MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Speak Out - Dansk

#SB-ENI-HABC201818
Værd at vide
antal spillere4 - 5 spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidOp til 30 minutter
219,00 DKK
Spar 22%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Se evt. også på Speak out - Kids vs Parents  

Speak out, verdensberømt for at være hylende sjovt, set på TV og brugt af diverse kendte, bringer virkelig den hyggelige og ultra sjove stemning til bordet.

Et virkelig godt spil til alle situationer på grund af dets let overskuelige regler. Alle kan spille med og have det sjovt!
Speak Out Dansk - Er du klar i spyttet?

Speak out, verdensberømt for at være hylende sjovt, set på TV og brugt af diverse kendte, bringer virkelig den hyggelige og ultra sjove stemning til bordet. Man kan ikke undgå at falde sammen i grin, når man ser medspillerne putte mundstykket i munden. Noget der alligevel kun kan blive værre, i det de skal læse sætninger højt fra tilhørende kort. En normaltvis nem opgave bliver nu noget af det sværeste du har prøvet længe, i det du vrider og drejer ordene i forsøg på at få dem ud. Kan dit hold gætte flest kort eller falder i til gulvet af ustyrlige grin først?

Det er jo Speak Out Dansk

Dette Speak Out spil, er den danske version og indeholder derfor alle de fede danske sætninger fra spillet. Sætningerne skal siges med en af de inkluderede mundstykker i munden. Mundstykket vil gøre det meget svært at artikulere og helt umuligt at lukke munden. Derved bliver det umuligt at sige bestemte bogstaver og lyde og din medspiller kommer helt klart på en prøve, når sætningerne skal gættes.

Hvordan spilles Speak Out?

Setup

Når man starter spillet deler man sig op i 2 makkerpar. Sammen med din makker skal I gætte flest mulige sætninger, som står på kortene. Den ene i makkerparret tager mundstykket i munden, timeglasset vendes og da må denne spiller, begynde at forsøge sig med sætningerne på kortene. Den anden spiller må gætte lige så meget han eller hun vil.

Point og Vindere

Når en sætning er gættet lægges kortet på bordet i point bunken. Spilleren med mundstykket går videre til et nyt kort og prøver således at udtale den nye sætning. Således fortsætter man til timeglasset er løbet ud. Derefter bliver det, det andet makkerpars tur, som nu vil forsøge det samme. Det makkepar med flest gættede kort, i point bunken, vinder og må nu kalde sig selv, Speak Out Mestrene.

Husk

 • Man kan altid smide et kort væk, hvis det er for svært. Men så får modstanderen pointet!
 • Man må gætte lige så meget man vil.
 • At have det rigtig sjovt!

Praktisk om Speak Out

 • Man kan være 4-5 personer om spillet, med de 5 mundstykker der følger med. Hvis I gerne vil være flere til at spille, kan i vaske en af mundstykkerne, og derefter lade en ny bruge den.
 • Mundstykkerne tåler ikke maskinopvask eller vask i meget varmt vand.
 • Spillet egner sig bedst til 16+ år på grund af størrelsen på mundstykket. Ungerne kan dog stadig altid være med alligevel. De kan bare gætte sætningerne og more sig over de sjove lyde og ansigter.

 

Se den sjove video om Speak Out Spil:

Selvom videoen er på engelsk giver den et meget godt indtryk af hvordan spillet fungerer - og hvor morsomt (og frustrerende) det kan være at sige de kryptiske sætninger.  

Speak Out eller ikke?

Alt i alt er Speak Out et fantastisk morsomt party game for dig og dit selvskab. Spillet passer godt til alle situationer, om det er en aften med vennerne eller en middag med familien. Det er nemt at lære og hurtigt at komme i gang med. Simpelthen et fremragende spil for alle stunder.

Et Speak Out Spil indeholder:

 • 5 mundstykker (tåler ikke maskinopvask)
 • Timeglas
 • 200 kort (med danske sætninger på begge sider)

Andre versioner af Speak Out spil:

 • Speak out - Kids vs Parents

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation