MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Spyfall

#CP-8262
Værd at vide
anbefalet alder12+
antal spillere3 - 8
spilletid10 - 15 min.
sprogDansk
123,00 DKK
Spar 38%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Er du enten god til at bluffe og få folk til at tro på det bedste i dig eller god til at være kritisk undersøgende og observerende, så er Spyfall spillet, som kan holde dig underholdt i timevis. Vinder af Guldbrikken 2015 i kategorien Årets selskabsspil. Og med god grund!Hvem finder spionen?

Hvis I er ved at være træt af selskabslegene ”Morder” og Margrethesskål”, så er Spyfall den nye leg I kan trække frem af hatten, når i holder selskaber. Spillet er inspireret af Morder, hvor alle bliver tildelt en af rollerne: borger, læge, politi og morder. Derefter går morderne ellers i gang med at slå en borger ihjel hver nat.

Alle mod en og en mod alle

Spyfall har videreudviklet spillet, hvor der er en række forskellige scenarier som spillet udfolder sig i. Alle spillerne befinder sig det samme geografiske sted og har en rolle, som er forbundet med stedet. Det kunne f.eks. være et Wellnesscenter, hvor der er massøser, kunder, rengøringspersonale, en direktør også videre, men der er én af spillerne, som får spionkortet. Det går herefter ud på for alle de andre at identificere, hvem af spillerne, der sidder med spionkortet. Måden som spillerne arbejder sig tættere og tættere på, hvem der er spionen er ved at stille hinanden spørgsmål, som får medspillerne til at beskrive, hvad de laver på stedet. Udfordringen for medspillerne består i, at de ikke må røbe for meget om stedet, fordi hvis spionen kan gætte, hvor de er henne, så har spionen vundet. Spionen derimod skal holde tungen lige i munden, når han beskriver, hvad han laver på det sted, som han ikke ved noget om, fordi hvis de andre identificerer spionen har de vundet. Så det er alle mod spionen og spionen mod alle de andre!

Vinder af Årets Selskabsspil 2015 og årets voksenspil 2016

Spyfall vandt i år 2015 Guldbrikken for årets selskabsspil for at være et stærkt engagerende spil, som fastholder alle spillernes koncentration på medspillernes adfærd, mimik og indholdet af deres svar. Samtidig forårsager det også en masse grin og spænding. Læs mere her!

Spyfall har også vundet prisen som årets voksenspil i 2016 ved Legebranchen. Læs mere her!
Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spyfall - se den kort præsentation

Nedenfor kan du se en kort præsentation af spillet:

 

 

Spillet indeholder:

  • 30 Plastikposer
  • 240 Kort
  • Samt et sæt danske spilleregler

VINDER AF ÅRETS FAMILIESPIL 2015

Battle sheep har vundet prisen som årets familiespil i 2015 af Legebranchen. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation