MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Bestil senest 21/12 kl 15.00

Hvis gaven skal være klar.

Gratis levering

Ved køb over 600,-

SNAK - Børneudgaven

#SNAK-02
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder4+
spilletidCa 10 minutter
169,00 DKK
Spar 1%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Med disse særlige spillekort kan du spille alle de kendte kortspil - og samtidig lægge op til snak og dialog med børn helt ned til 4-års alderen.
SNAK - et unikt samtalespil for børn

Uanset om du er forældre, bedsteforældre eller arbejder med børn er SNAK et godt spil til at komme tættere på børnene og få åbnet for en god dialog. Børnene lærer at lytte og være nærværende og oplever det samme af de voksne de spiller med. Spillet udnytter børnenes nysgerrighed og stimulerer børnene til at spørge ind til hinanden og lytte til hinanden - og simplethen blot at tale sammen og sætte ord på forskellige oplevelser. Illustrationerne i SNAK - børneudgaven danner et trygt samtalerum og giver børn og deres voksne redskaber til at få en god og åben dialog.

Hvordan fungerer spillet?

SNAK - børneudgaven kan bruges som et helt almindeligt spil kort ud fra de regler du allerede kender. Til mindre børn anbefaler vi især spillet FISK, hvor man skal samle stik ved spørge efter hinandens kort. Når en spiller har fået et stik har spilleren også fået fire billeder som hver især udtrykker et ord der står på kortet, spilleren skal nu fortælle ud fra de kort man har lyst til. De voksne kan eventuelt hjælpe til ved at spørge ind til, hvilke tanker barnet gør sig om ordet, hvordan det føles i maven; har barnet selv været i en sådan situation, eller kender barnet nogen, som har været det? Spillet findes også i en udgave for voksne her.

Spillet indeholder:

 • Spillekort
 • Danske regler

Mere fra SNAK serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation