rolig, der er en chance for at du kan undgå at gå ud af spillet.Exploding Kittens NSFW edition - dansk
Du har chancen for at udrydde dine venner med eksploderende killinger i dette fantastiske kortspil "Exploding Kittens". Undgå at eksplodere og vind spillet!

Familie Alias

I Familie Alias er alle mod alle eller rettere sagt, alle er imod spillet.

Det handler om at få gættet flest mulige ord på den tid, det tager for sandet at løbe igennem timeglasset. Når der er tid på kan man blive presset og det er her at spillet bliver rigtig sjovt.

Se mere om og køb det originale Alias-spil her.Få Tungen På Gled

Hint Hvid
For alle der fatter et hint! Et morsomt selskabsspil, hvor du ved hjælp af hints skal få dine medspillere til at gætte, hvad du tænker på. Men de skal være op vagt - for der er også ord, de ikke må gætte på! Et underholdene spil, der allerede har vundet flere priser og fået fået fantastiske anmeldelser.

Hint Rød

Med Hint Rød får du nogle andre spørgsmål, nogle nye ord og nye kategorier, som dig og dine venner kan have det sjovt med at gætte på, når I spiller spillet. Et fedt selskabsspil!Hvem i dette rum

Lær dine venner bedre at kende ved at spille Hvem i dette rum. Lær også hvordan dine venner opfatter dig og hvad de tror du kunne finde på i forhold til forskellige sjove scenarier.Idiotkundskab

Dette spil indeholder spørgsmål om en form for viden, der ikke bliver undervist i skolen. Denne viden er så bizar og underholdende, så du kan få mange timer til at gå med dette spil.Imagine

Imagine er det sjove ordspil, hvor fantasien skal i gang, hvis du vil have flest muligheder for at kommunikere med de gennemsigtige kort.Imploding Kittens
Udvidelsen, Imploding Kittens, giver dig mulighed for nye handlinger og en ekstra killing. Det handler stadig om at killingen ikke må eksplodere, når det er din tur. Med nye handlinger er der nye måder, hvorpå det kan undgås.

Ja Nej Måske
Ja Nej Måske handler om at svare på forskellige spørgsmål, uden at sige ordene ‘ja, nej, måske’. I dette sjove spil gælder det om at holde tungen lige i munden og bevare overblikket, så du ikke kommer til at sige noget forkert, mens du samtidig svarer rigtigt på spørgsmålene.

Jeg Har Aldrig

Det her er spillet, hvis du gerne vil lære dine venner og nogle af deres hemmeligheder at kende. Sjovest er det naturligvis, hvis alle er med på at tilstå både de sjove og de pinlige sager.Jungle Speed
I dette sjove familiespil gælder om at være hurtig. Meget hurtig. Er du den hurtigste, og kan komme af med dine kort før dine modspillere, vinder du. Spillet udkommer først i midten af september. Forudbestil allerede nu dit eksemplar!

Junta
Et spil om magt, penge, intriger og revolution i en banan replublik

Kortslutning

Dette spil handler om at svare forkert på alle spørgsmål. Blandt mere end 1300 spørgsmål skal du finde hoved og hale i, hvad der er korrekt og hvad der er forkert. Og så skal du turde svare forkert i en fart. Det er udfordrende!Late Night Alias
Find dine sjoveste venner, og saml jer omkring bordet på de sene aftener. Find Alias: Late Night frem og kæmp mod tiden. Hvem vinder de fleste point?

Leverpostej, Jantelov og Klaphatte
I dette sjove spil handler det om at opføre sig typisk dansk, og om at kunne svare på spørgsmål, som relaterer sig til Danmark og danskhed.  Det er et forholdsvis nyt spil i Danmark, men er allerede populært og vil give dig og dine venner og familie mange hyggelige timer sammen.

Liga
En dyst om sport, held og halstørklæder

Outsider
I dette spil for voksne vil det være en fordel hvis man har en hang vil viden og at du er god til at gamble. Her gælder det nemlig om at se om man kan finde den svarmulighed som skiller sig ud.

Pie Face Showdown
Det sjove Pie Face spil - nu i en 2 personers udgave

Pinlighedsfaktor
Pinlighedsfaktor er spillet, hvor alle de pinlige spørgsmål kommer frem, så det gælder om ikke at være genert eller tilbageholdende, når der skal svares. Uanset om du spiller med venner eller familien, er du sikker på, at der bliver masser af grin og krumning af tæerne. Et sjovt spil for barnlige sjæle i alle aldre.

Plingo

I Plingo skal en deltager gætte et ord, men gætter deltageren på de rigtige relaterede ord, kan det gøre ondt på de spillere, der kæmper om at få point for den bedste forklaring. Sjovt spil med fart på.Politisk Ukorrekt - Billeder
Nu har du chancen for at vise din mest gakkede side frem foran dine venner. Har du den vildeste og mest platte humor, og er du ikke bange for at være politisk ukorrekt?

Pronto Ordræs
Pronto Ordræs et hurtigt familiespil om at finde ord med rigtige forbogstaver

Right or Wrong
Right or Wrong giver dig en række forskellige udsagn, og det er op til dig og vurdere, om de er sande eller falske. Den deltager, som er bedst til at afgøre om et udsagn er sandt eller falsk, er vinder af spillet. Udsagnene spænder bredt og kan både være af konkret karakter, mens andre er små sjove udsagn.

Sandt eller bullshit

I dette spil handler det om hvor troværdig du kan være, når du fortæller historier, der bevæger sig på kanten af sandheden – eller som er helt løgnagtige. Det handler om at få dine modspillere til at tro din utrolige løgn.Sig det Samme
I Sig det samme gælder det ikke om at vide mest, men om at gætte hvad de andre deltagere svarer. Svarer du det samme som dem, optjener du point. Den deltager, der har flest point, når spillet slutter, er naturligvis vinderen af dette sjove spil.

Skæg og skøre briller
Skæg og skøre briller er et spil, der udfordrer både dine kreative, fysiske, modige, skøre og intellektuelle færdigheder - og der er tilmed sikret grin, hygge og underholdning for alle deltagere! Spillet er udviklet så du har lige store chancer for at vinde uanset alder - og selvom det er vigtigt at vinde er det mindst lige så vigtigt at have det sjovt undervejs.

Speak Out - Dansk
Kig istedet på Speak out - Kids vs Parents  

Speak out, verdensberømt for at være hylende sjovt, set på TV og brugt af diverse kendte, bringer virkelig den hyggelige og ultra sjove stemning til bordet.

Et virkelig godt spil til alle situationer på grund af dets let overskuelige regler. Alle kan spille med og have det sjovt!Spyfall
Er du enten god til at bluffe og få folk til at tro på det bedste i dig eller god til at være kritisk undersøgende og observerende, så er Spyfall spillet, som kan holde dig underholdt i timevis. Vinder af Guldbrikken 2015 i kategorien Årets selskabsspil. Og med god grund!

Sten, Saks, Papir
Sten, Saks, Papir er et tempofyldt lille spil, hvor du bruger dine kort til at indikere, om du vælger sten, saks eller papir. De fleste kender allerede reglerne, så det er nemt for alle at spille dette hyggelige og nervepirrende spil.

Tudefjæs
Tudefjæs er et innovativt brætspil, der spilles mens dig og dine venner ser en fodboldkamp i fjernsynet. Tudefjæs handler nemlig om at vædde på kampen, og dyste mod dine medspillere - hvem kan bedst forudse slagets gang?

Tør du? Familien Münster gør
I Tør du? Familien Münster gør dystes der både i viden, mod og andre sjove udfordringer. Det er et sjovt selskabsspil, hvor man er opdelt i hold, og du er sikker på at få mange hyggelige timer med spillet, uanset om det spilles med venner eller familie.

Tøsemiddag

Spil Tøsemiddag og lær dine veninder rigtig godt at kende. I vil ende med at fortælle hinanden sjove historier. Både de morsomme og de pinlige. Alt sammen er underholdende, når man er i det rette selskab.Udvidelse 1 og 2 til det Dårlige Selskab
Super tilbud på begge Det Dårlige selskabs udviddelser

Upassende
Kan du finde på det mest upassende eller skøre udsagn, der gør at du vinder runden? Det behøver ikke være så svært, men det kommer an på, hvad du tør sige.

Voksenpoint

Spil Voksenpoint og lær om du bør stramme dig an i forhold til, hvor voksent du render rundt og opfører dig. Ved hjælp af nogle spørgsmål skal du tage stilling til forskellige situationer.When I Dream
Er du en ægte drømmekender, og er du super god til at tyde drømmende fra dine venner? I spillet When I Dream er det din tur til at tage i drømmeland og lade drømmeånderne bevæge sig ind i dine drømme.

Who's the Dude?
Who't the Dude? er det måske skøreste og sjoveste nye selskabsspil vi har prøvet i meget lang tid. Pust den medfølgende dukke (the Dude) op og brug den til at vise de personer og situationer der står på de medfølgende kort. Det er lige så hylende morsomt som det er super enkelt.

Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation