MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-17%

Set

#ENI-NOR6050
Værd at vide
anbefalet alder6+
antal spillere1 - 10
spilletid30 min.
sprogDansk
99,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Set er et spil, som du kan spille med venner eller familie i alle aldre. De fleste kan være med til det her spil, da det kan være både svært og nemt at udpege SET. På én gang skal du tænke logisk og kreativt for at finde SET på bordet. Du kan spille det med op til 9 medspillere fra alderen 6 år og opefter.
I Set handler det om at finde matchende SET i blandt de spillekort, der ligger på bordet. Men det kan være mere udfordrende end det lyder. Der er nemlig SET, der består af logiske sammenhænge mellem figurer og så er der samtidig SET, der er mere ulogiske og kan være svære at opdage.

Sådan spilles spillet

Når spillet startes skal der ligge 12 kort på bordpladen. Alle med figurerne vendt opad. Så handler det på meget simpel vis at være den hurtigste til at spotte et SET. På kortene er der figurer som varierer eller er ens i symbolet, farven, antallet af figurer eller mønstret i figuren.

Et SET består af 3 kort, hvor hvert korts egenskaber er enten de samme eller er forskellige. Et eksempel kan være at symbolet er den samme på alle 3 kort, men at de andre egenskaber såsom antal, mønster eller farven er forskellige. Det kan også være et SET, hvis netop en egenskab varierer på alle 3 kort. Eksempelvis kan du have 3 kort med røde, fyldte, rudeformede figurer. Dette har de til fælles, men på det ene kort er der 1 figur. På det andet er der 2 figurer. Og på det tredje kort er der 3 figurer. Så er det antallet, som de varierer på og så er det et SET.

Det kan lyde indviklet, men når man vænner sig til at kigge på kortene, kan man hurtigt se forskellen på hvad der er et SET og hvad der ikke er.

Kommer man til 12 spillekort, hvor der ikke er nogen spillere, der kan finde et SET, kan der vendes endnu et kort. Dette giver typisk nye muligheder for SET-kombinationer. Der kan vendes flere kort indtil en spiller finder et SET.

Den spiller med flest SET, når alle kortene er vendt har vundet spillet og kan blære sig med at have et meget hurtigt sind.

Spillet indeholder: 8

  • 1 kort Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation