MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Skip-bo spillet

#MA-967-1105
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
123,00 DKK

Ikke på lager

Skip-Bo er et sjovt spil for hele familien. Man kan spille det allerede fra 3-4 års alderen, for man skal blot have lært at tælle for at kunne forstå spillet. Har man børn med i 3-4 års alderen er det dog en god ide at teame dem op med en voksen (se afsnittet om Skip-Bo med partner).Spillet kan minde en anelse om Rummikub i reglerne, når man første gang prøver det, da man har nogle tal på hånden (i Skip-Bo er det dog ikke talbrikker men kort) samtidig med at man lægger nogle tal ned foran sig, og talkortene skal bruges til at lave talrækker.

Skip-Bo regler

Skip-bo reglerne er simple. Der lægges fire bunker Skip-Bo-kort på bordet, som er fælles for alle spillere. Alle spillere desuden får en stak kort, som lægges foran spilleren med bagsiderne op ad - undtagen det øverste kort som vendes. Så handler det om at komme igennem denne bunke kort, og få dem lagt ud på de fire bunker kort som lægger midt på bordet. Hver gang det er ens tur, kan man lægge det øverste kort ovenpå en af de fire kortbunker, men det kræver at tallet på kortet er netop ét tal højere, end det øverste kort i den bunke det placeres på. Når man lægger et af sine kort ud på bunkerne i midten, vender man med det samme det næste kort i sin bunke. Så længe man kan lægge kort ud kan man fortsætte, og man kan desuden bruge de kort man har liggende på bordet samt dem man har på hånden. Dvs. man har både nogle talkort som er synlige for de andre spillere (dem på bordet) og nogle som ikke er synlige for de andre. Der er også jokere med i spillet, som kan lægges ind som et hvilket som helst tal.Dette er reglerne i Skip-bo i korte træk.

Spil Skip-Bo med eller uden partner

Skip-Bo kan spilles på to forskellige måder. Det kan både spilles som enkeltpersoner eller man kan spille sammen parvist. Når man spiller sammen parvist, skal man hjælpe sin partner med at blive færdig, og man har ikke vundet før begge på teamet har brugt alle sine kort. Når man spiller sammen parvist er det ikke tilladt partneren, at tale til den anden part, mens det er hans/hendes tur. Derved sker det af og til at man overser at man kan lægge et kort ud, og det er en sjov del af spillet.

Skip-Bo med partner er en god ide når der er små børn med

Partnerskabet er en sjov tilføjelse til spillet, som giver lidt ekstra kampånd, og det kan også være en god måde at engagere de mindste på, hvis man har børn med. På den måde kan man vælge at bryde reglen om at man ikke må tale til partneren, og dermed gøre spillet til en måde at lære barnet tallene, eller at tænke matematisk. Gå til forsiden for at se alle brætspil.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation