MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Skakspil i træ - medium 11'

#ENI-TWE197911
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder6+
spilletidVarieret
239,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.På lager

Skak er et strategisk spil, der handler om at angribe modstanderens bønder, heste, tårne, løbere eller andre indtil kongen kan angribes uden mulighed for at afværge angrebet. Først da har spilleren, der angriber vundet. Dette skakspil er lavet af træ og er derfor af helt klassisk udseende
I skak skal man være 2 spillere. Man spiller én mod én. Det tager meget kort tid at gøre pladen klar. Hvert hold har 1 konge, 1 dronning, 2 løbere, 2 heste, 2 tårne samt 8 bønder. Der er regler for, hvornår de forskellige brikker må flyttes ud samt i hvilken retning de må gå eller springe. Det handler om at beskytte kongen så godt som muligt samtidig med at man flytter sine brikker frem på brættet for at kunne angribe modstanderens konge. Når man kan sige at man i næste træk kan angribe modstanderens konge uden at modstanderen har en chance for at afværge angrebet, så kan man sige ”skak mat” og så har man vundet spillet.

Størrelse:

Brættet udført i flot valnødefinish og er i størrelse 28x28 cm og felterne er 29x29 mm. Kongen er 5 cm høj. Brikkerne kan ligge inde i brættet når det er klappet sammen og indersiden er beklædt så brikkerne ikke larmer når spillet transporteres.

Spillet indeholder:

 • 1 skakbræt
 • 16 hvide brikker
 • 16 sorte brikker

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation