MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Stangtennis

#BEX-556-010
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 2 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
225,00 DKK

Ikke på lager

Den bliver bare ved og ved og ved… Hvor mange runder kan du slå bolden rundt om stangen? Eller kan du først nå til toppen eller bunden?Stangtennis fra Sunsport | Det klassiske stangtennis

Stangtennis kender rigtig mange af os. Dengang du var barn, har du måske haft en stangtennis placeret ude i haven. Det er et super enkelt spil, som både kan spilles mod hinanden, men du kan faktisk også nyde det helt alene.

Måske har du ofte stået derude, og bare lavet nogle kraftige slag på bolden for at øve dig. Her kan du få det helt traditionelle stangtennis til udendørs leg.

Spilleregler:

Er du lidt træt af at stå alene med en ketcher, så hiv lige fat i din kammerat! Dyst mod hinanden i et slag stangtennis, og se hvem, der har de kraftigste slag! Stangtennis er så simpelt, som noget kan blive.

I skal aftale på forhånd, om hvem der skal have top og bund. Hvis du fx vælger top, så skal du forsøge at slå bolden så mange runder som muligt, indtil at snoren på bolden er oppe i toppen. Men det kræver, at du er god til at ramme, og kan lave nogle kraftige slag for at vinde!

Spillet indeholder:

 • 1 stangtennis på 150 cm høj
 • Stangen kan deles i to, når den skal pakkes ned
 • Fodplade
 • 2 ketchere i plast

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation